Ημερομηνία Σάβ Μάιος 03, 2025 1:56 am
Text Size
Αρχική Κοινότητας Θέματα Αλεξίπτωτα & Εξοπλισμός

Αλεξίπτωτα & Εξοπλισμός

KAMIA ΠΥΞΙΔΑ ?????????

Τεχνικά και πρακτικά θέματα - Ανακοινώσεις

Συντονιστής: Moderators

KAMIA ΠΥΞΙΔΑ ?????????

Δημοσίευσηαπό vagos » Τρί Ιαν 15, 2008 9:46 am

http://www.supair.com/en/produit.php?id ... accessoire

κανενας που να μπορει να μας παρει καμια πυξιδα απο το δικτυο ?

αν οχι dealer εστω κανενας καλοθελητης πιλοτος :)

προχθες παλι συννεφα ειχε το καντηλι,,,,,,,,, θα τα βγαλει τα λεφτα της !

Δέν έχετε τα κατάλληλα δικαιώματα να δείτε τα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
Τελευταία επεξεργασία απο vagos την Τρί Ιαν 15, 2008 1:22 pm, επεξεργάστηκε 2 φορές συνολικά.
vagos
Competition

Δημοσ.: 1013

Re: KAMIA ΠΙΞΥΔΑ ?????????

Δημοσίευσηαπό georgex » Τρί Ιαν 15, 2008 10:54 am

Βαγγέλη λείπει η φωτογραφία από το site της Supair.

Δες εδώ: http://www.parapenteshop.com/shopdispla ... ires+Vario και πές μου αν είναι αυτή.

Έχω δει επίσης και αυτή: http://www.silvacompass.com/p-54-fisheye-328.aspx αλλά δεν ξέρω αν δουλεύει με οποιαδήποτε κλίση. Μοιάζει πάντως... επίσης είναι πολύ πιό φτηνή.

Τι λές;

georgex
Competition

Δημοσ.: 620

Δημοσίευσηαπό vagos » Τρί Ιαν 15, 2008 11:14 am

georgex εγω ειμαι της αποψης οτι οταν κατι δουλευει καλα (και δεν υστερει σε επιδοσεις) ,,,,, απλα δεν το αλλαζεις !

Η πυξιδα της sup air την ειχα πανω στο cockpit ( διπλα σε vario, gps & vhf) και δεν μου ειχε δημιουργησει ποτε προβλημα !

ευχαριστω,,,,,,,,,( ο καλοθελητης που λεγαμε ? ;)

Τελευταία επεξεργασία απο vagos την Τρί Ιαν 15, 2008 1:22 pm, επεξεργάστηκε 1 φορές συνολικά.
vagos
Competition

Δημοσ.: 1013

Δημοσίευσηαπό paradim » Τρί Ιαν 15, 2008 11:16 am

exeis pm

paradim
EN B

Δημοσ.: 52

Δημοσίευσηαπό georgex » Τρί Ιαν 15, 2008 11:55 am

Πολύ ζήτηση έπεσε ξαφνικά για πυξίδες... στο site που έδωσα παραπάνω πριν 1 ώρα την είχε 30Ε... τώρα που μπήκα να παραγγείλω, δεν έχει τιμή και λέει οτι δεν υπάρχει πλέον...

georgex
Competition

Re: KAMIA ΠΥΞΙΔΑ ?????????

Δημοσίευσηαπό slav » Τετ Ιαν 16, 2008 2:25 pm

rotyste FREEDOM prepi na iparxoyn

slav
team freedom

slav
EN B

Δημοσ.: 77

Δημοσίευσηαπό german-akis- » Πέμ Ιαν 17, 2008 5:31 pm

kalispera sas, ime apo avrio sto stubai cup stin ekthesi. eki tha ehi poles piksides elpizo. opios endiaferete gia kati singekrimeno, grapste me ena SMS sto 00491726890607 ke tha do .

heretismata.

germanakis

german-akis-
EN A

Δημοσ.: 32

Δημοσίευσηαπό georgex » Παρ Ιαν 18, 2008 2:07 pm

Παράγγειλα 3 πυξίδες από εδώ: Sup'Air Mini Compass (όχι, δεν είναι όλες για εμένα).
Τις στείλανε τις επόμενη μέρα. Δεν με ενημέρωσαν για το κόστος μεταφορικών, ίσως δεν χρέωσαν κιόλας, φαίνεται μηδέν στην παραγγελία. Θα ενημερώσω όταν έρθουν αν όλα είναι οκ, ώστε αν θέλει κάποιος να παραγγείλει από τους ίδιους.

georgex
Competition

Δημοσίευσηαπό george29041 » Δευτ Ιαν 21, 2008 7:06 pm

Περιμενω μια ναυτικη για ταχυπλοο (τη μικροτερη που βρηκα) οταν την παραλαβω θα γραψω εντυπωσεις

george29041
Competition

Δημοσ.: 376

Δημοσίευσηαπό george29041 » Παρ Ιαν 25, 2008 1:11 pm

Την παρελαβα σημερα φενετε πολυ καλη, ευαναγνωστη δουλευει σωστα σε κλιση ,ευκολη τοποθετηση με ρυθμιζωμενη βαση και βιδακι για διακριβωση του πραγματικου βορα.
Για να δουμε τι θα κανει στον αερα, μηπως πηγανε στο βροντο τα 40 ευρουδια. :lol:
http://www.ritchienavigation.com/catalo ... 34EAAAE1CC

george29041
Competition

Δημοσ.: 376

Δημοσίευσηαπό paramick » Κυρ Ιαν 27, 2008 6:04 am

Οντως δειχνει πολυ καλη,και εχει και internal green lighting............ :!:

paramick
Competition

Δημοσ.: 1063

Δημοσίευσηαπό georgex » Πέμ Φεβ 14, 2008 2:09 pm

georgex\";p=\"10226 έγραψε:Παράγγειλα 3 πυξίδες από εδώ: Sup'Air Mini Compass (όχι, δεν είναι όλες για εμένα).
Τις στείλανε τις επόμενη μέρα. Δεν με ενημέρωσαν για το κόστος μεταφορικών, ίσως δεν χρέωσαν κιόλας, φαίνεται μηδέν στην παραγγελία. Θα ενημερώσω όταν έρθουν αν όλα είναι οκ, ώστε αν θέλει κάποιος να παραγγείλει από τους ίδιους.

Επιτέλους ήρθαν... μετά από σχεδόν 4 εβδομάδες. Τουλάχιστον δεν χρεώθηκα με έξοδα αποστολής.

georgex
Competition

Δημοσίευσηαπό Εστιατωρ » Πέμ Φεβ 14, 2008 2:23 pm

georgex έγραψε:
georgex\";p=\"10226 έγραψε:Παράγγειλα 3 πυξίδες από εδώ: Sup'Air Mini Compass (όχι, δεν είναι όλες για εμένα).

Επιτέλους ήρθαν... μετά από σχεδόν 4 εβδομάδες. Τουλάχιστον δεν χρεώθηκα με έξοδα αποστολής.
Εμεινε καμμια?

Εστιατωρ
EN A

Δημοσ.: 23

Δημοσίευσηαπό georgex » Παρ Φεβ 15, 2008 11:56 am

Εστιατωρ\";p=\"10577 έγραψε:
georgex έγραψε:

Εμεινε καμμια?

Όχι. Δεν είχα παραγγείλει παραπάνω, πήρα μόνο για εμένα και για όσους μου είχαν πει πριν κάνω την παραγγελία.

georgex
Competition

Δημοσίευσηαπό Εστιατωρ » Παρ Φεβ 15, 2008 1:14 pm

georgex έγραψε:
Εστιατωρ\";p=\"10577 έγραψε:
georgex έγραψε:

Εμεινε καμμια?

Όχι. Δεν είχα παραγγείλει παραπάνω, πήρα μόνο για εμένα και για όσους μου είχαν πει πριν κάνω την παραγγελία.
OK.

Εστιατωρ
EN A

Δημοσ.: 23

Επιστροφή στην Αλεξίπτωτα & Εξοπλισμός

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες