.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
ΘΑ ΤΑ ΠΟΥΜΕ ΣΤΟΝ ΕΜΠΕΣΣΟ

Συντονιστής: Moderators
Φιλικές κόντρες και κολοκύθια με τη ρίγανη, πάει φλώρεψε το πανελλήνιο.
Εάν παίξεις το manual του GTO σε 33 στροφές ανάποδα ακούς τα εξής:
"....σλδγφσλδαρεςιγφθσαθγαδσΣατανάς, σατανάς, σατανάς, όσοι πετάνε Triton έχουνε πέντε πόντους γαριδάκι και κατουριούνται στα θερμικά, αντίχριστος, αντίχριστος, αντίχριστοςandshesbuyingastairwaytoheavenαρξγασξγασφξγαφξγ......."
Εάν δε πάρεις το lineplan του Triton, και ψάξεις τους λεξάριθμους που αντιστοιχούν σε συγκεκριμένους συνδυασμούς μηκών αρντανών μπορείς να σχηματίσεις τα εξής:
"πιλότοι GTO: φλώροι με πολύ χρήμα και λίγο μυαλό"
Προσωπικά πιστεύω ότι αυτή η λασπολογία είναι τραγική και παρατραβηγμένη και καταδικάζω απερίφραστα (δεν είμαι σίγουρος τι σημαίνει αυτό αλλά καλό μου ακούγεται) τέτοιου είδους ακραίες τοποθετήσεις.
cumulus έγραψε:Φιλικές κόντρες και κολοκύθια με τη ρίγανη, πάει φλώρεψε το πανελλήνιο.
Εάν παίξεις το manual του GTO σε 33 στροφές ανάποδα ακούς τα εξής:
"....σλδγφσλδαρεςιγφθσαθγαδσΣατανάς, σατανάς, σατανάς, όσοι πετάνε Triton έχουνε πέντε πόντους γαριδάκι και κατουριούνται στα θερμικά, αντίχριστος, αντίχριστος, αντίχριστοςandshesbuyingastairwaytoheavenαρξγασξγασφξγαφξγ......."
Εάν δε πάρεις το lineplan του Triton, και ψάξεις τους λεξάριθμους που αντιστοιχούν σε συγκεκριμένους συνδυασμούς μηκών αρντανών μπορείς να σχηματίσεις τα εξής:
"πιλότοι GTO: φλώροι με πολύ χρήμα και λίγο μυαλό"
Προσωπικά πιστεύω ότι αυτή η λασπολογία είναι τραγική και παρατραβηγμένη και καταδικάζω απερίφραστα (δεν είμαι σίγουρος τι σημαίνει αυτό αλλά καλό μου ακούγεται) τέτοιου είδους ακραίες τοποθετήσεις.
Προς Adrea
Φίλε ρίχνε και καμιά ματιά στις ημερομηνίες λήξης των φαρμάκων (drugs )γιατί μπορεί να έχουν και σοβαρότερες παρενέργειες
….
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
adreas έγραψε:Η γριά κότα έχει το ζουμί. Σαν το παλιό καλό κρασί.
adreas έγραψε:Έρχεται φρεσκοτριμαρισμένο.
norad έγραψε:Πωπω ρε Βαγγέλη.... ξεκόλα ρε ! ΓΑΜΑΕΙ ΤΟ TRITON ΠΑΡΤΕ ΟΛΟΙ TRITOOOOOOOOON !!!!
RIHAS έγραψε:Τρεμετεεεεε ερχαιτε το νέο U4 2 lines by gibus
(και κατι δικες μου επνευσεις) ε ρε γλεντια στη μπαντα 2-3αααα
αδρεναλινη και οτι μεινη!!!!!!!!!!!!!!
Επιστροφή στην Περιγραφές Πτήσεων & Cross Country
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 9 επισκέπτες