Ημερομηνία Σάβ Μάιος 03, 2025 4:47 pm
Text Size
Αρχική Κοινότητας Ανακοινώσεις Ανακοινώσεις

Ανακοινώσεις

EPIRUS CUP ‘09

Ανακοινώσεις από τον χώρο του αλεξιπτώτου πλαγιάς στην Ελλάδα

EPIRUS CUP ‘09

Δημοσίευσηαπό stavros » Παρ Μάιος 29, 2009 10:26 am

EPIRUS CUP ‘09

Αγαπητοί φίλοι, το Αεραθλητικό σωματείο Ήπειρος σας προσκαλεί στον αγώνα πρωταθλήματος Πιλότων Λέσχης με την επωνυμία Epirus cup, που διοργανώνει στο Σκιαδά Πρεβέζης στις 11 & 12 Ιουλίου.
Είναι μια σημαντική διοργάνωση, γιατί για πρώτη φορά διοργανώνεται Πανελλήνιος αγώνας αποκλειστικά μόνο για τους πιλότους λέσχης. Η προσπάθεια μας αυτή στοχεύει στο να δοθούνε κίνητρα στους νέους πιλότους να συμμετέχουν σε έναν αγώνα που είναι αποκλειστικά μόνο για αυτούς, ώστε να διαγωνιστούν και ταυτόχρονα να αποκτήσουνε εμπειρίες αλλά και περισσότερες γνώσεις.
Ελπίζουμε να στηρίξετε με την συμμετοχή σας τον αγώνα αυτό, ώστε να βάλουμε τις βάσεις για την δημιουργία και άλλων διοργανώσεων που στόχο θα έχουν να φέρουν τους νέους πιλότους κοντά στον αεραθλητισμό, και να τον αγαπήσουν.
Δείτε περισσότερες πληροφορίες στην επίσημη ιστοσελίδα του αγώνα :
www.epirus-airsports.gr/epiruscup09

Σεμινάριο Leonardo Live- Συμμετοχή στον αγώνα :
Όσοι έρθουνε από την Παρασκευή θα μπορούνε να παρακολουθήσουνε το απόγευμα στις 18:00 σεμινάριο με θέμα το Leonardo Live.
Στην συνέχεια θα ακολουθήσει ενημέρωση για τους νέους πιλότους, για το πώς γίνεται ο αγώνας και τι πρέπει να κάνουνε τόσο κατά την προετοιμασία όσο και κατά την διάρκεια του.

Σε περίπτωση ακατάλληλου καιρού:
Σε περίπτωση που ο καιρός δεν επιτρέψει πτήσεις, πράγμα πολύ σπάνιο για την συγκεκριμένη χρονική περίοδο, θα πραγματοποιηθεί σεμινάριο με διαλέξεις εκπαιδευτών αλεξιπτώτου πλαγιάς με θέματα που αφορούν τις τεχνικές των πτήσεων, μετεωρολογία, και ασφάλεια.
Το σεμινάριο θα μπορούν να το παρακολουθήσουν όσοι πιλότοι έχουν δηλώσει συμμετοχή στον αγώνα.



EPIRUS XC LEONARDO LIVE¨
http://www.epirus-airsports.gr/epiruscu ... 2&Itemid=7

Τις ίδιες ημερομηνίες στο Σκιαδά Πρεβέζης το Αεραθλητικό σωματείο διοργανώνει και τον περιφερειακό αγώνα αποστάσεων ‘Epirus XC Leonardo Live’, στόχος αυτής της διοργάνωσης είναι να προβληθεί και να ενισχυθεί το Leonardo Live, καθώς και να πραγματοποιηθούνε στην περιοχή πτήσεις υψηλών επιδόσεων. Σε αυτό μπορούνε να συμμετέχουν όσοι κατέχουν δίπλωμα Π και ΠΠ.
Το Epirus XC Leonardo Live θα πραγματοποιηθεί ανεξάρτητα από τον αγώνα της Β κατηγορίας, αφού οι πιλότοι θα έχουνε την δυνατότητα να ξεκινήσουν τις πτήσεις τους από το πρωί, μιας και υπάρχει και απογείωση με ανατολικό προσανατολισμό.

Τι είναι το Epirus XC leonardo Live: Είναι ένας διήμερος αγώνας cross country στον οποίο κερδίζει αυτός που θα πραγματοποιήσει την μεγαλύτερη απόσταση.
Η πτήση αυτή θα προβάλλεται ζωντανά μέσω διαδικτίου αφού όλοι θα πρέπει υποχρεωτικά να είναι εξοπλισμένοι στα κινητά τους τηλέφωνα με το Leonardo live tracking.

stavros
Competition
 
Δημοσ.: 266

Re: EPIRUS CUP ‘09

Δημοσίευσηαπό achim » Παρ Μάιος 29, 2009 11:55 am

Σταύρο καλημέρα.

πολύ καλή η κινησή σου αυτή, αλλά πρώτον επειδή θα έχω κάποιους να στείλω και επίσης θα ήθελα κι εγώ να είμαι εκεί, μήπως θα ήταν δυνατό να το κάνουμε κάποιο άλλο Σ/Κ. Το 11& 12 όπως και το επόμενο θα είμαι στη Κροατία για το Παγκόσμιο Κύπελλο.

Ιωακείμ

achim
Competition
 
Δημοσ.: 549

Re: EPIRUS CUP ‘09

Δημοσίευσηαπό stavros » Παρ Μάιος 29, 2009 3:41 pm

Γεια χαρά Ιωακείμ, σε ευχαριστούμε μιας και η κίνηση αυτή δεν είναι μόνο δική μου αλλά ομαδική δουλεία όλων όσων είναι στο Ήπειρος, απλός έτυχε σε εμένα να την δημοσιεύσω :)
Δυστυχώς δεν μπορούμε να αλλάξουμε την ημερομηνία,( το έχουμε κάνει ήδη μια φορά) και αυτό γιατί υπάρχουν πολλοί λόγοι που την καθιστούν ανέφικτη μια τέτοια αλλαγή .
Κρίμα που δεν θα μπορέσεις να έρθεις, τόσο για την δική σου συμμετοχή στο XC live όσο και την παρουσία σαν εκπαιδευτής σε αυτόν τον αγώνα των πιλότων Λέσχης.

*Με την ευκαιρία α ήθελα να ζητήσω από τους εκπαιδευτές όλους να δώσουν το παρών και να παροτρύνουν τους μαθητές τους να έρθουν να συμμετάσχουν σε αυτόν τον αγώνα τον οποίο θεωρούμε πολύ σημαντικό όχι μόνο για τώρα αλλά και για το μέλλον, και θα προσπαθήσουμε να δώσουμε τον καλύτερο εαυτό μας σε αυτόν ως διοργανωτές.

*Σχετικά με το Leonardo live xc , είναι ένας νέος τύπος αγώνα, που είναι βασισμένος στις προδιαγραφές του διεθνή αγώνα XC world open series http://www.xc-open.org/ και του οποίου τον κανονισμό τον μεταφράσαμε στα Ελληνικά και τον προσαρμόσαμε σύμφωνα με τους κανονισμούς της ΕΑΠ, αλλά και προσθέσαμε το στοιχείο του υποχρεωτικού live.

Αξίζει να του ρίξετε μια ματιά γιατί είναι κάτι καινούργιο, πρωτότυπο και εξαιρετικά ενδιαφέρων
http://www.epirus-airsports.gr/main/med ... %20cup.pdf

Είναι μια σοβαρή προσπάθεια που ελπίζουμε να βρει ανταπόκριση από όλους σας..

stavros
Competition
 
Δημοσ.: 266

Re: EPIRUS CUP ‘09

Δημοσίευσηαπό stavros » Πέμ Ιούλ 02, 2009 1:27 pm

Γεια χαρά σε όλους.
Οι ετοιμασίες του αεραθλητικού σωματείου Ήπειρος για τον πανελλήνιο αγώνα πιλότων Λέσχης και τον αγώνα Epirus XC leonardo live προχωράνε με εντατικούς ρυθμούς προκειμένου να μπορέσει η διοργάνωση να είναι όσο δυνατόν καλύτερη και όσοι έρθουν πραγματικά να περάσουν καλά.
Ως αρχηγός του αγωνιστικού κομματιού της διοργάνωσης, και με αφορμή κάποιον αποριών που μου εκφράστηκαν από ορισμένους νέους πιλότους για τις απαιτήσεις του αγώνα, θα ήθελα να ενημερώσω και δημόσια όσους θα ήθελαν να μάθουν περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το αγωνιστικό κομμάτι.

1) Οι πυλώνες θα βρίσκονται σε τέτοια σημεία όπου θα υπάρχει κοντά και χώρος όπου θα μπορεί να προσγειωθεί κάποιος σε περίπτωση που χάσει ύψος.
2) Τα τασκ θα είναι της τάξεως των 15 έως το πολύ 20χλμ.
3) Την Παρασκευή αργά το απόγευμα θα κάνουμε μια ενημερωτική παρουσίαση για το τι πως διεξάγεται ο αγώνας, τι πρέπει να γνωρίζει ο αγωνιζόμενος, με στόχο να βοηθηθούν όσοι δεν έχουν προηγούμενη εμπειρία αγώνων.

stavros
Competition
 
Δημοσ.: 266

Re: EPIRUS CUP ‘09

Δημοσίευσηαπό stavros » Τετ Ιούλ 08, 2009 11:12 pm

Από ότι φαίνεται ο καιρός θα είναι σύμμαχος μας, τα πάντα είναι έτοιμα και σας περιμένουμε.

stavros
Competition
 
Δημοσ.: 266

Re: EPIRUS CUP ‘09

Δημοσίευσηαπό kwtskran » Πέμ Ιούλ 09, 2009 2:14 am

Μερικές φωτό

Δέν έχετε τα κατάλληλα δικαιώματα να δείτε τα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
Δεν πωλούνται πια καλώδια για MLR :)
kwtskran
EN B
 
Δημοσ.: 42

Re: EPIRUS CUP ‘09

Δημοσίευσηαπό stavros » Πέμ Ιούλ 09, 2009 12:43 pm

Για όσους έρθουν από αύριο στο Σκιαδά στις 20:30 στο Δημοτικό σχολείο εκεί που θα βρίσκεται και η γραμματεία του αγώνα, θα πραγματοποιηθεί παρουσίαση ενημερωτικού χαρακτήρα για το πώς πραγματοποιείται ένας αγώνας.
Είναι πολύ σημαντικό όποιος συμμετάσχει για πρώτη φορά σε αγώνες να παρακολουθήσει την ενημέρωση αυτή, όπου θα περιλαμβάνει και εικόνες με παραδείγματα.

Δέν έχετε τα κατάλληλα δικαιώματα να δείτε τα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
stavros
Competition
 
Δημοσ.: 266

Re: EPIRUS CUP ‘09

Δημοσίευσηαπό dias » Τρί Ιούλ 14, 2009 10:35 pm

sixaritiria sta paidia tou somatiou ipiros gia tin apsogi diorganosi tou agona
eyxaristoume gia tin zesti filoksenia kai gia tis parousiaseis pou mas ekane o stavros
elpizo na exete kiales tetoies empnevsmenes idees kai na sas akolouthisoun kialoi.
ta leme ston vraxo!!!!!

dias
EN A
 
Δημοσ.: 21

Re: EPIRUS CUP ‘09

Δημοσίευσηαπό dias » Τρί Ιούλ 14, 2009 10:36 pm

dias έγραψε:sixaritiria sta paidia tou somatiou ipiros gia tin apsogi diorganosi tou agona
eyxaristoume gia tin zesti filoksenia kai gia tis parousiaseis pou mas ekane o stavros
elpizo na exete kiales tetoies empnevsmenes idees kai na sas akolouthisoun kialoi.
ta leme ston vraxo!!!!!

thodoris kalligas

dias
EN A
 
Δημοσ.: 21


Επιστροφή στην Ανακοινώσεις

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Bing [Bot] και 1 επισκέπτης

cron