Ημερομηνία Σάβ Μάιος 03, 2025 1:39 pm
Text Size
Αρχική Κοινότητας Γενική Συζήτηση Συζητήσεις

Συζητήσεις

ΑΠΟΡΙΕΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ

Θέματα γενικού ενδιαφέροντος που αφορούν τον χώρο του αλεξιπτώτου πλαγιάς.

Συντονιστής: Moderators

ΑΠΟΡΙΕΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ

Δημοσίευσηαπό sarropoulo » Παρ Ιαν 15, 2010 1:34 pm

γεια σε ολους τους πιλοτους,καλη χρονια με πολλες και ομορφες πτησεις..εδω και καιρο θελω να ασχοληθω με το παραπαντε αλλα πολλα πραγματα ειναι που με κρατανε μακρυα..Καποια στιγμη μιλησα με παιδια που κανανε προπονηση στο ΣΕΦ και γενικα απο τα λεγομενα τους απογοητευτηκα..μπορει να μου πει καποιος ποσο κραταει μια εκπαιδευση?θα μου πειτε εξαρταται απο τις καιρικες συνθηκες..οκ..αφου ολοκληρωσεις την εκπαιδευση ποτε δινεις για το πτυχιο?ποσο μπορει να σου παρει αυτο?μετα αντε τα εκανες ολα αυτα..ως νεος πιλοτος λογικα θα περιμενεις ιδανικες συνθηκες για να πεταξεις μαζι με τον εκπαιδευτη..ο οποιος ομως θα εχει και αλλους να ασχοληθει..και θα πετας 3 λεπτα περιμενοντας 1-2 ωρες μεχρι να σου δωσουν το οκ..μεχρι να φτασεις σε ενα επιπεδο να αποπροσγειωνεσαι "μονος σου.."....ποσο χρονο μπορει να παρει..πανω απο 1 χρονο?αυτο που θελω να πω ειναι πως σιγουρα χρειαζεται επιμονη και υπομονη και δεν περιμενω απο τη μια μερα στην αλλη να μαθω να πεταω...αλλα αν ασχοληθεις σοβαρα μπορεις να μαθεις σε λογικο χρονο η θελει χρονια ενασχολησης??συγγνωμη για τα πολλα και διαχυτα ερωτηματα..αλλα ετσι ειναι και οι σκεψεις μου..βαλτε μια ταξη αν μπορειτε..ευχαριστω

υ.γ:μενω Αθηνα οποτε λογικα για εκπαιδευση θα παω στον Βλασσοπουλο

sarropoulo
EN B

Δημοσ.: 104

Re: ΑΠΟΡΙΕΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ

Δημοσίευσηαπό gianisAPCO » Παρ Ιαν 15, 2010 2:03 pm

Η απάντηση σε όλα όσα ρωτάς είναι απλή .Eξάλλου μονός σου το γραφείς.
http://www.flyfreedom.gr/ :wink:

Εκεί ψηλά στην μοναξιά κι τρέλα πήγε στα βουνά.DHV 2-3 και 4 αμ'πως 8)
gianisAPCO
EN B

Δημοσ.: 107

Δημοσίευσηαπό gianisAPCO » Παρ Ιαν 15, 2010 2:13 pm

Καποια στιγμη μιλησα με παιδια που κανανε προπονηση στο ΣΕΦ και γενικα απο τα λεγομενα τους απογοητευτηκα.... :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?:

Εκεί ψηλά στην μοναξιά κι τρέλα πήγε στα βουνά.DHV 2-3 και 4 αμ'πως 8)
gianisAPCO
EN B

Δημοσ.: 107

Δημοσίευσηαπό sarropoulo » Παρ Ιαν 15, 2010 2:19 pm

διπλα απο ΣΕΦ εχει μια μεγαλη αλανα με ενα λοφακι,εκει μερικες φορες κανουν προπονηση παραπενταδες..νομιζα πως ηταν γνωστο!ρωταω πριν φτασω εκει την εμπειρια οσον αρχισαν με το παραπεντε και εκπεδευτηκαν στη συγκεκριμενη σχολη να μου πουν την εξελιξη τους ως πιλοτοι και ποσο χρονο τους πηρε να φτασουν εκει που ειναι..

sarropoulo
EN B

Δημοσίευσηαπό andread » Παρ Ιαν 15, 2010 3:19 pm

Σχετικά με την εξέλιξη τα πράγματα θα πάνε τόσο γρήγορα όσο τα ζορίσεις.

Υπάρχουν πολλά μέλη του forum που δεν θα το πουν ( :oops: ) αλλά στον χρόνο πάνω πήραν μέρος σε αγώνες, στα 3 χρόνια bgikan protathlites ( :wink: ) ή κάναν πανελλήνια ρεκόρ.

andread
Διαχειριστής||Διαχειρίστρια

Δημοσ.: 725

Δημοσίευσηαπό raflas » Παρ Ιαν 15, 2010 4:19 pm

ikaros892003@yahoo.gr έγραψε:Καποια στιγμη μιλησα με παιδια που κανανε προπονηση στο ΣΕΦ και γενικα απο τα λεγομενα τους απογοητευτηκα..

αυτο τι σημαινει??? οταν λες απογοητευτικες??? δλδ? ντιφαϊν πλιζ.

φιλικα, ενα παιδι απο το σεφ

raflas
Competition

Δημοσ.: 250

Δημοσίευσηαπό raflas » Παρ Ιαν 15, 2010 4:27 pm

ikaros892003@yahoo.gr έγραψε:διπλα απο ΣΕΦ εχει μια μεγαλη αλανα με ενα λοφακι,εκει μερικες φορες κανουν προπονηση παραπενταδες..νομιζα πως ηταν γνωστο!ρωταω πριν φτασω εκει την εμπειρια οσον αρχισαν με το παραπεντε και εκπεδευτηκαν στη συγκεκριμενη σχολη να μου πουν την εξελιξη τους ως πιλοτοι και ποσο χρονο τους πηρε να φτασουν εκει που ειναι..

ξεκινισα το πασχα περσι, κ εχω γυρω στις 70 +-5 πτισεις περιπου μεχρι τωρα. αλλοι εχω ακουσει εχουν 2-3 χρονια κ δεν ειναι ουτε κοντα στις 50 . η εξεληξη θεωρο εχει να κανει
1 με την ορεξη που εχεις να μαθεις.
2 με την σχολη-δασκαλος.
3 με τα κεφια του καιρου.
αν δεν πας στο βουνο ακομα στο σεφ θα εισαι κ θα κανεις γκαλοπ.

raflas
Competition

Δημοσ.: 250

Δημοσίευσηαπό xarissdo » Παρ Ιαν 15, 2010 5:49 pm

σιγουρα πρωτα θα πρεπει να μιλησεις με καποιον δασκαλο γιατι με αυτον θα συνενοηθεις και δευτερον πρεπει να δεις τι χρονο διαθετεις διοτι στη εκπαιδευση θα χρειαστει καποιος χρονος ωστε να βγεις εξω εντελως μονος και αυτο παιζει και απο τον καιρο....μαθητης ειμαι και εγω απο πατρα στο λεω γιατι εδω βρεχει σχεδον τους τελευταιους 4 μηνες οποτε αναγκαστηκα θα παει πισω....παντως αν εχεις ορεξη και το θες πολυ θα βρεις την ακρη....και πρωτα θα σου προτεινα να κανεις καποια διπλη πτηση αν δεν εχεις κανει για να μπεις στο κλιμα να δεις τι ειναι αυτο που πας να κανεις....ειναι μια καλη γνωριμια....

xarissdo
EN A

Δημοσ.: 10

Δημοσίευσηαπό sarropoulo » Παρ Ιαν 15, 2010 7:52 pm

ευχαριστω ολους για τις απαντησεις τους,λοιπον να πω οτι με το παιδι που ειχα μιλησει ο ιδιος δεν μου ειπε κι πολλα πραγματα και γενικα τον ρωταγα και δεν ηξερε,ας πουμε του λεω για να παρεις το πτυχιο ποτε θα δωσεις? μου λεγε δεν ξερω..η εκπαιδευση ποσο κρατα?ειναι και ο καιρος στη μεση ενταξει δεν μου εδινε καποια ενθαρυντικη απαντηση..γενικα μαλλον δεν το κυναγαγε αυτος πολυ κι απο τα λεγομενα του λεω θα ειναι παλουκι η κατασταση!οσο για χρονο σχετικα εχω μπολικο!!ειμαι φοιτητης!λεφτα δεν εχω αλλα θα βρω μαλλον..οσο για το οτι πρεπει να παω να δω και να ρωτησω απο κοντα εχετε δικαιο και ηρθε η ωρα νομιζω!!

sarropoulo
EN B

Δημοσίευσηαπό paramick » Παρ Ιαν 15, 2010 8:58 pm

Να ξεκαθαρισουμε κατι........
ΥΠΟΜΟΝΗ-ΠΕΙΘΑΡΧΙΑ-ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΧΡΟΝΟΣ (δεν φωναζω , τονιζω την σημασια των 3 βασικοτερων αρετων που πρεπει να διαθετεις)

Ιδανικα θα βολευε να εργαζεσαι ελαστικο ωραριο, σε μονιμη θεση,περιορισμενης ευθυνης....

Ασε τα γκαλοπ(Raflas speaking...),οταν θα στρωσει λιγο ο καιρος ελα στο βουνο,μιλα με τον δασκαλο,και ολες οι αποριες σου θα λυθουν.
Παντως ετοιμασου να αφιερωσεις χρονο...
Η διασκεδαση αρχιζει απ την εκπαιδευση,και απ την στιγμη που τα ποδια σου ξεκολλησουν απ την γη ,αρχιζει να ξεπληρωνεται ολη προσπαθεια που κανεις...

Καλως ορισες :wink:

paramick
Competition

Δημοσ.: 1063

Δημοσίευσηαπό sarropoulo » Σάβ Ιαν 16, 2010 1:42 pm

οκ paramic σε ευχαριστω πολυ!οπως και τα υπολοιπα παιδια για τις απαντησεις τους..εννοειται πως θα ερθω στο βουνο οταν φτιαξει ο καιρος!

sarropoulo
EN B

Επιστροφή στην Συζητήσεις

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες