Ημερομηνία Τρί Μάιος 06, 2025 10:11 am
Text Size

Περιγραφές Πτήσεων & Cross Country

Μπάμπης Αποστολάκης Κρήτη

Πείτε μας πως πετάξατε

Συντονιστής: Moderators

Μπάμπης Αποστολάκης Κρήτη

Δημοσίευσηαπό condor » Παρ Απρ 16, 2010 9:18 pm

Ένα βίντεο για τον φίλο μου τον Μπάμπη τον Αποστολάκη, έναν άνθρωπο πρότυπο για εμένα. Νομίζω ότι όλοι οι πιλότοι που πετάμε στην Κρήτη έχουμε μόνο καλά λόγια να πούμε για τον Μπάμπη. Του αρέσει να πετάει ψηλά στον ουρανό της Κρήτης και δεν ... φοβάται, όπως δεν φοβήθηκε και τότε, μέσα στο Noratlas, στη Κύπρο, δεμένος με το αλεξίπτωτο έτοιμος να κάνει το χρέος του αδιαφορώντας για τα εχθρικά πυρά.
http://www.youtube.com/watch?v=8r9r_8mx75o

Τελευταία επεξεργασία απο condor την Δευτ Ιουν 28, 2010 11:08 am, επεξεργάστηκε 1 φορές συνολικά.
Flying is serious business
paraglidingcrete.blogspot.com
condor
Competition

Δημοσ.: 254

Re: Μπάμπης Αποστολάκης Κρήτη

Δημοσίευσηαπό mdrakakis » Σάβ Απρ 17, 2010 4:26 pm

Γεννήθηκα και μεγάλωσα στη Σητεία . Μένω εδώ και πολλά χρόνια στην Αθήνα και πετάω με αλεξίπτωτο πλαγιάς περίπου 17 χρόνια. Όμως ποτέ μέχρι σήμερα (και αυτό δεν είναι προς τιμή μου) για διάφορους λόγους, δεν κατάφερα να πετάξω στην Κρήτη. Φέτος τον Αύγουστο αν όλα πάνε καλά ελπίζω να τα καταφέρω. Φίλε Μπάμπη ένα μεγάλο μπράβο, σου εύχομαι να περνάς πάντα καλά, και ελπίζω να μου δοθεί η ευκαιρία να τα πούμε και από κοντά. Μπράβο και στον Condor για το video. Το καλοκαίρι μάλλον θα χρειαστώ την βοήθεια σας, με κάποιο τηλ. ίσως για να έρθω σε επαφή μαζί σας. Το email μου είναι dracman44@yahoo.gr. Μανώλης Δρακάκης

mdrakakis
EN B

Δημοσ.: 50

Επιστροφή στην Περιγραφές Πτήσεων & Cross Country

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες