- Κώδικας: Επιλογή όλων
Συγνώμη αλλά δεν σας επιτρέπετε να χρησιμοποιήσετε το σύστημα αναζήτησης.
ωραίο κι αυτό....
δλδ τώρα αν δεν θέλουμε να κάνουμε login, απαγορεύεται να δούμε τα ενεργά θέματα, ή μηπως έγινε για οικονομία resources?
προοδος...
Συντονιστής: Moderators
Συγνώμη αλλά δεν σας επιτρέπετε να χρησιμοποιήσετε το σύστημα αναζήτησης.
Sprayman έγραψε:(badder μην κοιτάς την δικία μου, είμαι με proxy !)
ΧΑ ΧΑ. ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΣΟΥ ΕΜΑΘΑ ΚΑΝΕΙΣ???![]()
![]()
adreas έγραψε:Οι μπάτσοι πληρώνονται για τη δουλειά τους. Οι admins σε τέτοιου είδους μικρά fora είναι εθελοντές που αφιερώνουν χρόνο και φτιάχνουν κάτι για δημόσια, τζάμπα χρήση. Σίγουρα χρειάζονται χρήστες αλλά οι χρήστες είναι περισσότεροι, λιγότερο αναγκαίοι και αν χαθεί κι ένα 5-10% μπορεί να μην το πάρει και κανείς χαμπάρι ενώ αν τα βροντήξει ο διαχειριστής, το forum χάνεται.
adreas έγραψε:Καλέ τι τηλέφωνο να σηκώσω, είμαι Ινδία (και τώρα δεν ανάβω το κινητό για να μη χρεωθώ τα SMS για τις αναπάντητες) μέχρι αρχή 2011. Κανόνισε να πετάξουμε κανένα Σταυρό, πρέπει να κάνουμε σωστό ποδαρικό στο 2011.
για να είμαι ειληκρινής, μου έχει χαλάσει η εντύπωση χαβαλέ που είχα μεχρι πρότινος εδω μέσα...vagos έγραψε:JollyRoger έγραψε:και πως ξέρουμε οτι η προσγείωση με εφεδρικό ανάμεσα στα ορθια κοτρόνια, είναι καλύτερη απο controlαριστή προσγείωση με τη γραβάτα;
ΟΥΥΥΦΦΦΦΦ,,,, ειλικρινα ειχα ανησυχησει οτι θα μας αφησεις οριστικα... μας ελειψες βρε ιδιετερε
,,,, βρησε ,,,,αντεδρασε ,,,χωσε ελευθερα
επι τόπου μαθαίνονται, αλλά αν αυτό έχει σχέση, τότε μέρος αυτού του forum, και ειδικά το εν λόγω θρεντ του γιάννη, κρίνεται αχρηστο... προσωπικά διαφωνώ...vagos έγραψε:αχρειαστα να 'ναι , αλλα αυτα μαθαινονται επιτοπου πειρατη![]()
,,,,αλλα πολυ pc pilots βλεπω εδω,,,,,, τους οποιους διστυχως δεν βλεπω καθολου στο βουνο τωρα τελευταια![]()
εγώ πάλι νόμιζα οτι συζητούσαμε την θεωρητική (επειδή πρακτικά αντιδράς ενστικτωδώς, δεν σκέφτεσαι, κι ας λέει ο καθείς το μακρύ και το κοντό του :p) επιλογή του εφεδρικού, υπο άκρως αμφίβολες συνθήκες κουνήματος, χωρίς ύψος, και σε σουπερ-αμφίβολες προσγειώσεις....vagos έγραψε:καλυτερα να μην μενουμε μονο στα PCια μας ,,,και ακομα καλυτερα να μην εχουμε ενδιαφερον μονο για τετοιου ειδους videaκια τα οποια μας τρομοκρατουν φτιαχνοντας τα απειρα σεναρια υποσεινηδιτα στο μυαλο μας ,,,πριν καν βαλουμε το πανι στο αμαξι να παμε να πεταξουμε !
(I mean no worries δεν θα χρειαστει εφεδρικο ποτε πατωντας το "enter" ,,,το πολυ πολυ κανα format να κανετε που νομιζω το 'χετε για πλακα)
JollyRoger έγραψε:σπεσιαλ οφτοπικ απάντηση, για να σωθεί λίγο το άλλο οφτοπικ θεμα
Subject: Διερεύνηση ατυχήματος στην Κρήτηγια να είμαι ειληκρινής, μου έχει χαλάσει η εντύπωση χαβαλέ που είχα μεχρι πρότινος εδω μέσα...vagos έγραψε:JollyRoger έγραψε:και πως ξέρουμε οτι η προσγείωση με εφεδρικό ανάμεσα στα ορθια κοτρόνια, είναι καλύτερη απο controlαριστή προσγείωση με τη γραβάτα;
ΟΥΥΥΦΦΦΦΦ,,,, ειλικρινα ειχα ανησυχησει οτι θα μας αφησεις οριστικα... μας ελειψες βρε ιδιετερε
,,,, βρησε ,,,,αντεδρασε ,,,χωσε ελευθερα
JollyRoger έγραψε:επι τόπου μαθαίνονται, αλλά αν αυτό έχει σχέση, τότε μέρος αυτού του forum, και ειδικά το εν λόγω θρεντ του γιάννη, κρίνεται αχρηστο... προσωπικά διαφωνώ...vagos έγραψε:αχρειαστα να 'ναι , αλλα αυτα μαθαινονται επιτοπου πειρατη![]()
,,,,αλλα πολυ pc pilots βλεπω εδω,,,,,, τους οποιους διστυχως δεν βλεπω καθολου στο βουνο τωρα τελευταια![]()
JollyRoger έγραψε:εγώ πάλι νόμιζα οτι συζητούσαμε την θεωρητική (επειδή πρακτικά αντιδράς ενστικτωδώς, δεν σκέφτεσαι, κι ας λέει ο καθείς το μακρύ και το κοντό του :p) επιλογή του εφεδρικού, υπο άκρως αμφίβολες συνθήκες κουνήματος, χωρίς ύψος, και σε σουπερ-αμφίβολες προσγειώσεις....vagos έγραψε:καλυτερα να μην μενουμε μονο στα PCια μας ,,,και ακομα καλυτερα να μην εχουμε ενδιαφερον μονο για τετοιου ειδους videaκια τα οποια μας τρομοκρατουν φτιαχνοντας τα απειρα σεναρια υποσεινηδιτα στο μυαλο μας ,,,πριν καν βαλουμε το πανι στο αμαξι να παμε να πεταξουμε !
(I mean no worries δεν θα χρειαστει εφεδρικο ποτε πατωντας το "enter" ,,,το πολυ πολυ κανα format να κανετε που νομιζω το 'χετε για πλακα)
δλδ περίπου την περιγραφή ατυχήματος του γιάννη, και μοιάζει και λίγο με το βιντεάκι του παραμίκ που ο τύπος προσγειώθηκε στουμπιχτός, ανάμεσα στα 'μαχαίρια'....
anyway, εγώ το μόνο που έχω καταλάβει so far απο το εν λογω θρεντ, είναι οτι μετά τις άπειρες ώρες control, θες και άπειρες ώρες "ασφαλούς οδηγήσης" (aka ψιλο-acro), προκειμένου να αποκτήσεις τα σχετικά αντανακλαστικά, που θα σου επιτρέπουν να ψιλο-σκέφτείς, και ψιλο-αντιδράσεις επιτυχώς σε κάτι τέτοιες ώρες...
βασικα μέχρι το παραπάνω δεν είχα υποψιαστεί οτι υπήρχε θέμα παρεξήγησης, ούτε και είχα τέτοια πρόθεση...οχι για αλλο λογο ,,,πιστεψε με δεν τσαντιστηκα ουτε παρεξηγιεμαι ετσι ευκολα ,απλα μπορει να βαρεθηκα λιγουλακι αυτο το σκεψου 10 φορες πως θα γραψεις το καθε τι , μην τυχων και στραβωσει ο Χι , ο Ψι ,η ο Ωμεγα, συν το οτι δεν ειμαι καλος μαθητης ορθογραφιας και PC !
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Google [Bot] και 2 επισκέπτες