Ημερομηνία Τετ Μάιος 14, 2025 12:24 pm
Text Size
Αρχική Κοινότητας Θέματα Αλεξίπτωτα & Εξοπλισμός

Αλεξίπτωτα & Εξοπλισμός

εφεδρικο χωρις πιστοποιηση!!!

Τεχνικά και πρακτικά θέματα - Ανακοινώσεις

Συντονιστής: Moderators

Δημοσίευσηαπό GPapapetrou » Δευτ Ιουν 04, 2007 7:46 pm

ισως το ενα απο τα λαθοι που εκανα ειναι οτι δεν απευθυνθηκα απευθειας στον dealer του αλεξιπτωτου αυτος σιγουρα θα μου εδινε μια σοβαρη και τεκμιριωμενη λυση!!! το αλλο λαθος που εκανα ειναι οτι δεν επρεπε να δημοσιευσω αυτη την ερωτηση πριν ρωτησω οσους ανθρωπους επρεπε να ρωτησω!!! παντως η ζωνη και το εφεδρικο ειναι σε εξαιρετικη κατασταση και σε καμια περιπτωση δεν θελω να τα ξεφορτωθω! ειμαι πολυ στενοχωρημενος για οτι αθελα μου εχω δημιουργηση. ηδη εχω μιλησει με τον dealer και μου ειπε οτι με περιμενει να δει το προβλημα μου και αυτο ειναι προς τιμη του! δημητρη συγγνωμη απο μενα για την αναστατωση που σου δημιουργησα τοιδιο ισχυει και για τους υπολοιπους.

GPapapetrou
EN D

Δημοσ.: 128

Re: εφεδρικο χωρις πιστοποιηση!!!

Δημοσίευσηαπό freedom » Δευτ Ιουν 04, 2007 9:24 pm

Γεια σας :D :D
Και έλεγα να μιλήσω η να μη μιλήσω??? Και εάν μιλήσω σε τι ύφος να μιλήσω ??? Οι μαθητές μου με παροτρύνανε να είμαι ψύχραιμος και να μην μιλήσω όπως πραγματικά θα ήθελα διότι ΔΥΣΤΥΧΟΣ πρέπει να κρατώ τους τύπους.. :( :(
Ας βάλουμε τα πράγματα σε μια σειρά.
1 Ο εν λόγω ακατονόμαστος τύπος δεν υπηρξε ποτέ μαθητής της Freedom
2 Ο εν λόγω ακατονόμαστος τύπος δεν αγόρασε εξοπλισμό από την Freedom.
3 Ο εν λόγω ακατονόμαστος τύπος δεν ρώτησε ποτέ την Freedom για το εφεδρικό του.
4. Ο εν λόγω ακατονόμαστος τύπος αυτό που κάνει συνήθως ΑΘΕΛΑ :?: του είναι να βρίζει τον εκπαιδευτή του πίσω από την πλάτη του χωρίς να επικοινωνεί μαζί του το οποίο πρόβλημα μπορεί να έχει με αυτόν. Με σκοπό μονό να των διασύρει.
5. Γνωρίζω πολύ καλά το εφεδρικό του λοχαγού και σε τι κατάσταση είναι .
6 . Ότι εφεδρικό πωλείται συνοδεύετε από Manual , σφραγίδα , βιβλιαράκι συντήρησης S/N οπού εκεί αναγράφονται τα πάντα για το εφεδρικό. Αυτά τα παίρνει ο κάθε ένας που αγοράζει ένα καινούργιο εφεδρικό τώρα μετά από 8 χρόνια είναι λογικό κάπου να έχουν παραπέσει χαθεί η ότι άλλο . Υπάρχουν αρχεία και στην Freedom και στην UP.
Αλλά ουδέποτε αποφανθει ο ακατονόμαστος .
Και αυτό γιατί …..Γιατί μοναδικός σκοπός του ακατονόμαστου και της ηλίθιας παρέας του είναι να θίξει και να ρίξει λάσπη σε ανθρώπους.
Γνωρίζω πολύ καλά ότι ουδεις ήθελε να τον κοροϊδέψει ο λοχαγός δεν τράβαγε κανένα ζόρι να του πουλήσει των εξοπλισμό του,( Γιατί πολύ απλά είχε αγοράσει καινούργιο UP εφεδρικό και το παλιό του εφεδρικό μπορούσα να το πάρω εγώ) ο εκπαιδευτής του απ ότι γνωρίζω του είχε αναφέρει τα ίδια και για να βάλουμε και μια σειρά ο ακατονόμαστος έχει αγοράσει τον παραπάνω εξοπλισμό 13 μήνες πριν. (13 μήνες ψάχνεται 13 μήνες περνά έξω από την Freedom 13 μήνες όλοι των κοροϊδεύουν τελικά.)
Στην Ελλάδα έχουν πουληθεί 750 εφεδρικά UP εκ των οποίων 30 έχουν τραβηχτεί σε καταστάσεις ανάγκης και οι 30 πιλότοι δεν στραμπούλισαν ποτέ ούτε ένα δακτυλάκι.
750 Έλληνες πιλότοι κατά τον ακατονόμαστο και την παρέα του είναι θύματα εξαπάτησης και εγώ θα ήμουν ακόμα εδώ.
Κε ακατονόμαστε έχεις των εξοπλισμό και ψάχνεσαι δήθεν 13 μήνες να δεις τι είναι,, εμένα με πήρες τηλέφωνο σήμερα 4 Ιουνίου 2007 για να που πεις ότι δεν φταις εσύ κλπ Σου είπα να έρθεις στο βουνό όχι για να λύσουμε κανένα πρόβλημα γιατί ΑΠΛΑ δεν υπάρχει ΠΡΟΒΛΗΜΑ το πρόβλημα είσαι εσύ. Για άλλους λόγους σου είπα να έρθεις και θα χαρώ να σε δω. Περισσότερο δε επιθυμώ να έρθεις με τους στο βουνό και με τους συμβούλους σου που σε καθοδηγήσανε σωστά .
Και αυτό για τους σύμβουλους σου …Στους άλλους κάνουν το γιατρό και αυτοί πληγές γεμάτοι.

Δεν δέχομαι το συγνώμη σου γιατί η πράξη σου εμπεριείχε ΔΟΛΟ

Διονύσης Βλασοπουλος

freedom
Competition

Δημοσ.: 295

Δημοσίευσηαπό effie » Τρί Ιουν 05, 2007 11:07 am

Αγαπητέ Διονύση,

Ειλικρινά λυπάμαι για το ύφος σου ειδικά αν το σκέφτηκες αρκετά όπως ανέφερες στην αρχή. Υπαινίσσεται ότι η ηλίθια παρέα και οι πράξεις που εμπεριέχουν δόλο είναι της Aeronautica και συγκεκριμένα του πρόσωπου μου (Γιώργος Φυσερός) καθώς σε εμένα ο Γιώργος (ο ακατονόμαστος κατά εσένα) έφερε το εφεδρικό του για έλεγχο και συσκευασία.

Ως επαγγελματίας θεωρώ επιτακτικό να τηρώ τους κανονισμούς ιδιαίτερα στον χώρο που δραστηριοποιούμε (της ιστιοπλοΐας κυρίως αλλά και του παραπέντε) που ένα δικό μου λάθος μπορεί να αποβεί μοιραίο για τον πελάτη μου. Τηρώ ιστιοραφείο για όσους δεν το ξέρουν οπότε είμαι γνώστης της τεχνολογίας των υλικών, του ραψίματος, της συντήρησής τους και του θεσμικού πλαισίου που διέπουν στην αξιοπλοημότητα εξοπλισμού παραπέντε. Έχω εκπαιδευτεί για τα standards και τις διαδικασίες της DHV για τον έλεγχο του εξοπλισμού παραπέντε οπότε δεν θεωρώ τον εαυτό μου τυχαίο. Βάσει της εμπειρίας μου αυτής λοιπόν του επεσήμανα ότι το εφεδρικό του δεν έχει ούτε σφραγίδα ούτε ταμπελάκι ραμμένο στον ιμάντα και τον προσανατόλισα να το ψάξει όπως ακριβώς έπραξα και σε άλλο εφεδρικό (airwave συγκεκριμένα, πιθανότατα δικής σου πώλησης) και τελικά βρέθηκε η ημερομηνία του από την DHV. Η ημερομηνία ήταν αποδεκτή και εγώ δεν είχα κανένα απολύτως όφελος από την αγοραπωλησία. Θα μπορούσα να ψάξω μόνος μου και για το εφεδρικό του Γιώργου αλλά δεν υπήρχε ούτε serial number. Ο Γιώργος θεώρησε σωστό να απευθυνθεί στην UP απευθείας και εκεί έληξε το θέμα για την Aeronautica καθώς από την πλευρά της έπραξε αυτό που επιβάλουν οι κανόνες. Καμία υπόνοια ούτε για τον Λοχαγό οποίος παρεπιμπτόντως είναι φίλος ούτε για τον dealer της UP. Θεωρώ πάντως ενδιαφέρον έτσι για την γνώση του θέματος να κοινοποιηθεί η αλληλογραφία του Γιώργου με την UP να διαφανεί η παρεξήγηση.

Συμφωνώ μαζί σου ότι ουδέποτε έχει γίνει ατύχημα που να αφήνει υπόνοιες για τον εξοπλισμό που εμπορεύεσαι αλλά η τήρηση των κανόνων και η τυπικότητα σε αυτούς αναδεικνύουν τον επαγγελματία και συνεπώς τον χώρο που δραστηριοποιούνται.

Δεν έχω συμμετάσχει ποτέ σε αυτό το forum, όχι επειδή δεν το θεωρώ σημαντικό αλλά θέλω να κρατώ χαμηλό τόνο, να αποφεύγω τέτοιες συζητήσεις που τόσο χρόνια με έχουν φθείρει σε προσωπικό επίπεδο. Αυτό που με ενδιαφέρει ΜΟΝΟ είναι να πετάω με την παρέα μου και άτομα που με συναναστρέφονται τουλάχιστον αυτό το γνωρίζουν.

Ο λόγος που γράφω για πρώτη φορά είναι διότι νοιώθω ότι σπιλώνεται το όνομα της εταιρείας μου που χτίσω καθημερινά με κόπο και επαγγελματισμό. Δεν καταλαβαίνω λοιπόν για ποιο δόλο μιλάς, ουδέποτε σου έχω δημιουργήσει πρόβλημα στην δουλειά σου, δεν κάνω αθέμιτο ανταγωνισμό αντιθέτως με τα δικά μου μάτια τον δικό σου μήνυμα το ερμηνεύω να εμπεριέχει δόλο καθώς μπορεί να μην αναφέρεις όνομα αλλά τι κάνει νιαου νιαου στα κεραμίδια αφού ο “ακατονόμαστος” πετάει αλεξίπτωτο PRO DESIGN;

Σε παρακαλώ πολύ εάν το συγκεκριμένο γεγονός οφείλεται σε παρεξήγηση να το διευθετήσεις άμεσα.

Γιώργος Φυσερός

effie
EN A

Δημοσ.: 7

Δημοσίευσηαπό paramick » Τρί Ιουν 05, 2007 3:18 pm

Ω τι κοσμος μπαμπα...............
Μολις ανοιξα(κυριολεκτικα) τον υπολογιστηρα μου και εμαθα τα εξης......
:( Δεν επιτρεπεται να γραφεις σε φορουμ την γνωμη σου, εαν δεν γνωριζεις τον geo1-2 και οτι εχει αγορασει απ τον loxagos το εν λογω σετακι.
:shock: Οι dealers ειναι dealers και σαν dealers θα φερονται............ :roll:
:roll: Εχω κανει καμποσα σοβαρα λαθη στη ζωη μου,αλλα το οτι υπαρχει πιθανοτητα να εχω υπαρξει,ή και να ειμαι ακομα, μελος ηλιθιας παρεας,ειναι κατι το οποιο δεν μπορω να το αντεξω............. :cry:

:D Η Πατρα οποτε ζοριζεται,πινει μπυρες και το συζηταει.....(υποκλινομαι, γιατι λειτουργητε ανθρωπινα και συναδελφικα)
:wink: Το γεγονος οτι εβαφα καγκελα,αντι να πεταω κυριακατικα,με υποβιβαζει σαν ανθρωπο,αλλα δεν σημαινει οτι βαλθηκα να χασω πολυτιμες παρεες ......
Υ.Γ. Ζηταω συγγνωμην απο ολους εκτος απο εναν......

Φιλικα(sheep no more)
paramick

paramick
Competition

Δημοσ.: 1063

Δημοσίευσηαπό badder » Τρί Ιουν 05, 2007 4:18 pm

πολύ κακό για το τίποτα... ή much ado about nothing όπως έλεγε παλιότερα ο Σέξπηρ της Εγγλεζίας.

Ήμαρτον... έχω την υποψία ότι αν ο λοχαγός ήξερε τι θα γινόταν με τη πώληση του εφεδρικού θα είχε προτιμήσει να το τραβήξει ο ίδιος σε πτήση. :P

Λες και ήμαστε κατακαλόκαιρο σε θερισμένο χωράφι με ξερά χόρτα και κάποιος αποφασίζει να ανάψει τσιγάρο.

Πάντως αυτό που μου κάνει εντύπωση είναι ότι δεν έχω δει ένα συγκεκριμένο username να δημοσιεύει τη θέση του σε αυτό το thread. χεχεχεχε :P

peace brothers

Υ.Γ. Προς φίλους από Πάτρα.... στην επόμενη μπυροσυνάντηση παρακαλούμε απευθύνετε ανοιχτή πρόσκληση για την σχετική διευθέτηση κρίσεων :P:P:P

Τελευταία επεξεργασία απο badder την Τρί Ιουν 05, 2007 4:52 pm, επεξεργάστηκε 2 φορές συνολικά.
Η απλούστερη λύση είναι η σωστή.
badder
Διαχειριστής||Διαχειρίστρια

Δημοσ.: 2712

Δημοσίευσηαπό norad » Τρί Ιουν 05, 2007 4:18 pm

paramick\";p=\"8817 έγραψε:Το προσβλητικο ειναι να νιωθεις οτι καποιος κοστολογει την αρτιμελεια-ζωη σου γυρω στα 200ευρω(8ετιας,αλλα μοιαζει με καινουργιο.....)

Mike δεν έχεις δίκιο... δηλαδή εμένα που είναι 8ετίας το εφεδρικό μου και έχει άλλα 2 χρόνια πριν το αλλάξω, δεν με ενδιαφέρει η ζωή μου; Την ίδια ποιοτητα δεν έχει το εφεδρικό μου, είτε το έχω στην ζώνη μου, είτε κάποιος άλλος στην ζώνη του; Δηλάδη αν το πουλήσω σήμερα σε κάποιον 200 ευρώ και του πω ότι είναι 8ετίας, σημαίνει ότι δεν αξίζει η ζωή του; Για ξανασκέψου το....

Επίσης: Όταν οι κατασκευαστές δίνουν 10χρόνια στα εφεδρικά να ξέρετε ότι έχουν ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ άλλα 5 χρόνια ζωή. Τα αλλάζουμε στα 10 χρόνια για σιγουριά. Αυτό δεν σημαίνει ότι στα 11 χρόνια θα σκιστούν αν τα τραβήξουμε...

norad

Δημοσ.: 2013

Δημοσίευσηαπό norad » Τρί Ιουν 05, 2007 4:21 pm

badder\";p=\"8867 έγραψε:Πάντως αυτό που μου κάνει εντύπωση είναι ότι δεν έχω δει ένα συγκεκριμένο username να δημοσιεύει τη θέση του σε αυτό το thread. χεχεχεχε :P

είναι παρών δι'αντιπροσώπου :)

norad

Δημοσίευσηαπό badder » Τρί Ιουν 05, 2007 4:28 pm

norad\";p=\"8868 έγραψε:Επίσης: Όταν οι κατασκευαστές δίνουν 10χρόνια στα εφεδρικά να ξέρετε ότι έχουν ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ άλλα 5 χρόνια ζωή. Τα αλλάζουμε στα 10 χρόνια για σιγουριά. Αυτό δεν σημαίνει ότι στα 11 χρόνια θα σκιστούν αν τα τραβήξουμε...

Πρόσκληση / πρόκληση. Εγώ και εσύ.... mano a mano .... ενώπιος ενωπίω: Έγώ πετάω το Magic FR3 του Μπρούς καταμεσήμερο Ιουνίου και εσύ τραβάς εφεδρικό 15ετίας χωρίς ταμπελάκι.... Δίπλα δίπλα...

Για πολύ άντρες......:P:P:P:P:P

badder

Δημοσίευσηαπό effie » Τρί Ιουν 05, 2007 4:31 pm

Όταν αγοράζεις μεταχειρισμένο εφεδρικό πρέπει να ξέρεις πότε λήγει. Να ξέρεις πόσο ακόμη καιρό μπορείς να το χρησιμοποιήσεις. Πιθανότατα να μην πάθεις τίποτα εαν υπερβείς την λήξη του αλλα αφενός γιατί να το ρισκάρεις αφετέρου αν θέλεις να το ρισκάρεις, τουλάχιστον να είναι εν γνώσει σου. Είναι τόσο απλό! Εφεξής ο καθένας να προσέχει τι αγοράζει.

effie
EN A

Δημοσίευσηαπό norad » Τρί Ιουν 05, 2007 4:35 pm

effie\";p=\"8871 έγραψε:Όταν αγοράζεις μεταχειρισμένο εφεδρικό πρέπει να ξέρεις πότε λήγει. Να ξέρεις πόσο ακόμη καιρό μπορείς να το χρησιμοποιήσεις.

Εννοείται!

norad

Δημοσίευσηαπό norad » Τρί Ιουν 05, 2007 4:39 pm

badder\";p=\"8870 έγραψε:Πρόσκληση / πρόκληση. Εγώ και εσύ.... mano a mano .... ενώπιος ενωπίω: Έγώ πετάω το Magic FR3 του Μπρούς καταμεσήμερο Ιουνίου και εσύ τραβάς εφεδρικό 15ετίας χωρίς ταμπελάκι.... Δίπλα δίπλα...

Για πολύ άντρες......:P:P:P:P:P

Νομίζω πως θα έχεις καλύτερο glide... και εγώ καλύτερη ταχύτητα :P

norad

Δημοσίευσηαπό badder » Τρί Ιουν 05, 2007 4:46 pm

norad\";p=\"8874 έγραψε:Νομίζω πως θα έχεις καλύτερο glide... και εγώ καλύτερη ταχύτητα :P

Εγώ μες το μεσημέρι με το FR3? μπορεί και το ανάποδο..!!! :P:P

badder

Δημοσίευσηαπό GPapapetrou » Τρί Ιουν 05, 2007 7:10 pm

Παιδια πρακαλω peace οπως λεει και ο badder θα ηθελα αν μου επιτρεπεται να τοποθετηθω για καποια πραγματα που λεχθηκαν και τα οποια νομιζω δεν ειναι ωραια για μενα γιατι νομιζω οτι ειμαι ο φτεχτεις σε ολα αυτα. εγω δεν εχω παρακινηθει απο κανενα για οτι εχω δημοσιευση! ποτε δεν ηθελα ουτε θελω να θιξω καποιον προσωπικα-εταιρια-η εξοπλισμο και γιαυτο δεν αναφερθηκα ποτε σε ονοματα και φηρμες οποιος κακοβουλος εχει αποθημενα και τωρα βρηκε την ευκαιρια να τα πει και να μαυροση φημη αλλον αυτο ειναι πολυ κακο! ποτε δεν υπηρξε δολος σε οτι εχω γραψει μπορειτε να το πειτε και μια μαλ.......α της στιγμης και επαναλαμβανω ζηταω και παλι συγγνωμη! (θα μου πεις απο τοτε που βγηκε το συγγνωμη χαθηκε το φιλοτιμο!) οσο γιαυτο ανθρωποι που με ξερουν προσωπικα θα καταλαβαινουν τι εννοω. οι προσωπικες μου σχεσεις με τον δασκαλο μου ειναι αριστες και εμεις οι δυο το ξερουμε καλλυτερα απολους! τελειωνοντας καταλαβαινω την τοποθετηση του διονυση γιατι επαναλαμβανω χωρις δολο μπορει να τον εθιξα! παντως θεωρω οτι η FREEDOM ΟΙ ΠΙΛΟΤΟΙ ΤΗΣ ΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΤΗΣ Ο ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΚΑΙ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ Ο ΔΙΟΝΥΣΗΣ ειναι απο τους καλλυτερους που υπαρχουν στον ΕΛΛΑΔΙΚΟ χωρο! τελος θελω να επισημανω οτι απο την εταιρια AERONAUTICA και συγκεκριμενα απο τον γιωργο φισσερο ουδεποτε εχω παρακινηθει να πραξω με δολο η χωρις εναντιον καποιου οι καποιον. ελπιζω να με συγχωρεσετε για ακομη μια φορα η συγγνωμη μου ελπιζω να βρει αναποκριση! φιλικα. Γιωργος Παπαπετρου

Τελευταία επεξεργασία απο GPapapetrou την Τετ Ιουν 06, 2007 6:19 pm, επεξεργάστηκε 1 φορές συνολικά.
GPapapetrou
EN D

Δημοσ.: 128

Δημοσίευσηαπό DrFlight » Τρί Ιουν 05, 2007 8:23 pm

'Paragliding and Aviation' blog
http://drflight.blogspot.com/
Vangelis 'drflight' Patra.
DrFlight
Competition

Δημοσ.: 313

Δημοσίευσηαπό arisk » Τρί Ιουν 05, 2007 10:45 pm

Το χαλάσατε ρε παιδιά με τα καλαμπούρια πάνω που θα πέφτανε οι αφορισμοί.
Αρε Ελλαδάρα αθάνατη

Μην αμελείτε να παίρνετε την πτήση σας.
http://www.ppg.gr
youtube. ariskol
arisk
EN D

Δημοσ.: 125

Δημοσίευσηαπό DrFlight » Τρί Ιουν 05, 2007 10:55 pm

:arrow: Βρε συ Γιάννη γιατί το διέγραψες το μήνυμα που είχες βάλει?
Τί είναι τελικά αυτό που το ''.. νιώθεις να ..έρχεται''? :P

'Paragliding and Aviation' blog
http://drflight.blogspot.com/
Vangelis 'drflight' Patra.
DrFlight
Competition

Δημοσ.: 313

Δημοσίευσηαπό kung » Τετ Ιουν 06, 2007 8:55 am

--------------------------------------------------------------------------------

΄Ω λιγοστοί κι ώ διαλεχτοί κι αρίφνητοι αύριο ίσως!
Είναι μια αλήθεια κάτου εδώ που τη χτυπάει το μίσος,
είν' εδώ πέρα μια Ομορφιά που η καταφρόνια δένει,
κι είν' εδώ πέρα μια Αρετή δειλή και ντροπιασμένη.
΄Ω νέοι, ώ πρωτοξύπνητοι στο φώς, χαρές τ' Απρίλη.
από τους πράσινους κορμούς γίνοντ' οι άσπροι στύλοι!
Στη χώρα εσείς οι λειτουργοί κι οι λατρευτάδες είστε
δε φτάνει εμπρός! για τους Θεούς, ώ νέοι, πολεμείστε.

ΠΑΛΑΜΑΣ Κ.

:!: ΜΠΛΕΝΤΕΡΑΚΙ ΑΓΑΠΗ ΜΟΥΥΥΥΥ :shock: ΓΚΙΝ ΓΚΙΝ ΓΚΙΝ :shock: :shock:
kung
EN B

Δημοσ.: 63

Δημοσίευσηαπό badder » Τετ Ιουν 06, 2007 11:08 am

DrFlight\";p=\"8882 έγραψε::arrow: Βρε συ Γιάννη γιατί το διέγραψες το μήνυμα που είχες βάλει?
Τί είναι τελικά αυτό που το ''.. νιώθεις να ..έρχεται''? :P

Μια πλακίτσα θέλαμε να κάνουμε αλλά αναβλήθηκε... :wink:

badder

Δημοσίευσηαπό freedom » Πέμ Ιουν 07, 2007 3:16 pm

Κε Παπαπέτρου

Είσαι το μοναδικό άτομο στον κόσμο που με κάνει να αισθάνομαι παράλληλα δυο συναισθήματα για το άτομο σου οργή και λύπη :evil: :cry: .
Οργή γιατί λες συνεχεία ψέματα χωρίς λόγω και θα σου πω τι εννοώ .
1 Ενώ έχεις πάει το αλεξίπτωτο σου για έλεγχο και έχεις λύσει κάθε απορία με την πιστοποίηση μετά βγαίνεις στο φόρουμ και ζητάς πληροφορίες για το τι να κανείς.
2 Πριν δυο μέρες μου ανέφερες κατά λέξη ότι το εφεδρικό το συσκεύασες μονός σου και να το φέρεις στο γραφείο να το δω πόσο κακά συσκευασμένο είναι και θα καταλάβω , ενώ από ότι καταλαβαίνω επαγγελματίες άνθρωποι έχουν συσκευάσει το εφεδρικό σου.
3 Γιατί δεν ζήτησες από τον αγοραστή να σου δώσει τα στοιχεία του εφεδρικού η από τη Freedom είναι τόσο απλό
4 Αναφέρεις στις αγγελίες ότι πουλάς το Parapente σου λόγω ανάγκης και όχι αγοράς άλλου (φυσικά είναι δικαίωμα σου να γράφεις ότι θες)
Γιώργο μου δεν χρειάζονται τόσα ψέματα η ζωή δεν κυλά ομαλά έτσι.
Λύπη αισθάνομαι γιατί είσαι ένα παραπληροφοριμενο πλάσμα (Θύμα )και γιατί θα ήθελα πάρα πολύ να σε αντικρίζω πάντα στο βουνό με χαμόγελο και κέφι αλλά δεν ξέρω εάν μπορώ ….ο χρόνος θα δείξει άλλωστε όλοι αξίζουν ευκαιριών … :

Κε Φυσερε
Όπως κατάλαβες από τα παραπάνω δεν γνώριζα ότι ο εξοπλισμος βρισκόταν στα χέρια σας , παραπληροφορεί από τον εν λόγω κύριο και αυτό νομίζω τα λέει όλα.
Για μένα πάντως τίθεται ένα θέμα όσο αφορά την δεοντολογία και θα σου πω τι..
Πριν Ένα μήνα ο Λάμπρος μου έφερε ένα αλεξίπτωτο άλλης εταιρίας για έλεγχο από το μανουαλ οποίου έλειπαν κάποιοι στοιχεία είπα στο Λάμπρο να τα ζητήσει από τον αντιπρόσωπο και έληξε το θέμα ομαλά ήρεμα και προπάντων με κέφι. :D
Πριν 15 Μέρες έκανα έλεγχο σε ένα αλεξίπτωτο της εταιρίας οπού αντιπροσωπεύετε ( Του Σκουφη) δεν είχε σφραγίδα και το SN από την πολυκαιριά ήταν σβησμένο . Το αλεξίπτωτο ήταν μια χαρά 8)
Ο Λάζαρος μαθητής μου αγόρασε τον εξοπλισμό του Μυριανθοπουλου (και είναι αντίστοιχη περίπτωση με του Παπαπετρου) :D
Πολλές φορές συνάντησα τέτοιες περιπτώσεις αλα μεταφέροντας λύσεις μέσα από ένα καλοπροαίρετο πνεύμα όλοι είναι κεφάτοι και με το χαμόγελο. :D :D
Πάντα μπορούν στο χώρο άνθρωποι είτε από αγνοία είτε από δόλο να δημιουργούν προβλήματα και οι επαγγελματίες θα πρέπει να είναι προσεκτικοί μέσα από πιο πνεύμα παρέχουν της υπηρεσίες τους.
Στην συνάντηση των εκπαιδευτών που έγινε στην Κονιτσα και δύστυχος απουσίαζες θα καταλαβενες πολύ καλά την θέση και άποψη όλων των συναδέλφων για την δεοντολογία. 8) 8)
Τέλος όλοι εμείς γνωρίζουμε (εάν θέλουμε να γνωρίζουμε) ότι στην χωρά μας ουδεις επαγγελματίας δίνει απιστοποίητα προϊόντα στην αγορά και όσοι προσπαθούν να ρίξουν λάσπη θα πρέπει να μας βρίσκουν όλου μπροστά τους για την παραπληρωφοριση που κάνουν με σκοπό να μας απαξιώσουν και εάν ποτέ υπάρξει τέτοια περίπτωση πώλησης μη πιστοποιημένου προϊόντος σε αρχάριο πιλότο εμείς θα πρέπει να είμαστε αυτοί που θα προστατέψουμε πρώτοι το χώρο.

Διονύσης Βλασοπουλος :D

freedom
Competition

Δημοσ.: 295

Δημοσίευσηαπό norad » Πέμ Ιουν 07, 2007 4:51 pm

Για να μιλήσω και μια φορά σοβαρά πάντως, από όοοοολο το thread το παρακάτω είναι το πιο ενδιαφέρον, και δεν συζητήθηκε καθόλου:

geo1-2\";p=\"8818 έγραψε:εστειλα e-mail στην κατασκευαστρια εταιρεια και μου ειπε οτι πρεπει να εχει στους ιμαντες κολλημενη μια dhv εττικετα οταν τους ειπα το προβλημα μου μου ειπαν με χιλια ζορια να μαθω ποτε το πηρα και θα μου στειλουν αλλη εττικετα τους ειπα εγω το 1999 ο βλακας!!! και μου εστειλαν απο την αυστρια ολοκαινουριο dhv με ολα τα στοιχεια επανω χρονια κατασκευης,πιστοποιηση,κτλ. καταλαβαινεις τωρα τι γινεται αμα τους ελεγα οτι το πηρα το 2006 θα μου εστελναν αυτοκολλητο για το 2006

norad

Δημοσίευσηαπό effie » Παρ Ιουν 08, 2007 3:19 pm

Διονύση,

Xαίρομαι που πρόκειται για παρεξήγηση και διευθέτησες το θέμα και θέλω να πω περαιτέρω ότι μόνο λόγω δεοντολογίας απάντησα στο post σου και αυτό διότι ανέφερες εμμέσως ότι έπραξα με δόλο, άφησες υπόνοιες για το πρόσωπό μου γεγονότα που με πρόσβαλαν. Πιθανότατα να αντέδρασες παρορμητικά και να σου έλειπαν πληροφορίες.

Πάντα με καλοπροαίρετο πνεύμα αντιμετωπίζονται τέτοια θέματα και η συγκεκριμένη περίπτωση του Γιώργου καλοπροαίρετα αντιμετωπίστηκε. Δεν υπάρχει κανένας λόγος άλλωστε να αναλώνω τα πολύ σημαντικά για μένα σαββατοκύριακα σε δολοπλοκίες που μόνο ζημιά μπορούν να μου αποφέρουν. Το ίδιο πιστεύω και για τον οποιοδήποτε πιλότο (νέο ή παλαιό) που αφιερώνει τον ελεύθερο χρόνο του να ασχοληθεί με το άθλημα. Επομένως, θεωρώ μόνο την άγνοια ως παράγοντα τέτοιων συγχύσεων και επ ουδενί πρέπει να τους κατηγορούμε διότι για την έλλειψη πληροφόρησης τους σίγουρα δεν οφείλονται αυτοί.

Φιλικά

Γιώργος Φυσερός

effie
EN A

Δημοσίευσηαπό paramick » Παρ Ιουν 08, 2007 8:56 pm

Alex,κανεις δεν υπαινιχθηκε(απ τους σχολιαστες τουλαχιστο)οτι το εφεδρικο δεν ειχε πιστοποιηση...........
ολο το παιχνιδι παιζεται στις ημερομηνιες.Οπως προειπες ,και ενα εφεδρικο 12ετιας δεν κανει χρατς και αντιο,απ την αλλη θα πρεπει να εχεις επιγνωση της ηλικιας του,σαν πρωτος η και δευτερος ιδιοκτητης.
Τελικα αναλωθηκαμε σε μια φαγωμαρα αλλα δεν μαθαμε απο καποιον γνωστη(dealer η μη) τι πρεπει να γραφει η "ουγια" του εφεδρικου μας.
Οπως και για αυτο το ακαταλαβιστικο με την DHV που ρωτας και εσυ............ :!:

Τελευταία επεξεργασία απο paramick την Σάβ Ιουν 09, 2007 12:42 am, επεξεργάστηκε 1 φορές συνολικά.
paramick
Competition

Δημοσ.: 1063

Προηγούμενη

Επιστροφή στην Αλεξίπτωτα & Εξοπλισμός

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες