http://www.youtube.com/watch?v=Y2J_XUeKTc8
Συντονιστής: Moderators
achim έγραψε:Καλά, τρελός κιθαρίστας ο εκπαιδευτής.
Τύφλα νά 'χει ο Καραπούλιος.
condor έγραψε:Θέλω όμως να σας τονίσω οτι εμείς εδώ δεν έχουμε την πολυτέλεια να πετάμε πολλά άτομα. Δηλαδή το να βρούμε μια απογείωση ή το να καθαρίσουμε μια απογείωση ακόμα και το να ... πετάξουμε σε μια απογείωση γίνεται απο 1, 2 το πολύ 3 άτομα τις περισσότερες φορές. Αυτό το λέω για να εκτιμίσετε εσείς που έχετε την τύχη να πετάτε σε οργανωμένα μέρη με αρκετούς πιλότους ακόμα και ... εκπαιδευτές δίπλα σας.
AKONTISTIS έγραψε:φιλε ιωακιμη η κρητη αν και ειναι νησι εχει αρκετα μερη για πτησεις,με λιγο καλο υπολογησμο του καιρου λιγες ειναι οι μερες που δεν μπορεις να πεταξεις πουθενα στην κρητη.ασε που οι αποστασεις ειναι σχετικα μικρες και ευκολα πηλοτοι απο τη μια μερια του νησιου αν συνενοειθουν σωστα μπορουν να βρεθουν στην αλλη και να κανουν και καλη πτηση και καλη παρεα.
το προβλημα ειναι αλλο,δηστιχος και το αθλημα αργοπεθενει!υπαρχουν αρκετοι παλοι και εμπειροι πηλοτοι που δυστηχος ομως δεν πετουν συχνα,με αποτελεσμα εμεις(2-3)νεωτεροι να μην εχουμε καποιον να μας προχορησει λιγο παρακατω με αποτελεσμα η΄ να χανουμε σιγα σιγα το ενδιαφερον μας η' να κανουμε παρακινδυνευμενα πραγματα.
ακομα στην κρητη υπαρχουν 3 λεσχες για παραπεντε που ομως ειναι αρκετα αδρανεις και αδυναμες με αποτελεσμα να μην βγαινουν νεοι πηλοτοι,να μην γινονται αγωνες η΄σεμιναρια και γενικα καμια δραστηριοτητα .ελπιζω να μην κουρασα με την πολληλογια μου,αλλα αυτο ειναι το παραπονο μου απο τοτε που ασχολουμε με το παραπεντε και ενιωθα την αναγκη καποια στιγμη να το αναφερω!![]()
![]()
Επιστροφή στην Περιγραφές Πτήσεων & Cross Country
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης