Συντονιστής: Moderators
Aeras έγραψε:φίλοι πιλότοι,
Η επιλογή των πιλότων που θα συμμετέχουν στον αγώνα είναι με την πληρωμή, αυτό παρέχει την δυνατότητα σε πιλότους με χαμηλή FAI βαθμολογία να μπορούν να συμμετέχουν σε έναν διαγωνισμό που ενώ έχει έναν πολύ φιλικό χαρακτήρα ταυτόχρονα προσφέρει μια πολύ καλή FAI βαθμολογία.
πχ με τις ως τώρα συμμετοχές και με τρία έγκυρα τασκ ο αγώνας θα δώσει περίπου 40 wpts - FAI πόντους στον πρώτο νικητή, στο εξωτερικό για να επιλεγεί πιλότος να συμμετέχει σε έναν αγώνα που θα δώσει τέτοια βαθμολογία θα πρέπει ήδη αυτός να έχει τουλάχιστον επάνω από αυτούς τους πόντους.
Επίσης ο διαγωνισμός μας είναι επιλεγμένος και από την PWCΑ ως μέρος της Ελληνικής λινγκας και όπως και τα προηγούμενα χρόνια έδωσε πολύ καλά γράμματα στην PWCΑ κατάταξη.
Αυτοί είναι οι λόγοι που τα Προμάχεια ελκύουν αρκετούς ξένους πιλότους κυρίως από τις γειτονικές μας χώρες αλλά και αρκετούς από την Ρωσία που έχουν εύκολη πρόσβαση μέσο του αεροδρομίου της Θεσσαλονίκης.
Έτσι έχουμε φέτος μια πιο αυξημένη συμμετοχή ξένων πιλότων που έχουν ήδη εγγραφεί και προχωρούν σε πληρωμή για να κατοχυρώσουν την θέση τους στον αγώνα, το όριο των 75 πιλότων σε λίγο θα συμπληρωθεί.
Για όσους θέλουν να συμμετέχουν στο αγώνα, η εγγραφή γίνετε ΜΟΝΟ μέσο της σελίδας μας και η κατοχύρωση της θέσης γίνετε με την πληρωμή, εγγραφές επί τόπου, χωρίς προηγούμενη εγγραφή στην σελίδα του αγώνα δεν θα γίνουν δεκτές, επίσης δεν θα γίνουν δεκτές και εγγραφές πέρα του ορίου των 75 πιλότων.
Φέτος, έχοντας την εμπειρία των προηγούμενων αγώνων ευελπιστούμε να κάνουμε την πιο καλή διοργάνωση που έχει γίνει ποτέ στην Ελλάδα και για αυτό τον λόγο το επίσημο δείπνο θα είναι στην Ταβέρνα του Τσάρλι "ο Κάτω Μύλος"με το καλύτερο φαγητό εβερ!!!
RIHAS έγραψε:ορέ μπριζας που είσαι![]()
paramick έγραψε:Δευτέρα 8/04/2019 - Δεν γίνονται Εγγραφές αλλά εκεί γύρω θα είμαστε...
12:00 Προσέλευση στο κέντρο ενημέρωσης
12:30 Αναχώρηση προς απογείωση
13.00 Ενημέρωση στην απογείωση
13:30 Ελεύθερη πτήση η Προπονητικό Task (γύρνα πίσω ή έστω τηλεφώνα)
Τρίτη 9/4/2019 - Προεγγραφές και Εντελώς Ανεπίσημα Προπόνηση
12:00 Προσέλευση στο κέντρο ενημέρωσης
12:30 Αναχώρηση προς απογείωση
13.00 Ενημέρωση στην απογείωση
13:30 Ελεύθερη πτήση η Προπονητικό Task ( εντελώς περιορισμένη περισυλλογή)
17:00 Λήξη Προπόνησης
Ρε π@@στη μου μόνο εγω δουλεύω ?![]()
![]()
![]()
paramick έγραψε:
Ρε π@@στη μου μόνο εγω δουλεύω ?![]()
![]()
![]()
paramick έγραψε:Αχαααααααχαχαχα......![]()
Απο τις 6 οι Ρώσοι?
Απο τις 5 εμεις...
MIK έγραψε:Για τον καιρό μόνο μη γράψεις
Aeras έγραψε:MIK έγραψε:Για τον καιρό μόνο μη γράψεις
σε λίγο αρχίζουν! το GFS δίνει το πρώτο τεφίγραμμα,![]()
Επιστροφή στην Αγώνες & Συναντήσεις
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες