E ρε γλέντια
Καταρχάς ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλα τα παιδιά από την Άμφισσα και τον Γιάννη Ξηρό για όλη τη προσπάθειά τους, τον κόπο τους και το κέφι τους. Μέσα σε 2-3 χρόνια από εκεί που πρακτικά δεν ξέραμε την περιοχή έχει γίνει ένα μέρος ιδανικό για πτήσεις που όλοι θέλουμε να πηγαίνουμε όσο πιο συχνά μπορούμε.
Στα πανέμορφα βουνά του Παρνασσού και της Γκιώνας (βάλε και το Καλλίδρομο μέσα

) πτήσεις με Δολομιτικά βράχια και βάσεις 3000+ μέχρι βόλτες πάνω από τη θάλασσα με μπανάκι αμέσως μετά τη προσγείωση(αν και πάνω που έβαλα μαγιό έβαλε κύμα γαμώτο).
Όσοι ήταν τη Παρασκευή έκαναν πτησάρες προσωπικά έσπασα όλα τα ρεκόρ μου στον Παρνασσό, έλα μου ντε που το έκανα έχοντας απογειωθεί 30 χλμ παραπέρα. Ήταν φοβερό που πετούσαμε σε απίστευτης αγριάδας βουνά που υπό άλλες συνθήκες θα μας τρομοκρατούσαν αλλά με έμπειρους πιλότους μπροστά να εξηγούν το δρόμο ένιωθες απίστευτη ασφάλεια να πας όλο και πιο μακριά.
Edit: Ουφ μετά από άγχος ότι θα χαθεί ιδού η πτήση που είναι και η μεγαλύτερή μου. Ευχαριστώ Γιώργο και Γιάννη
http://www.sky.gr/leonardo/flight/24505Πριν απογειωθούμε μου είχε πει ο Γιάννης ότι θέλει να κάνει τη γύρα από Καλλίδρομο και Λιβαδειά, ένιωσα ιδιαίτερα περήφανα που έβαλα στο μάτι να την κάνω και με το καημένο το ασοδυάκι (ΠΩΛΕΙΤΑΙ ΛΕΜΕ 2 70ΧΛΜ ΤΡΙΓΩΝΑ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ) μου προσγειώθηκα μόνο αφού είχε τελειώσει θερμικά η μέρα με τη Λιβαδειά μπροστά μου.
Έχω απίστευτο υλικό με τον φίλο που πετάγαμε και σωζόμασταν παρέα μια αυτός μια εγώ ελπίζω να βρω χρόνο να φτιάξω ταινιούλα από μια πτήση ονειρεμένη. Μαγεία που κάποια στιγμή νόμιζα ότι είχα ξεμείνει μόνος στο Καλλίδρομο και ξαφνικά ακούω τον Καρασίμο να λέει τι ωραία που περνάμε τα δύο αλεξίπτωτα με θέα τη Λαμία και τον Μαλλιακό. Ο αλήτης έπιασε σφαίρα βάση και εξαφανίστηκε.
Το Σάββατο αν και δεν ήταν η καλύτερη μέρα για Δεσφίνα απολάυσαμε βόλτες με μπόλικο ύψος πάνω από τη θάλασσα (να ξέρετε ότι μόλις σας πει ο Ξηρός: έπιασες τη σύγκλιση ξεκίνα για Γαλαξίδι, έχετε εγγυημένο -3 για 10 λεπτά και πάτε για μπλουμ).
Αν διαβάζουν οι αετοί σας ευχαριστώ για τη παρέα τη Κυριακή επίσης σας έχω υπέροχα βίντεο από Αμφίκλεια.
Γιαννη ευχαριστούμε για όλα σίγουρα θα ερχόμαστε από Αθήνα στα υπέροχα βουνά σου και στο κέφι σου...με 2 liner... όποτε μπορούμε. Σου έυχομαι να γίνει η απογείωση και να τα πούμε σε αγώνα του χρόνου.