Ημερομηνία Τρί Μάιος 06, 2025 1:33 pm
Text Size

Περιγραφές Πτήσεων & Cross Country

windy launch Triopetra KRHTH

Πείτε μας πως πετάξατε

Συντονιστής: Moderators

windy launch Triopetra KRHTH

Δημοσίευσηαπό chaniotis » Πέμ Μαρ 13, 2008 2:18 pm

chaniotis
EN B

Δημοσ.: 116

Re: windy launch Triopetra KRHTH

Δημοσίευσηαπό george29041 » Κυρ Μαρ 16, 2008 12:22 pm

Να προσεχετε με τις εντασεις παιδες γιατι οπως λεει ο κυρ Κωστας ο Γερνας ,τα πραγματα εξελισωντε πολυ γρηγορα και πολλες φορες δυσαρεστα. :wink:

george29041
Competition

Δημοσ.: 376

Δημοσίευσηαπό chaniotis » Τρί Μαρ 18, 2008 1:19 am

you are rite, thanks , but dont blame the kids ( mostly on their 40s and 30s ) but their insructor
who after fucking up the clubs in Heraclio maybe he want to do the same in Chania

chaniotis
EN B

Δημοσίευσηαπό andread » Τρί Μαρ 18, 2008 12:18 pm

Dont fuck up this forum mate

Δεν είστε τόσο πολλοί εκει πέρα για να έχετε την πολυτέλεια να είστε μουτρωμένοι ο ένας με τον άλλο ετσι δεν είναι ?

andread
Διαχειριστής||Διαχειρίστρια

Δημοσ.: 725

Δημοσίευσηαπό george29041 » Τρί Μαρ 18, 2008 12:41 pm

Πολυ σωστα andread ,η παρατηρηση μου εγινε για λογους ασφαλειας και μονο,ειμαι της αποψης και γω οτι πρεπει να ειμαστε δεμενοι μεταξυ μας

george29041
Competition

Δημοσ.: 376

Δημοσίευσηαπό badder » Τρί Μαρ 18, 2008 1:20 pm

Παλιότερα έπεφτε λογοκρισία στις κακές λέξεις... πιπέρι στο στόμα κτλ.

Το ίδιο ισχύει και για τα αγγλικά και για άλλες γλώσσες. Για αυτό PEACE....

Η απλούστερη λύση είναι η σωστή.
badder

Δημοσ.: 2712

Δημοσίευσηαπό Εστιατωρ » Τρί Μαρ 18, 2008 1:31 pm

Και ενα ανεκδοτακι, για να χαλαρωσετε.
Ρωταει ο μικρος χανιωτης τον μπαμπα του-μπαμπα τι ειναι σωβινιστης?
Και ο μπαμπας απαντα-σωβινιστης αγορι μου ειναι αυτος που νομιζει οτι ο τοπος του ειναι καλυτερος απο τα Χανια....

Εστιατωρ
EN A

Δημοσ.: 23

Δημοσίευσηαπό nek » Τρί Μαρ 18, 2008 2:44 pm

Εγώ πάντως ξέρω ότι την ίδια μέρα τα παιδιά έκαναν μια υπέροχη πτήση δυναμικού....το βιντεάκι τα λέει όλα.... http://www.youtube.com/watch?v=cSAsc2GKnMQ
...όχι γιατί μερικοί μιλάνε για να πουν απλά κάτι μου φαίνεται...

nek
EN A

Δημοσ.: 11

Δημοσίευσηαπό yannis » Τρί Μαρ 18, 2008 9:05 pm

Chaniotis\";p=\"10887 έγραψε:you are rite, thanks , but dont blame the kids ( mostly on their 40s and 30s ) but their insructor
who after fucking up the clubs in Heraclio maybe he want to do the same in Chania

If the ''kids'' needs yr opinion for flights subjects,they will ask u.Till then consetrate on yr lessons,and be carefull with yr mouth.You almost couse us problems with other ''kids''.

Αν και κουραστηκα σημερα να εξηγω σους φιλους απο το Ηρακλειο ποιος εισαι,απο που ξεφυτρωσες,τι ρολο βαρας,και να τους πεισω οτι δεν τρεχει τιποτα,απαλασεσαι λογο περιορισμενης ευθηνης.Αλλα μονο αυτην την φορα.

andread\";p=\"10889 έγραψε:Dont fuck up this forum mate

Δεν είστε τόσο πολλοί εκει πέρα για να έχετε την πολυτέλεια να είστε μουτρωμένοι ο ένας με τον άλλο ετσι δεν είναι ?

Πουθενα δεν ειμαστε πολλοι,αλλα αυτο δεν σημαινει οτι θα μαζεψουμε και τα σκαρτα για να γινουμε πολλοι.

''Chaniotis'' το nicκ σου,αλλα δεν αντιπροσοπευαν κανενα αυτα που εγραψες.....

Σταματαμε εδω....τα εν οικο...μη εν δημο...:)

http://www.cretanparagliding.gr

After all,its all about having fun!
yannis
Competition

Δημοσ.: 233

Δημοσίευσηαπό condor » Τετ Μαρ 19, 2008 1:11 am

Πράγματι στην Κρήτη πετάμε πολύ λίγα άτομα αυτόν τον καιρό, τόσα λίγα που δεν θα έπρεπε να «είμαστε μουτρωμένοι ο ένας με τον άλλο» αλλά να βοηθάμε όλοι σε ένα κοινό στόχο, την προώθηση του αεραθλητικού πνεύματος και της αεροπορικής ιδέας, με αγάπη γι’ αυτό που κάνουμε και για τον συνάδελφο συναθλητή μας. Τι κρίμα να υπάρχουν άνθρωποι που να μην συμφωνούν με αυτό και να προσπαθούν να διαιρέσουν τον χώρο. Τι κρίμα να παρασύρουν κι άλλους, στο να βάζουν ταμπέλες και να ξεχωρίζουν τους πιλότους σε «φίλιους» και μη σύμφωνα με την υπόδειξη κάποιου άλλου. Νομίζω ότι όλοι θα πρέπει να προσπαθήσουμε παραπάνω, να δώσουμε κάτι από την καρδιά μας ώστε οι Κρητικοί ουρανοί να γεμίσουν με τα πολύχρωμα παραπέντε μας παρακινώντας ακόμα περισσότερους ανθρώπους στο χώρο μας.

Φιλικά, Γιάννης Σκαρπαθιωτάκης

condor
Competition

Δημοσ.: 254

Δημοσίευσηαπό paraman007 » Τετ Μαρ 19, 2008 2:57 am

Chaniotis, you have to realize that some people make money from this sport and are in it only for their self gain $ $ $ $ $ $.
This sport, like any other has its good apples and its bad.....learn to distinguish between the two.
Just like outside this sport ... some people you like ... and some people you don't ... so just stick to what you believe and what your instincts tell you and you will always be right. And don't be afraid to speak out just because some people would preffer you silent ... this is still a free world ... and for sure the skies are still free.
George Kastrinakis

paraman007
EN A

Δημοσ.: 1

Δημοσίευσηαπό dimitree » Τετ Μαρ 19, 2008 10:36 am

Δεν γνωριζω σε ποιο παραλληλο συμπαν συμβαινουν ολλα αυτα που λεει α "φιλος" chaniotis γιατι σ'αυτο που πεταω εγω περναω καλλα. Δημιουργηθικε θεμα απο το τιποτα, απο τη φαντασια καποιου με ελλειπεις και διαστρευλομενες πληροφοριες. Οσο για το "self gain" φιλε paraman δεν καταλαβαινω τι σε χαλαει και που κολαε, εγω δυλαδυ που ειμαι βιβλιοπωλης πρεπει να πουλαω στο κοστος για να ειναι ευτοιχισμενοι οι βιβλιοφαγοι?
Και για να μην ξεχνιομαστε δειτε την πτηση του φιλου Γιαννη την κυριακη. δεν ηταν μονος του, ηταν και αλλοι τρεις πιλοτοι, ολοι απο διαφορετικες λεσχες που δουλεψανε συλογικα και βγαλανε μια καλη πτηση, πως ειναι κατι τετοιο δυνατον αφου εδω φαγονομαστε?
Δημητρης Δημας

dimitree
EN B

Δημοσ.: 67

Δημοσίευσηαπό Agelos » Τετ Μαρ 19, 2008 10:52 am

Φίλε dimitree μπορείς να το ματαφράσεις στα Αγγλικά γιατί μερικοί από εμάς γράφουμε μόνο Αγγλικά?

Agelos
Competition

Δημοσ.: 271

Δημοσίευσηαπό badder » Τετ Μαρ 19, 2008 11:06 am

Μήπως να τα γράψετε στο pgforum.com που απευθύνεται αποκλειστικά σε αγγλομαθείς? Δεν σας αρέσει η Ελληνική γλώσσα?

Εκτός και αν υπάρχει κάποιος που διαβάζει εδώ, δεν ξέρει αγγλικά, και δεν θέλετε να καταλάβει αυτά που γράφετε.

badder

Δημοσίευσηαπό Εστιατωρ » Τετ Μαρ 19, 2008 11:11 am

Agelos έγραψε:Φίλε dimitree μπορείς να το ματαφράσεις στα Αγγλικά γιατί μερικοί από εμάς γράφουμε μόνο Αγγλικά?
Και στα ισπανικα παιδια, γιατι δεν μπορω να καταλαβω τι γραφετε.

Εστιατωρ
EN A

Δημοσ.: 23

Δημοσίευσηαπό andread » Τετ Μαρ 19, 2008 12:01 pm

Εiμαι ενθουσιασμένος με το επίπεδο αυτού του forum.

I'm most delighted with the quality of this forum.

Παιδιά (kids) και στα Γαλλικά παρακαλώ , ο φίλος μου ο Raphael παραπονιέται οτι δεν μπορεί να παρακολουθήσει την συζήτηση. Του είπα βέβαια να μην είναι βρωμοπερίεργος (dirty curious) και να μην χώνει την μύτη του (stick his nose) στα "εν οίκω" (inhouse) των άλλων (the others) αλλα αυτός τίποτα (him nothing).

andread

Δημοσ.: 725

Δημοσίευσηαπό nek » Τετ Μαρ 19, 2008 12:50 pm

Ξερετε κάτι?υπαρχει καποιος αυτη τη στιγμη που βλεπει ολο αυτο που εχει δημιουργηθει και γελαει!!!Τη βρισκει κοινως με τις εντασεις που ο ιδιος δημιουργει χωρις λογο.Συνηθως αυτο το κανουν ανθρωποι που δεν εχουν κατι αξιολογο να δειξουν για να συζητηθουν.....κι αυτη η ζηλεια η ...*&^%$#@! δε μπορειτε να φανταστειτε τι μπορει να σε βαλει να κάνεις....

Μηπως να ασχοληθουμε με το πως πεταξαν τα παιδια εκεινη τη μερα και οχι με τα κακοβουλα σχολια καποιου που θελει να χαλασει ολο αυτο το καλο κλιμα που εχει δημιουργηθει μεταξυ των πιλοτων της κρητης?

Αληθεια σε ποια γλωσσα να σας το γραψω "κυριε" Chanioti οτι δεν προκειται να καταφερετε τιποτα με ολα αυτα που γραφετε?

nek
EN A

Δημοσίευσηαπό badder » Τετ Μαρ 19, 2008 1:16 pm

Νιώθω σαν να βλέπω ταινία που μέχρι το τέλος δεν έχεις πλήρη εικόνα και στο τέλος τα καταλαβαίνεις όλα.

Το μόνο που έχω καταλάβει μέχρι τώρα είναι ότι μια μερίδα πιλότων έχουν πρόβλημα με τον "Chanioti" Στέλιο, που σχετίζεται και με εκπαίδευση ενώ είναι και αντιπρόσωπος των dudek και sky.

Πως και γιατί δεν έχω καταλάβει ακόμα.

badder

Δημοσίευσηαπό yannis » Τετ Μαρ 19, 2008 1:37 pm

badder\";p=\"10909 έγραψε:Νιώθω σαν να βλέπω ταινία που μέχρι το τέλος δεν έχεις πλήρη εικόνα και στο τέλος τα καταλαβαίνεις όλα.

Αυτο θα γινοταν αν ησουν τυχερος και ηταν αυτοτελης η ταινια....
Αλλα ειμαστε ακομα seazon 1.....episode 1....
Θα σας κανουμε να μας κατεβαζετε απο το internet απο την αγωνια...:)

http://www.cretanparagliding.gr

After all,its all about having fun!
yannis
Competition

Δημοσ.: 233

Δημοσίευσηαπό dimitree » Τετ Μαρ 19, 2008 1:56 pm

Και για να λυθει η παρεξηγηση.....
http://uk.youtube.com/watch?v=J9KPR_Ypu ... re=related

dimitree
EN B

Δημοσ.: 67

Δημοσίευσηαπό chaniotis » Τετ Μαρ 19, 2008 2:03 pm

Φίλε badder Ναι.Σχετιζομαι με την εκπαιδευση.Ως ΕΚΠΑΙΔΕΥΟΜΕΝΟΣ ομως...οχι ως εκπαιδευτης.Γιατι τα εχουν βαλει μαζι μου ακομα δεν εχω καταλαβει.

chaniotis
EN B

Δημοσίευσηαπό loxagos » Τετ Μαρ 19, 2008 3:23 pm

Nek\";p=\"10908 έγραψε:Ξερετε κάτι?υπαρχει καποιος αυτη τη στιγμη που βλεπει ολο αυτο που εχει δημιουργηθει και γελαει!!!Τη βρισκει κοινως με τις εντασεις που ο ιδιος δημιουργει χωρις λογο.Συνηθως αυτο το κανουν ανθρωποι που δεν εχουν κατι αξιολογο να δειξουν για να συζητηθουν.....κι αυτη η ζηλεια η ...*&^%$#@! δε μπορειτε να φανταστειτε τι μπορει να σε βαλει να κάνεις....

Μηπως να ασχοληθουμε με το πως πεταξαν τα παιδια εκεινη τη μερα και οχι με τα κακοβουλα σχολια καποιου που θελει να χαλασει ολο αυτο το καλο κλιμα που εχει δημιουργηθει μεταξυ των πιλοτων της κρητης?

Αληθεια σε ποια γλωσσα να σας το γραψω "κυριε" Chanioti οτι δεν προκειται να καταφερετε τιποτα με ολα αυτα που γραφετε?

Είμαι ασυγχώρητος :oops:
Έπρεπε να είχα καταλάβει σε ποιον ανήκει η καλλιτεχνική φλέβα σε όλα αυτά τα video

Parakalo poli kato ta xeria ap to pareaki tis kritis.
otan mesa ston epomeno mina katavo na sas do thalo na petajoume OLOI mazi :wink:

:shock: dimitrios@rt
Για τίποτα μην είσαι σίγουρος!!!
loxagos
Competition

Δημοσ.: 527

Δημοσίευσηαπό nek » Τετ Μαρ 19, 2008 3:42 pm

Σημασια δεν εχει να εχεις καλλιτεχνικη φλεβα....αλλα τους καταλληλους πρωταγωνιστες!!! :wink:

nek
EN A

Δημοσίευσηαπό badder » Τετ Μαρ 19, 2008 3:48 pm

Chaniotis\";p=\"10912 έγραψε:Φίλε badder Ναι.Σχετιζομαι με την εκπαιδευση.Ως ΕΚΠΑΙΔΕΥΟΜΕΝΟΣ ομως...οχι ως εκπαιδευτης.Γιατι τα εχουν βαλει μαζι μου ακομα δεν εχω καταλαβει.

Ούτε και εμείς.

Αν μπορέσω και κατέβω με τον Δημήτρη στη Κρήτη λέω να γυρίσουμε ένα video που θα επεξεργασθεί και σκηνοθετηθεί με πρόδιαγραφές hollywood.

Και εγώ ασυγχώρητος που δεν κατάλαβα (και δεν κοίταξα βασικά) νωρίτερα ... little chestnut.

badder

Δημοσίευσηαπό nek » Τετ Μαρ 19, 2008 4:07 pm

Μεγαλες βλεψεις εχετε για τον εαυτο σας κυριε badder.....ειπαμε η κω $@#%%@^@ σας δεν εχει ορια ( http://www.flyozone.com/paragliders/en/ ... lines/7601)αλλα οχι και στο hollywood!!!!!

nek
EN A

Επόμενο

Επιστροφή στην Περιγραφές Πτήσεων & Cross Country

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 5 επισκέπτες