Ημερομηνία Σάβ Μάιος 03, 2025 1:35 am
Text Size

Οργάνωση πτήσεων / μετακινήσεων

Κιθαιρώνας σήμερα 9/7 ?

Που θα πετάξουμε, πότε και πως θα πάμε εκεί

Συντονιστής: Moderators

Κιθαιρώνας σήμερα 9/7 ?

Δημοσίευσηαπό georgex » Τετ Ιούλ 09, 2008 11:33 am

Θα ανέβει κανένας σήμερα; Αργά λέτε να κάνει; Λίγο πεσμένοι πρέπει να είναι οι βοριάδες...

georgex
Competition

Δημοσ.: 620

Δημοσίευσηαπό lazaros » Τετ Ιούλ 09, 2008 12:24 pm

Λέω να ανέβω κι εγώ Γιώργο... Λογικά θα είμαι κατά τις 16:00 στην απογείωση... Αν θες πάρε τηλέφωνο εκείνη την ώρα να σου πω πως φαίνεται....

lazaros
EN D

Δημοσ.: 147

Re: Κιθαιρώνας σήμερα 9/7 ?

Δημοσίευσηαπό aedalos » Τετ Ιούλ 09, 2008 1:00 pm

K'ego tha ertho.

Ed

aedalos
EN A

Δημοσ.: 23

Δημοσίευσηαπό Tornado » Τετ Ιούλ 09, 2008 1:37 pm

k'ego malon tha anevo

Tornado
EN D

Δημοσ.: 128

Δημοσίευσηαπό georgex » Τετ Ιούλ 09, 2008 3:24 pm

Χλωμό με βλέπω για σήμερα τελικά, έτυχε δουλειά.

georgex
Competition

Δημοσ.: 620

Δημοσίευσηαπό MIK » Τετ Ιούλ 09, 2008 3:38 pm

Αύριο νωρίς τότε με θερμικά 8)

SUNSET TEAM ΠΑΝΩ ΣΤΗ ΓΡΑΜΜΗ 150KV
MIK
Competition

Δημοσ.: 1645

Δημοσίευσηαπό MIK » Πέμ Ιούλ 10, 2008 10:43 pm

Πολύ όμορφη μέρα και σήμερα 10.07, με δυνατά θερμικά, που τα άφησαμε στα 1600 στην κεραία των Ερυθρών μπας και δεν τρυπάμε. Μια χαρά τρυπάγαμε πατάτα κάναμε.

Διάυγεια εξαιρετική και η Αθήνα πιάτο. Εντυπωσιακό cb στην Πελοπόνησο. Περιμένουμε από τον ανταποκριτή του sunset team καμιά φωτογραφία και ένα μικρό βιντεάκι.

Παρεούλα με τον σλάβεκ ύστερα από πολύ καιρό. Εμείς που φύγαμε με τον πολύ αέρα, κατά τις 6, επιβραβευτήκαμε με ώρες θερμικής πτήσης ενώ οι υπόλοιποι επιβραβεύτηκαν με ώρες θερμικής πτήσης με λίγη δόση δυναμικού προς το βράδυ. Παραανέβαζε πάλι το άτιμο παντού. Και χτες τα ίδια ήταν μου είπαν αλλά εφύγαν πιο αργά.

sunset team perfect days

Οι πληροφορίες που φέρουν τον Λάμπρο να φλερτάρει τσελιγκοπούλα που βόσκει τα πρόβατα στην κορφή του Κιθαιρώνα και εξού και συχνάζει εκεί δυο-τρεις ώρες τη μέρα ελέγχονται ως ανακριβείς.

Στην απογείωση, που μου κράταγαν 2 άτομα το αλεξίπτωτο μιας και κοπανάγαν οι γνωστές ριπές (ακριβώς την στιγμή που λες "έκοψε φεύγω") σκεφτόμουνα τα λόγια του tsouloufous, βλέπωντας τον σλαβ να φεύγει για πλάκα από πάνω μου "μια χαρά πετάει εσύ δε ξέρεις να απογειώνεσαι". Eπόμενη σκέψη είναι ότι μέρες με μελτέμι, θα έπρεπε να είχε 30 αλεξίπτωτα να κάνουν κοντρόλ στην προσγείωση και όχι 30 άτομα να πίνουν φραπέ στη πλατεία.

Και μια κοινωνική προσφορά του sunset team. Προστατέψτε τα δάση. Λίγοι πνεύμωνες πρασίνου έχουν μείνει στην Αττική και ο Κιθαρώνας είναι πανέμορφος. Πάρτε ένα δευτερο μπουκαλάκι νερό για να υπάρχει και στο πρώτο σβήστε το τσιγάρο σας. see picture below.

Ο λόγος που το γράφω είναι ότι από Βίλια μέχρι Ερυθρές είχα μπροστά μου επαγγελματικό Navara με τρεις τύπους μαυριδερούς που πέταξαν: 5 τσιγάρα αναμένα, τρεις κοκα κολες, δυο σακούλες από φούρνο και δέκα χαρτομάντηλα. Έριχναν έριχναν έριχναν...

Δέν έχετε τα κατάλληλα δικαιώματα να δείτε τα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
Τελευταία επεξεργασία απο MIK την Πέμ Ιούλ 10, 2008 11:57 pm, επεξεργάστηκε 4 φορές συνολικά.
MIK
Competition

Δημοσίευσηαπό MIK » Πέμ Ιούλ 10, 2008 10:47 pm

Πάτα απάντηση

Κοίτα κάτω. Θα δεις το κουμπί αναζήτηση όπου θα το πατήσεις και θα βρεις την εξαιρετική φωτογραφία που τράβηξες σήμερα και θα πατήσεις το κουμπί από κάτω του που λέει προσθήκη επισύναψης. Μην ξεχάσεις να κάνεις υποβολή. Το ίδιο κάνε και με βιντεάκι.

Nα κεντράρεις το θερμικό ξέρεις. Το θέμα στη φωτογραφία θέλεις λίγη δουλειά ακόμη

Τελευταία επεξεργασία απο MIK την Παρ Ιούλ 11, 2008 3:17 pm, επεξεργάστηκε 1 φορές συνολικά.
MIK
Competition

Δημοσίευσηαπό MIK » Παρ Ιούλ 11, 2008 8:25 am

Συνέχεια από το post του norad: "Σφήνα στην επιτάχυνση και τα λέμε στο γκολ"

Final glide. Επιτέλους πάω για γκολ πρώτος. Έχει μείνει 500 μέτρα πίσω μου. Σφήνα στην επιτάχυνση και η χιλιάρα δικιά μου. H πρώτη από την τελευταία φωτογραφία απέχουν ένα λεπτό και 20 δευτερόλεπτα :cry:

MIK
Competition

Δημοσίευσηαπό norad » Παρ Ιούλ 11, 2008 11:43 am

Ωραίο CB από πίσω

norad
Διαχειριστής||Διαχειρίστρια

Δημοσ.: 2013

Δημοσίευσηαπό slav » Παρ Ιούλ 11, 2008 12:11 pm

mixalhs

slav
EN B

Δημοσ.: 77

Δημοσίευσηαπό badder » Παρ Ιούλ 11, 2008 12:28 pm

Φοβερό αλεξίπτωτο Μιχάλη ... και καταπληκτικά χρώματα... :P:P:P μεγειά.

Η απλούστερη λύση είναι η σωστή.
badder
Διαχειριστής||Διαχειρίστρια

Δημοσ.: 2712

Επιστροφή στην Οργάνωση πτήσεων / μετακινήσεων

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες