Ημερομηνία Πέμ Μάιος 08, 2025 1:53 am
Text Size
Αρχική Κοινότητας Γενική Συζήτηση Συζητήσεις

Συζητήσεις

ΠΕΤΑΞΕ ΚΑΝΕΙΣ ΣΤΗΝ ΚΕΑ ΠΟΤΕ;

Θέματα γενικού ενδιαφέροντος που αφορούν τον χώρο του αλεξιπτώτου πλαγιάς.

Συντονιστής: Moderators

ΠΕΤΑΞΕ ΚΑΝΕΙΣ ΣΤΗΝ ΚΕΑ ΠΟΤΕ;

Δημοσίευσηαπό nilo » Τετ Ιούλ 09, 2008 1:07 pm

Πρώτη φορά παω ΚΕΑ διακοπες ξερει κανείς αν πεταει; να πάρω το καινούριο μου accura μαζί μου;

nilo
EN B

Δημοσ.: 106

Re: ΠΕΤΑΞΕ ΚΑΝΕΙΣ ΣΤΗΝ ΚΕΑ ΠΟΤΕ;

Δημοσίευσηαπό wolfgang » Τετ Ιούλ 09, 2008 1:11 pm

http://www.kea.gr

θέν γνωρίζω ουτε το νησί ουτε της ικανοτητές σου σαν πιλότος και σαν ορειβάτης :wink:
Στο "icon" σου μου φαίνεται πως αντέχεις και το "Accuro" ειναι σχετικός ελαφρός.
Μπορεί να υπάρξη μία ευκαιρία στο Προφ. Ηλία (568μ) η αλλού! :roll:
"Πάντα να πάρης το πανί μαζί σου,ποτέ θέν ξέρεις" :wink:

Τελευταία επεξεργασία απο wolfgang την Τετ Ιούλ 09, 2008 1:45 pm, επεξεργάστηκε 1 φορές συνολικά.
wolfgang
Competition

Δημοσ.: 463

Δημοσίευσηαπό MIK » Τετ Ιούλ 09, 2008 1:38 pm

Σε περιμένω στην Άνδρο πετώντας ή με το καράβι 8)

Με δυνατό μελτέμι άντε να κάνεις κοντρολ αργά το απόγευμα και πάλι χλωμό.

Με Δυτικό και άπνοιες κάπου θα βρεις

Παρεπιπτώντος 1 με 19 Αυγούστου σας περιμένουμε στις 3 νέες απογειώσεις της Άνδρου μετά από τις επεμβάσεις της μπουλντόζας. Συνολικά 4 πεταγμένες απογειώσεις και 3 νέες.

SUNSET TEAM ΠΑΝΩ ΣΤΗ ΓΡΑΜΜΗ 150KV
MIK
Competition

Δημοσ.: 1645

Δημοσίευσηαπό nilo » Τετ Ιούλ 09, 2008 2:01 pm

πηγα Ανδρο αλλά τέτοιο αέρα..... έμενα στο Μπατσί και κοίταζα την ΆΧΛΑ (;) να δουλεύει με χίλια...

nilo
EN B

Δημοσίευσηαπό MIK » Τετ Ιούλ 09, 2008 3:45 pm

H πτήση που έχει βγει και σε ομορφία δεν παίζεται είναι Βουρκωτή - Βόρι (750μ υψομετρική). Β, ΒΑ άπνοια

Παλιόπολη έχω πετάξει από το δρόμο 500μ μετά τη Παλιόπολη προς Χώρα. Θερμικά και δυναμικό μέχρι να πέσει ο ήλιος...δεν έκανα. Δ, ΝΔ άπνοια

Αχλα μια - δυο φορές ήμουν έτοιμος είτε από πριν την βουρκωτή που έχει ωραία απογείωση αλλά δεν είναι σίγουρο αν βγαίνει και 400 μέτρα πριν την παραλία όπου σου κρατάνε το αλεξίπτωτο 10 άτομα και ίσως φύγες(εγώ έκοψα αρντάνη και δεν έφυγα). Ν-ΝΑ άπνοια

Ανέβα μονή Πανάχραντου μου είπαν ότι η απογείωση φαίνεται από μακριά :P . Προσγείωση όπου κεφάρεις :)

Κόρθι από το δρόμο που πάει στενό φύγαμε μια χαρά με Β,ΒΑ

Απογείωση στις κεραίεες πάνω από τις Στενιές έχει θα την δεις επίσης. προσγείωση ή Χώρα ή Πίσω Γυάλια. Ν, ΝΑ άπνοια

SUNSET TEAM ΠΑΝΩ ΣΤΗ ΓΡΑΜΜΗ 150KV
MIK
Competition

Δημοσ.: 1645

Δημοσίευσηαπό wolfgang » Παρ Αύγ 01, 2008 7:29 pm

NILO\";p=\"12301 έγραψε:πηγα Ανδρο αλλά τέτοιο αέρα..... έμενα στο Μπατσί και κοίταζα την ΆΧΛΑ (;) να δουλεύει με χίλια...

Μην στενοχωριέσαι συμβαίνουν αυτά ("shit happens") :)

wolfgang
Competition

Δημοσίευσηαπό nilo » Σάβ Αύγ 02, 2008 8:01 pm

Λοιπόν πήγα Κεα και στις 26-27-28 Ιουλίου πετούσε και μάλιστα πολύ καλά!!! μετά έβαλε βοριαδακι και δεν είχα σκοπό να πάω Μύκονο μιας και δέρνουν κιόλας εκεί. Στην Κέα πετάει στο Σπαθί υπάρχει αμφιθεατρική πλαγιά και όταν έχει μπονάτσα (καμία σχέση με την μπουγάτσα) δουλεύει τέλεια!!! Προσγείωση τέλεια θες χωράφι, θες παραλία ανετα. το υπόπλοιπο νησί παντού καλώδια.. α!!! στις Ποίσσες 1 Αυγούστου είδα ένα τροχόσπιτο αυτοκινούμενο με φορτίο παραμοτέρ αλλά δεν μπόρεσα να βρω το οδηγό-πιλότο.

nilo
EN B

Δημοσίευσηαπό wolfgang » Δευτ Αύγ 04, 2008 11:14 am

Φλέπεις !! Ποτέ θέν ξέρεις!!

do everything with your heart
and your life will not be wasted
8)
wolfgang
Competition

Επιστροφή στην Συζητήσεις