Ημερομηνία Τρί Μάιος 06, 2025 3:53 pm
Text Size

Περιγραφές Πτήσεων & Cross Country

Αγιά Μαρίνα 9 Μαρτίου

Πείτε μας πως πετάξατε

Συντονιστής: Moderators

Αγιά Μαρίνα 9 Μαρτίου

Δημοσίευσηαπό cumulus » Τρί Μαρ 10, 2009 11:10 pm

Το ξεχωριστό της ημέρας ήταν η αρκετή ένταση :roll: για τους τυχερούς που πρόλαβαν και απογειώθηκαν έγκαιρα η ανταμοιβή ήταν η έξοδος αρκετά μέσα στην θάλασσα και η βόλτα χωρίς να χάνεις υψος, αρκεί να έχεις και το νου σου στο GPS :shock:
Οι άπληστοι βέβαια της υπόθεσης αφού είδαν από τον Γιάννη ότι έπεσε κάπως η ένταση ανεβήκαν για ακόμα μια πτήση λουσμένη στα μαγικά χρώματα του ηλιοβασιλέματος.
Εγώ αφού άρχισαν να ανάβουν τα φώτα είπα να κατεβαίνω σιγά σιγά, έχω και το εργόχειρο με το μάζεμα και ήθελα να βλέπω, οι λοιποί ( Ελληνογερμανοφωνοι) είπαν να το παρατείνουν λίγο έως πολύ ακόμα.

Μιχάλη το e-mail που μου έδωσες δεν δούλεψε, στείλε μου εσύ στο :
manos_blues@yahoo.com για να σου κανω replay.

Δέν έχετε τα κατάλληλα δικαιώματα να δείτε τα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
Ο καλυτερος πιλοτος ειναι αυτος με το μεγαλυτερο χαμογελο μετα την πτηση ! :lol:

http://www.youtube.com/profile?user=manoskyriakakis

http://www.o2paragliding.gr/
cumulus
Competition

Δημοσ.: 213

Re: Αγιά Μαρίνα 9 Μαρτίου

Δημοσίευσηαπό lazaros » Τρί Μαρ 10, 2009 11:44 pm

Πολύ ωραίες photos Μάνο...
Το μέρος εκεί πραγματικά έχει... φωτογένεια...!!! :-)

Κανά 1-2 πέταξε εκείνη τη μέρα ή όλοι είχατε >= 2άρι?
Χρειάστηκε κανείς επιτάχυνση για να ξεκολλήσει?

lazaros
EN D

Δημοσ.: 147

Δημοσίευσηαπό gianisAPCO » Τετ Μαρ 11, 2009 1:48 am

Γεια σου Λάζαρε.
Η ημέρα όπως συνηθίζετε στην περιοχή ήταν «καλή». :roll: Τα 1-2α που προλάβανε και έφυγαν με το πρώτο γκρουπ και τους βρήκε η αύξηση τις έντασης εν πτήση,
όπως τα έβλεπα εγώ από κάτω (έως 45χλμ μέτρησα :shock: ) κάποιες στιγμές έβαζαν και «οπισθεν».Τα 2αρια πετούσαν κανονικά χωρίς να χρίζονται επιτάχυνση.
Τα 1-2 με λίγο επιτάχυνση πήγαν εύκολα για προσγείωση.
Γύρο στις 4.45 που έφυγα εγώ τα πράγματα ήταν πολύ καλυτέρα και δεν υπήρχε λόγος ούτε τα φρένα να κρατάς 8) .
Οι τρεις της παρέας κατεβικαμε μόλις άναψαν τα φώτα. Ο τέταρτος που προσπαθούσε για top landing και έμεινε πίσω μετά από 20 λεπτά πηρέ τηλ. για να ρωτήσει που είναι η προσγείωση γιατί δεν την ήξερε :shock: . Μετά 10 λεπτά και με τα φωτά
από 3 αυτοκίνητα να φωτίζουν την προσγείωση μας βρήκε…..Είχε πολύ γέλιο η κατάσταση :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: .

Εκεί ψηλά στην μοναξιά κι τρέλα πήγε στα βουνά.DHV 2-3 και 4 αμ'πως 8)
gianisAPCO
EN B

Δημοσ.: 107

Δημοσίευσηαπό lazaros » Τετ Μαρ 11, 2009 10:17 am

Φαντάζομαι τις οδηγίες που θα του δώσατε του τέταρτου από το τηλέφωνο... :lol:

Oπου δεν έχει φώτα, έχει δέντρα (ψηλά και χαμηλά, απ΄ όλα έχει ο μπαχτσές), κήπους (περιφραγμένους φυσικά και με πισίνα για να έχει πιο ενδιαφέρον μια προσγείωση εκεί μέσα), βράχια, θάλασσα...
Οπου έχει φώτα, έχει σπίτια (κάτι παράγκες που συνηθίζονται στη περιοχή), δρόμους, αυτοκίνητα (που πάνε με 120km/h), κολώνες της ΔΕΗ (και του ΟΤΕ), γήπεδα tennis, κλπ...
Η επιλογή είναι δική σου!!! :shock:

lazaros
EN D

Δημοσ.: 147

Επιστροφή στην Περιγραφές Πτήσεων & Cross Country

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες