http://www.sky.gr/viewtopic.php?t=284&h ... 8%DE%ED%E1
Για δες και εγώ τις ίδιες απορίες είχα...
Φίλε το μέρος που λες στο ΣΕΦ φέτος το χειμώνα έκανα αρκετές ώρες control αλλά θα πρότεινα να ανεβαίνεις στο λοφάκι (20 μέτρα ύψος) γιατι 1/3 κάνεις και δυναμικό

Τα αεροπλάνα στο λοφάκι ποτέ δεν πλησίασαν και οι αθίγγανοι είναι 50-100 μέτρα μακριά. Εγώ κλείδωνα το αμάξι και είχα τα κλειδιά μαζί. Μαζεύουν και αλεξίπτωτο τα μικρά.
Το καλό του μέρους είναι ότι πχ Πειραια όποτε είχα δουλειές έβλεπα τις σημαίες και στο γυρισμό ήξερα αν θα κάνει ή όχι.
Πάντως όπως είχα γράψει τότε καλό και υπερχρήσιμο το control Ανάβυσο ΣΕΦ ή αλλού στη παραλία αλλά νομίζω ότι το καλύτερο που έχεις να κάνεις, όποτε βάζει μελτέμι ή δυνατό Βοριά στον Κιθαιρώνα, να πηγαίνεις νωρίς και θα βγάζεις 2 ώρες control με θερμικά, που πραγματικά δουλεύεις και μετά μόλις δεις ότι πετάνε ρίχνεις και μια πτήση.
Στην παραλία μπορεί να το κρατάς κάνα δύωρο χωρίς φρένα αλλά στον Κιθαιρώνα όταν ακόμα στην απογείωση έχει 30-40 θέλει κράτημα το πανί αντίστοιχο με αυτό όταν πετάς. πχ αν οι πρώτοι πετάξουν 7 από τις 5 μέχρι τις 7 βάζεις σούπερ κοντρολ.
Σούπερ το ΣΕΦ να μάθεις να απογειώνεσαι με σουπερ και το control με θερμικά να μάθεις να το κρατάς. Και τα δυο αυξάνουν την ασφάλειά σου αρκεί να τα κάνεις και αυτά με ασφαλεια.
Ο Διονύσης ή άλλος δάσκαλος μπορεί να κρίνει πότε είναι ακίνδυνο με θερμικά το control κρανάκι και όρμα απλά με θερμικά μεσημέρι ρώτα πρώτα γιατί μερικές φορές είναι επικίνδυνο.
Επίσης Ελευσίνα πάνω από την Αττική έχω κάνει ωραίο control με Δ-ΝΔ και φυσικά Ραφήνα με Βοριά (500 μέτρα ΝΑ από το λιμάνι παραλία carmanioloptisi).
Σε περιμένουμε και Αμφίκλεια που άμα βάλει αεράκι για control έχει χαβαλέ
Ρίξε όσες ώρες μπορείς φίλε και κρανάκι full face
Y.Γ. Δυο tips.
1 Θέλει ήρεμες κινήσεις πριν κάνει κάτι πανί...να κάνεις εσύ
2. Ρώτα συνέχεια δασκάλους τα λάθη σου. Δυσκολο να τους βρεις στο control...