Ημερομηνία Τρί Μάιος 06, 2025 7:44 am
Text Size

Περιγραφές Πτήσεων & Cross Country

Αγία Μαρίνα 07.11.2010

Πείτε μας πως πετάξατε

Συντονιστής: Moderators

Αγία Μαρίνα 07.11.2010

Δημοσίευσηαπό MIK » Κυρ Νοέμ 07, 2010 10:48 pm

Πάντα έλεγα ότι στο παραπέντε άμα δεν πετάξεις καλά μια μέρα πάντα στο χρωστάει και μια από τις επόμενες πτήσεις θα σε κάνει χαρούμενο. Αυτό ισχύει ακόμα και αν έχεις πατώσει όταν όλοι πετάνε με τις ώρες και αν έχεις προσπουρναρωθεί σε όλα τα πιθανά αγροτεμάχια της Αγίας Μαρίνας με τις ανάλογες ηλεκτρολογικές μελέτες καλωδίων.

Φήμες για διάφορα μέρη που (περίπου)πέταγαν καλά αλλά εμένα κάτι στην πρόγνωση μου έκανε Αγιά Μαρίνα. Αέρας 5 - 10 ριπές 15 μας έκαναν να μετράμε κύκλους στις φούσκες και να αναπτύξουμε όλες τις πιθανές θεωρίες για το πως θα πετάξουμε καλά. Τελικά αποφάσισα να κάνω τον λαγό σε ένα κύκλο που είχε ελπίδες και με μια φούσκα καβάλησα την κορυφογραμμή για να αράξω εκεί για καμιά ώρα.

Υπέροχο τοπίο και επιτέλους απόλαυσα ένα από τα πιο όμορφα και προσιτά σημεία πτήσης σε απόσταση 30 λεπτά από το σπίτι ή το γραφείο του κακόμοιρου εργαζόμενου Αθηναίου παραπεντιστή.

Φουσκοδυναμικό δύσκολο που αν έχανες ύψος δύσκολα το έσωνες αλλά είναι ωραία τα δύσκολα ειδικά αν δύσκολα το σώνεις.

Το πολιτικό μήνυμα της ημέρας είναι πετάτε γιατί χανόμαστε. Τελειώσε η μπαταρία στο κινητό δεν έκανα top landing για όποιον δει το leonardo :shock:

http://www.sky.gr/leonardo/flight/17729

ΜΙΚ

Advance (μεγάλα) Ozone (μεγάλα σκοινιά) Gin (μικρά) Team
SUNSET TEAM

Τελευταία επεξεργασία απο MIK την Κυρ Νοέμ 07, 2010 11:08 pm, επεξεργάστηκε 1 φορές συνολικά.
SUNSET TEAM ΠΑΝΩ ΣΤΗ ΓΡΑΜΜΗ 150KV
MIK
Competition

Δημοσ.: 1645

Re: Αγία Μαρίνα 07.11.2010

Δημοσίευσηαπό Sprayman » Κυρ Νοέμ 07, 2010 11:05 pm

Ωραίος ΜΙΚ και ωραία μουσική. Μετά το τελευταίο ''ω ρε π....η μου στο ''οικοπεδοπάτωμα'' που είχες φάει στην περιοχή, χαίρομαι που το ευχαριστήθηκες. :D :D :D

Η ζωή ξεκινάει εκεί που ο φόβος πεθαίνει.
OSHO
Sprayman
Competition

Δημοσ.: 970

Επιστροφή στην Περιγραφές Πτήσεων & Cross Country

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 4 επισκέπτες