Ημερομηνία Κυρ Μάιος 04, 2025 9:01 pm
Text Size
Αρχική Κοινότητας Γενική Συζήτηση Συζητήσεις

Συζητήσεις

περιγραφή του πρωταθλήματος

Θέματα γενικού ενδιαφέροντος που αφορούν τον χώρο του αλεξιπτώτου πλαγιάς.

Συντονιστής: Moderators

περιγραφή του πρωταθλήματος

Δημοσίευσηαπό freedom » Τρί Μάιος 29, 2007 1:10 pm

Δείτε την περιγραφή του πρωταθλήματος με τα μάτια της μπεμπας ,για τα ορθογραφικά λαθάκια η μπεμπα ζητά συγνώμη δεν έχει πάει σχολείο ακόμη.
http://www.flyfreedom.gr/docs/konitsa2007.htm

Team Freedom

freedom
Competition

Δημοσ.: 295

Δημοσίευσηαπό norad » Τρί Μάιος 29, 2007 1:51 pm

Καταπληκτική η μπέμπα! Να την βάζεις να γράφει πιο συχνά!

norad
Διαχειριστής||Διαχειρίστρια

Δημοσ.: 2013

Δημοσίευσηαπό GiotaR » Τρί Μάιος 29, 2007 5:50 pm

Είναι να μην ζηλέψεις την μπεμπίνα, αλλά και κάθε μπεμπίνα ή μπεμπίνο που βρέθηκε σε αυτό το πανέμορφο μέρος για λίγες διακοπούλες;Όλα τα βλέπουν ωραία, και τους αρέσουν και τα παραμύθια... :roll:
Αλλά και οι μεγάλοι καλά περάσαμε. Παράδεισος η Κόνιτσα. Και όπως κάθε παράδεισος είχε απ΄όλα... :twisted:

ΥΓ. Άλλο να βλέπουμε τον κόσμο με τα μάτια των παιδιών κι άλλο να μικραίνουμε τον κόσμο για να τον παρουσιάσουμε στα παιδικά μάτια, που τα θεωρούμε -αυθαίρετα φυσικά- "μικρά".Διαβάζοντας αυτό το ποστ και την πλευρά της μπεμπίνας σκέφτηκα οτι πράγματι αυτός ο αγώνας είχε πολλά στοιχεία που μας πάνε πίσω, στην παιδική ηλικία του αθλήματος...Κλάψ... :cry:

GiotaR

GiotaR
Competition

Δημοσ.: 291

Re: περιγραφή του πρωταθλήματος

Δημοσίευσηαπό freedom » Τετ Μάιος 30, 2007 11:06 pm

Α βρε Γιώτα όλο μπροστά μου σε βρίσκω. :D :D
Με πειράζεις και πρέπει να απαντήσω όπως πάντα με κέφι. :D :D
Ο Καζαντζάκης απ ότι νομίζω είχε πει ότι ….έχουμε τις μπογιές και τα πινέλα ζωγραφίζουμε τον κόσμο που θέλουμε και μπαίνουμε μέσα… :roll: Όσο για μένα βλέπω την ζωή μου σαν ένα παραμύθι που θα ήθελα να έχει ένα ωραίο τέλος. 8) 8)
Αλλά με τον κακό Λύκο κουμπάρο που έκανα μάλλον θα με φάει νωρίς… :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :twisted: :shock:

freedom
Competition

Re: περιγραφή του πρωταθλήματος

Δημοσίευσηαπό freedom » Τετ Μάιος 30, 2007 11:07 pm

Α βρε Γιώτα όλο μπροστά μου σε βρίσκω. :D :D
Με πειράζεις και πρέπει να απαντήσω όπως πάντα με κέφι. :D :D
Ο Καζαντζάκης απ ότι νομίζω είχε πει ότι ….έχουμε τις μπογιές και τα πινέλα ζωγραφίζουμε τον κόσμο που θέλουμε και μπαίνουμε μέσα… :roll: Όσο για μένα βλέπω την ζωή μου σαν ένα παραμύθι που θα ήθελα να έχει ένα ωραίο τέλος. 8) 8)
Αλλά με τον κακό Λύκο κουμπάρο που έκανα μάλλον θα με φάει νωρίς… :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :twisted: :shock:

freedom
Competition

Δημοσίευσηαπό GiotaR » Τετ Μάιος 30, 2007 11:12 pm

Ωραίος ο Διονύσης!
Με κέφι, πάντα!
:D :lol:

GiotaR

GiotaR
Competition

Δημοσ.: 291

Επιστροφή στην Συζητήσεις