Ημερομηνία Κυρ Μάιος 04, 2025 2:49 am
Text Size
Αρχική Κοινότητας Γενική Συζήτηση Συζητήσεις

Συζητήσεις

Χειμώνας έρχεται!

Θέματα γενικού ενδιαφέροντος που αφορούν τον χώρο του αλεξιπτώτου πλαγιάς.

Συντονιστής: Moderators

Χειμώνας έρχεται!

Δημοσίευσηαπό cumulidis » Πέμ Νοέμ 19, 2009 10:33 am

Κάτι χρήσιμο για paramotor και όχι μόνο.

http://www.flystyle.cz/en_prod_hot5.html

cumulidis
EN A

Δημοσ.: 16

Re: Χειμώνας έρχεται!

Δημοσίευσηαπό cumulus » Κυρ Νοέμ 22, 2009 7:37 pm

Εβγαλες ακρη ποσο εχουνε η απο που τα παραγγελνουμε ???

Ο καλυτερος πιλοτος ειναι αυτος με το μεγαλυτερο χαμογελο μετα την πτηση ! :lol:

http://www.youtube.com/profile?user=manoskyriakakis

http://www.o2paragliding.gr/
cumulus
Competition

Δημοσ.: 213

Δημοσίευσηαπό RIHAS » Κυρ Νοέμ 22, 2009 9:33 pm

μέσα στην εβδομαδα θα έχω αυτά http://www.xcshop.com/shop/product.php? ... currency=2 οπότε θα σας πω και τη ρόλο βαράνε :mrgreen:

BLOW UP,NOVA PHÖNIX,UP KENDO,NOVA XENON,EDEL SECTOR,AIRWAVE TEN,AIRWAVE FR2,AIRCROSS U4,OZONE ENZO.AIRCROSS-U6 SWING-CORE 3,BOOMERANG 10FLOW-SPECTRA
RIHAS
Competition

Δημοσ.: 241

Δημοσίευσηαπό paramick » Δευτ Νοέμ 23, 2009 9:54 am

CAUTION

• The temperature of the gloves is very high and the gloves are designed for use in very cold weather. Please use them very carefully.
• Do not turn on the gloves if not wearing them.
• The temperatures at scale 4 to 6 are very high. Please use them only when necessary.

Προβλεπω να εχουμε πολλα γελια.... :shock:

paramick
Competition

Δημοσ.: 1063

Δημοσίευσηαπό cleo » Δευτ Νοέμ 23, 2009 10:36 am

Κι αν χαλάσει ο διακόπτης...?

:lol:

cleo
EN D

Δημοσ.: 141

Δημοσίευσηαπό vagos » Δευτ Νοέμ 23, 2009 12:03 pm

:idea: εχε καμια πανσετα στο κοκπιτ ,,,,,να μην παει ανεκμεταλευτη ολη αυτη η ενεργεια Κλεο!!!!

,,,,,,,,,, ειναι κριμα αλλοι να σκιζονται ,,,για το ενεργιακο καλο του πλανητη και εσυ να τη σπαταλας χωρις λογο :mrgreen:

ΥΓ . εγω ειμαι με τους κακους ( βενζιναδικο εχω :? ) ,,,αλλα αν ειναι να κονομαω προτημω να παω με τους καλους παρα με τους κακους που ειμαι τωρα :twisted:

vagos
Competition

Δημοσ.: 1013

Δημοσίευσηαπό debill » Δευτ Νοέμ 23, 2009 1:16 pm

Κανένα πρόβλημα πλέον κυρίες και κύριοι με υπερθερμάνσεις και κολλημένους διακόπτες.
Το πρόβλημα λύθηκε με ένα θερμοστάτη, έτσι διαλέγετε την επιθυμητή θερμοκρασία και σας κρατάει ζεστούς σε όλη την διάρκεια της πτήσης χωρίς να κινδυνεύετε από υπερθέρμανση.
Είναι βέβαια σε πειραματικό στάδιο, μέχρι να βρω την σωστή θερμοκρασία έτσι ώστε να κρατάει και ζεστή την πίτα της μαμάς.

Δέν έχετε τα κατάλληλα δικαιώματα να δείτε τα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
deBill SV2CUP
Το χόμπυ που σε κάνει να έχεις ψηλά το κεφάλι!!!
Το paramoter είναι ένας τεράστιος ανεμιστήρας στην πλάτη του πιλότου για να τον κρατάει δροσερό. Αυτό το καταλαβαίνουμε γιατί όταν σταματήσει να γυρνά ο ανεμιστήρας ο πιλότος ιδρώνει!!!
debill
EN D

Δημοσ.: 136

Δημοσίευσηαπό paramick » Δευτ Νοέμ 23, 2009 2:09 pm

Kαλαααααα......κοροιδευετε οσο θελετε .
Οταν δεν θα ξερετε τι να κανετε τα μπλε χερακια σας,καποιοι θα προθερμαινουν στους 120 C ( γκριλ και αερα ) και θα ξαμολιουνται στους ουρανους......... :cry:

paramick
Competition

Δημοσ.: 1063

Δημοσίευσηαπό cleo » Δευτ Νοέμ 23, 2009 3:22 pm

Πανσέτα; αυτό σημαίνει (δεδομένων συνθηκών, μεγέθους υλικού και θερμοκρασίας γαντιού) γύρω στις 2+ ώρες πτήσης... χλωμούτσικο (άσε που η μύξα θα έχει γίνει παγωτό, οπότε θα αρχίσουμε να σκεφτόμαστε κι άλλες πατέντες με περισσότερες μπαταρίες, πάνω μας, ουφ!!!)

Χμμμμ μάλλον θα πάρω το πατροπαδάδοτο (αντιανεμικό) γαντάκι και πανσετούλες στον κυρ - Σπύρο... καλό κρασάκι για εξτρα-θερμότητα και όλα ΟΚ!

Εκτός κι αν βγει κάτι με αιολική ή φωτοβολταϊκά, δεν ξέρω ... :roll:

:mrgreen:

cleo
EN D

Δημοσ.: 141

Δημοσίευσηαπό cloud_constructor » Δευτ Νοέμ 23, 2009 3:39 pm

καφες μεσα στο θερμαινομενο γαντι κ τσαααακ.. καυτος νες η σοκολατα σε οτι υψος κ να εισαι!!!

cloud_constructor
Competition

Δημοσ.: 274

Δημοσίευσηαπό cumulidis » Σάβ Δεκ 05, 2009 11:24 am

Cumuloκάπηλε! - στην αγορά υπάρχουν πάνω από 20 τύποι παρόμοιων προϊόντων. Η διαφορά με τα άλλα είναι στην απόδοση και την διάρκεια. Τα περισσότερα αποδίδουν μέχρι 10W και τροφοδοτούνται από ΑΑ μπαταρίες. Τα συγκεκριμένα - 70W με ρύθμιση 30% εσωτερικά και 70% εξωτερικά. Αυτή την στιγμή είναι το κορυφαίο προϊόν του είδους και ανάλογη είναι και η τιμή – 230 €. (πανσέτα δώρο)

cumulidis
EN A

Δημοσ.: 16

Επιστροφή στην Συζητήσεις

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες