Αγαπητοι φιλοι καλησπερα μιας και δεν πεταμε τον τελευταιο καιρο λογο συνθηκων ειπα να φτιαξω κατι το οποιο σκεφτομουν εδω και καιρο. Η ιδεα μου ηρθε ενα βροχερο απογευμα καθως καΘομουν στο μπαλκονι και απολαμβανα τον καφε μου και την βροχη να πεφτει παρατηρησα οτι το νερο στην υδροροη που περναει τα μπαλκονια και χυνεται στον δρομο ειναι απιστευτα μεγαλης ποσοτητας.Ετσι σκεφτηκα να κατασκευασω κατι για να το αποθηκευσω ετσι ωστε να ποτιζω τα λουλουδια να πλενω (τα καλοκαιρια) το μπαλκονι ,για σφουγγαρισμα κλπ..
Σε πολλους μπορει να ακουστει υπερβολικο ο λογος της δημοσιευσης ειναι οτι εστω και σε εναν να ακουστει καλη ιδεα θα ηθελα να δειξω ενα τροπο πως να φτιαξει.
Παντως αξιζει οποιος εχει μερακι και ορεξη να το φτιαξει.
Το ολο εγχειρημα δε μου κοστισε πολυ γυρω στα 70 με 80 ευρω οφειλω να σας πω οτι η δεξαμενη ειναι 300λτρ και εχω μεσα σε αυτην αντλια νερου (η οποια δουλευει με μια 12αβολτη μπαταρια την οποια φορτιζει ενα φοτοβολταικο πανελ) για να ''τραβαω'' το νερο οποτε το θελω.
Το αποτελεσμα απιστευτο το εβαλα 24-10-2009 μεσημερι και μεχρι την αλλη μερα το μεσημερι η δεξαμενη γεμισε 300λτρ!!!!!
Στις παρακατω photo δειχνω στο περιπου τον τροπο κατασκευης.
Ειμαι προθυμος να βοηθησω απο οποιον χρειαστει βοηθεια.
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!! http://www.youtube.com/watch?v=VWRB0RsefF8