,,,,πιο πρακτικο το να ανεβασεις (,,,,,και να πρεπει να κατεβασεις μετα την πτηση ,,,,,,,)
το αμαξι στα 2000μ ενω μπορεις να το αφησεις στα 1000 και να ανεβεις με θερμικα????
,,,η απαντηση ειναι απλη,,,,,,,,,,,!!!!!!!! (,,,ειδικα αν δεν εχει θεατες το χιονοδρομικο,,,,,,,,,,,,,ειναι μεγαλη γκαφα !)
-------------------------------------------------------------
Εγω δεν ειμαι δασκαλος,,,,,αλλα εσυ αν ησουν στη θεση του Σλαβ & του Γιαννη ( οι οπιοι ειναι διχως αμφιβολια , καλοι χειριστες & δασκαλοι.....)
θα επαιρνες το ρισκο να απογειωσεις,,,κοσμο,,,, απο κορυφη μεχρι τους προποδες του βουνου?????
,,,,,,,,,,,,,,,,,για το αν θα μπει κανας δυνατος δυτικος κατα τις 13. 00 με 14.00 πως θα το αντιμετωπιζες με αξιοπρεπια και σεβασμο προς την υγεια των συναθλητων σου, και ακομα χειροτερα μαθητων σου,,,,?????
,,,,,,,,,,,,,,,,,,, νομιζα οτι αυτο το μαγαζι (μαντειο) στους Δελφους επεσε εξω και εκλεισε πολλα χρονια πριν..........

!!!!!!
τελος,,,,,,,,και εγω θα ηθελα για καυ,,ες δικιες μου να ριξω πολλα μπαλακια σε διαφορα κεφαλια,,,,,,,,,,,, αλλα εχεις φαει με δυναμη μπαλακι στο κεφαλι να δεις αν ειναι ωραιο το feeling,,,,,,,,,,,,,,,,,,, ??????????