Συντονιστής: Moderators
TsoukasVaggelis έγραψε:Δραματικές στιγμές ζει ο κόσμος στο γραφείο παρακολουθώντας αυτό το παλιοσύστημα του Ανδρεαδάκη.
Αναιρώ όσα έχω πει για τη χρησιμότητα του Leonardo Live, καθώς τη στιγμή που γράφονται αυτές οι γραμμές, ζω ένα δράμα - μια φρίκη στο γραφείο.
dimitree έγραψε:αφου ο μαυρογατος ο adreas ειναι στο καιμακ.... τυχαιο! δε νομιζω!!!
TsoukasVaggelis έγραψε:Δραματικές στιγμές ζει ο κόσμος στο γραφείο παρακολουθώντας αυτό το παλιοσύστημα του Ανδρεαδάκη.
Αναιρώ όσα έχω πει για τη χρησιμότητα του Leonardo Live, καθώς τη στιγμή που γράφονται αυτές οι γραμμές, ζω ένα δράμα - μια φρίκη στο γραφείο.
Απελπισμένοι άνθρωποι, εντελώς ντεμοτιβαρισμένοι για δουλειά, σε μια πολύ δύσκολη και παθητική κατάσταση μπανιστηριού, παρακολουθώντας εν μέσω επαγγελματικής τρέλλας, αυτόν τον ακατονόμαστο τύπο να έχει κάνει ήδη 75km + FAI τρίγωνο σε ένα από τα ομορφότερα ορεινά terain.
Ανάμεικτα συναισθήματα οργής και θαυμασμού, καλοπροαίρετης ευχαρίστησης για το Γιάννη σε συνδυασμό με τραγικό μίσος και ζήλεια.
Μπράβο Γιάννη συνέχισε γερά.
Με δύο ώρες πτήση ακόμη και 25kmh Cross Country speed έχεις άλλα 50 km να κάνεις.
...
Δεν περιγράφω άλλο.
[ img ]
Βαγγέλης Τσούκας
jianniskys έγραψε:Βαγγέλη εύκολο είναι και οχι μόνο φαίνεται αυτές τις μέρες αλλά και γενικά στη Γκιώνα όταν πετάει. Όρεξη και κύστη νάχεις!
Ο γύρος του Παρνασσού ήταν αρχικά το χθεσινό σχέδιο που μου έβαλε ιδέες ο Άλεξ αλλά εκεί πριν την Αγόριανη τα αεροπλάνα ακούγονταν συνέχεια σαν μελίσσι και ήταν τίγκα στα σύννεφα, δεν έβλεπα αλλά ουτε και με θα με βλέπανε κάτω απο την βάση(που ήταν σε ύψη που πετάνε), ομολογώ οτι χέστηκα και βγήκα στα ανοιχτά και ακολούθησα το σχέδιο Β.
Η Γκιώνα είναι πιο ωραία αμα βρείς καλή παρέα.
Η περιοχή πετάει ως 5 μποφόρ στο Αιγαίο και απο νωρίς,δηλαδή ακόμα και με πρόβλεψη καταιγίδας το προλαβαίνεις το τρι-τετραωράκι σου και να'σαι για βουτιά(το goal της υπόθεσης) όταν ακους τα μπουμπουνητά βόρεια. Άσε που πολλές φορές συνεχίζεις και στην Δεσφίνα όταν έχει καταιγίδες Παρνασσό-Γκιώνα-Καλάβρυτα.
Ιδού η Γκιώνα ιδού και το πήδημα.
Παιδιά Μολών ''ειδέ''!
Επιστροφή στην Περιγραφές Πτήσεων & Cross Country
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 4 επισκέπτες