Ημερομηνία Παρ Μάιος 02, 2025 3:55 pm
Text Size
Αρχική Κοινότητας Γενική Συζήτηση Συζητήσεις

Συζητήσεις

Συμμετοχές σε αγώνες / εκδηλώσεις

Θέματα γενικού ενδιαφέροντος που αφορούν τον χώρο του αλεξιπτώτου πλαγιάς.

Συντονιστής: Moderators

Συμμετοχές σε αγώνες / εκδηλώσεις

Δημοσίευσηαπό antonisk6 » Τετ Οκτ 10, 2012 10:47 pm

Αν υπήρχε συμμετοχή από τους Έλληνες παραπεντάδες τουλάχιστο στα διάφορα events που οργανώνονται κάθε χρόνο από κάποια σωματεία ίσως είχαμε και στην Ελλάδα όμορφα πανηγυράκια. Δυστυχώς μη συμμετοχή σημαίνει πως οι ίδιοι δεν υποστηρίζουμε αυτό που μας αρέσει.
Δεν λέω να ρήξουμε τόσο χρήμα όσο στο Coupe Icare, αλλά έστω η διάθεση και το τρέξιμο των ανθρώπων των σωματείων που οργανώνουν όμορφα πράγματα να ανταμειφθεί από συμμετοχές.

Αν κρίνουμε από τον αριθμό των Ελλήνων πιλότων που πήγαν στους Ελληνικούς αγώνες φέτος ίσως να σταματήσουμε και τους αγώνες μέσα στην επόμενη 5ετία...

antonisk6
Competition

Δημοσ.: 236

Re: Coupe Icare 2012

Δημοσίευσηαπό vagos » Τετ Οκτ 10, 2012 11:08 pm

antonisk6 έγραψε:Αν υπήρχε συμμετοχή από τους Έλληνες παραπεντάδες τουλάχιστο στα διάφορα events που οργανώνονται κάθε χρόνο από κάποια σωματεία ίσως είχαμε και στην Ελλάδα όμορφα πανηγυράκια. Δυστυχώς μη συμμετοχή σημαίνει πως οι ίδιοι δεν υποστηρίζουμε αυτό που μας αρέσει.
Δεν λέω να ρήξουμε τόσο χρήμα όσο στο Coupe Icare, αλλά έστω η διάθεση και το τρέξιμο των ανθρώπων των σωματείων που οργανώνουν όμορφα πράγματα να ανταμειφθεί από συμμετοχές.

Αν κρίνουμε από τον αριθμό των Ελλήνων πιλότων που πήγαν στους Ελληνικούς αγώνες φέτος ίσως να σταματήσουμε και τους αγώνες μέσα στην επόμενη 5ετία...

Αντωνη το Νοεμβρη θα ανεβεις Δραμα στο ακριβειας ? :roll:

Μην ξεχνας οτι:
1. το "αρεσει" ειναι υποκειμενικο!
2. θελει χρονο και οικονομικη ευχερια πια.
3. καλο ειναι να μην μετατρεπονται οι ημερομηνιες των διοργανωσεων.
4. να μην κανονιζονται ετσι ωστε να ειναι βολικες στα μετρα ενος και δυο ατομων μονο.

(off topic , αλλα κατι μπορει να βγει ! )

vagos
Competition

Δημοσ.: 1013

Δημοσίευσηαπό antonisk6 » Τετ Οκτ 10, 2012 11:22 pm

Βαγγέλη δεν θα ανέβω Δράμα για το ακριβείας, αλλά είχα ανέβει Δράμα στο XC warmup παρόλο που ο καιρός δεν ήταν καλός και το γνώριζα από πρίν (700 χλμ βόλτα δεν είναι και λίγα). Θα πάω και του χρόνου αν το κάνουν τα παιδιά, όπως επίσης θα πάω σε όσο πιο πολλές διοργανώσεις μπορώ.
Δεν χρειάζεται να πηγαίνουμε σε όλα αλλά τουλάχιστον να πηγαίνουμε και να δίνουμε το παρόν όπου μπορούμε.
Και άν εμείς δεν μπορούμε να πάμε ας ενθαρρύνουμε άλλους να πάνε.

antonisk6
Competition

Δημοσ.: 236

Δημοσίευσηαπό vagos » Τετ Οκτ 10, 2012 11:47 pm

antonisk6 έγραψε:Βαγγέλη δεν θα ανέβω Δράμα για το ακριβείας, αλλά είχα ανέβει Δράμα στο XC warmup παρόλο που ο καιρός δεν ήταν καλός και το γνώριζα από πρίν (700 χλμ βόλτα δεν είναι και λίγα). Θα πάω και του χρόνου αν το κάνουν τα παιδιά, όπως επίσης θα πάω σε όσο πιο πολλές διοργανώσεις μπορώ.
Δεν χρειάζεται να πηγαίνουμε σε όλα αλλά τουλάχιστον να πηγαίνουμε και να δίνουμε το παρόν όπου μπορούμε.
Και άν εμείς δεν μπορούμε να πάμε ας ενθαρρύνουμε άλλους να πάνε.

μεγαλη ιστορια Αντωνη ,,,,συνεχιζουμε off topic

3 χρονια πιλοτος, διψας πολυ ακομα ,,καλως η κακως θα σου περασει αργοτερα νομιζω.
Παλαιοτερα και εγω ετρεχα (εσωτερικα & εξωτερικα) παντου και παντα , κανει δεν κανει ο καιρος :twisted:
Τωρα πια πιστευω οτι καλο ειναι να μην παροτρυνεις ,και να μην αποτρεπεις κανενα.
Απλα αν σε ρωταει καποιος, του λες την αποψη σου για το αν θα κανει το μερος αυτο στις συγκεκριμενες ημερομηνιες με τις συγκεκριμενες προγνωσεις . Την αληθεια και μονο και τον αφηνεις να αποφασισει μονος του τι θελει να κανει.

Τωρα αν δεν εχουν ΝΕΟΥΣ πιλοτους οι αγωνες , παει να πει (περαν του οικονομικου) οτι μαλλον οι εκπαιδευτες δεν βγαζουν νεα πιλοτακια που να ειναι σε καλο επιπεδο ετσι ωστε να τους αρεσουν οι αγωνες !

ναι Χ φιλε μου καλε πιλοταρα και εκπαιδευτη ολα καλα γαμω πεταμε
,,,,, ή μονο γαμω πετας ?
που ειναι οι καρποι σου ?
μηπως εισαι λιγο παρτακιας/βολεψακιας ως εκαπαιδευτης ?

anyway ,,,, μακρια βαλιτσα

(καλο χειμωνα ειπαμε ??? ,,,, καργα forum και πτηση τζιφος :lol: )

vagos
Competition

Δημοσίευσηαπό jollyroger » Πέμ Οκτ 11, 2012 12:06 am

vagos έγραψε:Τωρα αν δεν εχουν ΝΕΟΥΣ πιλοτους οι αγωνες , παει να πει (περαν του οικονομικου) οτι μαλλον οι εκπαιδευτες δεν βγαζουν νεα πιλοτακια που να ειναι σε καλο επιπεδο ετσι ωστε να τους αρεσουν οι αγωνες !

ναι φιλε μου καλε πιλοταρα και εκπαιδευτη ολα καλα γαμω πεταμε
,,,,, ή μονο γαμω πετας ?
που ειναι οι καρποι σου ?

anyway ,,,, μακρυα βαλιτσα

πως προκυπτει οτι οταν ενας νεος πιλοτος ειναι σε καλο επιπεδο θα του αρεσουν οι αγωνες;

και πως προκυπτει οτι θα αισθανεται την αναγκη να αποδειξει 'καρπους' προς εγκριση κοινης γνωμης;

jollyroger
Competition

Δημοσ.: 1075

off topic στο ΚΑΡΓΑ

Δημοσίευσηαπό vagos » Πέμ Οκτ 11, 2012 1:22 am

your requests are my after hours fetish :)

Μιχαλη οι αγωνες αν τους παρει με καλο ματι ,ειναι μεγα σχολειο για καποιον που ηδη κατεχει αρκετα καλα τα βασικα και εχει κανει και τα πρωτα του XC.

1 .Συνηθως βλεπεις αλλους εμπειροτερους μπροστα και μαθενεις πως να κανεις και εσυ το τασκ και πως πρεπει να περασεις σωστα απο αυτο το δυσκολο περασμα ,ποτε να παρεις υψος και ποτε ειναι περιττο κτλπ κτλπ .

Παλαιοτερα (ενω ηδη πεταγε αρκετα καλα ) ειχα πει στον Salvo οτι ¨αν ερθεις στους αγωνες και γινουν εστω και δυο τασκ , η μια απο τις δυο πτησεις σου αυτες ισως να ειναι η καλυτερη σου ως τωρα ,," Και οντως αργοτερα,ηταν πανευτυχης με το summit του για πρωτη του φορα στο goal καπου στα 64 κμ αν θυμαμαι καλα .

2 . Μπορει σε αλλον , να μην αρεσουν οι αγωνες κατοπιν δοκιμης ( like Boura , Κοργιαλη , η karma) , αλλα συνηθως , σχεδον παντα δλδ , δοκιμη θα κανει ! θα παει σε δυο τρεις αγωνες και μετα θα αποφασισει οτι δεν του αρεσει το αγχος (start), η πιεση και ισως η συγκριση που εχει καποιες φορες ενας αγωνας παραπεντε .

Για να κλεισω την ΑΠΟΨΗ ΜΟΥ με αυτο ,αν ψαχνεται και ειναι οντως ανησυχος με πτησεις XC , κατα πασα πιθανοτητα θα κανει μια γυρουβουλια και απο τους αγωνες XC ,διχως να ειναι απαραιτητο οτι θα του αρεσουν η οτι θα εξακολουθουν να τον προεσελκυουν κατοπιν δοκιμης.

Παμε στο δευτερο ερωτημα τωρα.

Ανεξαρτητου ικανοτητας , γνωσεων, επιβεβαιωσης ,επιβραβευσης, αποδοχης κτλπ ,το μονο αξιοσεβαστο κριτηριο για το αν ειναι καποιος καλος δασκαλος/εκπαιδευτης/προπονητης ειναι οι καρποι-μαθητες του ! Η ποιοτητα σε σχεση με την ποσοτητα των μαθητων ,ειναι αυτο που καθοριζει τα αντιστοιχα για τον δασκαλο τους . Γι αυτο το λογο πιστευω οτι το αποτελεσμα και η ποιοτητα ενος δασκαλου ,καλως η κακως ,εχει απολυτη συναρτηση με το τι ειναι η μαθητες του .....

Ειμαι σιγουρος οτι καταλαβες τι θελω να πω :wink:

(προσωπικη αποψη ,,που ολοι εχουμε απο μια ,,και ειναι σαν ,, που λεει και ο Callahan)

vagos
Competition

Re: off topic στο ΚΑΡΓΑ

Δημοσίευσηαπό vagos » Πέμ Οκτ 11, 2012 8:22 am

your requests are my after hours fetish :)

Μιχαλη οι αγωνες αν τους παρει με καλο ματι ,ειναι μεγα σχολειο για καποιον που ηδη κατεχει αρκετα καλα τα βασικα και εχει κανει και τα πρωτα του XC.

1 .Συνηθως βλεπεις αλλους εμπειροτερους μπροστα και μαθαινεις πως να κανεις και εσυ το τασκ και πως πρεπει να περασεις σωστα απο αυτο το δυσκολο περασμα ,ποτε να παρεις υψος και ποτε ειναι περιττο κτλπ κτλπ .

Παλαιοτερα (ενω ηδη πεταγε αρκετα καλα ) ειχα πει στον Salvo οτι ¨αν ερθεις στους αγωνες και γινουν εστω και δυο τασκ , η μια απο τις δυο πτησεις σου αυτες ισως να ειναι η καλυτερη σου ως τωρα ,," Και οντως αργοτερα,ηταν πανευτυχης με το summit του για πρωτη του φορα στο goal καπου στα 64 κμ αν θυμαμαι καλα .

2 . Μπορει σε αλλον , να μην αρεσουν οι αγωνες κατοπιν δοκιμης ( like Boura , Κοργιαλη , η karma) , αλλα συνηθως , σχεδον παντα δλδ , δοκιμη θα κανει ! θα παει σε δυο τρεις αγωνες και μετα θα αποφασισει οτι δεν του αρεσει το αγχος (start), η πιεση και ισως το οτι πρεπει να πεταξουν σε ενα συγκεκριμενο σημειο ενω ο καιρος δεν ειναι καλος την μερα του αγωνα στο σημειο αυτο.

Για να κλεισω την ΑΠΟΨΗ ΜΟΥ με αυτο ,αν ψαχνεται και ειναι οντως ανησυχος με πτησεις XC , κατα πασα πιθανοτητα θα κανει μια γυρουβουλια και απο τους αγωνες XC ,διχως να ειναι απαραιτητο οτι θα του αρεσουν η οτι θα εξακολουθουν να τον προεσελκυουν κατοπιν δοκιμης.

Παμε στο δευτερο ερωτημα τωρα.

Ανεξαρτητου ικανοτητας , γνωσεων, επιβεβαιωσης ,επιβραβευσης, αποδοχης κτλπ ,το μονο αξιοσεβαστο κριτηριο για το αν ειναι καποιος καλος δασκαλος/εκπαιδευτης/προπονητης ειναι οι καρποι-μαθητες του ! Η ποιοτητα σε σχεση με την ποσοτητα των μαθητων ,ειναι αυτο που καθοριζει τα αντιστοιχα για τον δασκαλο τους . Γι αυτο το λογο πιστευω οτι το αποτελεσμα και η ποιοτητα ενος δασκαλου ,καλως η κακως ,εχει απολυτη συναρτηση με το τι ειναι η μαθητες του .....

Ειμαι σιγουρος οτι καταλαβες τι θελω να πω :wink:

(προσωπικη αποψη ,,που ολοι εχουμε απο μια ,,και ειναι σαν ,, που λεει και ο Callahan)

vagos
Competition

Δημοσίευσηαπό jollyroger » Πέμ Οκτ 11, 2012 11:25 am

καλημέρες :)

το πρώτο κατανοητό, αλλά διαφωνώ οτι ειναι ισως απαραίτητο να κανει καποιος δοκιμή για να μαθει τι εστι αγώνες παραπέντε, καθως τα αρνητικά που βλέπω να παραθέτεις ως πιθανές δυσανασχετήσεις, μοιάζει να ταιριάζουν με αυτά που είχα στο νου μου για διάφορες μορφές "αναμετρήσεων"...

επιπρόσθετως θεωρω, οτι η υπάρχουσα γραφειοκρατεία στη μέση, καθιστά την "δοκιμαστική συμμετοχή" σε αγώνες, τοσο κουραστική, που νομιζω οταν το υποστεί καποιος, θα πάει να συμμεετέχει στον αγώνα μονο και μονο για να δικαιολογήσει στον εαυτό του, οτι κάπως άξιζε η κούραση αυτή...

ακομα νομιζω οτι η προωθηση της εντυπωσης οτι "μας πέφτει λίγος" καποιος που δεν έχει "αποδείξει καρπους", ειναι το ουσιαστικό αρνητικό κριτήριο που χρησιμοποιουμε οταν "αναμετρούμαστε", παραβλέποντας τα εσωτερικά μας (και μακραν πιο αξιόπιστα και διδακτικότερα) κριτήρια...
βεβαια, κατανοώ οτι οταν "αποδείξουμε σε κοσμο", και ο κοσμος "το παιζει ουαααου"... χαιρόμαστε νομιζουμε... ομως είμαστε σίγουροι οτι οντως χαρήκαμε ή κατι άλλο καναμε; (οπως νομιζουμε χαιρόμαστε οταν μας λενε "μπράβο").. αποψη μου φυσικά....

στο δευτερο ερώτημα, βλεπω τα ίδια που ελεγα και στο πρώτο...
για μενα δηλαδη, καλυτερος μαθητης θα ηταν αυτος που δεν εχει "ψονίσει ανταγωνισμό", και καταφέρνει σε καθε πτήση να ειναι πιο ευτυχής... (γιαυτό δεν ξεκινήσαμε να πετάξουμε;)

αρα για μενα εκεινού ο δασκαλος, θα μετράει το score σε χαμόγελα, οχι σε πινακες αναμέτρησης...

jollyroger
Competition

Δημοσίευσηαπό vagos » Πέμ Οκτ 11, 2012 12:01 pm

"Ανεξαρτητου ικανοτητας , γνωσεων, επιβεβαιωσης ,επιβραβευσης, αποδοχης κτλπ ,το μονο αξιοσεβαστο κριτηριο για το αν ειναι καποιος καλος δασκαλος/εκπαιδευτης/προπονητης ειναι οι καρποι-μαθητες του ! Η ποιοτητα σε σχεση με την ποσοτητα των μαθητων ,ειναι αυτο που καθοριζει τα αντιστοιχα για τον δασκαλο τους . Γι αυτο το λογο πιστευω οτι το αποτελεσμα και η ποιοτητα ενος δασκαλου ,καλως η κακως ,εχει απολυτη συναρτηση με το τι ειναι η μαθητες του ....."
-----------------------------------------------------------------------------------

:roll: Μιχαλη διαβασες πουθενα να λεει για scores η ανταγωνισμο ???

ΟΚ , σεβαστο οτι θες παντα να αντιπαρατιθεσαι σε οτιδιποτε και στον καθενα ,,,, :twisted:

"ΠΟΙΟΤΗΤΑ" εγραψα , αλλα προς απογοητευση μου παλι συμπερανα οτι βλεπεις τα πραγματα μονο ετσι οπως (ανακατεμενα πιστευω) τα εχεις στο κεφαλι σου. Με πρωτευον σκοπο την αντιδραση και την επιβεβαιωση σου οτι οι αποψεις σου ειναι σωστοτερες, αγνωτερες υπερανω και κολοκυθια μαντολες , επαναστη της π^%$ας και εκ του ασφαλους ισως.

(θα σε συμβουλευα να συμπεραινεις οτι διαβαζεις , και οχι οτι εχεις σιγουρο και δεδομενο οτι εχει ο ψωναρας vagos στο κεφαλι του )

vagos
Competition

Δημοσίευσηαπό jollyroger » Πέμ Οκτ 11, 2012 12:10 pm

JollyRoger έγραψε: :roll: Μιχαλη διαβασες πουθενα να λεει για scores η ανταγωνισμο ???
βεβαιως, κατα τη γνώμη μου το διαβασα, γιαυτό και θεωρησα σημαντικό και χρησιμο να θεσω και μια εναλλακτική άποψη...

jollyroger
Competition

Re: Συμμετοχές σε αγώνες / εκδηλώσεις

Δημοσίευσηαπό badder » Πέμ Οκτ 11, 2012 12:34 pm

Εγώ θυμάμαι όταν κάναμε τα πρώτα μας βήματα ότι οι εκπαιδευτές μας πήγαιναν σε αγώνες για να δούμε και άλλα μέρη και να γνωρίσουμε κόσμο. Έτσι μας έγινε συνήθεια να γυρνάμε όλη την Ελλάδα.

Τώρα βέβαια οι συνθήκες είναι διαφορετικές και τα ταξίδια κοστίζουν. Ο καθένας αξιολογεί διαφορετικά το αν μπορεί και το αν θέλει να πάει κάπου. Σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να κατηγορηθεί κάποιος εάν δεν μπορεί να ταξιδέψει.

Επειδή πρόσφατα κάναμε μια συζήτηση με φίλους στον Εμπεσσό, το αν προτιμάει κάποιος ένα μέρος από κάποιο άλλο είναι καθαρά υποκειμενικό, και δεν νομίζω ότι είναι δίκαιο να μπούμε στη λογική "δεν ήρθες στο δικό μου, δεν έρχομαι στο δικό σου".

Πάντως εαν οι νέοι πιλότοι γαλουχηθούν στις εκδρομές από νωρίς αυτό θα έχει θετικό αντίκτυπο. Στο μέτρο του δυνατού πάντα.

Η απλούστερη λύση είναι η σωστή.
badder
Διαχειριστής||Διαχειρίστρια

Δημοσ.: 2712

Δημοσίευσηαπό Sprayman » Πέμ Οκτ 11, 2012 12:55 pm

Υπάρχει ανταγωνισμός παντού και όχι μόνο στους αγώνες. Κατ' αρχάς από τότε που βγήκε το leonardo και μη μου πεις όχι. Όλοι κοιτάνε τι έκανε ο διπλανός τους και προσπαθούν να τον φτάσουν. Αυτό έχει και την καλή πλευρά. Να γίνεις καλύτερος από ότι ήσουν, να βλέπεις τις πτήσεις σου και να καμαρώνεις τι έκανες σε σχέση με τους άλλους. Παπάρια.
Όταν απογειώνομαι σωστά, όταν πετάω με σοφία και όχι με ανταγωνισμό και νοιώθω την ίδια ακριβώς μαγεία που ένοιωθα στις πρώτες μου πτήσεις, όταν προσγειώνομαι με ασφάλεια και παίρνω το αυτοκίνητό μου να φύγω, έχω πετύχει το στόχο μου. Δυστυχώς ή ευτυχώς, μετά το ατύχημα βλέπω τα πράγματα αλλιώς.

Η ζωή ξεκινάει εκεί που ο φόβος πεθαίνει.
OSHO
Sprayman
Competition

Δημοσ.: 970

Δημοσίευσηαπό Επισκέπτης » Πέμ Οκτ 11, 2012 4:56 pm

:D

Τελευταία επεξεργασία απο Επισκέπτης την Πέμ Οκτ 11, 2012 7:49 pm, επεξεργάστηκε 1 φορές συνολικά.
Επισκέπτης

Δημοσίευσηαπό Επισκέπτης » Πέμ Οκτ 11, 2012 7:46 pm

Αγωνες ..υπερ :D
Συναντησεις....υπερ :D
Λεοναρντο.....υπερ :D
Live....υπερ :D
Ατυχηματα....κατα :x :x
Sky....υπερ 8) :D
Εκλογες....μαλλον υπερ :?:
Καληνυχτα.... :mrgreen:

Επισκέπτης

Δημοσίευσηαπό kilias » Πέμ Οκτ 11, 2012 8:51 pm

kmntinos έγραψε:Αγωνες ..υπερ :D
Συναντησεις....υπερ :D
Λεοναρντο.....υπερ :D
Live....υπερ :D
Ατυχηματα....κατα :x :x
Sky....υπερ 8) :D
Εκλογες....μαλλον υπερ :?:
Καληνυχτα.... :mrgreen:

Live fast
Fly high
Be free
kilias
Competition

Δημοσ.: 296

Δημοσίευσηαπό adreas » Παρ Οκτ 12, 2012 10:55 am

Οι διοργανώσεις (όχι μόνο οι αγώνες) έχουν τζερτζελέ. Φυσικά και έχει σημασία και η πτήση και το score (και το να μετράς ποιός την έχει πιο μεγάλη έχει τζερτζελέ) αλλά δεν είναι με τίποτα είναι το μόνο που προσφέρει ένας αγώνας και αυτό δεν το καταλαβαίνουν όσοι δεν πηγαίνουν. Απλά είναι εκδρομή, σε μέρη πολύ όμορφα, με κάποιες ευκολίες (φτηνή διαμονή, ντους, φαΐ κλπ) που δε βρίσκεις εύκολα αν πας μόνος σου, με ντόπιους να σε βοηθήσουν να μάθεις τα πώς και τι ενός μέρους που δε θα έβρισκες εύκολα αλλιώς και κυρίως είναι η μεγαλύτερη μάζωξη ψυχοπαθών στην Ελλάδα. Πείτε μου εσείς που αλλού θα βρει κανείς τόσους πολλούς ανώμαλους συγκεντρωμένους σε τόσο μικρό χώρο (πλην πολιτικών συγκεντρώσεων οι οποίες δε γίνονται σε τόσο ωραία μέρη). Γίνει δε γίνει πτήση, αν κάτσει η φάση, μόνο ο χαβαλές που γίνεται αξίζει το ταξίδι. Δυστυχώς η κρίση μας έχει αλλάξει τον αδόξαστο αλλά θέλω να πιστεύω ότι εάν καταφέρνουν οι Βούλγαροι να έρχονται στη Δράμα, 1-2 διοργανώσεις βγάζει και ο μέσος Έλληνας πιλότος.

adreas
Competition

Δημοσ.: 569

Δημοσίευσηαπό Sprayman » Παρ Οκτ 12, 2012 11:54 am

Άμα είναι να βλέπουμε τη φάτσα σου καλύτερα να μην πηγαίνουμε σε κανέναν αγώνα. :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:
ΟΥΣΤ.!

OSHO
Sprayman
Competition

Δημοσίευσηαπό adreas » Παρ Οκτ 12, 2012 1:01 pm

Καλά μη φωνάζεις, αν δε σ' αρέσει η φάτσα μου για σένα τρελό αγόρι θα βάψω το μαλί μου πλατινέ και θα κάνω λαχανί ανταύγες.

adreas
Competition

Δημοσίευσηαπό Sprayman » Παρ Οκτ 12, 2012 1:16 pm

Ήμουν σίγουρη για σένα και μου το επιβεβαιώνεις. :D

OSHO
Sprayman
Competition

Δημοσίευσηαπό adreas » Παρ Οκτ 12, 2012 1:31 pm

Μην πολυφωνάζεις, θα ζηλέψει ο Καρμανιόλας.

adreas
Competition

Επιστροφή στην Συζητήσεις

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες