Συντονιστής: Moderators
MIK έγραψε:Jolly γράψε ότι θες εδώ αγάπη μου, μη κουράζουμε τον κόσμο στο shoutbox
Παραπάνω είχα γράψει...
"
Παρνασσός: Έχει βάλει νέο υπερλιφτ θα πάθετε πλάκα, άλλαξε το βουνό.
1.Κορφή συνδετικού λιφτ. Βγαίνει Αμφίκλεια με δυάρι, με παλιό αργό ασόδυο και άσο πας για στόλισμα σε έλατο. Προτείνω προσγείωση στο κάτω παρατημένο baby ή αν είναι άδειο το πάρκινγκ εκεί. Αλλιώς στα snowmobile. Προσοχή για ρότορες κάτω. Ξηρέ ζούμε πετώντας με τα πέδιλα να σου 'ρθούμε
2. Κορφή 6 ή Δια. Βγαίνει Αμφίκλεια με δυάρι αλλιώς στόλισμα. Προσγείωση δεν έχω ιδέα αυτοσχεδίασε κάτω από το λιφτ της 14 στον δρόμο που έρχεται από Σαχάρα προτείνω 10 μέτρα πάνω από τον δρόμο. Αλλιώς γύρα το βουνό και στο πάρκινγκ κελάρια.
Η πτήση σε οποιοδήποτε άλλο σημείο του χιονοδρομικού απαγορεύεται αυστηρά, μολαταύτα θα διοργανωθεί πάλι fly event να πετάξουμε Ηρακλή, Βάκχο κλπ"
Δε σκοπεύω να δείρω κανέναν, δεν μπορώ και δεν θέλω και δεν είναι δουλειά μου. Απλά καλό θα είναι αυτός που το έκανε να πει παιδιά έκανα λάθος μπας και ο επόμενος δεν το κάνει
shoutbox (αναποδη σειρα, απο κατω προς τα πανω) έγραψε:MIK : Έφτασεεεεε
jollyroger : ρε συ μικ, φτιαξε ρε φιλε ενα νημα με τα σχετικα, προς ενημερωση ολων, να ξερουμε τι μας γινεται
MIK : Αγαπητέ Γιάννη, οφείλω να προσθέσω ότι έχουν βάλει και σε πολλά σημεία ανακοινώσεις ότι απαγορεύται το αλεξίπτωτο (και το ποδήλατο χιονιού άσχετο) στις πίστες. Το Χιονοδρομικό έβαλε κανόνες μετά από 3 στούκες σε λιφτ
kiwifly : πιστικε το εχει ξανακανει με αλλο φτρο παλαιοτερα...
badder : Αγαπητέ ΜΙΚ, εκτός από το επίπεδο πολιτισμού οφείλω να προσθέσω και το επίπεδο αντίληψης και σοβαρότητας.
ChristosPapa : Φύσα αγέρα μου βοριά να πετάξουμε γιατί έτσι όπως πάει θα κάψουμε καμία CPU
jollyroger : αυτη η ρημαδα η μυγα, καποιο θεμα φαινεται να εχει ε; γιαννη, μιλα στα ισα, σε ξερω και με ξερεις... και... αλλο το ενημερωνω, αλλο το ζηταω, κι αλλο το απαιτω
badder : Αγαπητέ ΜΙΚ, καλά έκανες και ενημέρωσες αλλά το επίπεδο πολιτισμού λειτουργεί πολλές φορές ως τροχοπέδη, ακόμα και για τα αυτονόητα. Δυστυχώς δεν έχουμε καταλάβει ότι η αυτοπροσδιοριζόμενη ελευθερία, μετατρέπεται σε ασυδοσία όταν επηρεάζει την ελευθερία των άλλων
jollyroger : με καλυψες
badder : βαριεμαι
jollyroger : για πες, τι εννουσες, αφου εγω εχω τη μυγα
badder : Ναι εξ ιδίων μιλάω.... το βρήκες, μαζί με μια μύγα.
ChristosPapa : Αν υποψιαστώ πως κάποιος θα γίνει μάνατζερ παραπέντε..... θα πεθάνωωωω
jollyroger : μαλλον μιλας εξ ιδιων κρινοντας, αλλα κρατα και μια πισινη
badder : Στην Ελλάδα ότι δηλώσεις είσαι... Αντι να δηλώσει κάποιος αργόσχολος και σπαζοκλαμπάνιας, μπορεί να δηλώσει επαγγελματίας τρολ. Εδώ άλλοι δηλώνουν μάνατζερ ραγκμπι.
jollyroger : ποιοι εχουν βαλει κανονες; πως τους εχουν βαλει; που ειναι οι κανονες αυτοι; και πως εγινες εκπροσωπος-αστυνομος με απαιτησεις;
MIK : υπο την ιδιότητα ότι με πήραν από το χιονοδρομικό και μου είπαν ότι αφού είχαμε βάλει κανόνες γιατί δεν τους τηρούμε
jollyroger : (και οχι *ζητας* συνεννοηση/ενημερωση)
jollyroger : εσυ που απαιτεις ερωτηση (και οχι συννενοηση/ενημερωση), υπο ποια ιδιοτητα το κανεις;
MIK : Πιο καλό παιδάκι άνοιξε αλεξίπτωτο χτες στον Περικλή στον Παρνασσό (χωρίς να ρωτήσει κανέναν)?
MIK έγραψε:Έχει χαιρετίσματα ο δικός ρε φίλε, ρωτάει ο Φιντέλ πως τα πάει με τις κάμπιες? Έχει καμιά προτίμηση να μυρίζει παπαρούνες? Για τις Hills τι γνώμη έχεις?
Και έχω γράψει πιο πάνω όλες τις απαραίτητες πληροφορίες ρε jolly μην κουράζουμε τον κόσμο, δεν απαιτώ τίποτα εκτός από μυαλό. Μπαίνουμε σε μια επιχείρηση με την οποία συνεργάζομαι χρόνια και μου επιτρέπει να κάνω την ταύλα μου και θα χαρεί να την επιτρέψει σε όλους αρκεί να τηρεί τους κανόνες της. Δεν έκανα καμία συμφωνία, το χιονοδρομικό έβαλε κανόνες και είπα τη γνώμη μου μαζί με άλλους παραπεντιστές και βάλανε καλύτερους και πιο λογικού ςκανόνες.
Κάποιος πήγε να πετάξει και με πήραν τηλέφωνο, να μην ρωτήσω εδώ "πιο καλό παιδάκι πήγε να..."??????
MIK έγραψε:Παιδια, στο χιονοδρομικο θελουμε να πεταμε; .. αν θελουμε, για να το μπορουμε θα πρεπει να σεβομαστε τους κανονες που εχουν βαλει (οπως κι εκεινοι μας ακουσαν και δεν το απαγορευσαν εντελως μετα απο ατυχηματα που συνεβησαν).. ενδεικτικα αναφερω οτι με πηραν τηλεφωνο (μιας που ημουν ενας απο τους συμμετεχοντες στην συζητηση πριν μπουν οι κανονισμοι) και με κραζουν επειδη καποιος πηγε να πεταξει εκει που εχει απαγορευτει και δημιουργηθηκε αναστατωση
Ζητώ συγνώμη για την πρότερη λανθασμένη διατύπωση
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Bing [Bot] και 0 επισκέπτες