Ολα καλα κι ολα ανθηρα εεε ?
ΟΚ

"και περναγαμε ομορφα ,ομορφα ,ομορφα

"
Διχως καν νευρακια ,,παμε αλλη μια γυρα
GiotaR έγραψε:Στην τελική, κανένας από τους καταξιωμένους αθλητές μας δεν χρειάζονται υπεράσπιση από εμένα ή εσένα, κερδίζουν τα πάντα με το σπαθί τους, έτσι δεν είναι;;;

Για αυτο απορω και εγω ,
Γιωτα πιστεψε με ,στην προκειμενη περιπτωση πολυ απλα με το πληκτρολογιο τους και μονο , απο τις πρωτες φορες που συμπληρωσαν την αιτηση συμμετοχης τους στο PWC και αλλους αξιολογους αγωνες !
Τωρα τι συνεπειες ισως εχει αυτο ?
Ποσο δεμενοι ειναι με την πραγματικη πατριδα τους, η με την νεοτερη ?
Τι γκρινιες μπορει να εχουν απο την απεναντι οχθη προς αυτους,,,
Η ακομα και ποιες προσδοκιες τους αποριπτουν αμεσα πληκτρολογωντας αυτα τα δυο κεφαλαια γραμματακια,
ειναι ενα αλλο θεμα καθαρα προσωπικο τους , και πολυ καλα κανει ο καθενας απ' αυτους να νοιωθει οτι δεν χρωστα την παραμικρη εξηγηση σε κανεναν για καθε τετοια καθαρα προσωπικη του αποφαση . Και μονο που βρησκομαστε,πεταμε,συζηταμε,γελαμε,γλενταμε πολλες φορες μαζι , μου αρκει και τους ευχαριστω κιολλας !
Εδω δε , νοιωθοντας λιγο ντροπη μαλλιστα , θα ειμαι ειλκρινης και παραδεχτω οτι δεν μπορω να πω οτι με "καιει" πια το ποσους βαθμους θα μαζεψει η Ελλαδα στο PWC η στην FAI, απλα γραφω για κατι το οποιο εχω μια μικρη εμπειρια (να μην σου πω οτι ειμαι σιγουρος

) και ξερω οτι τα πραματα ειναι πολυ πιο απλα απο τις παραπανω πολυπλοκες και ακατορθωτες περιγραφες.
ΥΓ: Αυτον τον χειμωνα θα εχω λιγο χρονο, και ολο και σε καποιο σοβαρο αγωνα θα παω και εγω να το διασκεδασω.Αν επιμενεις, διαλεξε μια λογικη υποκοοτητα και θα με δεις στα αποτελεσματα με αυτην ! Και να ελπιζεις στον πατο, γιατι υποτιθεται οτι θα ειμαι με τους αλλους τοτε