Συντονιστής: Moderators
extreme29 έγραψε:pame simera to mesimeri steliosm na to kanoyme mazi. stile minima
tre έγραψε:extreme29 έγραψε:pame simera to mesimeri steliosm na to kanoyme mazi. stile minima
το κάνετε και μαζί![]()
![]()
![]()
![]()
Υ.Γ
φιλε γράψε ελληνικά
antonisk6 έγραψε:Τι τα χρειάζεστε τα σιδεροπρίονα και τα ψαλίδια ρε? Στρατό δεν έχετε πάει να σπάσετε κανα λουκετάκι?
extreme29 έγραψε:antonisk6 έγραψε:Τι τα χρειάζεστε τα σιδεροπρίονα και τα ψαλίδια ρε? Στρατό δεν έχετε πάει να σπάσετε κανα λουκετάκι?
Για πεσ πως αγαπητε.με ποιον τροπο?
extreme29 έγραψε:antonisk6 έγραψε:Τι τα χρειάζεστε τα σιδεροπρίονα και τα ψαλίδια ρε? Στρατό δεν έχετε πάει να σπάσετε κανα λουκετάκι?
Για πεσ πως αγαπητε.με ποιον τροπο?
extreme29 έγραψε:Ετσι μπραβο Δημητρη με ποιο δικαιωμα παει καποιος και βαζει μια μπαρα στο δασος ετσι αυθερετα.Εγω θα ανεβω κι οποιος τολμησει ας με ακουμπησει.εξαλου μια αθλητικη δραστηριοτητα παμε να κανουμε που εχει σχεση με το περιβαλλον
tsouloufis έγραψε:extreme29 έγραψε:Ετσι μπραβο Δημητρη με ποιο δικαιωμα παει καποιος και βαζει μια μπαρα στο δασος ετσι αυθερετα.Εγω θα ανεβω κι οποιος τολμησει ας με ακουμπησει.εξαλου μια αθλητικη δραστηριοτητα παμε να κανουμε που εχει σχεση με το περιβαλλον
μην μασας πηγαινε εσυ και αν γινει κατι καθαριζω εγω για παρτυ σου !!!!
extreme29 έγραψε:[
χα χα χα ωραια τοτε!!!
...μολις σας δω θα τηλ .. στο δημο να σας δωσω ,,,χαβαλε να 'χουμε
:m
rgreen:![]()
εχεισ σκασει απο τη ζηλεια σου .
![]()
vagos έγραψε:
,,,και 'γω σ' αγαπω Μακημμμμμμμμ
Επιστροφή στην Περιγραφές Πτήσεων & Cross Country
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 6 επισκέπτες