Ημερομηνία Τρί Μάιος 06, 2025 10:17 am
Text Size

Περιγραφές Πτήσεων & Cross Country

Συμπτώσεις!

Πείτε μας πως πετάξατε

Συντονιστής: Moderators

Συμπτώσεις!

Δημοσίευσηαπό norad » Δευτ Αύγ 31, 2009 1:29 am

Το 2002 είχα κάνει την πτήση της (ως τότε) ζωής μου πετώντας 50km από Κιθαιρώνα προς Παρνασσό. Σήμερα πέταξε την ίδια πτήση ο Μάνος με τον GeorgeX, και μάλιστα ο Μάνος προσγειώθηκε στο ίδιο χωράφι που είχα προσγειωθεί τότε! Τρελή σύμπτωση !

Δέν έχετε τα κατάλληλα δικαιώματα να δείτε τα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
norad
Διαχειριστής||Διαχειρίστρια

Δημοσ.: 2013

Re: Συμπτώσεις!

Δημοσίευσηαπό vagos » Δευτ Αύγ 31, 2009 9:48 am

norad έγραψε:Το 2002 είχα κάνει την πτήση της (ως τότε) ζωής μου πετώντας 50km από Κιθαιρώνα προς Παρνασσό. Σήμερα πέταξε την ίδια πτήση ο Μάνος με τον GeorgeX, και μάλιστα ο Μάνος προσγειώθηκε στο ίδιο χωράφι που είχα προσγειωθεί τότε! Τρελή σύμπτωση !

Συμπτωση το λες εσυ αυτο ?

......ε λοιπον εχω προσγειωθει και εγω στον ΚΟΥΡΟ :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
εγω το λεω οτι ειμαστε και οι τρεις ,,,κοπρητες, ρεμαλια, και καλοπερασακιδες!
,,,ενω αν ηταν οι γνωστοι πολεμηστες (,,,,slavek,,pro,,mpoura ktlp) δεν θα την πεφταν κατευθειαν στο πρωτο CAFE/BAR που θα βρησκαν μπροστα τους ,,,αλλα θα παλευαν μεχρι τα τελευτσαια τους μετρα να πιασουν Παρνασσο
(,,,georgex εσενα δεν σε βαζω στην ιδια κατηγορια λογο του οτι εισαι οικογενιαρχης ,,αντεεεεεε :lol: ,,,αν και κακες παρεες κανεις τωρα τελευταια εεεεε??? :twisted: :lol: )

,,,Για οσους δεν ξερουν διπλα απο το χωραφι αυτο, ειναι ενας τεραστιος cafe-restauran σταθμος αυτοκινητων επι της οδου που οδηγει Αραχοβα 8)

,,,εγω απ' την αλλη κατα τυχη πετωντας το Σαββατο ξετρυπωσα μια προσγειωση στη Γραβια,,,,,,,,ε και μετα απο τρεις ωρες (απο την ανακαλυψη μου/ δες φωτο) προσγειωθηκα εκει ,,,,,,,,,ΚΑΤΑ ΤΥΧΗ ΠΑΝΤΑ !!!
P1020069.JPG

vagos
Competition

Δημοσ.: 1013

Δημοσίευσηαπό vagos » Δευτ Αύγ 31, 2009 10:51 am

αμαν........πως ξεχαστηκα,,,,,,, να "μας" ευχηθω :mrgreen: ...........

αντε και στου "ΛΕΒΕΝΤΗ" την επομενη παιδια !!!!

εχει Goody's και εκει ....γαμω τα XC ειναι :lol:

vagos
Competition

Δημοσ.: 1013

Δημοσίευσηαπό norad » Δευτ Αύγ 31, 2009 11:30 am

Φίλε συναγωνιστή ευχαριστώ για τις ευχές σου, αλλά επέτρεψε μου να σε διορθώσω λίγο :P

Ο Κούρος είναι λίγο πριν τον Καρακόλιθο. Δεν είναι τυχαίο ότι προσγειώθηκε εκεί ο Fis-air την ηρωική εκείνη πτήση του 2002 - σιγά μην άφηνε τέτοιο κελεπούρι!

Δες τα στον χάρτη:

[ img ]

Και μια φωτό από τον Κούρο :

[ img ]

norad
Διαχειριστής||Διαχειρίστρια

Δημοσ.: 2013

Πλαταιές -> Καρακόλιθος

Δημοσίευσηαπό georgex » Δευτ Αύγ 31, 2009 12:26 pm

Λίγες φωτογραφίες και ένα καλό video:

προς Ελικώνα με Ρήγα και Μάνο
[ img ]

ωραίο αμόνι
[ img ]

μπορεί να έχασα 50μ τραβώντας video την ώρα με κύκλωνα, αλλά βγήκε καλό
[ img ]

Λίγες ακόμα φωτογραφίες θα βρείτε εδώ: 30/8/09

Υπόψη οτι εγώ προσγειώθηκα σε χωράφι χωρίς καφετέρια δίπλα. Απλώς δεν με έβγαζε μέχρι εκεί που προσγειώθηκε ο Μάνος :-)
Μάνο είσαι σε όλες τις φωτογραφίες, αλλά πρέπει να ψάξεις... είσαι μακριά.

georgex
Competition

Δημοσ.: 620

Δημοσίευσηαπό paramick » Δευτ Αύγ 31, 2009 1:36 pm

Μπαρ ακουω ,καφετεριες ακουω................μαλλον δεν κανουμε το ιδιο σπορ...........
Εσεις κανετε clubbing :!:

Τα συγχαρητηρια μου και στους 3....(κι ας με εχει φαει η ζηλια...) :mrgreen:

paramick
Competition

Δημοσ.: 1063

Δημοσίευσηαπό cumulus » Δευτ Αύγ 31, 2009 11:39 pm

Ήταν πολύ ωραία πτήση :lol:
Bρεθήκαμε παρέα 3 πτέρυγες και μετά 2 αυτό από μόνο του σου φτιάχνει την διάθεση, ήταν και πρωτόγνωρη μιας και δεν είχα πετάξει στον Ελικώνα στο παρελθόν ( ου ρε να χαθείς … :oops: ) ούτε ο Γιώργος οπότε έπρεπε να δουλέψει και κάτι σκουριασμένο ( μυαλό ντε ! 8) ).
Τώρα για τις συκοφαντίες που διαβάζω … έχω να πω ότι προσγειώθηκα πριν το τούνελ , 500 μέτρα περίπου από την ταβέρνα ¨Το Πέρασμα¨ όπου μόλις είχαν τελειώσει κάτι βάπτισα … κλαρίνα κτλ. Και δια του λόγου το αληθές ιδού και η φωτό με τους αεραθλητας να απολαμβάνουν τα ισοτονικά τους.
Αυτά !

Ο καλυτερος πιλοτος ειναι αυτος με το μεγαλυτερο χαμογελο μετα την πτηση ! :lol:

http://www.youtube.com/profile?user=manoskyriakakis

http://www.o2paragliding.gr/
cumulus
Competition

Δημοσ.: 213

Δημοσίευσηαπό jmellios » Τρί Σεπ 01, 2009 10:16 am

Μπραβο κ απο εμενα παιδια!Ωραια παρειστικη πτηση βγηκε......

.....ασορτι σορτσακι κ μπλουζακι βλεπω στην φωτο.........αν δεν ταιριαζατε....... :wink:

jmellios
EN A

Δημοσ.: 24

Δημοσίευσηαπό ρήγας » Πέμ Σεπ 03, 2009 12:26 am

Eυχαριστώ Γιώργο και Μάνο, που μου δείξατε τον τρόπο να φτάσω ως εκεί. :D Μάνο, το καλύτερό μου με διαφορά, ήταν που στενέψαμε τόσο πολύ τον κύκλο στο θερμικό, που θα μπορούσαμε να πιάσουμε κουβέντα! (δηλαδή θα μιλούσες μόνος σου γιατί εγώ ήμουν πολύ απασχολημένος... :lol: )

ρήγας
EN D

Δημοσ.: 140

Επιστροφή στην Περιγραφές Πτήσεων & Cross Country

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης