Συντονιστής: Moderators
kmntinos έγραψε::και κατι αλλο ο σωστος πιλοτος δεν φτανει σε αυτη την θεση φροντιζει απο πριν για τις συνθηκες.....
kmntinos έγραψε:Δε ξερω αλλα η λεξη (σκοτωνω) την πτερυγα δεν μου καθεται καλα,οσο πεταει ειμαι ασφαλης
αν δεν θελω να πεταει δεν πεταω..ο μονος λογος να (σκοτωσω το πανι μου ειναι οταν εχω ανοιξει εφεδρικο η οταν εχω πατησει στο εδαφος)..ολοι οι αλλοι τροποι που αναφερονται ειναι για πιλοτους που ξερουν τις συνεπειες αυτων που κανουν,και οχι για αρχαριους.
kmntinos έγραψε::Θα σου προτεινα να ξεχασεις αυτον τον τροπο προσγειωσης σε κατασταση αναγκης...απλα ξεχνα τον.ειναι πολυ λιγοι αυτοι που μπορουν να το κανουν σωστα εστω και για πλακα ποσο μαλον σε κατασταση αναγκης.....και κατι αλλο ο σωστος πιλοτος δεν φτανει σε αυτη την θεση φροντιζει απο πριν για τις συνθηκες.....
BARBATUS έγραψε:badoulis λες "με το που προσπαθούσα να πιάσω τους C-D ιμάντες, απλά με ξεβίδωνε με δύναμη και με γύρναγε κανονικά" Τους C-D πιάνουμε σ αυτές τις περιπτώσεις ή τις αρτάνες των φρενών όσο πιο ψηλά και ανοιχτά απ τις τροχαλίες φτάνουμε;(ώστε να φέρνουμε αντίσταση και να μην μπορεί να μας ξεβιδώσει)
kmntinos έγραψε:Συμφωνουμε.....
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Google [Bot] και 2 επισκέπτες