Ημερομηνία Πέμ Νοέμ 14, 2019 9:37 pm
Text Size
Αρχική Κοινότητας Ανακοινώσεις Ανακοινώσεις

Ανακοινώσεις

Ανακοινώσεις ΑΟΚ

Ανακοινώσεις από τον χώρο του αλεξιπτώτου πλαγιάς στην Ελλάδα

Re: Ανακοινώσεις ΑΟΚ

Δημοσίευσηαπό aok » Τετ Μαρ 13, 2019 12:10 am

Αγαπητοί φίλοι,
σε συνέχεια του τελευταίου ζητήματος που προέκυψε αναφορικά με την κάμερα του μετεωρολογικού σταθμού και μετά από γνωμοδότηση νομικών με ειδίκευση σε θέματα GDPR, αποφασίσαμε να την επαναφέρουμε σε λειτουργία ως είχε, καθώς λόγω του γεγονότος ότι δε διακρίνονται πρόσωπα, δεν υφίστανται προσωπικά δεδομένα που να χρήζουν προστασίας, επομένως δεν εφαρμόζεται η νομοθεσία περί προστασίας προσωπικών δεδομένων. Ως εκ τούτου ευλόγως δεν προκύπτει ζήτημα παραβίασης προσωπικών δεδομένων.

Όπως ρητά αναφέρει η Αρχή Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων στην ιστοσελίδα της, σε web cameras, η βασική προϋπόθεση για τη νομιμότητά τους είναι η αδυναμία αναγνώρισης προσώπων ή πινακίδων αυτοκινήτων [1]. Η απόσταση και η γωνία στην οποία είναι τοποθετημένη, καθώς και η χαμηλή ανάλυση της κάμερας (1024 x 768px, 72pixels/inch) καθιστούν ανέφικτη την αναγνώριση προσώπων, άρα δεν υφίσταται επεξεργασία προσωπικών δεδομένων.
Κατά κανόνα, όταν εμφανίζεται άνθρωπος στην κάμερα, το πρόσωπό του δεν είναι περισσότερο από 10-15 οριζόντια pixel, στην καλύτερη περίπτωση. Ως μέτρο σύγκρισης, τα λογισμικά αναγνώρισης προσώπων, κατά προσέγγιση, χρειάζονται 20 οριζόντια pixel για αναγνώριση προσώπου (recognition, δηλ. ότι πρόκειται για ανθρώπινο πρόσωπο γενικά - είναι τεχνικός όρος, όχι νομικός) και τουλάχιστον 40 οριζόντια pixel για ταυτοποίηση προσώπου (identification, δηλ. ποιος είναι) και αυτό σε ιδανικές συνθήκες. Ιδανικές συνθήκες θεωρούνται ο πολύ καλός φωτισμός και το πρόσωπο να κοιτάει την κάμερα κατάματα, στην ίδια ευθεία [2]. Στην πράξη, χρειάζονται 80 οριζόντια pixel ως κατώτατο όριο [3].

Φυσικά, η κάμερα εξαρχής δεν έδειχνε προς το χώρο στάθμευσης, προκειμένου να μην υπάρχει περίπτωση να διακριθεί πινακίδα, παρότι αν φαινόταν το δυτικό ανεμούρι θα ήταν εξαιρετικά χρήσιμο.
Επιπλέον, η κάμερα μόνο καταχρηστικά μπορεί να χαρακτηριστεί κάμερα με την κλασική έννοια του όρου, καθώς παίρνει μια φωτογραφία χαμηλής ποιότητας κάθε 10 λεπτά, η οποία σβήνεται μετά από 24 ώρες. Άρα, πρόκειται στην ουσία, για μια φωτογραφική μηχανή εξαιρετικά περιορισμένων δυνατοτήτων, με προσωρινή και υποτυπώδη λειτουργία αποθήκευσης. Σίγουρα όχι αυτό που εννοεί ο νομοθέτης ως σύστημα βιντεοεπιτήρησης και καταγραφής.

Τέλος, ο σκοπός της κάμερας είναι η ενδεικτική παρατήρηση του καιρού και του πεδίου απογείωσης σε συγκεκριμένα χρονικά διαστήματα, για λόγους ασφαλείας και πληρέστερης ενημέρωσης των πιλότων (έμπειρων και μη) σχετικά με τις πτητικές συνθήκες της περιοχής και φυσικά επ’ ουδενί η παρακολούθηση ανθρώπων ή περιουσίας, λειτουργίες για τις οποίες δεν θα ήταν κατάλληλη, ούτως ή άλλως. Οι πιλότοι και τα αλεξίπτωτα που κατά καιρούς κάνουν την εμφάνισή τους στο καρέ, το μόνο που "αποκαλύπτουν" είναι ότι ο καιρός είναι πτητικός και ότι υπάρχουν και άλλοι πιλότοι στην απογείωση: bonus πληροφορία και πολύ σημαντική μάλιστα, ειδικά για νέους πιλότους. Γι' αυτό είναι βασικό να φαίνεται και η απογείωση.

Ως εκ τούτου, το επιχείρημα της παραβίασης προσωπικών δεδομένων είναι εντελώς αστήρικτο και μόνο ακαδημαϊκού (ή μάλλον καφενειακού) ενδιαφέροντος.

Ζητούμε συγνώμη από όλους τους πιλότους για την αναστάτωση και που τους στερήσαμε, έστω και για μερικές ημέρες το σταθμό, αλλά όντες αντιμέτωποι με σοβαρές νομικές απειλές και τελεσίγραφα, έπρεπε να επιβεβαιώσουμε πως τόσο εμείς, όσο και το ίδιο το σωματείο, είμαστε σύννομοι.

Παραμένουμε στη διάθεση όλων σας για οποιαδήποτε περαιτέρω διευκρίνιση χρειαστείτε. Εάν θεωρείτε ότι τα ανωτέρω δεν ανταποκρίνονται επαρκώς στις ανησυχίες σας, μπορείτε επίσης να απευθυνθείτε στην Αρχή Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα (http://www.dpa.gr, Λ. Κηφισίας 1 – 3, τηλ. 210 6475600).

Αεραθλητικός Όμιλος Κιθαιρώνα


[1] Ιστοσελίδα Αρχής Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα, http://www.dpa.gr/portal/page?_pageid=3 ... =PORTAL#16
[2] IEC International Standard IEC 62676-4
[3] https://www.axis.com/en-us/learning/web ... el-density

aok
DHV2-3
 
Δημοσ.: 141

Re: Ανακοινώσεις ΑΟΚ

Δημοσίευσηαπό badoulis » Πέμ Μαρ 14, 2019 2:38 pm

Αγαπητοί φίλοι,
δεν συνηθίζω να λαμβάνω μέρος σε διαδικτυακές κόντρες, παρ'όλα αυτά, βρισκόμενος στη θέση να πρέπει να αποδείξω ότι δεν είμαι ελέφαντας με την υπόθεση της κάμερας, ένα σύντομο σχόλιο είμαι υποχρεωμένος να το κάνω, για την αποκατάσταση της αλήθειας.
Θα μπορούσα να μπω στη διαδικασία να αναλύω τι ακριβώς ειπώθηκε και δεν ειπώθηκε στη συνομιλία μου με τον πιλότο που διαμαρτύρεται, αλλά, δυστυχώς, ήμασταν οι δυο μας και δεν υπήρχαν μάρτυρες (λάθος μου που δεν θα επαναλάβω), οπότε, ο καθένας από εμάς θα μπορούσε να ισχυριστεί οτιδήποτε.

Ωστόσο, δεν χρειάζεται παρά να παραθέσω αυτολεξεί τα δικά του γραφόμενα στην πρώτη ανάρτηση του ΑΟΚ, όπου ομολογεί ο ίδιος την ουσία: "[...]Αν σε εύλογο χρονικό διάστημα δεν την στρίψετε θα το αναφέρω στην προστασία προσωπικών δεδομένων[...]"
Αυτό είναι τουλάχιστον προειδοποίηση για καταγγελία και νομική διαδικασία. Το σχόλιο αυτό βρίσκεται εδώ:
https://www.facebook.com/97227495958688 ... 358715178/

Πιθανόν όποιος δεν γνωρίζει τη σχετική νομοθεσία να μη συνειδητοποιεί ότι πρόκειται για σοβαρότατη νομική απειλή με, εν δυνάμει, εξαντλητικές συνέπειες για πρόσωπα και θεσμούς, συνεπώς ούτε λέγεται ούτε λαμβάνεται ελαφρά τη καρδία. Ίσως να μη γνωρίζει ούτε ο ίδιος ο πιλότος τη νομοθεσία και να μη συνειδητοποιεί τη βαρύτητα των λεγόμενών του.
Ούτε φυσικά, μπορεί ένα σωματείο που βασίζεται στον εθελοντισμό για τη λειτουργία του να γίνεται έρμαιο τελεσιγράφων με πρόσχημα τη νομιμότητα και με σκοπό να ικανοποιηθούν προσωπικές διαφορές στις πλάτες μιας ολόκληρης κοινότητας. Γιατί σαφώς η νομιμότητα χρησιμοποιείται προσχηματικά, όταν ο διαμαρτυρόμενος δεν έχει πρόβλημα να εμφανίζεται με το όνομά του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και να ανεβάζει φωτογραφίες άλλων, όταν ουδέποτε διαμαρτυρήθηκε για τις άλλες webcams σε ελληνικές απογειώσεις, όταν χρησιμοποιεί δημόσια το όνομά μου και δημοσιοποιεί προσωπική συνομιλία χωρίς τη συγκατάθεσή μου ή όταν επιλέγει να πετάει χωρίς να ανήκει σε κανένα σωματείο.

Αν υπήρχε έστω και η παραμικρή υπόνοια παρανομίας, κανένας μας δεν θα μπορούσε να αναλάβει την ευθύνη για τη λειτουργία της κάμερας, υπό το φόβο καταγγελίας ανά πάσα στιγμή και για οποιοδήποτε ευφάνταστο λόγο. Και όχι, η αλλαγή της στόχευσης δεν θα ήταν λύση, γιατί ο οποιοσδήποτε θα μπορούσε να ισχυριστεί ότι η κάμερα μπορεί να τον πετύχει στον αέρα και να αναγνωριστεί.

Ο καθένας μπορεί να βγάλει τα συμπεράσματά του.

Αρκετά προβλήματα έχουμε, αγαπητοί, ας μην τρωγόμαστε να ανακαλύψουμε καινούρια.

Βρίσκομαι στη διάθεσή όλων σας για οποιαδήποτε διευκρίνιση, κατά προτίμηση από κοντά και όχι από το internet.

Του φευγάτου η μάνα δεν έκλαψε ποτέ
https://www.youtube.com/user/ShipwreckedFP
https://vimeo.com/aimilios
badoulis
Competition
 
Δημοσ.: 415

Re: Ανακοινώσεις ΑΟΚ

Δημοσίευσηαπό aok » Τρί Μαρ 26, 2019 10:41 am

Ενημερώνουμε τους πιλότους του ΑΟΚ που σκοπεύουν να συμμετάσχουν στο Empessos XC Open 2019, ότι έχουν μείνει ακόμα 2 συμμετοχές για τις οποίες ο ΑΟΚ θα καλύψει το 50% του κόστους. Επικοινωνήστε μαζί μας άμεσα για να εξασφαλίσετε τη θέση σας.
Παραθέτουμε ξανά την προηγούμενη σχετική ανακοίνωση για διευκόλυνσή σας.

ΑΟΚ

aok έγραψε:
[...]στα πλαίσια της αρωγής και της στήριξης της συμμετοχής σε αγώνες, το ΔΣ του ΑΟΚ αποφάσισε να καλύψει το 50% του κόστους συμμετοχής του φετινού αγώνα του Εμπεσού (60€), σε δέκα (10) αθλητές του.

Πιο συγκεκριμένα, για το Empessos XC Open 2019, οι 10 πρώτοι αθλητές του ΑΟΚ που θα πληρώσουν τη συμμετοχή τους, εξασφαλίζουν την κάλυψη του 50% αυτής (60€) από τον ΑΟΚ.
Η συννενόηση και πληρωμή γίνεται απευθείας στον ταμία του ΑΟΚ, Αιμίλιο Αποστολόπουλο και όχι στη διοργάνωση του αγώνα. Στείλτε email στο aokitheron@gmail.com δηλώνοντας την πρόθεσή σας, καθώς θα τηρηθεί αυστηρή σειρά προτεραιότητας.

Φυσικά, ο κάθε ενδιαφερόμενος πρέπει να είναι ταμειακά ενήμερος (όπως, άλλωστε, ισχύει και για την ίδια τη δήλωση αθλητή σε αγώνες).

Επίσης, ξεκαθαρίζουμε ότι ο ΑΟΚ καλύπτει 60€ μέγιστο ανά πιλότο, άρα σε περίπτωση που παρέλθει η ημερομηνία του "early bird" που έχει θέσει η διοργάνωση (25/3), ο πιλότος θα πρέπει να αναλάβει το υπόλοιπο κόστος (100€).


Ευελπιστούμε πώς η κίνηση αυτή θα δώσει ένα ακόμα κίνητρο σε όλο και περισσότερους πιλότους να συνεχίσουν να συμμετέχουν σε αγώνες, συνεχίζοντας την ανοδική πορεία των συμμετοχών που παρατηρείται τα τελευταία χρόνια.

Καλές προσγειώσεις!
Αεραθλητικός Όμιλος Κιθαιρώνα

aok
DHV2-3
 
Δημοσ.: 141

Re: Ανακοινώσεις ΑΟΚ

Δημοσίευσηαπό aok » Σάβ Μαρ 30, 2019 1:53 pm

Ενημερώνουμε όλους τους ενδιαφερόμενους πιλότους ότι ο ΑΟΚ έχει ζητήσει τη διενέργεια εξετάσεων στις 11-12/5 (με εναλλακτική τις 18-19/5). Οι εξετάσεις θα διεξαχθούν στις Πλαταιές.

Παρακαλούνται οι ενδιαφερόμενοι πιλότοι να επικοινωνήσουν με τα σωματεία τους, τα οποία με τη σειρά τους παρακαλούνται να μας στείλουν λίστα υποψηφίων μέχρι τις 30/4/2019.
Οι αθλητές του ΑΟΚ που ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν, παρακαλούμε να στείλουν email εκδήλωσης ενδιαφέροντος μέχρι τις 30/4/2019 στο aokitheron@gmail.com.

Κανονισμός

Οι εξετάσεις θα πραγματοποιηθούν σύμφωνα με τον ισχύοντα κανονισμό του 2019: http://eap.elao.gr/images/stories/docs/ ... on2019.pdf
Στο άρθρο Α7 αναγράφονται τα απαραίτητα δικαιολογητικά και προϋποθέσεις συμμετοχής.

Κόστος
- Το κόστος είναι 45€ για κάθε εξεταζόμενο.
- Για τους αθλητές του ΑΟΚ, θα πρέπει να είναι και ταμειακώς ενήμεροι (η συνδρομή για το 2019 είναι 20€).
- Επιπλέον, σύμφωνα με τον κανονισμό της ΕΑΠ/ΕΛΑΟ οι εξεταζόμενοι θα πρέπει να διαθέτουν ασφάλιση αστικής ευθύνης. Υπάρχει δυνατότητα ασφάλισης μέσω ΕΛΑΟ στην Interlife και κοστίζει 20€.

Καθότι ήδη υπάρχει μεγάλο ενδιαφέρον, για την εξασφάλιση της συμμετοχής σας, παρακαλούμε να έχετε εξοφλήσει το κόστος συμμετοχής εκ των προτέρων.
Σε περίπτωση που μέχρι τις 7/5 δεν έχουν προπληρωθεί τουλάχιστον 14 συμμετοχές, οι εξετάσεις αναβάλλονται για τις 18-19/5. Σε αυτή την περίπτωση, αν δεν έχουν προπληρωθεί τουλάχιστον 14 συμμετοχές μέχρι τις 14/5, οι εξετάσεις ακυρώνονται οριστικά και τα χρήματα των εξετάσεων θα επιστραφούν.

Με νεότερη ανακοίνωση θα ενημερωθείτε για το αναλυτικό πρόγραμμα των εξετάσεων.

Για οποιαδήποτε πληροφορία σχετικά με τη συμμετοχή και την πληρωμή, μπορείτε να επικοινωνείτε με τον Αιμίλιο Αποστολόπουλο (6994696716) ή τον Γιάννη Μυριανθόπουλο (6945212000).

Αεραθλητικός Όμιλος Κιθαιρώνα

aok
DHV2-3
 
Δημοσ.: 141

Re: Ανακοινώσεις ΑΟΚ

Δημοσίευσηαπό aok » Δευτ Απρ 22, 2019 10:44 pm

Αγαπητοί φίλοι,
σας ενημερώνουμε πως σήμερα ραντίστηκε το χωράφι της προσγείωσης του ΚΙθαιρώνα για τα αγριόχορτα.
Παρακαλούμε τους πιλότους να μην προσγειώνονται εκεί για μία εβδομάδα.

ΑΟΚ

aok
DHV2-3
 
Δημοσ.: 141

Re: Ανακοινώσεις ΑΟΚ

Δημοσίευσηαπό aok » Δευτ Μάιος 06, 2019 11:42 am

Ενημερώνουμε όλους τους ενδιαφερόμενους πιλότους ότι οι εξετάσεις του ΑΟΚ αναβάλλονται για 1 εβδομάδα, για τις 18-19/5, λόγω μη συμπλήρωσης του προαπαιτούμενου αριθμού προπληρωμένων συμμετοχών.
Παρακαλούμε όσους έχουν εκφράσει ενδιαφέρον για τις εξετάσεις, να προβούν στην προπληρωμή του παραβόλου άμεσα. Αν δεν έχουν προπληρωθεί τουλάχιστον 14 συμμετοχές μέχρι τις 14/5, οι εξετάσεις ακυρώνονται οριστικά και τα χρήματα των εξετάσεων θα επιστραφούν.


Οι ενδιαφερόμενοι πιλότοι να επικοινωνήσουν με τα σωματεία τους, τα οποία με τη σειρά τους παρακαλούνται να μας στείλουν λίστα υποψηφίων μέχρι τις 13/5/2019.
Οι αθλητές του ΑΟΚ που ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν, παρακαλούμε να στείλουν email εκδήλωσης ενδιαφέροντος μέχρι τις 13/5/2019 στο aokitheron@gmail.com.

Κανονισμός
Οι εξετάσεις θα πραγματοποιηθούν σύμφωνα με τον ισχύοντα κανονισμό του 2019: http://eap.elao.gr/images/stories/docs/ ... on2019.pdf
Στο άρθρο Α7 αναγράφονται τα απαραίτητα δικαιολογητικά και προϋποθέσεις συμμετοχής.

Κόστος
- Το κόστος είναι 45€ για κάθε εξεταζόμενο.
- Για τους αθλητές του ΑΟΚ, θα πρέπει να είναι και ταμειακώς ενήμεροι (η συνδρομή για το 2019 είναι 20€).
- Επιπλέον, σύμφωνα με τον κανονισμό της ΕΑΠ/ΕΛΑΟ οι εξεταζόμενοι θα πρέπει να διαθέτουν ασφάλιση αστικής ευθύνης. Υπάρχει δυνατότητα ασφάλισης μέσω ΕΛΑΟ στην Interlife και κοστίζει 20€.


Με νεότερη ανακοίνωση θα ενημερωθείτε για το αναλυτικό πρόγραμμα των εξετάσεων.

Για οποιαδήποτε πληροφορία σχετικά με τη συμμετοχή και την πληρωμή, μπορείτε να επικοινωνείτε με τον Αιμίλιο Αποστολόπουλο (6994696716) ή τον Γιάννη Μυριανθόπουλο (6945212000).

Αεραθλητικός Όμιλος Κιθαιρώνα

aok
DHV2-3
 
Δημοσ.: 141

Re: Ανακοινώσεις ΑΟΚ

Δημοσίευσηαπό aok » Τετ Μάιος 15, 2019 10:14 pm

Ενημερώνουμε τους ενδιαφερόμενους πιλότους, ότι, δυστυχώς, λόγω ακατάλληλων καιρικών συνθηκών, οι εξετάσεις στον Κιθαιρώνα αναβάλλονται επ΄αόριστον. Θα υπάρξει νεότερη ανακοίνωση σχετικά με το πότε θα πραγματοποιηθούν.

Παρακαλούνται όσοι πιλότοι έχουν προπληρώσει τη συμμετοχή τους να επικοινωνήσουν με τον Ταμία (Αιμίλιο Αποστολόπουλο, 6994696716) για την επιστροφή του παραβόλου συμμετοχής.

Ευχαριστούμε,
ΑΟΚ

aok
DHV2-3
 
Δημοσ.: 141

Re: Ανακοινώσεις ΑΟΚ

Δημοσίευσηαπό aok » Πέμ Σεπ 05, 2019 5:07 pm

Αγαπητοί φίλοι,
τη Δευτέρα 23/9, θα έχουμε τη χαρά να φιλοξενήσουμε το δημιουργό του παραπεντίστικου μετεωρολογικού site meteo-parapente.com, ο οποίος θα μας μιλήσει για το πώς διαβάζουμε τον καιρό πριν από την πτήση μας, πώς αναγνωρίζουμε τις καλές θερμικές συνθήκες και πώς τα επικίνδυνα φαινόμενα, πώς ερμηνεύουμε τα διαφορετικά μοντέλα καιρού που βρίσκουμε στο internet, κλπ.

Είναι μια μοναδική ευκαιρία για όλους μας να μάθουμε και να ακούσουμε από τους πλέον ειδικούς.
Η συνάντηση θα γίνει στην Αθήνα, σε μέρος που θα ανακοινωθεί σύντομα, στις 23/9, 19:00. Η είσοδος θα είναι ελεύθερη.

Παρακαλούμε όσους ενδιαφέρονται και σκοπεύουν να έρθουν να μας το γνωστοποιήσουν άμεσα (εδώ, στο fb ή με email), για τη σωστή προετοιμασία του χώρου που θα επιλεγεί.

ΑΟΚ

https://community.meteo-parapente.com/t ... qyMx9imj9c

aok
DHV2-3
 
Δημοσ.: 141

Re: Ανακοινώσεις ΑΟΚ

Δημοσίευσηαπό Donkixotis » Πέμ Σεπ 05, 2019 9:52 pm

Καλησπέρα φίλοι !!! Εγώ θα είμαι παρών στο σεμινάριο .

Donkixotis
DHV1
 
Δημοσ.: 9

Re: Ανακοινώσεις ΑΟΚ

Δημοσίευσηαπό paramick » Πέμ Σεπ 05, 2019 11:02 pm

Κι εγώ...

paramick
Competition
 
Δημοσ.: 1033

Re: Ανακοινώσεις ΑΟΚ

Δημοσίευσηαπό Navagosostis » Σάβ Σεπ 07, 2019 12:13 am

θα έρθω και 'γω!

ότι φάμε, ότι πιούμε και ότι πετάξουμε ! ! !
Navagosostis
Competition
 
Δημοσ.: 218

Re: Ανακοινώσεις ΑΟΚ

Δημοσίευσηαπό K1 » Κυρ Σεπ 08, 2019 12:56 pm

Οκ και εγώ

K1
DHV1
 
Δημοσ.: 7

Re: Ανακοινώσεις ΑΟΚ

Δημοσίευσηαπό georgex » Πέμ Σεπ 12, 2019 10:11 am

Θα έρθω

georgex
Competition
 
Δημοσ.: 617

Re: Ανακοινώσεις ΑΟΚ

Δημοσίευσηαπό kiwifly » Πέμ Σεπ 12, 2019 10:48 am

ειμαστε τυχεροί...γιατι αν δεν ερθουμε θα εχουμε πολλους που θα ειναι εκεί. Κονονιστε να τα μαθετε καλά να μας τα πείτε και σε εμάς!!

kiwifly
DHV1-2
 
Δημοσ.: 56

Re: Ανακοινώσεις ΑΟΚ

Δημοσίευσηαπό Orfeas.kp » Πέμ Σεπ 12, 2019 1:48 pm

Θα έρθω κ εγώ

Orfeas.kp
DHV1
 
Δημοσ.: 2

Re: Ανακοινώσεις ΑΟΚ

Δημοσίευσηαπό Λαζαριδης » Πέμ Σεπ 12, 2019 6:37 pm

Μέσα και εγώ

Λαζαριδης
DHV1
 
Δημοσ.: 5

Re: Ανακοινώσεις ΑΟΚ

Δημοσίευσηαπό aok » Παρ Σεπ 13, 2019 3:51 pm

Ενημερώνουμε τους ενδιαφερόμενους ότι το σεμινάριο Μετεωρολογίας του Nicolas Baldeck θα πραγματοποιηθεί στο ΟΤΕ Academy, 23/9, στις 19:00
Πέλικα & Σπάρτης 1, 15122, Μαρούσι Αττικής
https://goo.gl/maps/KwmRYXUgcBGwyNtZ7

Διευκρινίζουμε πως η αίθουσα έχει μέγιστη χωρητικότητα 80 ατόμων, που θεωρούμε πως είναι παραπάνω από επαρκής, βάσει των δηλώσεων ενδιαφέροντος. Ωστόσο, σε περίπτωση που συμπληρωθεί ο αριθμός αυτός, δεν θα γίνουν δεκτοί περισσότεροι συμμετέχοντες στην αίθουσα. Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας βάσει αφίξεων.

ΑΟΚ

aok
DHV2-3
 
Δημοσ.: 141

Re: Ανακοινώσεις ΑΟΚ

Δημοσίευσηαπό madnomad » Σάβ Σεπ 14, 2019 2:10 pm

Μέσα κι εγώ, αν δεν υπάρχει πρόβλημα.

madnomad
DHV1
 
Δημοσ.: 2

Re: Ανακοινώσεις ΑΟΚ

Δημοσίευσηαπό redbaron » Δευτ Σεπ 16, 2019 9:46 am

δηλώνω συμμετοχή

redbaron
DHV2
 
Δημοσ.: 122

Re: Ανακοινώσεις ΑΟΚ

Δημοσίευσηαπό aok » Τετ Οκτ 02, 2019 2:05 pm

Ο ΑΟΚ ανακοινώνει στα μέλη του πως η εκλογική Γενική Συνέλευση του 2019 θα πραγματοποιηθεί  στις 24/11/2019, στις 12:00, στο Δημαρχείο Πλαταιών.
Παρακαλούνται όσα μέλη επιθυμούν να δηλώσουν υποψηφιότητα για το νέο ΔΣ, να αποστείλουν email στο aokitheron@gmail.com, μέχρι και τις 17/11/2019, για την καλύτερη οργάνωση των εκλογών.

Δικαίωμα εκλέγειν και εκλέγεσθαι έχουν όλα τα ταμειακώς ενήμερα μέλη που έχουν συμπληρώσει τουλάχιστον 1 ημερολογιακό έτος από την εγγραφή τους.Σε περίπτωση μη απαρτίας, οι εκλογές θα μετατεθούν ακριβώς μία εβδομάδα μετά (1/12/2019), την ίδια ώρα και στο ίδιο μέρος.

aok
DHV2-3
 
Δημοσ.: 141

Προηγούμενη

Επιστροφή στην Ανακοινώσεις

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες

cron