Ημερομηνία Κυρ Μάιος 04, 2025 2:39 am
Text Size
Αρχική Κοινότητας Γενική Συζήτηση Συζητήσεις

Συζητήσεις

Vagos speaking

Θέματα γενικού ενδιαφέροντος που αφορούν τον χώρο του αλεξιπτώτου πλαγιάς.

Συντονιστής: Moderators

Vagos speaking

Δημοσίευσηαπό vagos » Τετ Σεπ 02, 2009 12:22 pm

adreas έγραψε:Εάν αρχίσεις να παρατηρείς προσεκτικά τον κόσμο που κινείται στο χώρο του ελληνικού παρα5, θα ανακαλύψεις ότι έχουμε πολλούς πιλότους/μελισσοκόμους.

Αντρικο μου δεν ειναι πολλοι ,,,πιστεψε με .......ενα ποσοστο καλος η κακως ειναι σφιγγες. extreme sport κανουμε ,,,μεγαλα ποσοστα των extreme τυπων ανθρωπων δεν είναι και τα πιο ισοροπημενα,,,,,διχως να είναι απολυτα κακο αυτό σαν γεγονος !

1, ανασφαλεις ατομα ,που επιδη τυγχανε να τους ειχαν στη φαπα απο μικρους,,,ηρθε το Π5 να αποδειξουν ποσο μαγκες ειναι επιτελους και αυτοι στη ζωη τους!

2, θρασυδειλοι που μην μπορωντας να βελτιωθουνε αυτοι, το μονο που κανουν ειναι να γυριζουν απο απογειωση σε απογειωση και να τρομαζουν τους πιο απροβληματιστους πιλοτους, και ξερεις αυτο δουλευει ,,,,διμιουργωντας στους αλλους φοβιες ,,,δεν θα σηκωσει κεφαλι ποτε κανεις,,,,

3, ψευτοκοκορες ,,,οι οποιοι στα καλα καθουμενα πετωντας τρομαζουν τους νεοτερους "ειναι επικυνδινος ο καιρος " & "εχει πολλη ενταση" ενω καποια στιγμη που υποψιαζονται οτι οντως ειναι επικυνδινος ο καιρος ,,,δεν θα πουνε τιποτα στον νεοτερο που παει να απογειωθει,,,,,,, χρειαζονται "λαγο" εκει βλεπεις ,,,,,, :x
4. ανυπευθηνοι,,,,, για όλα φταινε τα πανια (τα καλα και τα κακα πανια ),,,,, το επιπεδο τους σαν χειριστες δεν φταιει,,,,ουτε το μυαλο τους ,,,που τους εβαλε να αγορασουν πανι μεγαλυτερου επιπεδου από τις χειριστικες τους ικανοτητες!

ΟΚ ,,τα παραπανω είναι κακα χαρακτηρηστικα (συμπεριλαμβανομενος και ο συγγραφεας σε πολλα απο αυτα), ναι εισαι σιγουρος όμως ότι πιστευω ότι ολοι μας εχουμε και αλλα τοσα καλα ,,,,,τα οποια όμως δεν θα σχολιασω τωρα!
γιατι γραφω ολες αυτες τις κακιες αραγε εεεεε ???

Το περασμενο ΣΚ τσαντιστικα με τον εαυτο μου και ενιωσα πολυ μαλακας οταν το Σαββατο ,στην απογειωση της Αμφικλειας,,, απογειωθηκα πριν κανω κατι που ηθελα ,,,,,,,,,,ηθελα να πω στους νεοτερους πως ειναι εκει το μερος ,,,τι πρεπει να προσεχουν και πως θα πεταγαν καλα εκει,,,,αφου αυτος ηταν ο σκοπος που ειχαν οδηγησει τοσα χλμ ,,,για να ερθουν εκει!
Τι εγινε ομως αντι αυτου?????,,,,,,,,φοβηθηκα και ειμουν παρτακιας!!!,,,,εδωσα παραπανω σημασια απο οση επρεπε σε κανα 2 μπαμπουλες της απογειωσης ,,,και απογειωθηκα αδιαφοροντας για καποια ατομα που πραγματικα θελουν να γινουν καλυτεροι ,,,και ηρθαν εκει να προσπαθησουν για αυτο!..........Γιατι?????? ,,,,Γιατι αρρωστησα και εγω βλεπεις αλλα με αλλο τροπο......μετα διαφορα ειρωνικα σχολια των μπαμπουλων πιλοτων (είναι μαπα ο καιρος , και τσαμπα ηρθαμε κτλπ) και σκεφτηκα,,,,,"πω πω ,,,αν δεν βγουνε αυτα που θελω να πω στον Ρηγα ,,,Ed ,,, κτλπ..... εχει να πεσει πολυ δουλεμα μετα απο αυτους,,, δε γαμιεται παρτακιας και εγω ,,,αφου είναι ετσι το περιβαλλον , πεταω για παρτη μου και οτι θελει ας κανει και ας πει ο καθενας"

Συζητωντας με κολητο στο δρομο τις επιστροφης λεγαμε διαφορα ,,,θελεις να μην απογειωθεις φιλε ??? πολυ καλα κανεις !!!
Tο παραπεντε είναι σαν το γα,,σι το κανεις οπως θελεις και οσο θελεις,,,,ακομα και να το βλεπεις καμια φορα ,,,,παλι ωραιο είναι !
Αλλα όχι ρε φιλε ,,,,ανεβα στην απογειωση και εάν δεν βλεπεις κατι που είναι «οντως» επικυνδινο για καποιον η αν δεν εχεις να πεις κατι ουσιαστικο για τον καιρο η το μερος,,,,μην δωσεις δηθεν συμβουλη σε κανενα ,,,,μην το κανεις αυτό! με το να επιρεασεις καποιον αρνητικα πριν απογειωθει μονο κακο μπορεις να κανεις,,,,,,,,,,,,, γιατι αυτος που θελει να απογειωθει θα απογειωθει,,,,,απλα θα εχεις καταφερει να του δημιουργησεις αρνητικη ψυχολογια 5 λεπτα πριν την απογειωση,,,,,,, με αποτελεσμα να πεταει με φοβιες για το τιποτα ! Αυτος ο πιλοτος , αν οντως βρεθει σε δυσκολη κατασταση μετα ,,,σιγουρα θα αντιδρασει με κινηση πανικου ,,,,,,,λανθασμενη τις 8 στις 10 φορες !

Να παμε στην Κυριακη τωρα????? ,,,,,,ε ναι με ξενερωσαν αφανταστα 1-2 καλοι μου φιλοι που μολις ειδαν το εφεδρικο του Τζανετου και πριν προσγειωθει με ασφαλια (,,,μετα από αποπειρες να μιμηθει τον Raul Rondrigeuz και τον Mike Kung),,,, η πρωτη τους αντιδραση ηταν να με κοιταζουν καταματα με ένα τεραστιο χαμογελο ικανοποιησης στο προσωπο τους !....προς Θεου ,μην παραξηγηθω, ΣΙΓΟΥΡΑ δεν χαρηκαν με το γεγονος αυτο,,,αλλα γιατι????
Γιατι κατ’ αυτους αποδειχτηκε πλεον ότι ειχαν δικιο!!!,,,,γιατι νωριτερα στην συζητηση που ειχαμε επεμενα ότι καποιες φορες αν είναι τοσο στενο το θερμικο (οσο ηταν τα θερμικα το Σαββατο στα πρωτα μετρα τους) πρεπει να μην το φοβασε και να το πιεσεις περισσοτερο το πανι για να γραπωσεις τον πυρηνα!!!
Ε ,, αφου πεταξε εφεδρικο ο τυπος αυτος (που εκανε τις απειρες ταρζανιες :shock: δεν εφτανε το SAT,,,ηθελες και HELI εεε ? :mrgreen: ) ,,,,όλα ΟΚ μετα ,,,αποδειξαμε κατι ,,,εμεις ειχαμε δικιο , και όχι αυτος που μας λεει να πιεζουμε τα πανια μας καποιες φορες!
,,ΟΧΙ ΡΕ ΦΙΛΕ/ΦΙΛΕΝΑΔΑ ,,,,ΚΑΠΟΥ ΜΠΕΡΔΕΥΕΣΑΙ !
Ειναι τεραστια η διαφορα του να φοβασε να στριψεις με roll το πανι μεσα στο στενο θερμικο για να μεινεις στον πυρηνα,,,, από το να θελεις να βγαλεις από sat καπακι σε helicopter πανω απο στερια!!!!

Με τρωει ο κωλος μου εεε???? ΟΧΙ!!!,,,,,, το στομα μου με τρωει ,,,,με το μπαρντον κιολλας ,,, αλλα ετσι ειμαι και δεν μπορω να το αλλαξω στα 35 μου…. Καλο θα κανει το ποστ αυτό ειμαι σιγουρος,,,,,, γιατι με ένα άλλο μεγαλο ποσοστο πιλοτων , τα περι απογειωσεως κτλπ…τα συζηταμε πολλες φορες ,,,,,απλα βαριομασταν,,,η αλλοι δεν γουσταραν (και καλα καναν) ,να τα συζητησουν δημοσια.
Κλεινωντας να πω ότι μετα την στεριτικη 3ετια που εκανα πριν 2 χρονια (στην οποια αναθεωρησα πολλα,,και θελω να πιστευω ότι ξεκαθαρισα επισης πολλα μπερδεμενα στο μυαλο μου περι Π5) δεν με ενδιαφερει να αποδειξω τιποτα σε κανεναν πια, απλα γουσταρω να πεταω ,αλλα επιδη τυγχανει να μην ειμαι και ο πιο εγκρατης ανθρωπος,,,όταν με αγανακτει κατι το λεω (για αυτο ειναι το forum αλλωστε),,,,,,και ας υποστω τις συνεπιες αυτου!

ΠΩΩΩΩΩ ,,,,,,Domenico γα,,,,,κες παλι χθες εεεε ??????? :twisted:

Τελευταία επεξεργασία απο vagos την Τετ Σεπ 02, 2009 2:40 pm, επεξεργάστηκε 4 φορές συνολικά.
vagos
Competition

Δημοσ.: 1013

Re: ΑΡΙΘΜΟΣ ΚΥΨΕΛΩΝ

Δημοσίευσηαπό nina » Τετ Σεπ 02, 2009 4:08 pm

Βαγγελη,τσαμπα τυρανιεσαι και χαλας και την διαθεση σου.
Τα μεγαλα μυαλα εχουν στοχους,ενω τα μικρα επιθυμιες.......(αυτο ποτε δεν αλλαξε...)
Οι παρεες ειναι πολλες και οι φυλες παραπεντιστων ακομα περισσοτερες,ο καθενας διαλεγει αυτη που του ταιριαζει.
Το παραπεντε εκτος απο κοντρολ και προπονηση (και internet θα ελεγα,για να δουμε και τι γινεται και εξω απ την'' αυλη'' μας),χρειαζεται και ΕΝΣΤΙΚΤΟ.
Ο καθενας μας νιωθει που, και με ποιους ανηκει,οποτε.......................................Βαγγελη,τσαμπα τυρανιεσαι και χαλας και την διαθεση σου.
(αυτο ξαναπεστο......)Βαγγελη,τσαμπα τυρανιεσαι και χαλας και την διαθεση σου.
ΚΑΙ ΟΥΤΩ ΚΑΘ ΕΞΗΣ...... :mrgreen:

nina
EN D

Δημοσ.: 130

Re: ΑΡΙΘΜΟΣ ΚΥΨΕΛΩΝ

Δημοσίευσηαπό GPapapetrou » Τετ Σεπ 02, 2009 5:37 pm

ΣΩΣΤΟΣ Ο VAGOS :) :) Mακαρι ρε φιλε να σκεφτονταν και αλλοι σαν εσενα :) Καλα κανεις και τα λες δεν πειραζει να ακουγονται :)

GPapapetrou
EN D

Δημοσ.: 128

Re: Vagos speaking

Δημοσίευσηαπό lazaros » Πέμ Σεπ 03, 2009 12:10 am

μετα διαφορα ειρωνικα σχολια των μπαμπουλων πιλοτων (είναι μαπα ο καιρος , και τσαμπα ηρθαμε κτλπ) και σκεφτηκα,,,,,"πω πω ,,,αν δεν βγουνε αυτα που θελω να πω στον Ρηγα ,,,Ed ,,, κτλπ..... εχει να πεσει πολυ δουλεμα μετα απο αυτους,,, δε γαμιεται παρτακιας και εγω ,,,αφου είναι ετσι το περιβαλλον , πεταω για παρτη μου και οτι θελει ας κανει και ας πει ο καθενας

Μη μασάς vagο, πές ότι θέλεις και δε χρειάζεται να είσαι και απόλυτος όταν μας συμβουλεύεις σε κάτι... Κανεις δεν θα σε κατηγορήσει αν πεις ότι ίσως καλύτερα θα είναι να κινηθούμε προς τα κει ή ότι τα σύννεφα αυτά μάλλον δεν είναι επικίνδυνα... Και στο κάτω κάτω και οι συνθήκες μετά απο λίγο αλλάζουν... Εξήγησε τι είναι το πιθανότερο να γίνει και τι προτείνεις για τις δεδομένες συνθήκες. Και να μην βγει το πιθανότερο σενάριο δεν τρέχει τίποτα, άσε τους μπαμπούλες να λένε τα δικά τους μετά... Πετάμε για την ευχαρίστησή μας, όχι για να κάνουμε δημόσιες σχέσεις. Προσωπικά χαίρομαι και το εκτιμώ ιδιαίτερα όταν μου δίνεις οδηγίες κατά τη πτήση, είτε βγουν τελικά αυτές σωστές είτε όχι - δεν έχει σημασία...

Αλλα όχι ρε φιλε ,,,,ανεβα στην απογειωση και εάν δεν βλεπεις κατι που είναι «οντως» επικυνδινο για καποιον η αν δεν εχεις να πεις κατι ουσιαστικο για τον καιρο η το μερος,,,,μην δωσεις δηθεν συμβουλη σε κανενα ,,,,μην το κανεις αυτό! με το να επιρεασεις καποιον αρνητικα πριν απογειωθει μονο κακο μπορεις να κανεις

Νομίζω ότι όποιος το κάνει αυτό δεν έχει κακή πρόθεση. Για τα δικά του δεδομένα υπάρχει κάτι "οντως" επικίνδυνο το οποίο προσπαθεί να μεταδώσει στον άλλο περισσότερο για να τον προστατεύσει παρά οτιδήποτε άλλο. Η ψυχολογία όμως του δεύτερου είναι καλή και τελικά χαλάει λίγο με τον τρόπο αυτό. Όσο περνάει ο καιρός βλέπουμε πάντως ποιοί πιλότοι έχουν αρνητική ψυχολογία και κάποιες ανασφάλειες οπότε το λαμβάνουμε υπόψη. Επίσης βλέπουμε καλύτερα και ποιοί είναι υπέρμετρα αισιόδοξοι ή ριψοκίνδυνοι.

αλλα επιδη τυγχανει να μην ειμαι και ο πιο εγκρατης ανθρωπος,,,όταν με αγανακτει κατι το λεω
Βαγγελη,τσαμπα τυρανιεσαι και χαλας και την διαθεση σου. <--Κάπου το έχεις ξανακούσει αυτό, έτσι? :mrgreen:

lazaros
EN D

Δημοσ.: 147

Δημοσίευσηαπό norad » Πέμ Σεπ 03, 2009 12:23 pm

Ρε Βάγγο, μήνες τώρα τυρανιέμαι αλλα τώρα θα το πω.... ΤΕΛΕΙΑ δεν έχει το πληκτρολόγιο σου ;;;;

norad
Διαχειριστής||Διαχειρίστρια

Δημοσ.: 2013

Δημοσίευσηαπό vagos » Πέμ Σεπ 03, 2009 2:50 pm

norad έγραψε:Ρε Βάγγο, μήνες τώρα τυρανιέμαι αλλα τώρα θα το πω.... ΤΕΛΕΙΑ δεν έχει το πληκτρολόγιο σου ;;;;

πες τα ρε Αλεξανδρε, μην τυρανιεσαι τσαμπα ......... :mrgreen: :mrgreen:

,,,,,,,σε πληροφορω οτι για να γραψω τα παραπανω στο πληκτρολογιο μου ,,,μου πηρε κανα τριωρο ! ......................... (πολλες τελειες :wink: ) οπως καταλαβαινεις φιλτατε norad, οταν εσυ πιτσιρικας ετρωγες ατελειωτες ωρες πανω στα πληκτρολογια .............. (παλι τελειες ) ,καλως η κακος εγω καβαλαγα ατελειωτες ωρες ενα φορτηγο και ημουν ολη μερα στους δρομους !!!!

,,,,,,,,,,,, ε οσο καλα ξερεις εσυ να οδηγας φορτηγα, τοσο καλα ξερω εγω να γραφω στο πληκ/γιο μου αυτο που σκεφτομαι :wink:

vagos
Competition

Δημοσ.: 1013

Δημοσίευσηαπό norad » Πέμ Σεπ 03, 2009 3:31 pm

Μια χαρα γράφεις αυτά που σκέφτεσαι. Αλλά δίπλα είναι η κακομοίρα ! Δεν θα σου πάρει περισσότερο χρόνο :)

[ img ]

norad

Δημοσ.: 2013

Δημοσίευσηαπό badder » Πέμ Σεπ 03, 2009 3:34 pm

Θα εκπλαγείς από το πόσο καλά οδηγά ο Dr. Norad φορτηγό...

δες εδώ ένα δείγμα
[youtube]<object width="425" height="344"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/Vrhf7npIumU&hl=en&fs=1&color1=0x2b405b&color2=0x6b8ab6"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/Vrhf7npIumU&hl=en&fs=1&color1=0x2b405b&color2=0x6b8ab6" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="425" height="344"></embed></object>[/youtube]

ο κύριος με το κόκκινο

Η απλούστερη λύση είναι η σωστή.
badder

Δημοσ.: 2712

Επιστροφή στην Συζητήσεις

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης