Φιλε Agrodog , συμφωνω και επαυξανω με αυτα που εγραψες ,,κατα τη γνωμη μου ο πιλοτος κανει το 60 %,,,,,,,,,,, ο εξοπλισμος το 30% και το υπολοιπο 10% θα το δωσω στον παραγοντα τυχη .
οι λογοι ομως που ειχα πρτωτογραψει αυτο το ποστ ειναι οι εξεις ( και αν θελεις με πιστευεις ,,κυριος ο δευτερος ) :
A. σχοραμε που μερολειπτω, αλλα σχεδον δυο χρονια μετα την παραγωγη του ,,,και κατοπιν δοκιμης ,θεωρω ακομα το Mentor παναρα τρελλη για καποιον που κηνυγαει τα πρωτα του καλα XC,,,,, σιγουρα δεν ειναι after school 1-2 ...... αλλα ειναι ευκολο πανι ,,με επιδοσεις (ταχυτητες & λογο ) καλυτερες απο καμποσα 2αρια την εποχη που βγηκε
Β. ο βασικοτερος λογος ομως ειναι γιατι βαρεθηκα να ακουω στην απογειωση/προσγειωση καποιους (συνηθως τα ιδια και τα ιδια ατομα ) οτι
,,,,δεν μπορεσα γιατι δεν πηγαινε το 1-2
,,,,πατωσα γιατι με το 1-2 ειναι αδυνατο να κανεις καλο XC
,,,, και γενικα μονιμως να τους φταινε ολα ,,,εκτος απ'το μυαλο τους και τα χερια τους !!!
οι οποιοι μετα απο καθε προσγειωση τους (και θεωρουμε δεδομενο οτι θελουν να βελτιωθουν ως πιλοτοι XC) ,,,,,,, αντι να κατσουν να σκεφτουν τι λαθος κανανε ,, η τι καλυτερο θα μπορουσαν να κανουν,,,,, το μονο που σκεφτονται ειναι τη δικαιολογια θα βρουν να πουν και τι αλλο θα τους εφταιγε και σημερα ,,,και οχι το οτι φοβουνται το πανι ,,,,καναν λαθος αποφασεις κτλπ κτλπ
μετα τα παραπανω λογικη ερωτηση ειναι : ΄τοτε εσυ γιατι πετας 2-3 ? '
και θα απαντησω προκαταβολικα ,,,,,γιατι θελω να πιστευω οτι το επιπεδο μου ως χειριστης μου το επιτρεπει !
Σιγουρα αν πετας ενα 2-3 πανω απο το 80% εχεις πλεονεκτημα, αλλα αυτο δεν σημαινει οτι με ενα καλο σημερινο 1-2 η 2 δεν μπορεις να πεταξεις καλα XC !
με ΟΛΑ ( eden,rush,epsilon,gloden,sprint,katenga,sport ktlp ktlp ) τα gti 1-2 που κυκλοφορουν σημερα πιστευω οτι μπορεις να κανεις μια αρκετα καλη XC πτηση ευκολα !
βλεπε mitsopro με Golden, Λαζαρο με Epsilon , eike με Mentor ,,,Ναουμ απο Εδεσσα κτλπ κτλπ ! ( για να μην πιασω Μπακουνη,Καρμανιολα,Γατση και σια

)
ΥΓ : ξερω οτι συμφωνουμε στο δευτερο σκελος ,,,,,,απλα μιας και ειχα ορεξη τα εγγραψα σε μας ,,,να τα ακουνε καποιοι αλλοι ,,,,,,,,sorry