Ημερομηνία Τετ Μάιος 07, 2025 1:26 am
Text Size

Περιγραφές Πτήσεων & Cross Country

pwc serbia

Πείτε μας πως πετάξατε

Συντονιστής: Moderators

Δημοσίευσηαπό nemeton » Παρ Ιούλ 08, 2005 12:33 pm

Life is too smell to complian..
Enjoy every moment of life
www.icaro-wings.com

Kelly
nemeton
Competition

Δημοσ.: 262

Δημοσίευσηαπό georgex » Παρ Ιούλ 08, 2005 12:52 pm

ΜΠΡΑΒΟ!!!!!!!

τι να πεί κανείς... πωπω τα παιδιά επάνω θα κάνουν γλέντι !!!

georgex
Competition

Δημοσ.: 620

Δημοσίευσηαπό panosagrinio » Παρ Ιούλ 08, 2005 4:59 pm

Φίλε Σλαβεκ

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ

και να ξέρεις δεν είσαι μόνος σου εκεί,

ΟΛΗ Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΜΑΖΙ ΣΟΥ!!!

Παναγιώτης Σαβελώνας

panosagrinio
EN B

Δημοσ.: 39

Δημοσίευσηαπό tsoukasvaggelis » Παρ Ιούλ 08, 2005 5:05 pm

Δίνω 3000 ευρώ στο NORAD (trim administrator) για να αγγίζει το αλεξίπτωτό μου κάθε μέρα στους αγώνες και 5000 για να τριμάρει «κατάλληλα» των υπολοίπων.
ΒΤ

tsoukasvaggelis
Competition

Δημοσ.: 459

Δημοσίευσηαπό guru » Παρ Ιούλ 08, 2005 5:29 pm

TsoukasVaggelis έγραψε:Δίνω 3000 ευρώ στο NORAD (trim administrator) για να αγγίζει το αλεξίπτωτό μου κάθε μέρα στους αγώνες και 5000 για να τριμάρει «κατάλληλα» των υπολοίπων.
ΒΤ

Νομίζω ότι ο norad δεν καταδέχεται να κάνει τριμάρισμα στο Ελληνικό πρωτάθλημα, ιδίως με την ευτελή αμοιβή που προσφέρεις.

Η ειδικότητά του είναι αυστηρά για αγώνες PWC και πάνω.

Apostolos Mavrothalassitis
Axis team
guru
Competition

Δημοσ.: 537

Δημοσίευσηαπό tsoukasvaggelis » Παρ Ιούλ 08, 2005 5:49 pm

Χα Χα,
Απλά έβαλα αρχική προσφορά αφού δεν υπάρχει και τιμοκατάλογος.
Αν γίνεται πλειστηριασμός ακούμε προσφορές!
ΒΤ

tsoukasvaggelis
Competition

Δημοσ.: 459

Δημοσίευσηαπό apo » Παρ Ιούλ 08, 2005 8:55 pm

panosagrinio έγραψε:Φίλε Σλαβεκ

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ

ΟΛΗ Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΜΑΖΙ ΣΟΥ!!!

Παναγιώτης Σαβελώνας

Δεν είναι μόνος του. Είναι και ο Ιωακείμ μαζί του.
Συγχαρητήρια στα παιδιά που μας κάνουν υπερήφανους!

apo
EN A

Δημοσ.: 19

Δημοσίευσηαπό slav » Σάβ Ιούλ 09, 2005 1:01 am

task trito 95.5 km kanis sto gol
ioakim 30 tesh ego 26

slav

freedom team

slav
EN B

Δημοσ.: 77

Δημοσίευσηαπό badder » Σάβ Ιούλ 09, 2005 11:11 am

Super επιδόσεις. Ανεβαίνει το επίπεδο και οι προσδοκίες μας.

Στην 27η και 32η θέση μέχρι τώρα.
Μπράβο παιδιά.

Η απλούστερη λύση είναι η σωστή.
badder
Διαχειριστής||Διαχειρίστρια

Δημοσ.: 2712

Δημοσίευσηαπό freedom » Σάβ Ιούλ 09, 2005 12:51 pm

Slav

COCHAM CIE
BARDZO UWAZAJ
NA SIEBE BADZ
ROZTROPNY NAUCZYCIEL

DIONIZEGO

freedom
Competition

Δημοσ.: 295

Δημοσίευσηαπό freedom » Σάβ Ιούλ 09, 2005 12:56 pm

Hello Dionisis,

Yes we saw this, it is really wonderful !
We are so happy for Slavec !!
Hope he will win the comp !!!

All the best !

Valéry

team advance

freedom
Competition

Δημοσ.: 295

Δημοσίευσηαπό agrodoc » Σάβ Ιούλ 09, 2005 11:07 pm

Μόλις έλαβα μήνυμα στο κινητό. Τελική κατάταξη : Ιωακείμ 34, Slavek 37 !!! :lol: Συγχαρητήρια στα παιδιά. Είναι κατενθουσιασμένοι. Πετάμε ψηλά και μακριά και'μεις μαζί τους (και περιμένουμε τη μέρα...!) Μπράβο και ψηλότερα, γιάυτούς και πολλούς ακόμα ! :wink:

agrodoc
Competition

Δημοσ.: 302

Δημοσίευσηαπό badder » Δευτ Ιούλ 11, 2005 11:03 am

Μπράβο παιδιά... πάντα τέτοια (.. και καλύτερα:))

badder

Δημοσίευσηαπό nemeton » Δευτ Ιούλ 11, 2005 8:07 pm

Ta apotelesmata sto www.pwca.org

Life is too smell to complian..
Enjoy every moment of life
www.icaro-wings.com

Kelly
nemeton
Competition

Δημοσ.: 262

Δημοσίευσηαπό panosagrinio » Πέμ Ιούλ 14, 2005 10:25 pm

Αγαπητέ Αποστόλη (apo)

Φαίνεται από το ύφος του σχολιασμού που έκανες στο συγχαρητήριο μήνυμα που έστειλα στον φίλο μου Σλάβεκ ίσως δεν έγιναν αντιληπτά κάποια πράγματα.

1. το συγχαρητήριο μήνυμα είναι προσωπικό και απευθύνεται στον φίλο Σλάβεκ (Φίλε Σλαβεκ…), και τους φίλους μου εγώ του βάζω μέσα στην καρδιά μου και στην καλύτερη θέση μάλιστα.

2. Η λέξη «ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ» είναι γιατί κέρδισε τασκ σε PWC και μάλιστα με 1000 βαθμούς.

3. τα υπόλοιπα επέχουν θέση εμψύχωσης και τόνωσης ηθικού (από τον φίλο του) για να συνεχίσει τον δύσκολο αγώνα του και να φέρει ακόμη καλύτερα αποτελέσματα πρώτα γι αυτόν και μετά για εκείνο το GRΕ που μοστράρισε πρώτη μούρη στην ιστοσελίδα της PWC.

4. και το σπουδαιότερο τα «ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ» τα κέρδισε με την αξία και το ήθος του και δεν τα ζητιάνευσε σχολιάζοντας τα προσωπικά μηνύματα άλλων.

ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΚΟΜΗ ΦΟΡΑ ΦΙΛΕ ΣΛΑΒΕΚ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ.
Παναγιώτης Σαβελώνας

panosagrinio
EN B

Δημοσίευσηαπό apo » Παρ Ιούλ 15, 2005 3:32 pm

Αγαπητέ Παναγιώτη! (και γραμματέα της ΕΑΠ)
[quote="panosagrinio"]Αγαπητέ Αποστόλη (apo)

Φαίνεται από το ύφος του σχολιασμού που έκανες στο συγχαρητήριο μήνυμα που έστειλα στον φίλο μου Σλάβεκ ίσως δεν έγιναν αντιληπτά κάποια πράγματα.

Μάλλον οχι...ασε που δεν κατάλαβα τι κατάλαβες, αλλά και γιατί 4 παράγραφοι να μου εξηγήσεις τα «ευκόλως εννοούμενα»….

1. το συγχαρητήριο μήνυμα είναι προσωπικό και απευθύνεται στον φίλο Σλάβεκ (Φίλε Σλαβεκ…), και τους φίλους μου εγώ του βάζω μέσα στην καρδιά μου και στην καλύτερη θέση μάλιστα.

Συγνώμη αλλά νόμιζα ότι μιλούσες και με την ιδιότητα του ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ ΤΗΣ ΕΑΠ! Και σκέφτηκα, μάλλον θα ξέχασε ότι είναι και ο Ιωακείμ εκεί που αντιπροσωπεύει κι αυτός τα Ελληνικά χρώματα εκτός του εαυτού του και τυγχάνει να είναι και συντοπίτης...τι να πω, δεν κατάλαβα...Επειδή το είπες σε FORUM και ουχί πχ. τον πήρες τηλέφωνο. Βρέθηκα σε σύγχυση. Ταπεινά συγνώμη επ αυτού. Είμαι σίγουρος οτι αντελίφθιν εσφαλμένα...την πρόθεση!

2. Η λέξη «ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ» είναι γιατί κέρδισε τασκ σε PWC και μάλιστα με 1000 βαθμούς.
Άτοπο...Όλοι είπαμε το ίδιο. Όλοι είπαμε ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ η σχεδόν όλοι, και για τον Ιωακείμ που τερμάτισε 5 λεπτά πίσω από τα «τερατάκια» και τελικά κατέλαβε-αν (αν δεν κάνω λάθος) τις καλύτερες θέσεις σε PWC που μέχρι τώρα σαν GRC έχουμε καταφέρει.

3. τα υπόλοιπα επέχουν θέση εμψύχωσης και τόνωσης ηθικού (από τον φίλο του) για να συνεχίσει τον δύσκολο αγώνα του και να φέρει ακόμη καλύτερα αποτελέσματα πρώτα γι αυτόν και μετά για εκείνο το GRΕ που μοστράρισε πρώτη μούρη στην ιστοσελίδα της PWC.

Νομίζω όλοι μας σταθήκαμε στο πλευρό του - τους και χαρήκαμε ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ κι ας μην είμαστε "κολλητοί". Για το GRE ακριβώς έκανα και την «τρομερή» παρατήρηση φίλε Παναγιώτη ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ ΤΗΣ ΕΑΠ. Για το GRE μίλησα κι εγώ…

4. και το σπουδαιότερο τα «ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ» τα κέρδισε με την αξία και το ήθος του και δεν τα ζητιάνευσε σχολιάζοντας τα προσωπικά μηνύματα άλλων.
* Βλέπε ποιο πάνω.+¨
Τα προσωπικά μηνύματα αγαπητέ Παναγιώτη ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ ΤΗΣ ΕΑΠ τα λες επί προσωπικού οχι σε FORUM! Εκεί επιδέχονται σχολιασμού αναπόφευκτα...
Αυτό λοιπόν, που λες εδώ φίλε Παναγιώτη ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ ΤΗΣ ΕΑΠ, περι ζητιανιάς, ας μην το σχολιάσω. Ακούγεται σαν εμπάθεια και δεν νομίζω ότι θα ήθελες να δείξεις εμπάθεια για κάποιον. Μάλλον σου ξέφυγε...

ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΚΟΜΗ ΦΟΡΑ ΦΙΛΕ ΣΛΑΒΕΚ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ.

Από όλους μας και στα δυο παιδία ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ! Πραγματικά μας χαρίσανε απίστευτα πλατιά χαμόγελα!
Τα υπόλοιπα φίλε Παναγιώτη και ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ ΤΗΣ ΕΑΠ απο κοντά με το καλό, γιατί εδώ είναι FORUM και ενοχλούμε αλλά και μας "κακοχαρακτηρίζουν".
:wink: :wink: Αυτά, Τέλος._

apo
EN A

Δημοσ.: 19

Δημοσίευσηαπό badder » Σάβ Ιούλ 16, 2005 11:48 am

Μα σε θέμα για την επιτυχία να γίνετε τέτοια ιστορία...?

Πέρα από τα υπόλοιπα να ξεκαθαρίσω ότι κακώς μπερδεύται η προσωπική άποψη, γνώμη, βούληση των όσων είναι στην ΕΑΠ με την επίσημη θέση της επιτροπής. Η επίσημη ενημέρωση γίνετε από την ιστοσελίδα της ΕΑΠ και οτιδήποτε άλλο αποτελεί προσωπική τοποθέτηση του καθενός, σαν πιλότοι που πετάμε με ολους τους άλλους.

Αν είναι κάθε φορά που εκφράζουμε την άποψη μας ή απλώς αναφέρουμε κάτι να ερμηνεύεται με τέτοιο τρόπο... να βρούμε να πετάμε κάπου μόνοι μας και να μην ερχόμαστε σε επαφή με φίλους και γνωστούς.

Οι συζητήσεις εδώ είναι και για τα προσωπικά μηνύματα όπως έχετε δει, και σε πολλές περιπτώσεις γίνονται μέχρι και διάλογοι.

Απόστολε ξέρεις ότι δεν έχω κανέναν πρόβλημα αλλά εδώ δεν έχει σχέση η ιδιότητα των μελών της ΕΑΠ με τα όσα γράφονται.

Καλές πτήσεις το σ/κ σε όλους :)

badder

Δημοσίευσηαπό panosagrinio » Δευτ Ιούλ 18, 2005 9:51 am

Αγαπητέ Αποστόλη (apo)

Στην απάντησή σου είναι διάχυτος ένας μικρός εκνευρισμός και μία σύγχυση στο ύφος και την δομή της.
Δεν πειράζει συχωρεμένος και μην ανησυχείς θα σου περάσει με τον καιρό.

Όσο για εκείνο το Γραμματέα της ΕΑΠ που σκαρφίστηκες και μοστράρεις θέλοντας να δώσεις άλλη διάσταση και άλλη κατεύθυνση στο θέμα μου θυμίζεις τον πνιγμένο που πιάνεται από τα μαλλιά του για να γλιτώσει και να καταφέρει να βγει αλώβητος από την δίνη στην οποία βρέθηκε.
Δεν πειράζει συχωρεμένος ξανά και μην ανησυχείς θα σου περάσει με τον καιρό.

Βέβαια εκεί που γράφεις Όλοι είπαμε ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ η σχεδόν όλοι, αποδεικνύεις ότι τα νούμερα από τα προσωπικά συγχαρητήρια μηνύματα που δέχθηκαν οι πιλότοι δεν κάνουν λάθος και είναι σε δυσανάλογο αριθμό. Ευτυχώς που είσαι έξυπνο παιδί και κατάλαβες την διαφορά των συγχαρητηρίων μηνυμάτων, αλλά παρόλα αυτά έγινες επαίτης συγχαρητηρίων μηνυμάτων και έψαξες για σανίδα σωτηρίας στον Γραμματέα της ΕΑΠ.
Δεν πειράζει συχωρεμένος ξανάμανά και μην ανησυχείς θα σου περάσει με τον καιρό.

Εκεί που γράφεις «... επιδέχονται σχολιασμού αναπόφευκτα...» βεβαίως δεν αμφισβητώ αλλά με την όλη ιστορία μου θύμισες ένα σκυλί στο χωριό μου που όταν κάποιος περαστικός περνούσε από την γειτονιά του τον γάβγιζε μέχρι να απομακρυνθεί και το σκυλί αυτό το είχαμε ονομάσει «το σκυλί της Νταούλους». Είσαι μεγάλο, σοβαρό παιδί και δεν νομίζω να θέλεις να οικειοποιηθείς αυτό τον χαρακτηρισμό.

Όσο για τα προσωπικά μηνύματα μου σαν Παναγιώτης Σαβελώνας, θα τα στέλνω
σε όποιον θέλω,
όποτε θέλω,
όπως θέλω,
όταν θέλω,
γιατί το θέλω
και να είσαι σίγουρος όταν θελήσω συνήγορο δεν θα σε καλέσω και ούτε θα ζητήσω την άδειά σου.

Και φίλε Σλάβεκ επειδή νομίζω ότι τα προσωπικά συγχαρητηριά μου αλλοιώθηκαν με όλα αυτά σου περνάω ξανά ατόφιο το αρχικό μηνυμά μου για να το χαρείς ακόμη καλύτερα και να πάρεις δύναμη για το PWC στην Ιταλία.

"Φίλε Σλαβεκ

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ

ΟΛΗ Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΜΑΖΙ ΣΟΥ!!! "

Παναγιώτης Σαβελώνας

panosagrinio
EN B

Δημοσίευσηαπό agrodoc » Τρί Ιούλ 19, 2005 2:01 pm

Κανένας δεν μπορεί να γίνει φίλος κανενός με το ζόρι, και ούτε είναι ζητούμενο. Από την άλλη δεν αντιλαμβάνομαι να "ζητιανεύτηκαν" συγχαρητήρια για κάποιον, ειδικά όταν ο τελευταίος αποδεικνύει με τις πτήσεις και τις θέσεις που καταλαμβάνει στους αγώνες, αν έχει ανάγκη να "ζητιανέψει" συγχαρητήρια(πολύ περισσότερο μέσω τρίτων).
Το ανώφελο και άτοπο της περαιτέρω "διένεξης", αποδεικνύουν οι δύο πιλότοι με τη συμπεριφορά τους και το ήθος τους, που όντας από τους καλύτερους πιλότους που εκπροσωπούν τα ελληνικά χρώματα(είτε σαν ομάδα-Καλάβρυτα, είτε ατομικά-Σερβία), παραμένουν μεταξύ τους καλοί φίλοι, χωρίς αθέμιτο ανταγωνισμό ή μισαλλοδοξία, κάνοντας το καλύτερο που μπορούν κάθε φορά. Και αυτό πέραν του χαρακτήρα του κάθε πιλότου, πιστεύω ότι οφείλεται στο γεγονός ότι ο καθένας τους, ξέρει ποιος είναι!
Δεν ήθελα να γράψω σ'αυτό το post, αλλά γνωρίζω όλους τους "εμπλεκόμενους" και τους έχω παρακολουθήσει από κοντά στα 2 χρόνια που είμαι στο χώρο,και θα πω το κοινότυπο: είναι όλοι πολύ καλά παιδιά.
Αλλά όταν η υποκειμενικότητα, συγκρούεται με την αντικειμενικότητα, κατά κανόνα νικάει η πρώτη. Ή πιο απλά, ο καθένας εμμένει στις απόψεις του για τα πράγματα.
Αλλά εδώ, αγαπητοί wingmen, δεν είναι forum ψυχανάλυσης! :lol:

agrodoc
Competition

Δημοσ.: 302

Προηγούμενη

Επιστροφή στην Περιγραφές Πτήσεων & Cross Country

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 4 επισκέπτες