Ημερομηνία Τρί Μάιος 06, 2025 5:45 pm
Text Size

Περιγραφές Πτήσεων & Cross Country

windy launch Triopetra KRHTH

Πείτε μας πως πετάξατε

Συντονιστής: Moderators

Re: windy launch Triopetra KRHTH

Δημοσίευσηαπό antouan » Τετ Μαρ 19, 2008 4:12 pm

Λοχαγε,Γιαννη σημερα σαλπαρω για κατω.Αμα 'ρθειτε προς Αβδου περιμενω τηλεφωνακι :wink:

Αντώνης
antouan
Competition

Δημοσ.: 210

Δημοσίευσηαπό badder » Τετ Μαρ 19, 2008 4:45 pm

Μόλις έβγαλα βιντεάκι για τον Δομήνικο www.sky.gr/content/dominican.wmv και λέω να το στείλω στον Steven (ένας είναι) μήπως και συνεργαστούμε... για μια καινούρια ταινία στο νησι... Στενές επαφές Κρητικού Τύπου... :)

Η απλούστερη λύση είναι η σωστή.
badder
Διαχειριστής||Διαχειρίστρια

Δημοσ.: 2712

Δημοσίευσηαπό nek » Τετ Μαρ 19, 2008 5:43 pm

Μυριανθοπουλε σε παραδεχομαι.....εισαι μεγαλο ταλεντο τελικα !!!! :)

nek
EN A

Δημοσ.: 11

Δημοσίευσηαπό aerometaferomenos » Τετ Μαρ 19, 2008 6:10 pm

Χαίρομαι που τον ανακαλύψατε γρήγορα αλλά ο Δούρειος ίππος ήδη μπήκε μέσα. Προς το παρόν ενημερώνομαι και θα επανέλθω.

Όσο για το Fuck όντως δεν πρέπει να λέγεται καλύτερα Ελληνικά να το καταλαβαίνουν όλοι.

Ντα αν ήτανε μωρέ συντέκνοι πράμα καλό θα το κάναμε εξαγωγή ;

aerometaferomenos
EN A

Δημοσ.: 3

Δημοσίευσηαπό chaniotis » Τετ Μαρ 19, 2008 10:47 pm

Εiμαι ενθουσιασμένος με το επίπεδο αυτού του forum.

Φίλε badder Ναι.Σχετιζομαι με την εκπαιδευση.Ως ΕΚΠΑΙΔΕΥΟΜΕΝΟΣ ομως...οχι ως εκπαιδευτης.Γιατι τα εχουν βαλει μαζι μου ακομα δεν εχω καταλαβει.

KAI ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΗΜΑΣΙΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΣΗΜΑΣΙΑ ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ ΟΣΑ ΕΧΟΥΝ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΓΡΑΦΤΕΙ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΝ GEORGE29041
ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΣΥΜΦΩΝΟΥΝ ΟΤΙ Η ΑΠΟΓΕΙΩΣΗ ΣΤΙΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ : A http://www.youtube.com/watch?v=wiT_B3YJIsU
B http://www.youtube.com/watch?v=SBfrlzb7_bA

EINAI ΑΠΟΔΕΚΤΗ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΣΑΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΥΝΗΜΑ ΕΙΣΠΡΑΤΤΩ ΣΑΝ ΕΚΠΕΔΕΥΟΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΑΚΟΜΑΕiμαι ενθουσιασμένος με το επίπεδο αυτού του forum

chaniotis
EN B

Δημοσ.: 116

Δημοσίευσηαπό andread » Τετ Μαρ 19, 2008 11:34 pm

Η απογειώσεις του video είναι αποδεκτές και η τεχνική χρειάζεται βελτίωση - ισως με C ή D ιμάντες.

andread

Δημοσ.: 725

Δημοσίευσηαπό chaniotis » Πέμ Μαρ 20, 2008 3:03 am

Φίλε andread κρίνοντας απο την απάντηση σας και το avatar σας να υποθέσω οτι ειστε ιδιοκτήτης γραφείου τελετών ?

chaniotis
EN B

Δημοσίευσηαπό chaniotis » Πέμ Μαρ 20, 2008 3:17 am

και η γνωμη του badder ?

chaniotis
EN B

Δημοσίευσηαπό george29041 » Πέμ Μαρ 20, 2008 9:13 am

Οπα δεν ειπα οτι δεν ειναι αποδεκτες οι απογειωσεις η οι συνθηκες ,αυτο που ειπα ειναι οτι σε δυνατο ανεμο δεν εχεις χρονο να αντιδρασεις εγκαιρα αν κατι δεν παει καλα και πρεπει να προσεχεις παραπανω για να εισε ασφαλης.
Αυτο ειναι γενικο και υσχυει για ολους ανεξαρτητου επιπεδου,σαφως οσο πιο εμπειρος ειναι ο πιλοτος τοσο καλυτερη τεχνικη εχει και δυνατοτητα απογειωσης με ασφαλεια σε μεγαλυτερες εντασεις απο εναν πιο απειρο.
Προσωπικα δεν θα επιχειρουσα απογειωση αν η μεγιστη ριπη ξεπερνουσε τα 25 χλμ, αλλοι πιο εμπειροι το κανουν.

george29041
Competition

Δημοσ.: 376

Δημοσίευσηαπό cleo » Πέμ Μαρ 20, 2008 10:04 am

[align=center] :idea: [/align]

Εγώ λέω να συσταθεί μια επιτροπή για να δει από κοντά τα τεκταινόμενα... 8)
Σ/Κ για όσους δουλεύουν Δευτέρα, τετραήμερο για τους υπόλοιπους... Ονόματα δε λέμε :?
έχω κοιτάξει εισιτήρια και είμαι έτοιμη... :!:
Does anybody tsib??? :?:

Nek, ετοιμάσου για αυτό που λέγαμε...

cleo
EN D

Δημοσ.: 141

Δημοσίευσηαπό badder » Πέμ Μαρ 20, 2008 3:04 pm

Στέλιο η γνώμη μου είναι ότι ο καθένας είναι υπεύθυνος των πράξεων του. Αν κάποιος θέλει να απογειωθεί με αυτές τις συνθήκες δικαίωμα του. Αν δεν έχει καλό έλεγχο όμως το πιο πιθανό είναι να αγοράσει κανένα οικόπεδο (στη καλύτερη).

Αν μιλάμε για εκπαιδευτή (πραγματικό, και όχι γιαλατζί) τότε έχει την εμπειρία να κρίνει, και πάλι είναι υπεύθυνος. Η αλήθεια έιναι όμως ότι δεν έχω δει εκπαιδευτές να απογειώνουν μαθητές με τέτοιο αέρα.

Με την ευκαιρία... θα κατέβουμε Ηράκλειο το Σάββατο.

badder

Δημοσίευσηαπό chaniotis » Πέμ Μαρ 20, 2008 4:15 pm

Αγαπητέ Γιάννη σαν νέος πιλότος σε ευχαριστώ για την απάντηση σου που με βρίσκει σύμφωνο , η ασφάλεια πρώτα .

Θα χαρούμε να σας δούμε και στά Χάνια για να παιτάξουμε μαζί σε κάποιες απο τις πολλές τοποθεσίες την Κυριακή η Δευτέρα η Τρίτη... , και λυπάμαι που η εργασία μου δεν μου επιτρέπει να βρεθώ εκτος για τις επόμενες μέρες ... :D

chaniotis
EN B

Δημοσίευσηαπό norad » Πέμ Μαρ 20, 2008 4:20 pm

badder\";p=\"10935 έγραψε:Η αλήθεια έιναι όμως ότι δεν έχω δει εκπαιδευτές να απογειώνουν μαθητές με τέτοιο αέρα.

για ξανασκέψου το :)

norad

Δημοσ.: 2013

Δημοσίευσηαπό nek » Πέμ Μαρ 20, 2008 4:26 pm

Δε θυμάμαι να πέταγε μαθητής εκείνη τη μέρα....ουτε κάποιος απογειώθηκε με το ζόρι!!!

nek
EN A

Δημοσ.: 11

Δημοσίευσηαπό badder » Πέμ Μαρ 20, 2008 4:27 pm

norad\";p=\"10942 έγραψε:για ξανασκέψου το :)

Ναι σωστά... έχει συμβεί να δω μερικές φορές αλλά αυτοί ήταν αυτοαποκαλούμενοι εκπαιδευτές και 2 φορές υπήρξε ατύχημα.

badder

Δημοσίευσηαπό GRIGORIS » Πέμ Μαρ 20, 2008 4:29 pm

Μυρανθιόπουλε, που μου το έχεις και παράπονο. Ο πρώτος λόγος που δεν συμμετέχω σε συζητήσεις στο forum είναι ότι χρόνος μου είναι γεμάτος ως επί το πλείστον με τη δράση στο βουνό και στον αέρα. Υπάρχει όμως και ένας δεύτερος λόγος, και συγχώρα με, οι μαλακίες που γράφονται κατά καιρό είναι τόσο τραγικές, που ναι, είμαι αρκετά υπερόπτης για να ασχολούμαι. Φυσικά το θετικό του sky forum πέραν των όσων αφορούν το παραπέντε καθεαυτό είναι και ότι δίνεται η δυνατότητα να ξεμασκαρευτούν κάποιοι ώστε οι άλλοι να καταλάβουν με τι ανθρώπους έχουν να κάνουν.
Δυστυχώς όμως κάποιοι εκμεταλλεύονται το forum για να δυσφημίσουν την Κρήτη και να βλάψουν το αεράθλημα. Η ελευθερία έκφρασης βλέπεις! Και αφού υπάρχει αυτή η ελευθερία, ας την αρπάξω και εγώ μια φορά γράφοντας τις δικές μου μαλακίες.

Είτε το θέλουμε είτε όχι οι άνθρωποι χωρίζονται σε τρεις κατηγορίες.
1)Σε εκείνους που κτίζουν Παρθενώνες
2)Σε εκείνους που γκρεμίζουν τους Παρθενώνες, και
3)Σε εκείνους που αδιάφοροι και αμέτοχοι απλά παρατηρούν.
Είναι θέμα του καθενός σε πια κατηγορία επιλέγει με τις πράξεις του να ανήκει. Όμως, δεν πρέπει να απορεί μετά, όταν ο φυσικός νόμος της δράσης και της αντίδρασης του επιστρέψει -σαν απόρροια των πράξεών του (δράση)- «τα σκατά στη μούρη» (που λέμε στην Κρήτη) ως αντίδραση.
Σήμερα, με την παθητική στάση του ανθρώπου γενικά, με την παρεξηγημένη έννοια της ελευθερίας του λόγου και της έκφρασης και σε συνδυασμό με τα παραπάνω, έχω τα εξής ακόλουθα να πω και δεν έχω σκοπό να επανέλθω:
1)Εξηγώ στους ξένους μου, που έχω και ευθύνη, μέσα από τη σελίδα μου, τι θα βρουν στο Αβδού όταν κατέβουν για να πετάξουν και ιδιαίτερα το θέμα της ασφάλειας και της ασφάλισης των όταν πετούν μέσα σε χώρο CTR και η επιστημονικά τεκμηριωμένη άλλη άποψη είναι ότι «δεν υπάρχει πρόβλημα γιατί εμείς πετάμε». (Δημοσιεύμένο στο Forum)
2)Ένα ανεπίδεκτο μαθήσεως άτομο, με γνωστό (σε μένα) κάλο στον εγκέφαλο που ζήτημα να έχει κάνει 5 πτήσεις μέσα σε 2 χρόνια, εκπαιδευμένο από μη εκπαιδευτή, με σοβαρό κίνδυνο για ατύχημα κάθε φορά που απογειώνεται, (παρόλο που έχει σοβαρό ατύχημα στο ενεργητικό του) και συν τις άλλης το παίξει και dealer. Παρόλο λοιπόν που συμμετείχε σε αυτό το φοβερό παρεάκι εκείνη τη φοβερά όμορφη πτητικά μέρα, με καλή κρασοκατάνυξη αργότερα, κάνοντας χρήση τις αυτογνωσίας του, πιστεύοντας ότι μπορεί να αξιολογήσει καλύτερα την κατάσταση από ένα εκπαιδευτή που από το 1994 αφιερώνει όλο του το χρόνο στο βουνό και τον αέρα. Δεν φτάνει αυτό αλλά ο λόγος που τα γράφει στα αγγλικά είναι επειδή ξέρει ότι δουλεύω με ξένους και θέλει να το χρησιμοποιήσει ως - «Βλέπετε τι γράφουν γι αυτόν;» Κουτορνίθι ο ίδιος που χρησιμοποιείται από άλλους. (Πρόσφατα δημοσιευμένο στο Forum)
3)Άρπαξαν την ευκαιρία άλλα τα φίδια τα κολοβά που τον ένα τον ψάχνει το Λιμεναρχείο Ηρακλείου για παρενόχληση των parasailing και των λουομένων με το παραμοτέρ του και τον άλλο που τον κατατρώγουν τα έσω του και έχει άποψη μέσα από ένα βιντεάκι, μιλώντας και για οικονομικό ‘συμφέρον’ για τον πιο ανιδιοτελή άνθρωπο του παραπέντε στην Ελλάδα.
Μυρανθιόπουλε. Το ότι δε συμμετέχω στο forum δεν σημαίνει και ότι δεν κατανοώ τη θετική αξία του απλά ο ευαίσθητος χαρακτήρας μου δεν αντέχει και πολλά. Μπορεί να μην είναι στο χέρι σου να ελέγχεις κάθε τι που γράφεται όμως σήμερα 5-6 άτομα μου είπαν ότι δεν ξαναγράφουν στο χώρο.
Δεν θα μπω σε καμία άλλη περαιτέρω διαδικασία, και, δεν θα μπω σε άλλο κόπο διότι αν αρχίσω να ασχολούμαι με αυτά εκτός του ότι θα γίνω ένα και το ίδιο με αυτούς, στην ουσία θα έχουν καταφέρει να με αποπροσανατολίσουν από το έργο μου και το σκοπό μου. Και φυσικά μου είναι γνωστό από τη ζωή ότι όσοι κακοπροαίρετοι, πρόβλημα έχουν με τους ενεργητικούς, με αυτούς που κάνουν πράγματα και όχι με αυτούς που δεν συμμετέχουν, οπότε λογικό είναι να ασχολούνται με μένα. Άλλη μια τιμή που μου κάνουν. Άλλωστε το λέμε στην Ελλάδα. Αν εσύ κτίζεις διώροφο σπίτι όλο και κάποιος γείτονας σε μονοκατοικία θα βρεθεί που αντί να προσπαθήσει να το κάνει και εκείνος διώροφο θα προσπαθήσει να γκρεμίσει το δικό σου όροφο.
Συμβουλή προς όλους: Για κάποιους το παραπέντε δεν είναι μόνο πτήση είναι και στάση ζωής. Μετά από τόσα χρόνια στο χώρο, αρχίζω να καταλαβαίνω πως η ασκήμια που εμφανίζεται κατά καιρούς είναι μόνο η εξαίρεση που είναι απαραίτητη για να αποδεικνύει τον κανόνα τις απίστευτης ομορφιάς που μας παρέχει το ΠΑΡΑ5. Και μην ξεχνάτε πως στο χέρι σας είναι να διασφαλίσετε αυτή την ομορφιά, όπως στο χέρι σας είναι να επιλέξετε σε ποια από τις παραπάνω κατηγορίες ανήκετε. ΜΕ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΣΑΣ!!!! Και ειδικά, προστατέψτε τους νέους που μπαίνουν στο χώρο! Δεν είναι άξιο απορίας που δεν έχουμε περισσότερο κόσμο.
Με τους φιλικούς μου χαιρετισμούς προς όλους τους συν-πετάμενους ακόμα και σε κείνες τις ταλαίπωρες ψυχές που και αυτοί δεν ξέρουν άλλο τρόπο και μόνο κακό στον εαυτό τους κάνουν.

Grigoris

GRIGORIS
EN A

Δημοσ.: 13

Δημοσίευσηαπό andread » Πέμ Μαρ 20, 2008 5:21 pm

Εχω στεναχωρεθεί αρκετά με το ολο σκηνικό,

Κλειδώνω το θέμα ωστε οι εμπλεκόμενοι να ασχοληθούν με τα αλεξίπτωτα τους και οχι με τα πληκτρολόγια.

andread

Δημοσ.: 725

Δημοσίευσηαπό badder » Πέμ Μαρ 20, 2008 5:32 pm

Γρηγόρη ναι το έιχα παράπονο που δεν έγραφες... αλλά να σου πω την αλήθεια όταν συμβαίνουν τέτοια περιστατικά δεν σε παρεξηγώ καθόλου.

Η Κρήτη δεν μπορεί να δυσφημιστεί ότι και αν γραφτεί και η δική σου αξία και εμπειρία είναι αναγνωρισμένη.

Σχετικά λοιπόν με τα προηγούμενα. Καταλαβαίνω ότι ο εκπαιδευτής στον οποίο γίνετε η αναφορά είναι ο Γρηγόρης. Προσωπικά θα σας πω μιας και τον ξέρω 10 χρόνια, ότι δεν υπάρχει άλλος στη Κρήτη με την εμπειρία του και την ικανότητα του στην εκπαίδευση.

Δεν ξέρω τι άλλα προβλήματα μπορεί να υπάρχουν με σωματεία κτλ. αλλά ο συγκεκριμένος άνθρωπος ανήκει στους πραγματικούς εκπαιδευτές και αφού εγώ δεν είμαι και τον σέβομαι τουλάχιστον θα άκουγα ότι είχε να μου πει για τα πτητικά. Και ειδικά αν ήμουν αρχάριος θα τα εφάρμοζα.

Τα προσωπικά θέματα μπορούν να λυθούν σε προσωπικό επίπεδο και συμφωνώ ότι το φόρουμ δεν είναι εδώ για δυσφήμιση κανενός.

Υ.Γ.
Αν δεν επρόκειτο για μαθητές δεν καταλαβαίνω τη συζήτηση...

badder

Προηγούμενη

Επιστροφή στην Περιγραφές Πτήσεων & Cross Country

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες