Ημερομηνία Τρί Μάιος 06, 2025 2:06 pm
Text Size

Περιγραφές Πτήσεων & Cross Country

DEXOMAI PARATHRISEIS GIA TIS APOGIOSEIS MOY!!!

Πείτε μας πως πετάξατε

Συντονιστής: Moderators

Δημοσίευσηαπό AKONTISTIS » Τρί Μάιος 27, 2008 10:02 am

ΠΡΩΤΑ ΦΑΕ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΠΕΤΑ,ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΣ ΧΟΡΤΑΤΟΣ...
AKONTISTIS
Competition

Δημοσ.: 365

Δημοσίευσηαπό norad » Τρί Μάιος 27, 2008 10:34 am

Να αποφεύγεις τα πηδηματάκια σαν αυτό στο δεύτερο βίντεο. Κατα τα άλλα μια χαρά, το στυλ θα έρθει με τον καιρό :)

norad
Διαχειριστής||Διαχειρίστρια

Δημοσ.: 2013

Δημοσίευσηαπό andread » Τρί Μάιος 27, 2008 12:49 pm

Το απότομο φρενάρισμα που κάνεις πριν να αρχίσεις να τρέχεις και μετά αφήνεις πάλι απότομα τα φρένα μπορεί σε διαφορετικές συνθήκες να σου προκαλέσει μπροστινό κλείσιμο.

Το φρένο χρειάζεται όντως αλλά πρίν να γυρίσεις και να αρχίσεις να τρέχεις , προσπάθησε να σταματήσεις το φτερό ενώ το βλέπεις φάτσα (στο δεύτερο βιντεο απο το ανεμούρι δείχνει να έχει αρκετό αέρα ωστε να είναι αυτό εφικτό) , να περιμένεις 2-4 δευτερόλεπτα να δείς τι προθέσεις έχει και μετά να γυρίσεις και να αρχίσεις να τρέχεις. Αυτό φυσικά όταν είναι εφικτό λόγω αέρα, σε ψιλοάπνοια αναγκαστικα γυρνάς και τρέχεις και διορθώνεις με τα φρενα αν νιώθεις οτι σε προσπερνάει όπως κάνεις στα βίντεο.

ΠΡΙΝ ΝΑ ΔΟΚΙΜΑΣΕΙΣ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΚΟΥΣ Η ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ ΣΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ καλο είναι να το δοκιμάσεις πρώτα διεξοδικά σε φουσκώματα

andread
Διαχειριστής||Διαχειρίστρια

Δημοσ.: 725

Δημοσίευσηαπό nilo » Τρί Μάιος 27, 2008 2:09 pm

στην απογείωση 1 παρατήρησα οτι πρέπει να αλλαξεις παραυτα καμεραμαν!!!!!!!!!!! εκτός και χόρευες ζειμπέκικο και δεν προλαβαινε.

nilo
EN B

Δημοσ.: 106

Δημοσίευσηαπό orck » Τρί Μάιος 27, 2008 4:12 pm

φιλε ακοντιστη δεν ξερω που πετας αλλα νομιζω οτι εαν εχεις εκπαιδευτη (ελπιζω να εχεις) θα πρεπει να ρωτησεις αυτον

επισης τα βιντεο σου θα τα εβλεπε πολυ περισοτερος κοσμος εαν τα ειχες στο youtube

orck
Competition

Δημοσ.: 447

Re: DEXOMAI PARATHRISEIS GIA TIS APOGIOSEIS MOY!!!

Δημοσίευσηαπό vagos » Τρί Μάιος 27, 2008 8:00 pm

απο μενα τα συγχαρητηρια μου (once again...) για την υπογραφη σου

"ΠΡΩΤΑ ΦΑΕ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΠΕΤΑ,ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΣ ΧΟΡΤΑΤΟΣ..."

εισαι πολυ μπροστα λεμε φιλαρακι.......................... :lol: τα σεβη μου !!!!

vagos
Competition

Δημοσ.: 1013

Δημοσίευσηαπό george29041 » Τετ Μάιος 28, 2008 12:26 pm

Οριστε και ενα δικο μου απο τη χαμηλη στο χωριο μου περασμενο χθες στο youtube :wink:
http://www.youtube.com/watch?v=94ux0u0EcQk

Aν ειναι μεγαλο θελει αρκετη ωρα upload,το συγκεκριμενο ειναι 56mb και με 1Mdit συνδεση εκανε περιπου μιση ωρα να ανεβει

george29041
Competition

Δημοσ.: 376

Δημοσίευσηαπό nilo » Τετ Μάιος 28, 2008 2:08 pm

φίλε ΑΚΟΝΤΙΣΤΗ κοίτα απογειώσεις και από άλλες να μαθαίνεις και άλλες να τις αποφεύγεις. κοίτα μια δικιά μου απογείωση στο ίσιωμα σε στιλ καγκουρώ. 'οχι πηδηματάκια προς τα πάνω χάνει την πίεση το πανί.
http://www.youtube.com/watch?v=LJvioodn6ow

nilo
EN B

Δημοσ.: 106

Δημοσίευσηαπό george29041 » Τετ Μάιος 28, 2008 2:22 pm

Ο γενικος κανονας ειναι το φτερο ακριβως απο πανω σου και γερο τρεξιμο με φρενα οσα χρειαζωντε να αισθανεσε τη θεση του και να κανεις τις απαραιτιτες διωρθωσεις,δηλ πολυ λιγα :wink:

george29041
Competition

Δημοσ.: 376

Επιστροφή στην Περιγραφές Πτήσεων & Cross Country

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες