Ημερομηνία Τετ Μάιος 07, 2025 1:43 am
Text Size

Περιγραφές Πτήσεων & Cross Country

Αμφίκλεια 01-02.04

Πείτε μας πως πετάξατε

Συντονιστής: Moderators

Αμφίκλεια 01-02.04

Δημοσίευσηαπό MIK » Δευτ Απρ 03, 2006 8:11 pm

Το χειρότερο Σαββατοκύριακο της ζωής μου

Τελος. Το παρατάω το παραπέντε. Η πίκρα που μου έδωσε είναι πολύ μεγάλη για να την αντέξω και για να μη ζήσω χειρότερα το αποφάσισα. Φοβήθηκα τρόμαξα για μένα και τους δικούς μου. Έζησα ότι χειρότερο μπορεί να πάθει ένας παραπεντιστής. Χάρηκα που σας γνώρισα καλές πτήσεις και καλές προσγείωσεις.

Ύστερα από δύο ¨πτησάρες¨ (για μένα) κανένας δεν ήθελε να μιλήσει για παραπέντε. Τους μίλαγα για σύννεφα αετούς και αναστροφες στα 2300 και αλλάζαν θέμα. Εχουν περάσει 42 ώρες από την προσγείωση της πρώτης μέρας και δεν έχω μιλήσει για παραπέντε. Κανένας να μοιραστεί τη χαρά τον πόνο το δάκρυ εκτός από τον τοίχο και τη γάτα μου. Αυτή με έπεισε να μην αυτοκτονήσω αλλά να το κόψω.

Το μοναδικό που είπαν οι παρέες μου τις τελευταίες δύο μέρες είταν ένα τσιριχτό ααααα όταν σε ένα βιντεάκι η κάμερα γυρνάει προς τα κάτω και δείχνει τη γη από ψηλά.

Σάββατο. Λουκάς ψηλά από νωρίς. Εγώ φεύγω για Τιθορέα και κατεβαίνω λόγο απότομης μη απόλαυσης πτήσης. Μετά έμαθα ότι είχα τα πρώτα συμπτώματα ηλίασης από το παλιοσκί. Μάνος πήγε γενική γύρα Παρνασσού και στο γυρισμό πήγε και με Λάμπρο Τιθορέα για εκπαιδευτικούς λόγους. Τα GIN ψηλά κουκλιά.

Όλοι ύψος αν και αρκετοί με τη δεύτερη και πολύ ωραία μέρα με τον εξής τρελό καιρό. Σύννεφα 2800 η αναστροφή των ονείρων μας στα 2300, θερμικά γενικά που μπορεί και μην σου δίναν τιποτα χαμηλά, αλλά ψηλά πέταγες. Πάντως τα πουλιά τα πιανάν τα σύνεφα με τριάρια στα 2800 Ξύλο καλό νωρίς απόλαυση αργότερα με θερμικά μέχρι αργά.

Τώρα γιατί το Leonardo δείχνει ανοδικό +11.8 δεν θέλω να το σκέφτομαι. Το βάριο ήταν χαλασμένο σχεδόν όλη τη πτήση. Δυστυχώς είχα υσηχία στο θερμικό και ήρθε ο αετός και μου έριξε 60 μέτρα στα 200 κέρδος. Το παλιοπουλο θα νομίζει ότι μου ρίχνει περισσότερο από τον σλαβεκ τόσο χάλια που πέταγα. Γι αυτό πάντα προτιμάμε σλαβεκ για παρέα στο θερμικό δεν παραπονιέται για τον ήχο του βάριο.

Κυριακή

Παροξυσμός. Λουκάς ψηλά από νωρίς, Αντρέας γερή πτήση,Άλκης πρέπει να έφαγε πρωινό και κάμια στιγμή ένα παγωτό γενικά ή πέταγε ή ανέβαινε να πετάξει, Σλάβεκ ή στο αμάξι ή Τιθορέα ή πέταγε, γενικά όλοι θερμικάρισμα μέχρι βάσεως. Εγώ αφού κατάλαβα πως το βουνό δεν δουλεύει από μπροστά μετά από μια ώρα χαροπαλέματτος βγήκα στην Εθνική Οδο του κάμπου για να επιλέγω θερμικά. Όταν μεγαλώσω θέλω να γίνω Gus στις 2 ώρες πτήσης να μη σκέφτομαι χοιρινές μπριζόλες αλλά που μπορεί να φτάσω.

Βάση παρεούλα και φυσικά όλοι σε αντίθετες κατευθύνσεις.

Απίστευτη μέρα μαύρα ανεβαστικά κούμουλα ελάχιστα cirrus, βάση 2300 θερμικά +8, ήπια, έκανε όλους χαρούμενους.

Μάνο ευτυχώς που θα φεύγαμε παρέα να πετάξουμε μαζί

Ναι ναι οχτάρι σας βλέπω θα πετάξω

Σάββατο

O πρωταγωνιστής όμως ήταν ο κούκλος που άμα η Πυθία τότε είχε ένα παραπέντε θα είμασταν Τούρκοι

[ img ]

Τα βλέπετε τα σύννεφα. Ε κοιτάξτε και την αναστροφή από κάτω. Προς Δασκάλους: Τι control και μ......ς μια καλή αναστροφή για κάνα δύωρο και γίνεσαι σουπερ στο active flying.

[ img ]

Επιτέλους άκουσα ¨που στο διάολο είναι αυτό, δεν έρχομαι να σε μαζέψω¨ από γυναίκα με παντόφλα και κινητό στο χέρι.

[ img ]

Κυριακή

Δεν είναι λιγο μαλ...α να είμαι στη βάση και να κατεβαίνω για να ξαναπάω βάση

[ img ]

Βάση παρέα Λάμπρο Μάνο.

[ img ]

Δηλαδή αν πιάσω το νεφόδρομο κάνω πενηντάρα και έχει να διαβάζει ένα μήνα ο Γιάννης?

[ img ]

Τελευταία επεξεργασία απο MIK την Δευτ Απρ 03, 2006 11:17 pm, επεξεργάστηκε 3 φορές συνολικά.
SUNSET TEAM ΠΑΝΩ ΣΤΗ ΓΡΑΜΜΗ 150KV
MIK
Competition

Δημοσ.: 1645

Δημοσίευσηαπό orck » Δευτ Απρ 03, 2006 9:03 pm

Μιχαλη ωρες ωρες δεν καταλαβαινω ΤΙΠΟΤΑ απο αυτα που γραφεις
χαιρομαι που εγινες τοσο γρηγορα τοσο καλος πιλοτος και ελπιζω να εισαι στην Β κατηγορια φετος

(Γιαννη ετοιμος; καλη σου ορεξη!!! αυριο το πρωι κατι θα βρω να ρωτησω τον ΜΙΚ για να εχεις μια καλη απαντηση-σεντονι το μεσημεριανο σου)

orck
Competition

Δημοσ.: 447

Δημοσίευσηαπό andread » Δευτ Απρ 03, 2006 9:58 pm

Ειπαμε οτι πετάξαμε και μεις χτες , μεχρι που ανοιγουμε το διαολοίντερνετ
και παμε να διαβάσουμε το νταμπλιγιου νταμπλιγιου νταμπλιγιου σκαι τζι αρ.

Ρε ΜΙΚ θα μας τρελάνεις δευτεριάτικα !!!
Τα χάπια μου

Παντα τέτοια!!!

andread
Διαχειριστής||Διαχειρίστρια

Δημοσ.: 725

Δημοσίευσηαπό badder » Τρί Απρ 04, 2006 10:45 am

έχω παρατάξει 39 φυλλάδια για delivery φαγητού και αναμένω για την παραγγελία... :P

Η απλούστερη λύση είναι η σωστή.
badder
Διαχειριστής||Διαχειρίστρια

Δημοσ.: 2712

Δημοσίευσηαπό georgex » Τρί Απρ 04, 2006 10:47 am

Εγώ μια και έχασα το Σάββατο, προσπάθησα να μην μπω να δω τι έγινε αλλά τελικά σήμερα δεν κρατήθηκα... αααα λιποθυμάω...

Μπράβο ρε Μικ.

Θα ανέβω πάλι Παρνασσό, που θα πάει.

georgex
Competition

Δημοσ.: 620

Δημοσίευσηαπό tsoukasvaggelis » Τρί Απρ 04, 2006 2:47 pm

Right people, right place, right time
Vangelis

tsoukasvaggelis
Competition

Δημοσ.: 459

Δημοσίευσηαπό MIK » Τρί Απρ 04, 2006 6:54 pm

orck έγραψε:χαιρομαι που εγινες τοσο γρηγορα τοσο καλος πιλοτος και ελπιζω να εισαι στην Β κατηγορια φετος

Aπό την άλλη Παναγιώτη το μόνο που σκέφτομαι ήταν ότι και στις δύο πτήσεις δεν πέταξα καθόλου καλά και σε καμία περίπτωση δεν έγινα καλός πιλότος. Ατελείωτα λάθη σε αποφάσεις για το που θα πάω και που θα βρω το επόμενο και φυσικά πολύ χάσιμο χρόνου σε μέρη που δεν είχαν ελπίδα.

Την πτήση την είχες άνετα και εσύ και όλοι όσοι τους αφήνει ο δάσκαλός τους να πετάνε με θερμικά και μη σου πω ότι θα πήγαινες πολύ μακρύτερα.
Άλλωστε όλοι κάναν πτησάρες.

Η μέρα είναι το μυστικό και το μέρος. Το βουνό είναι πάντα εκεί τόσο όμορφο και κάποιες μέρες ΕΙΝΑΙ η μέρα που θα σε κάνει να παραμιλάς με την πτήση και την ομορφιά της.

Και για αυτό πάω για 414 Στρατιωτικό Νοσοκομείο Ειδικών Νοσημάτων (ψυχιατρείο). Μέσα στο στρατόπεδο εδώ και δυο μέρες από στρατιώτη (νεό κιόλας) μέχρι Ταξίαρχο μόλις αρχίζω να τους λέω για αναστροφή στα 2300 φεύγουν τρέχοντας και ο μικρός στρατιώτης πάλι κλαίει. Τέλος σου λέω δε ξαναπετάω.

Αυριο Κιθαιρώνα :?:

MIK
Competition

Δημοσ.: 1645

Επιστροφή στην Περιγραφές Πτήσεων & Cross Country

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης