TAKI έγραψε:ΚΑΙ ΠΟΥ να δεις πως θα νιωσεις οταν ανεβεις σε παραμοτερ.
γιατι βεβαια για την ωρα δεν μπορεις να εχεις αποψη για το θεμα.
εκει ελα να μου πεις τι θα νιωσεις
..καλα εγω δεν εχω ανεβει και δεν εχω αποψη

Συντονιστής: Moderators
TAKI έγραψε:ΚΑΙ ΠΟΥ να δεις πως θα νιωσεις οταν ανεβεις σε παραμοτερ.
γιατι βεβαια για την ωρα δεν μπορεις να εχεις αποψη για το θεμα.
εκει ελα να μου πεις τι θα νιωσεις
ian έγραψε:..καλα εγω δεν εχω ανεβει και δεν εχω αποψη
TAKI έγραψε:υ.γ. η ειρωνια ειναι μια καλη λυση οταν δεν εχεις τι να πεις
guru έγραψε:TAKI έγραψε:υ.γ. η ειρωνια ειναι μια καλη λυση οταν δεν εχεις τι να πεις
Φίλε TAKI, πιθανόν να μην το κατάλαβες αλλά σου απαντήσανε με 6 σελίδες εκ των οποίων αρκετές από πιλότους και εκπαιδευτές με top εμπειρία στο παρα5.
Αν δεν σου είπε κάτι αυτό... [ img ]
Από θέμα πλάκας και μου αρέσει να κάνω και την δέχομαι ευχαρίστως. Μάλιστα χάρηκα που η διασκέδαση έφτασε έως την Δράμα (φίλος frog).
Καλές πτήσεις...
norad έγραψε:Φιλε Τάκη για να συνοψίσουμε:
Καλό και άγιο το παραμοτέρ, αλλά το ξεκινάς για λάθος λόγους και σε λάθος στιγμή, και αυτό μπορεί να είναι επικίνδυνο.
Σωστός τρόπος/λόγος:
Κάνεις χρόνια ελεύθερο, το κατέχεις, και παίρνεις και ένα παραμοτέρ για να πετάς όταν δεν πετάει το βουνό.
Λάθος τρόπος/λόγος:
Δεν ξέρεις καλά παραπέντε, σε φοβίζει το βουνό, και ξεκινάς παραμοτέρ ως εναλλακτική.
Αυτό που προσπαθούν να σου πουν όλοι εδώ μέσα είναι ότι το παραμοτέρ μπορεί να αποβεί επικίνδυνο αν δεν κατέχεις καλά το ελεύθερο, ακόμα και αν εσένα σου φαίνεται ασφαλές από την πρώτη σου επαφή.
Υ.Γ. Προς λοιπούς: Καλά ρε τσογλάνια, έπρεπε να γράψει ο Τάκης για παραμοτέρ για να ξυπνήσετε; ε? ΕΕΕ??
norad έγραψε:Υ.Γ. Προς λοιπούς: Καλά ρε τσογλάνια, έπρεπε να γράψει ο Τάκης για παραμοτέρ για να ξυπνήσετε; ε? ΕΕΕ??
guru έγραψε:ΤΑΚΙ:
Έλεος!!!
Ρε μπας και σε έχει βάλει ο andread, norad, badder για να ανεβάσεις την κίνηση του forum που έχει ψιλοψοφήσει τώρα τελευταία? [ img ]
orck έγραψε:ναι ΤΑΚΙ και βεβαια να γραψεις γιατι αλλιως μας περνει υπνος
αν θες πεταξου καποια μερα με βορια στον Κιθαιρωνα να τα πουμε απο κοντα
Freedom έγραψε:ΤΑΚΙ μου
Μιλάς συνέχεια για το δάσκαλο σου μπορείς να μας πεις ποιος είναι?
Γιατί εγώ 15 χρόνια στο χώρο και δεν κατάφερα να βρω ένα δάσκαλο για Paramoter εσύ που τον βρήκες ρε θηρίο?![]()
πες μου να παω και εγω.
Φιλικα
Διονυσης
guru έγραψε:norad έγραψε:Υ.Γ. Προς λοιπούς: Καλά ρε τσογλάνια, έπρεπε να γράψει ο Τάκης για παραμοτέρ για να ξυπνήσετε; ε? ΕΕΕ??
[ img ]
ΣΑΣ ΤΑ ΕΙΠΑ!!!! ΑΥΤΟΣ ΤΟΝ ΕΒΑΛΕ!!!! ΑΙΣΧΟΣ!!!
[ img ][ img ][ img ][ img ][ img ][ img ][ img ][ img ][ img ][ img ][ img ][ img ]
[ img ][ img ][ img ][ img ][ img ][ img ][ img ][ img ]
guru έγραψε:ΤΑΚΙ:
Έλεος!!!
Ρε μπας και σε έχει βάλει ο andread, norad, badder για να ανεβάσεις την κίνηση του forum που έχει ψιλοψοφήσει τώρα τελευταία? [ img ]
debill έγραψε:Φίλε Τάκη…
Το θέμα είναι τεράστιο, δεν θέλω να το επεκτείνω άλλο.
Ότι πετάει καλό είναι. Εδώ όλοι, το ίδιο όνειρο βλέπουμε κάθε βράδυ….
Το μόνο σίγουρο σε όλη την ιστορία είναι ότι πρώτα πρέπει να κάνεις «κτήμα» σου, (και μιλάμε ότι αυτό το κτήμα είναι ατελείωτο), την ελεύθερη πτήση και μετά να προσπαθήσεις να γευτείς τις χαρές της μηχανοκίνησης.
Πως θα γνωρίζεις τα επίνεμα, την ανεμοβαθμίδα, την σύγκληση και τόσα αλλα αν δεν κάνεις ελεύθερη πτήση?
Η φανταζεσαι ότι με ένα μοτοράκι «του κώλου», έγινες από την μια στιγμή στην άλλη F16 ή APACHE παντός καιρού?
Φυσικά αυτό που ΔΕΝ χρειάζεται συζήτηση είναι, ότι το βουνό δεν το παρατάμε , όσο γλυκιά ΣΕΙΡΗΝΑ και αν είναι η προπέλα, ΤΟ ΒΟΥΝΟ είναι ο μεγαλύτερος δάσκαλος και δεν μπορώ να ακούω χαζές κουβέντες απο φανατικούς παραμοτεριστές «και ποιο είναι το θερμικό που θα μου κάνει εμένα κουμάντο στην πτήση μου» ?????!!!!! . Πάλι ξέφυγα από την κουβέντα μας.
Και τέλος έχασες το δεύτερο φανταστικό σεμινάριο από τον Michel Garnet στον Πλαταμώνα και ελπίζω του χρόνου να μας τιμήσεις με την παρουσία σου.
Επιστροφή στην Περιγραφές Πτήσεων & Cross Country
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 4 επισκέπτες