Ημερομηνία Σάβ Μάιος 03, 2025 6:11 pm
Text Size
Αρχική Κοινότητας Γενική Συζήτηση Συζητήσεις

Συζητήσεις

Παρεμβάσεις στο φορουμ

Θέματα γενικού ενδιαφέροντος που αφορούν τον χώρο του αλεξιπτώτου πλαγιάς.

Συντονιστής: Moderators

Παρεμβάσεις στο φορουμ

Δημοσίευσηαπό badder » Δευτ Φεβ 21, 2011 6:30 pm

Κατανοητό όταν δεν έχεις δυνατότητα να γράφεις Ελληνικά αλλά προσπαθήστε να μην γράφετε greeklish, ειδικά αν πρόκειται για μεγάλα κείμενα.

Ευχαριστώ.

Η απλούστερη λύση είναι η σωστή.
badder
Διαχειριστής||Διαχειρίστρια

Δημοσ.: 2712

Re: ΠΟΛΕΜΟΣ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Δημοσίευσηαπό yannis » Δευτ Φεβ 21, 2011 8:08 pm

badder έγραψε:Κατανοητό όταν δεν έχεις δυνατότητα να γράφεις Ελληνικά αλλά προσπαθήστε να μην γράφετε greeklish, ειδικά αν πρόκειται για μεγάλα κείμενα.

Ευχαριστώ.

Υπάρχουν άλλα πράγματα που είναι περισότερο αντιαισθητικά,πολλές φορές προσβλητικά και θα έπρεπε να σε ενοχλούν περισότερο απο τα greekglish και τα κεφαλαία.Το έπιασες το υπονοούμενο έτσι?sorry για το offtopic.

http://www.cretanparagliding.gr

After all,its all about having fun!
yannis
Competition

Δημοσ.: 233

Δημοσίευσηαπό badder » Δευτ Φεβ 21, 2011 8:28 pm

Γιάννη δίκιο έχεις... αλλά δεν μπορώ να παρεμβαίνω σε υποκειμενικά θέματα, άσχετα με το αν συμφωνώ ή όχι. Στα αντικειμενικά αναφέρομαι.

badder

Δημοσίευσηαπό yannis » Δευτ Φεβ 21, 2011 8:59 pm

badder έγραψε:Γιάννη δίκιο έχεις... αλλά δεν μπορώ να παρεμβαίνω σε υποκειμενικά θέματα, άσχετα με το αν συμφωνώ ή όχι. Στα αντικειμενικά αναφέρομαι.

Στα αντικειμενικά αναφέρομαι και εγώ.

yannis
Competition

Δημοσίευσηαπό jollyroger » Δευτ Φεβ 21, 2011 9:02 pm

γιουχουυυ.... αυτή τη στιγμή τσακωνόμαστε οφτοπιιιικκ :P :lol:

jollyroger
Competition

Δημοσ.: 1075

Δημοσίευσηαπό yannis » Δευτ Φεβ 21, 2011 9:11 pm

JollyRoger έγραψε:γιουχουυυ.... αυτή τη στιγμή τσακωνόμαστε οφτοπιιιικκ :P :lol:

oftopic ναί,τσακωνόμαστε όχι.

yannis
Competition

Δημοσίευσηαπό jollyroger » Δευτ Φεβ 21, 2011 9:15 pm

ε τελος πάντων, αν υποθέσουμε οτι μας ενοχλεί το σκίσιμο του θέματος απο μη χρήσιμα ποστς...

σκίζουμε το θέμα! :lol: .. αυτό :P

jollyroger
Competition

Re: Παρεμβάσεις στο φορουμ

Δημοσίευσηαπό jollyroger » Δευτ Φεβ 21, 2011 9:20 pm

respect badder :)

jollyroger
Competition

Δημοσίευσηαπό yannis » Δευτ Φεβ 21, 2011 9:23 pm

JollyRoger έγραψε:ε τελος πάντων, αν υποθέσουμε οτι μας ενοχλεί το σκίσιμο του θέματος απο μη χρήσιμα ποστς...

σκίζουμε το θέμα! :lol: .. αυτό :P

Αυτό είναι υποκειμενικό...

yannis
Competition

Δημοσίευσηαπό badder » Δευτ Φεβ 21, 2011 9:28 pm

Όχι αν σου βαστάει έλα να μου τα πεις από κοντά αυτά... :P

Λοιπόν, το να μπορείς να παρεμβαίνεις σε κάποιες συζητήσεις δεν είναι εύκολο παρά το ότι όντως χρειάζεται κάποιες φορές.

Συμφωνώ ότι σε κάποιες περιπτώσεις θα μπορύσαμε να παρέμβουμε (οι admins) αλλά πάντα υπάρχουν και οι λόγοι για τους οποίους δεν είναι καλό να παρεμβαίνουμε σε προσωπικές διαφορές ακόμα και αν γράφονται χοντράδες και υπερβολές.

Στην Ελλάδα μας έχει φάει η υπερβολική δημοκρατία που τείνει να φτάσει στα όρια της αναρχίας.

Προτείνω, για να γίνει και το έργο το δικό μας πιο εύκολο, εαν κάποιος ή κάποιοι ενδιαφέρονται να συμβάλλουν ως moderators να εκφράσουν ενδιαφέρον με pm.

badder

Δημοσίευσηαπό jollyroger » Δευτ Φεβ 21, 2011 9:29 pm

ποιο είναι υποκειμενικό; το κατα πόσον τα ποστς είναι χρήσιμα για το υποκειμενικό θέμα που υποτίθεται μας ενδιαφέρει, ή το κατα πόσον είναι χρήσιμα για την εξέλιξη του υποκειμενικού θέματος που έχει ο καθένας τη στιγμή που γράφει;

όλα υποκειμενικά δεν είναι;

προκειμένου να συζητήσουμε, αναγκαζόμαστε να υποθέσουμε οτι μπορεί να υπάρξει αντικειμενική συνεννόηση... αλλιώς δε συζητάμε...

ε, στο ίδιο σενάριο, προκειμένου να πάει και κάπου αυτή η συνεννόηση, αναγκαζόμαστε να υποθέσουμε οτι έχουμε και κάποιο κοινό στόχο απο την κουβέντα, και προσπαθούμε για αυτόν... σωστά;

τι άλλο αντικειμενικό κοινό βλέπεις εσύ;

jollyroger
Competition

Δημοσίευσηαπό yannis » Δευτ Φεβ 21, 2011 11:32 pm

υποκειμενικό είναι οτι μας ενοχλεί το σκίσιμο του θέματος..... :twisted:

yannis
Competition

Δημοσίευσηαπό jollyroger » Δευτ Φεβ 21, 2011 11:37 pm

ενδιαφέρον... κάτι αντικειμενικό όμως έχουμε; ή θα συζητάμε την δεδομένη υποκειμενικότητα μας; :lol:

jollyroger
Competition

Δημοσίευσηαπό yannis » Δευτ Φεβ 21, 2011 11:48 pm

Αντικειμενικά προσβλητικό θεωρώ να βρίζει κάποιος μέσα στο forum. Όχι μόνο για αυτόν που δέχεται το βρίσιμο (έφαγες πάλι αρκετό έλλειψη επιχειρημάτων 8) )αλλά και για όλους του άλλους που διαβάζουν την κουβέντα.
Βέβαια πάλι αυτό, η υποκειμενικότητα της αισθητικής σου μπορεί να μην το βρίσκει τόσο αντικειμενικό…. :shock:

yannis
Competition

Δημοσίευσηαπό jollyroger » Δευτ Φεβ 21, 2011 11:56 pm

χαχαχα τι να κάνω θα συμφωνήσω...

η υποκειμενικότητά μου θεωρεί μικρής σημασίας το να σταθεί στο τυχόν στο λεκτικό βρίσιμο (το οποίο μάλιστα αμφιβάλω αν εκφράζει την ανάλογη πρόθεση - δεν το έλαβα έτσι άρα και δεν ενοχλήθηκα)...

η υποκειμενικότητά μου θεωρεί οτι μας ενδιαφέρει όλους (και όταν λέω όλους, εννοώ απο το βουνό, μέχρι τους κατοίκους πτωλεμαϊδας, μέχρι οοοολους), η καλυτερη δυνατή έκβαση του πράματος...

και θεωρώ οτι και τον τσουλούφη, και το λοχαγο, και τον μικ και εσένα και ολους, μας ενδιαφέρει το ίδιο...

άρα για να βλέπω κάποιο νόημα στην κουβέντα, κοιτάω να στοχεύω κατα 'κει, όσο μπορώ μεσα στην υποκειμενικότητά μου :P

jollyroger
Competition

Δημοσίευσηαπό yannis » Πέμ Φεβ 24, 2011 8:39 pm

Θεωρώ οτι το θέμα έχει ξεφύγει,δεν προσφέρει τίποτα στα μέλη του sky.gr παρά μόνο ίσως την εκτόνωση όσως εμπλέκονται, και έχουν καταστρατηγηθεί όλοι οι κανόνες του φόρουμ,με βρισιές,προσωπικές απειλές και ειρωνίες.Κατά την υποκειμενική μου άποψη,θέλει μάζεμα και πέταμα όπως είναι.....δέν τιμάει κανένα,δέν βοηθάει πουθενά. :|
my 2cnts!

yannis
Competition

Δημοσίευσηαπό jollyroger » Πέμ Φεβ 24, 2011 8:45 pm

κατα την δικη μου υποκειμενικη άποψη, αυτό είναι επίθεση στο δικαίωμα να κρίνει ο καθένας όπως επιθυμεί, που νομίζω είναι ο ίδιος τρόπος σκέψης που οδηγεί στην απόρριψη του άλλου, που οδηγεί στο "κάνω οτι γουστάρω, αφου εγώ ξέρω, και ο άλλος είναι βλάκας", που οδηγεί σε θρεντς σαν αυτό που δεν μας αρέσει...

jollyroger
Competition

Δημοσίευσηαπό yannis » Πέμ Φεβ 24, 2011 8:55 pm

Επίθεση στο να κρίνει της βρισιές,τις απειλές,τις ειρωνίες?Νόμιζα οτι αυτά ήταν αντικειμενικά και κρίνοντε το ίδιο απο τους περισότερους.anyway....

yannis
Competition

Δημοσίευσηαπό jollyroger » Πέμ Φεβ 24, 2011 9:04 pm

πως γίνεται να με ενοχλήσει κάτι που διαβάζω; ...

δεν πρέπει να μου θυμίσει κάτι που ήδη με ενοχλεί;

κάτι που προυπάρχει μέσα μου;

και όταν "τυχαία" με ενοχλεί, δεν μου δίνει την δυνατότητα να το συνειδητοποιήσω;
δεν με βοηθάει έτσι, να γνωρίσω τον εαυτό μου καλύτερα;

προσωπικά δεν θα ήθελα να το στερήσω αυτό απο κάποιον, ούτε να μου το στερήσουν...

jollyroger
Competition

Δημοσίευσηαπό yannis » Πέμ Φεβ 24, 2011 9:11 pm

Μα αυτό που διαβάζεις δεν είναι μια ιστορία.Είναι συμπεριφορές ανθρώπων,του ένα απέναντι στον άλλο.Και ορισμένες συμπεριφόρές πληγώνουν και θίγουν.Θεωρώ οτι απο τα λόγια που ειπώθηκαν πολλοί θίχτηκαν και προσβλήθηκαν,πολλοί είπαν λόγια που δεν θα ήθελαν να πούν.Και στο κάτω κάτω,είμαι και εγώ μέλος αυτού του φόρουμ,και νομίζω οτι στούς όρους που αποδέχεσαι,δέν επιτρέπετε τίποτα απο τα παραπάνω.
Δηλαδή δεν θα ήθελες να σου στερήσουν ένα πόλεμο στην τηλεόραση για να σου θυμίσει οτι ο πόλεμος είναι κακός?(βέβαια αυτό πάλι υποκειμενικό είναι) 8)

yannis
Competition

Δημοσίευσηαπό jollyroger » Πέμ Φεβ 24, 2011 9:19 pm

τι να σου πω... νομίζω οτι μου προκαλούν περισσότερο "ενδιαφέρον" τα "αρνητικά", παρα τα "θετικά"...

ως εκ τουτου, μάλλον θα την πατήσω και θα διαβάζω με "μεγάλο ενδιαφέρον" ένα θρεντ με βρισιές κλπ... το οποίο απ οτι παρατηρώ, όσο περισσότερο "ενδιαφερθώ" για τα "αρνητικά"... τόσο περισσότερη είναι η "απογοήτευση", στο τέλος...

όμως απ οτι παρατηρώ νομίζω, η απογοήτευση αυτή, είναι συνάρτηση του πόσο "χάρηκα" διαβάζοντας τις 'κακίες'... δηλαδή δική μου επιλογή... δεν έχει να κάνει με το τι διάβασα... αλλά με το πόσο "χάρηκα" διαβάζοντας το...

συνεπώς, το να υπάρχει ένα (υποκειμενικά) άσχημο θρεντ, το μόνο που μπορεί να μου προσφέρει, είναι βοήθεια, να παρατηρήσω με τη βοήθειά του τον εαυτό μου, και να εξελιχθώ...

jollyroger
Competition

Δημοσίευσηαπό yannis » Πέμ Φεβ 24, 2011 9:29 pm

Οκ,μαζί σου.Και εμένα με βοήθησε να ξεράσω.....οπότε έμαθα λίγο τον εαυτό μου,εν προκειμένο πια θρέντ και συμπεριφορές μου προκαλούν αναγούλα.Επί του θέματος,πάνω στον πλακωμό,έβγαλες καμιά άκρη?
Για να μήν είμαι άδικος,εγώ σχημάτισα την γνώμη μου απο τα πρώτα posts.Μετά απο εκεί και πέρα ότι γράφτηκε δεν με βοήθησε πουθενά.Απλά παρατηρούσα συμπεριφορές ανθρώπων,συμπεριφορές που δέν θα έπρεπε να είχα την ευκαιρία να παρατηρώ εδώ μέσα.Got me? :wink:

yannis
Competition

Δημοσίευσηαπό jollyroger » Πέμ Φεβ 24, 2011 9:34 pm

ναι got οτι συμφωνούμε να διαφωνούμε χχαχα :D ..

ίσως επειδή σε μένα δεν έχει "μειωθεί" κανείς στην αντίληψή μου, εκ του θρεντ..
ίσως κάποιοι μάλιστα κατάφεραν να βγάλουν πράγματα θεωρώ ;) και ίσως κι άλλοι στο μέλλον..

jollyroger
Competition

Δημοσίευσηαπό yannis » Πέμ Φεβ 24, 2011 9:52 pm

Συμφωνώ οτι διαφωνούμε....
Παρατηρείς διαφορά ανάμεσα στην διαφωνία μας και στην διαφωνία τους :?:

yannis
Competition

Δημοσίευσηαπό jollyroger » Πέμ Φεβ 24, 2011 9:57 pm

:lol: με προκαλείς;

εδιτ:
δεν είμαι σίγουρος αν θα ήταν σκόπιμο να "διευρύναμε" το είδος συζήτησης του τρέχοντος θρεντ, προς απάντησή σου... :P ....

ίσως θα ήταν.. δε ξέρω...

πάντως όλα χρήσιμα τα βρίσκω... και όσο πιο "δυσκολα", τόσο πιο χρήσιμα...

jollyroger
Competition

Επόμενο

Επιστροφή στην Συζητήσεις

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες