Συντονιστής: Moderators
norad έγραψε:145 Στ. Πετρόγιαννος & Σία Ε.Ε. ELPETROL Θρασυβούλου 1
Ασπρόπυργος Πετρέλαιο
Κίνησης 1307/07 300.000 2408,0%
Ποσοστό ανάμειξης 2408% ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;; Τι σκατά πουλούσε αυτός ;;;;
Focman έγραψε:Βαγγέλη
Στον Ασπρόπυργο γενικά βλέπω για να βρεις καθαρό πρατήριο πρέπει να έχεις πολύ τύχη.
Έχω δυο απορίες
Η ποσότητα καυσίμου που μας βάζουν ελέγχεται;
Για πες μας ,τα πρόστιμα αυτά πληρώνονται;
paramick έγραψε:Δε νομίζω οτι κάτι αλλάζει βάρος επειδή διαστέλεται.................!![]()
Σχετικά με τα υπόλοιπα που λες,έχεις δίκιο
paramick έγραψε:Στα λόγια μου έρχεσαι,το αυτοκίνητο μου θέλει 2 κιλά καύσιμο για να πάει και να έρθει Καντήλι αύριο.................και μεθαυριο και κάθε φορά.
Ποτέ όμως σταθερό όγκο καυσίμου![]()
Αρα (λέμε τώρα,για να λέμε) αν ανεφοδιαζόμουν πάνω σε γεφυροπλάστιγγα,θα αγόραζα πχ 30 κιλά καύσιμο,χωρίς υποψία ότι κάποιος με κλέβει.
Σωστά?
paramick έγραψε:Τα ίδια λέμε ρε γαμώτο...........![]()
![]()
![]()
Απλά κάνουμε καθαρά υποθετική κουβέντα,και ξαναλέω οτι το κιλό σαν μάζα είναι σταθερό μέγεθος.
Ενα κιλό βενζίνη το καλοκαίρι έχει περισσότερο όγκο απ ότι το χειμώνα,το βάρος παραμένει το ίδιο σε κάθε περίπτωση.Το βάρος με τον όγκο τα συνδέει το μέγεθος που λέγεται ειδικό βάρος,΄και έχει τιμή για τη βενζίνη (0,68-0,74) ανάλογα την θερμοκρασία.
Εσυ λίτρα αγοράζεις,λίτρα πουλάς,ότι χάνεις το καλοκαίρι το ρεφάρεις, θεωρητικά παντα, τον χειμώνα(η εξάτμισή της είναι χασούρα για σένα).
Πέρα απ την παπαρολογία που με έπιασε σαβατόβραδο,αξίζει να πείς τις επιβαρύνσεις που πλήρωνουμε για κάθε λίτρο βενζίνης που κάνει 1,5 ευρώ(τιμη διυλιστηρίου,φόροι,μεταφορικά,κλπ).
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 9 επισκέπτες