από MIK » Πέμ Ιούλ 10, 2008 10:43 pm
Πολύ όμορφη μέρα και σήμερα 10.07, με δυνατά θερμικά, που τα άφησαμε στα 1600 στην κεραία των Ερυθρών μπας και δεν τρυπάμε. Μια χαρά τρυπάγαμε πατάτα κάναμε.
Διάυγεια εξαιρετική και η Αθήνα πιάτο. Εντυπωσιακό cb στην Πελοπόνησο. Περιμένουμε από τον ανταποκριτή του sunset team καμιά φωτογραφία και ένα μικρό βιντεάκι.
Παρεούλα με τον σλάβεκ ύστερα από πολύ καιρό. Εμείς που φύγαμε με τον πολύ αέρα, κατά τις 6, επιβραβευτήκαμε με ώρες θερμικής πτήσης ενώ οι υπόλοιποι επιβραβεύτηκαν με ώρες θερμικής πτήσης με λίγη δόση δυναμικού προς το βράδυ. Παραανέβαζε πάλι το άτιμο παντού. Και χτες τα ίδια ήταν μου είπαν αλλά εφύγαν πιο αργά.
sunset team perfect days
Οι πληροφορίες που φέρουν τον Λάμπρο να φλερτάρει τσελιγκοπούλα που βόσκει τα πρόβατα στην κορφή του Κιθαιρώνα και εξού και συχνάζει εκεί δυο-τρεις ώρες τη μέρα ελέγχονται ως ανακριβείς.
Στην απογείωση, που μου κράταγαν 2 άτομα το αλεξίπτωτο μιας και κοπανάγαν οι γνωστές ριπές (ακριβώς την στιγμή που λες "έκοψε φεύγω") σκεφτόμουνα τα λόγια του tsouloufous, βλέπωντας τον σλαβ να φεύγει για πλάκα από πάνω μου "μια χαρά πετάει εσύ δε ξέρεις να απογειώνεσαι". Eπόμενη σκέψη είναι ότι μέρες με μελτέμι, θα έπρεπε να είχε 30 αλεξίπτωτα να κάνουν κοντρόλ στην προσγείωση και όχι 30 άτομα να πίνουν φραπέ στη πλατεία.
Και μια κοινωνική προσφορά του sunset team. Προστατέψτε τα δάση. Λίγοι πνεύμωνες πρασίνου έχουν μείνει στην Αττική και ο Κιθαρώνας είναι πανέμορφος. Πάρτε ένα δευτερο μπουκαλάκι νερό για να υπάρχει και στο πρώτο σβήστε το τσιγάρο σας. see picture below.
Ο λόγος που το γράφω είναι ότι από Βίλια μέχρι Ερυθρές είχα μπροστά μου επαγγελματικό Navara με τρεις τύπους μαυριδερούς που πέταξαν: 5 τσιγάρα αναμένα, τρεις κοκα κολες, δυο σακούλες από φούρνο και δέκα χαρτομάντηλα. Έριχναν έριχναν έριχναν...
Δέν έχετε τα κατάλληλα δικαιώματα να δείτε τα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
Τελευταία επεξεργασία απο
MIK την Πέμ Ιούλ 10, 2008 11:57 pm, επεξεργάστηκε 4 φορές συνολικά.
SUNSET TEAM ΠΑΝΩ ΣΤΗ ΓΡΑΜΜΗ 150KV