γεια σε ολους τους πιλοτους,καλη χρονια με πολλες και ομορφες πτησεις..εδω και καιρο θελω να ασχοληθω με το παραπαντε αλλα πολλα πραγματα ειναι που με κρατανε μακρυα..Καποια στιγμη μιλησα με παιδια που κανανε προπονηση στο ΣΕΦ και γενικα απο τα λεγομενα τους απογοητευτηκα..μπορει να μου πει καποιος ποσο κραταει μια εκπαιδευση?θα μου πειτε εξαρταται απο τις καιρικες συνθηκες..οκ..αφου ολοκληρωσεις την εκπαιδευση ποτε δινεις για το πτυχιο?ποσο μπορει να σου παρει αυτο?μετα αντε τα εκανες ολα αυτα..ως νεος πιλοτος λογικα θα περιμενεις ιδανικες συνθηκες για να πεταξεις μαζι με τον εκπαιδευτη..ο οποιος ομως θα εχει και αλλους να ασχοληθει..και θα πετας 3 λεπτα περιμενοντας 1-2 ωρες μεχρι να σου δωσουν το οκ..μεχρι να φτασεις σε ενα επιπεδο να αποπροσγειωνεσαι "μονος σου.."....ποσο χρονο μπορει να παρει..πανω απο 1 χρονο?αυτο που θελω να πω ειναι πως σιγουρα χρειαζεται επιμονη και υπομονη και δεν περιμενω απο τη μια μερα στην αλλη να μαθω να πεταω...αλλα αν ασχοληθεις σοβαρα μπορεις να μαθεις σε λογικο χρονο η θελει χρονια ενασχολησης??συγγνωμη για τα πολλα και διαχυτα ερωτηματα..αλλα ετσι ειναι και οι σκεψεις μου..βαλτε μια ταξη αν μπορειτε..ευχαριστω
υ.γ:μενω Αθηνα οποτε λογικα για εκπαιδευση θα παω στον Βλασσοπουλο