Ημερομηνία Σάβ Μάιος 03, 2025 6:21 pm
Text Size
Αρχική Κοινότητας Γενική Συζήτηση Αερολογίες

Αερολογίες

Τηλεοπτικη εκπομπη με θεμα την φωτογραφια

Άσχετα από πτήσεις αλλά σχετικά με εμάς.

Συντονιστής: Moderators

Τηλεοπτικη εκπομπη με θεμα την φωτογραφια

Δημοσίευσηαπό T@KIS » Σάβ Μάιος 02, 2009 1:27 pm

Αγαπητά μέλη του φόρουμ μας.

Από σήμερα ξεκινάει μια ενημέρωση στο site από εμένα με θέμα την τηλεοπτική εκπομπή φωτογραφία και οικολογία.

Η εκπομπή που επιμελούμαι και παρουσιάζω προσωπικα προβάλλεται κάθε δευτερα βράδυ στις 23.00 από το κανάλι Τηλεφώς.
( ενδέχεται οι ώρες προβολής να αλλάζουν σε κάποιες περιπτώσεις επειδή το κανάλι βρίσκεται σε στάδιο αναβάθμισης )

Η εκπομπή έχει σαν θέμα την φωτογραφία και το βίντεο. Θα παρουσιάζω δουλειά μου και σε αρκετές εκπομπές θα καλώ και πρόσωπα του χώρου της φωτογραφίας , του βίντεο και γενικά της εικόνας.

Εάν κάποιος φίλος από το φόρουμ θα ήθελε να έρθει στην εκπομπή , να παρουσιάσει την δουλειά του , και να μας μιλήσει για αυτήν , είναι φυσικά ευπρόσδεκτος.

Σαν αρχή θα πρέπει να δώ κάποια δείγματα δουλειάς του τα οποία θα αποσταλούν στο e mail μου – info@taki.gr σε ανάλυση 800 Χ 600 μαζί με κάποιο τηλέφωνο επικοινωνίας για άμεση επαφή.
Μετά από κάποιο ραντεβού θα πρέπει ο ενδιαφερόμενος να φτιάξει ένα slide show με τις συγκεκριμένες φωτογραφίες που θέλει να παρουσιάσει σε ανάλυση 1920 Χ 1080 mpeg 2 και bitrate 20 mbps και να μου το παραδώσει για να κάνω το τελικό μοντάζ.
Βέβαια μπορεί να παρουσιάσει και βίντεο. Καλό θα είναι το βίντεο να έχει ανάλυση 1920 Χ 1080 αλλά επειδή αυτό ξέρω ότι είναι λίγο δύσκολο θα το παραβλέψουμε.

( Εάν ο ενδιαφερόμενος δεν μπορεί να κατασκευάσει τα παραπάνω με τις συγκεκριμένες προδιαγραφές τότε θα αναλάβω εγώ την κατασκευή. )

Να τονίσω ότι η εκπομπή θα είναι τρικάμερη η τετρακάμερη μαγνητοσκοπημένη ( για να μην υπάρχει θέμα με τα ωράρια ) και το τελικό μοντάζ θα γίνεται από εμένα.
Ο κάθε ενδιαφερόμενος θα λάβει φυσικά τη εκπομπή σε dvd Η σε Blu ray – εάν διαθέτει την ανάλογη συσκευή. Έτσι και αλλιώς οι λήψεις θα είναι σε high definition.

Σε αυτό το θέμα επίσης θα συζητάμε τα πάντα σχετικά με την συγκεκριμένη εκπομπή. Θα δέχομαι συμμετοχές , παρατηρήσεις , εντυπώσεις καλές η κακές και γενικά ιδέες και προτάσεις για να γίνει καλύτερη η εκπομπή.

Σας ευχαριστώ εκ των πρότερων και ελπίζω σε μία άριστη συνεργασία.

T@KIS Ευριπιώτης

T@KIS
EN B

Δημοσ.: 122

Re: Τηλεοπτικη εκπομπη με θεμα την φωτογραφια

Δημοσίευσηαπό T@KIS » Σάβ Μάιος 02, 2009 1:28 pm

ΤΗΝ δευτερα 4 μαιου και ωρα 23.00 θα μεταδοθει η εκπομπη και θα εχει σαν θεμα την υποβρυχια βιντεοσκοπηση.

Θα παρουσιασω βιντεο απο την ερυθρα θαλασσα.

T@KIS
EN B

Δημοσίευσηαπό T@KIS » Τρί Μάιος 05, 2009 1:10 pm

ΤΗΝ δευτερα 11 μαιου και ωρα 23.00 θα μεταδοθει η εκπομπη και θα εχει σαν θεμα την αστρονομια.

Θα παρουσιασω βιντεο πλανητων.

T@KIS
EN B

Δημοσίευσηαπό T@KIS » Δευτ Μάιος 11, 2009 1:29 pm

φιλοι και φιλες ;)

καπου μεσα στον μαιο και στα πλαισια της εκπομπης ''φωτογραφια και οικολογια''
θα κανω μια εκπομπη η οποια θα ειναι κατα των ναρκωτικων. :1

Θα δειξω ''σκληρες'' εικονες με το σχετικο θεμα και θα μιλησουν και καποια ατομα στην εκπομπη τα οποια ειχαν καποιες εμπειριες σχετικα με το θεμα η ειχαν καποια αγαπημενα τους προσωπα που ειχαν πεσει σε αυτην την μαστιγα.

εαν καποιοι απο το φορουμ θα ηθελαν να πουν καποια πραγματα στην εκπομπη
( και φυσικα με την πλατη γυρισμενη στην καμερα και με αλλοιωμενη φωνη )
μπορουν να το κανουν.

εννοειται οτι δεν θελω καν να ξερω ποιο μελος θα ειναι. εξαλλου μπορει ο ενδιαφερομενος να στειλει ανωνυμο ε μαιλ η να με καλεσει στο κινητο προκειμενου να γινει η συνεντευξη.

θα ειναι μια εκπομπη που θα ''χαλασει κοσμο'' και ταυτοχρονα μια κοινωνικη προσφορα.

καθε συμμετοχη ακομα και με φωτογραφικο υλικο ειναι ευπροσδεκτη.

σας ευχαριστω. :D

( εαν οι διαχειριστες νομιζουν οτι το συγκεκριμενο θεμα προσβαλλει το φορουμ μπορουν να το διαγραψουν. )

T@KIS
EN B

Δημοσίευσηαπό T@KIS » Παρ Μάιος 22, 2009 10:20 am

την δευτερα 18 μαιου δεν υπηρχε ενημερωση γιατι η εκπομπη ηταν πολιτικου περιεχομενου οποτε δεν ενδιεφερε.

την δευτερα 25 μαιου ΚΑΙ ΩΡΑ 23.00 στην εκπομπη φωτογραφια και οικολογια θα παιξουν βιντεο γαμου με εξωτερικεσ ληψεις.

ελικοπτερο , παραλια , υποβρυχιες σε πισινα. κ.λ.π.

και θα δειτε και το πρωτο κοινωνικο μηνυμα σχετικο με την εκπομπη που λεγαμε οτι θα βγει στον αερα σε λιγεσ εβδομαδες. :0

T@KIS
EN B

Δημοσίευσηαπό adreas » Δευτ Μάιος 25, 2009 2:00 pm

Το όνομά μου είναι ΧΧΧΧΧ.

Όταν ήμουν ΧΧ χρονών, μερικοί από τους πιο περιθωριακούς φίλους μου ανακατευόντουσαν με ανεμόπτερα. Λίγο από περιέργεια, λίγο από κοινωνική πίεση δοκίμασα κι εγώ λίγο πιστεύοντας ότι μπορώ να το κόψω όποτε θέλω. Στην αρχή ίσως να ήταν πράγματι έτσι τα πράγματα, όμως με το πέρασμα του χρόνου και καθώς φούσκωνε το logbook μου ανακάλυψα ότι είχε αρχίσει να έχει επιπτώσεις στη ζωή μου. Αντί να κοιτάζω ποδόσφαιρο, όπως κάθε συνειδητοποιημένος πολίτης μιας ανεπτυγμένης χώρας, άρχισα να ασχολούμαι ερασιτεχνικά με τη μετεωρολογία. Όταν λόγω καιρού ή έλλειψης χρημάτων δε μπορούσα να πάρω τη δόση μου γινόμουν νευρικός και απότομος με τους γύρω μου.

Μετά από κάποια χρόνια συνειδητοποίησα ότι τα ανεμόπετρα δε μπορούσαν να ικανοποίησουν τις ανάγκες μου. Κάποιοι φίλοι μου μπλεγμένοι σε σκοτεινές υποθέσεις ανέφεραν το αλεξίπτωτο πλαγιάς. Όταν μου δόθηκε η ευκαιρεία να δοκιμάσω εθίστηκα σε αυτό το φαινομενικά αθώο και (αρχικά) φτηνό βίτσιο. Στην αρχή έκανα μικρά τριπάκια ("τσουλήθρες" στη γλώσσα των αλεξιμανών) με σχετικά χαμηλές δόσεις της ψυχοτροπικής ουσίας DHV. Αλλά ας μη γελιόμαστε, πολύ λίγοι έχουν το ψυχικό σθένος να αντισταθούν στη μάστιγα της ανεμοπορίας εφ' όσον αρχίσουν την κατηφόρα. Με την πάροδο των χρόνων ένιωθα ένα κενό μέσα μου που όλο και μεγάλωνε. Οι σκέψεις, ο χρόνος και τα χρήματα που είχα στη διάθεσή μου θυσιάστηκαν στο βωμό της ελέυθερης πτήσης. Εν τω μεταξύ, φίλοι και γνωστοί μου αλεξιμανείς πήγαιναν τακτικά στα νοσοκομεία αλλά δε με ενδιέφερε, το μόνο που είχε σημασία ήταν η επόμενη δόση ελεύθερης πτήσης. Σταδιακά ανέβασα τη δόση μου από DHV1 σε DHV2-3 και ο μέσος όρος χρήσης μου εκτινάχτηκε κατακόρυφα σε σχέση με τα πρώτα χρόνια της αθωότητας.

Σήμερα είμαι πλέον έρμαιο της εξάρτησής μου. Μέσω του διαδικτύου, επικοινωνώ με άλλους εξαρτημένους αλεξιμανείς. Μοιραζόμαστε πληροφορίες για τα τριπάκια μας, ανταλάσουμε απόψεις για το πώς να την ακούσεις καλύτερα και οργανώνουμε rave πάρτυ όπου γίνονται όργια καταχρήσεων με τη βοήθεια τεχνολογικών καινοτομιών που επιτρέπουν στο χρήστη να εκπέμπει το τριπάκι του σε πραγματικό χρόνο. Το ανησυχητικό είναι ότι σήμερα σε σχέση με παλιότερες εποχές εθίζονται μικρά παιδιά. Μερικοί ανεύθυνοι εξαρτημένοι γονείς εκθέτουν τα εύπλαστα μυαλουδάκια των μικρών παιδιών τους στην κόλαση της ανεμοπορίας πριν αυτά εφοδιαστούν με την κρίση που θα τους επιτρέψει να καταλάβουν τους κινδύνους. Μερικοί γονείς όχι μόνο δε νουθετούν, αλλά και ενθαρύνουν τα παιδιά τους να πειραματιστούν με τα αεραθλήματα. Αυτό η λυπηρή κατάντια είναι ένα ακόμα σύμπτωμα της νοσηρής κοινωνίας μας η οποία έχει παραστρατίσει από τις θεμελιώδεις αρχές της πατρίδος, της θρησκείας και της οικογένειας.

Με τιμή

ΧΧΧΧΧ

adreas
Competition

Δημοσ.: 569

Δημοσίευσηαπό andread » Δευτ Μάιος 25, 2009 3:14 pm

φίλε ΧΧΧΧΧ (ειναι μέγεθος απο μπλουζάκι ?)

εισαι μάλλον κλασσική περίπτωση ΑΠΑΠΑ

http://mmk.thenet.gr/bb2/viewtopic.php?p=818#818

δεν ξερω τι ανακούφηση θα σου δώσει αυτό , αλλα να ξέρεις ότι δεν είσαι μόνος...

ΚΟΥΡΑΓΙΟ

andread
Διαχειριστής||Διαχειρίστρια

Δημοσ.: 725

Δημοσίευσηαπό pavlos dimitriadis » Πέμ Μάιος 28, 2009 12:17 am

avrio petaei? :mrgreen:

pavlos dimitriadis
EN D

Δημοσ.: 152

Δημοσίευσηαπό T@KIS » Τρί Ιουν 02, 2009 3:25 pm

ΤΗΝ δευτερα 8 ιουνιου η εκπομπη θα εχει θεμα την ελευθερη πτηση. με λιγα λογια θα δουμε παραπεντε.

θα δειξω βιντεο απο την βασικη εκπαιδευση που εκανα πριν χρονια και θα δουμε και πτησουλες.

γενικα θα εχει πλακα η ολη ιστορια.

Ραντεβου λοιπον την δευτερα 8 ιουνιου και ωρα 23.00 στο τηλεοπτικο καναλι τηλεφως.

( αληθεια καποιος απο εδω μεσα δεν θελει να κανουμε καμμια σχετικη εκπομπη μαζι ? )

T@KIS
EN B

Δημοσίευσηαπό ΣΤΡΑΤΟΣ » Πέμ Ιουν 04, 2009 9:35 am

Πως μπορούμε να την δούμε στην Θεσ/νίκη ;

ΣΤΡΑΤΟΣ
EN A

Δημοσ.: 1

Δημοσίευσηαπό T@KIS » Πέμ Ιουν 04, 2009 9:40 am

ΣΤΡΑΤΟΣ έγραψε:Πως μπορούμε να την δούμε στην Θεσ/νίκη ;

MMM...δυσκολο γιατι εκει δεν πιανει καθολου απο οτι ξερω

T@KIS
EN B

Δημοσίευσηαπό george29041 » Πέμ Ιουν 04, 2009 1:44 pm

T@KIS έγραψε:

( αληθεια καποιος απο εδω μεσα δεν θελει να κανουμε καμμια σχετικη εκπομπη μαζι ? )

Κανενα ενδιαφερον τα παλιοπαιδα φιλε μου T@KIS, αχ... εχε χαρη που μενω στην αλλη ακρη της Ελλαδας.
Τι εκπομπη μου λες.... σηριαλ θα γυριζαμε με θεμα το παραπεντε.

ΠΟΛΥ ΓΡΑΦΕΙΣ...ΛΙΓΟ ΠΕΤΑΣ :lol: :lol: :lol:
george29041
Competition

Δημοσ.: 376

Δημοσίευσηαπό cloud_constructor » Πέμ Ιουν 04, 2009 2:59 pm

κοιτα αμα ερχομουν εγω θα γινοταν κωμικη μεταλ εκπομπη οποτε το κανω γαργαρα χαχα

cloud_constructor
Competition

Δημοσ.: 274

Δημοσίευσηαπό adreas » Παρ Ιουν 05, 2009 11:15 am

Καλέ τα ναρκωτικά και η οικολογία τι γίνανε? Κι εδώ που τα λέμε, τι σχέση έχουνε μεταξύ τους?

adreas
Competition

Δημοσίευσηαπό T@KIS » Παρ Ιουν 05, 2009 11:21 am

adreas έγραψε:Καλέ τα ναρκωτικά και η οικολογία τι γίνανε? Κι εδώ που τα λέμε, τι σχέση έχουνε μεταξύ τους?

αν και εχω βαρεθει να τα λεω , θα τα ξαναπω.

το καναλι ειναι οικολογικο .
μαχεται υπερ τησ οικολογικησ και υγιεινης ζωησ και ειναι κατα του καπνισματος και κατα των ναρκωτικων.

λυθηκε η απορια?

T@KIS
EN B

Δημοσίευσηαπό george29041 » Παρ Ιουν 05, 2009 12:59 pm

Η απορια λυθηκε αλλα με στεναχωρεσες γιατι στην ηλικια μου δεν ειναι ευκολο να κοψω το καπνισμα και τα ναρκωτικα.
Τι να γινει θα το πιω και αυτο το ποτηρι :cry:

ΠΟΛΥ ΓΡΑΦΕΙΣ...ΛΙΓΟ ΠΕΤΑΣ :lol: :lol: :lol:
george29041
Competition

Δημοσ.: 376

Δημοσίευσηαπό adreas » Παρ Ιουν 05, 2009 6:13 pm

Καλά κι ο Timothy Leary που πέθανε στα 76 του ήτανε αντιοικολόγος ή έκανε ανθυγιεινή ζωή;

adreas
Competition

Δημοσίευσηαπό cloud_constructor » Δευτ Ιουν 08, 2009 12:51 pm

Timothy leaaaryyyy
Were are you noowwww
the world needs youuu - we`re goiinn doOOOOooOowWn
κοματαρα(nevermore)

Ευτυχως πιανω τηλεφως πολυ καθαρα κ να σου πω φιλε περιμενα πως κ πως μια εκπομπη επι του θεματος.

cloud_constructor
Competition

Δημοσίευσηαπό T@KIS » Παρ Ιουν 12, 2009 8:46 pm

ΤΗΝ δευτερα 15 ιουνιου η εκπομπη θα εχει θεμα ''παρασκηνια γαμου''

T@KIS
EN B

Δημοσίευσηαπό agrodoc » Παρ Ιουν 12, 2009 9:14 pm

Αν με το "παρασκήνια γάμου" εννοείς ο κουμπάρος και η κουμπάρα... θα κάτσω να το δω... θα το καταλάβω από την ώρα προβολής...!

agrodoc
Competition

Δημοσ.: 302

Δημοσίευσηαπό T@KIS » Κυρ Ιουν 14, 2009 11:30 am

ειναι ενα βιντεο με πολυ πλακα. κωμικεσ φασεις , καρτουνς , στιγμιοτυπα απο ελληνικες ταινιες , σχολια καλεσμενων κ.λ.π.

θα πεσει γελιο.

T@KIS
EN B

Δημοσίευσηαπό ρήγας » Κυρ Ιουν 14, 2009 12:52 pm

t@kis, είδα μια φορά την εκπομπή σου τυχαία. Ήταν μια νύφη, ένας γαμπρός, ένα χρυσό ελικόπτερο... Στα καπάκια, control παραπέντε στα αρχαία των Πλαταιών! Γουστάρω cult εκπομπές αυτού του τύπου' σαν να κάνω βόλτα στο Μοναστηράκι :o

ρήγας
EN D

Δημοσ.: 140

Δημοσίευσηαπό cloud_constructor » Πέμ Ιουν 18, 2009 4:04 pm

ο Γαμπρος και η νυφη κανανε control?Γαμω! :lol: Ξες μηνα μελιτος στις πλαταιες...τσαμπιόνια θα γυρνουσαν.

Μαλλον ηταν στιγμιοτυπο απο ταινια με ατυχηματα.Απογειωνεται το ελικοπτερο για τον μελιτα και περναει απο τις πλαταιες..Εκεινη την ωρα εχουν απογειωθει μπορει και 40 αλεξιπτωτα και περνοντας μαζευει καμια 10αρια.Ετσι πεφτει το ελικοπτερο , πεθαινει η νυφη και ο γαμπρος καιγεται αλλα ζει.Μετα απο χρονια γινεται σουπερ ηρωας , κακος ομως με αποτερο σκοπο να καταρριψει οσα περισσοτερα παραγκλαϊντερα μπορει.Τζετπακ και ψαλιδι να κοψει αρτανες..

cloud_constructor
Competition

Δημοσίευσηαπό T@KIS » Τρί Ιουν 23, 2009 6:47 pm

την τριτη 23 ιουνιου η εκπομπη θα εχει θεμα φωτογραφιες φυσης και υποβρυχιες

T@KIS
EN B

Δημοσίευσηαπό T@KIS » Τρί Ιούλ 07, 2009 7:36 pm

την τριτη 7 ιουλιου θα εχουμε θεμα ελευθερη πτωση