Συντονιστής: Moderators
georgex\";p=\"10226 έγραψε:Παράγγειλα 3 πυξίδες από εδώ: Sup'Air Mini Compass (όχι, δεν είναι όλες για εμένα).
Τις στείλανε τις επόμενη μέρα. Δεν με ενημέρωσαν για το κόστος μεταφορικών, ίσως δεν χρέωσαν κιόλας, φαίνεται μηδέν στην παραγγελία. Θα ενημερώσω όταν έρθουν αν όλα είναι οκ, ώστε αν θέλει κάποιος να παραγγείλει από τους ίδιους.
Εμεινε καμμια?georgex έγραψε:georgex\";p=\"10226 έγραψε:Παράγγειλα 3 πυξίδες από εδώ: Sup'Air Mini Compass (όχι, δεν είναι όλες για εμένα).
Τις στείλανε τις επόμενη μέρα. Δεν με ενημέρωσαν για το κόστος μεταφορικών, ίσως δεν χρέωσαν κιόλας, φαίνεται μηδέν στην παραγγελία. Θα ενημερώσω όταν έρθουν αν όλα είναι οκ, ώστε αν θέλει κάποιος να παραγγείλει από τους ίδιους.
Επιτέλους ήρθαν... μετά από σχεδόν 4 εβδομάδες. Τουλάχιστον δεν χρεώθηκα με έξοδα αποστολής.
Εστιατωρ\";p=\"10577 έγραψε:Εμεινε καμμια?georgex έγραψε:georgex\";p=\"10226 έγραψε:Παράγγειλα 3 πυξίδες από εδώ: Sup'Air Mini Compass (όχι, δεν είναι όλες για εμένα).
Επιτέλους ήρθαν... μετά από σχεδόν 4 εβδομάδες. Τουλάχιστον δεν χρεώθηκα με έξοδα αποστολής.
OK.georgex έγραψε:Εστιατωρ\";p=\"10577 έγραψε:Εμεινε καμμια?georgex έγραψε:georgex\";p=\"10226 έγραψε:Παράγγειλα 3 πυξίδες από εδώ: Sup'Air Mini Compass (όχι, δεν είναι όλες για εμένα).
Όχι. Δεν είχα παραγγείλει παραπάνω, πήρα μόνο για εμένα και για όσους μου είχαν πει πριν κάνω την παραγγελία.
Επιστροφή στην Αλεξίπτωτα & Εξοπλισμός
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες