Γεια σας αδέλφια
Ειχα αποφασίσει να μην ασχοληθώ ξανά με αυτό το θέμα όμως όταν έμαθα οτι ο κύριος πρόεδρος του ΑΟΚ Αμβροσιος ποστάρησε για μένα. ένιωσα μεγάλη τιμη και συγκίνηση .
Δεν θα απαντήσω σε ολους σας ξεχωριστά .Νοιώθω την αγάπη που δείχνετε για εμενα με αυτα που γράφετε και αν κάποιος γράφει και κατι παραπάνω είμαι έτοιμος να τον συγχωρήσω .
Στα ταξίδια που κάνουμε μαζί στους ουρανούς δεν νομίζω οτι υπάρχει χώρος για μικρότητες ,κακίες ,και ανούςιες στεναχώριες .
Σας ευχαριστω για το ενδιαφέρον που δείχνεται να βελτιώσετε εμενα και ολους όσους ακόμη θα ήθελαν να ασχοληθούν με τον σύλλογο μας .
Για τον κύριο πρόεδρο όμως ...
Τι τιμή μου έκανε ,και τι πρόκληση !!! Τον ευχαριστώ
Μου αρέσουν οι προκλήσεις και για αυτό θα την δεχθώ Αμβρόσιε αλλα οχι με στημένο παιχνίδι .
Εχεις φροντίσει ολο αυτό το διάστημα να απομειώσεις την προσφορά μου και να κανεις τους γύρω σου να βλέπουν το ποτήρι μισό άδειο αντί μισογεμάτο .
Δεν ειναι τώρα εύκολο να πείσω τον κόσμο να δώσει λεφτά προκειμενου να σου τα δώσω αφού πολλοί δεν θα θέλουν ούτε να σε βλέπουν .
Σίγουρος είμαι οτι πισω απο όλη αυτήν την ενορχήστρωση είσαι εσυ .
Όταν μιλήσαμε στο τηλ μετα την συνάντηση στο γκάζι σε ρώτησα αν θα ενημερώσεις τον κόσμο για την απόφαςη απο το σάιτ του ΑΟΚ η να το κανω εγω σε αυτό το πόστ
Μου είπες οχι να μην το κανω .
Σε ρώτησα και πως θα ενημερωθούν οι υπόλοιποι χρήστες της απογειωσης για την απόφαση που πήραμε στην συνάντηση μου απάντησες ,( να ρωτάνε !)
Μηπως λέω ψέματα ;;;
Αυτη την τακτική να μας φέρνεις προ τετελεσμένου την ακολούθησες και στην προηγούμενη επέμβαση με το κοκκινόχωμα και την απόρριψη των μοκετών διοτι ανάρτηση πριν τις ενέργειες αυτές δεν είδα πουθενά .
Ενεργείς σιωπηλά και χωρίς να ενημερωνεις λογο τακτικής
Λοιπόν θα δώσω πίσω τα (240+50 = 290 )ευρω που έδωσε ο ΑΟΚ για το χαλίκι με εναν όρο :
Να φροντίσεις να αφαιρέσεις το κοκκινόχωμα απο την απογείωση και να επαναφερεις μοκέτες ωστε να γίνει η απογείωση όπως ήταν .
Όπως δεν αρέςει σε εσένα το είδος χαλικιού εμένα δεν μου αρέσει το κοκκινόχωμα και η λάσπη για τα οποία δεν ειχα συμφωνήσει και ενημερωθεί .
Και ολα αυτα με δικά σου χρήματα ,όπως θα κανω και εγω !
Προς τους συναθλητές τώρα .
Κύριοι και κύριες συναθλητές ,συναθλητριες ,αναγνώςτες κοινό κλπ
Ένοχος δηλώνω για το ατόπημα της τοποθέτησης σε λάθος σημείο των υλικών και της λάθος επιλογής της ποιότητας τους .Μαλλον άλλο σας ειχα δώσει να καταλάβετε και άλλο έκανα .Υπηρξε και πρόβλημα με το που μπορούν να αδειάσουν τα φορτηγά το οποίο δεν ειχα προβλέψει .
Ισως δεν έχετε και υπομονή να δείτε με τον καιρό το αποτέλεσμα ισως δεν σας έδωσα να καταλάβετε οτι θέλει χρόνο και βροχές για να φανεί .
Θελω όμως να λάβετε υπόψιν σας πριν βγάλετε την ετυμηγορία σας οτι ειχα καλες προθέσεις ,δεν ειχα σκοπό να γελάσω κανέναν ,δεν μου δωθηκε η βοήθεια που ζήτησα ωστε να υπάρχει ακόμα ενας απο εσάς αν υπήρχε ανάγκη ( όπως και έγινε ) και σπατάλησα χρόνο ,έξοδα ,έννοιες προκειμενου να συνησφερω για το καλο όλων .
Λάβετε υπ´οψιν σας τον έντυμο πρότερο αθλητικό μου βίο
Και παρακαλώ μην επηρεαστείτε απο κακόβουλους προβοκάτορες
Περιμένω την ετυμηγορία σας .
Λογο όλων των παραπάνω παρακαλω αν καταδικαςτώ η ποινή να ειναι η ηπιότερη και να εχει ανασταλτικό χαρακτήρα
Σας ευχαριστώ απο καρδιάς και τα λέμε στους ουρανούς .
Για τα προεδρία όμως ....,τα τώρα και τα πρώην αυτό δεν ισχύει .( προέδρους αντιπροέδρους ταμίες κλπ )
Ξέροντας την διαδρομή τις ενέργειες και τον τρόπο που παρθηκαν και εκτελέστηκαν ολα αυτα και τώρα και στο παρελθόν ,απο αυτούς θα ζητήσω το εξής :
Ο ΑΝΑΜΑΡΤΗΤΟΣ ΠΡΩΤΟΣ ΤΟΝ ΛΥΘΟ ΒΑΛΕΤΩ
Άντε καλο Πάσχα αδέλφια και μην τα παίρνετε ολα πολυ σοβαρά ,το ταξίδι αυτό δεν εχει επιστροφή .
Φιλιά σε ολους σας
Κοίτα να χαρείς το ταξίδι ,δεν υπάρχει επιστροφή .