Ημερομηνία Τρί Μάιος 06, 2025 1:44 pm
Text Size

Περιγραφές Πτήσεων & Cross Country

Κιθαιρώνας 26/10

Πείτε μας πως πετάξατε

Συντονιστής: Moderators

Κιθαιρώνας 26/10

Δημοσίευσηαπό georgex » Τετ Οκτ 29, 2008 1:46 pm

Αντώνης
[ img ]

Slavek - Αποστόλης
[ img ]

Τσούκας
[ img ]

μέχρι το ηλιοβασίλεμα
[ img ]

Όλες οι φωτό/video εδώ: 26/10/2008

Τελευταία επεξεργασία απο georgex την Τετ Οκτ 29, 2008 4:04 pm, επεξεργάστηκε 1 φορές συνολικά.
georgex
Competition

Δημοσ.: 620

Δημοσίευσηαπό vagos » Τετ Οκτ 29, 2008 3:55 pm

georgex\";p=\"13437 έγραψε:Αντώνης
[ img ]

Slavek - Αποστόλης
[ img ]

Δημήτρης
[ img ]

μέχρι το ηλιοβασίλεμα
[ img ]

,,,,,,,,,,,,,,,,στην τριτη φωτο ειναι ο Τσουκας,,,,,,,,και δεν τον λενε δημητρη :)))))))))))

vagos
Competition

Δημοσ.: 1013

Δημοσίευσηαπό georgex » Τετ Οκτ 29, 2008 4:10 pm

vagos\";p=\"13439 έγραψε:
georgex\";p=\"13437 έγραψε:Αντώνης
[ img ]

Slavek - Αποστόλης
[ img ]

Δημήτρης
[ img ]

μέχρι το ηλιοβασίλεμα
[ img ]

,,,,,,,,,,,,,,,,στην τριτη φωτο ειναι ο Τσουκας,,,,,,,,και δεν τον λενε δημητρη :)))))))))))

οκ το διόρθωσα

τον πέρασα για τον Λοχαγό, δεν πρόσεξα το "Omega" στην πτέρυγα

georgex
Competition

Re: Κιθαιρώνας 26/10

Δημοσίευσηαπό condor » Τετ Οκτ 29, 2008 5:05 pm

Πολύ καλές οι φωτογραφίες σου Γιώργο και ευχαριστούμε που τις μοιράζεσαι μαζί μας. Έχω μια ερώτηση για την 4η φωτογραφία σου "μέχρι το ηλιοβασίλεμα", όσον αφορά το μήκος του φρένου. Μου φένεται ότι θα έπρεπε να είναι 3-4 πόντους πιο μακρύ το σχοινάκι του φρένου για να μην τραβιέται το ιμαντάκι που είναι κάθετο στον τελευταίο ιμάντα. Ή μήπως το έχεις έτσι για να κερδίζεις μεγαλύτερη διαδρομή φρένου?

Να περνάς πάντα καλά και εσύ και η παρέα σου

Φιλικά, Γιάννης

condor
Competition

Δημοσ.: 254

Re: Κιθαιρώνας 26/10

Δημοσίευσηαπό georgex » Τετ Οκτ 29, 2008 5:27 pm

condor\";p=\"13441 έγραψε:Πολύ καλές οι φωτογραφίες σου Γιώργο και ευχαριστούμε που τις μοιράζεσαι μαζί μας. Έχω μια ερώτηση για την 4η φωτογραφία σου "μέχρι το ηλιοβασίλεμα", όσον αφορά το μήκος του φρένου. Μου φένεται ότι θα έπρεπε να είναι 3-4 πόντους πιο μακρύ το σχοινάκι του φρένου για να μην τραβιέται το ιμαντάκι που είναι κάθετο στον τελευταίο ιμάντα. Ή μήπως το έχεις έτσι για να κερδίζεις μεγαλύτερη διαδρομή φρένου?

Να περνάς πάντα καλά και εσύ και η παρέα σου

Φιλικά, Γιάννης

Ευχαριστώ Γιάννη. Ένας ακόμα λόγος που ανεβάζω τις φωτογραφίες είναι για να μπορούν να τις κατεβάσουν οι πιλότοι που έχω βγάλει.

Την διαδρομή του φρένου δεν την έχω πειράξει καθόλου. Το φρένο δεν "τραβιέται" καθόλου έτσι όπως είναι. Νομιζω οτι ακόμα και αν μάκραινα την διαδρομή, πάλι το ιμαντάκι θα πήγαινε προς τα επάνω, αφού η αρντάνη λόγω αεροδυναμικής αντίστασης το τραβάει προς τα πίσω/επάνω πολύ εύκολα.

georgex
Competition

Επιστροφή στην Περιγραφές Πτήσεων & Cross Country

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 4 επισκέπτες