Ημερομηνία Σάβ Μάιος 03, 2025 4:07 pm
Text Size
Αρχική Κοινότητας Γενική Συζήτηση Συζητήσεις

Συζητήσεις

Εξετασεις ?

Θέματα γενικού ενδιαφέροντος που αφορούν τον χώρο του αλεξιπτώτου πλαγιάς.

Συντονιστής: Moderators

Εξετασεις ?

Δημοσίευσηαπό Epsilon4 » Παρ Απρ 07, 2006 12:43 am

Καλησπερα σε όλους και καλη και ασφαλης πανω απο όλα πτητική χροννιά!!
Οι εξετασεις θα γινουν κανονικά το σαββατο??
Στο site της ΕΑΠ δεν υπαρχει νεα σχετικη ανακοινωση αρα να υποθεσω ότι θα ισχυσει το προγραμμα?..9 :00 εναρξη κλπ..
¨Οποιος ξερει ας απαντησει

Epsilon4
EN A

Δημοσ.: 20

Δημοσίευσηαπό kswift » Παρ Απρ 07, 2006 10:29 am

το πρόγραμμα ισχύει, αρα θα τα πούμε αύριο το πρωί.

kswift
Competition

Δημοσ.: 316

Δημοσίευσηαπό ex_hustler » Κυρ Απρ 09, 2006 10:11 pm

Καλησπέρα σας!

Τελικά οι εξετάσεις έγιναν με απόλυτο timing καιρού! Δε ξέρω για τους Π αλλά οι ΠΛ (ΠουΛάκια) εξεταστήκαν στα πρακτικά. Από μέρους μου συγχαρητήρια στη διοργάνωση, στον ΑΟΚ, στον πορτιέρη λοχαγό, στους εξεταστές και σε όλους τους λοιπούς παράγοντες της διοργάνωσης. Δεν έχω συμμετέχει σε άλλες εξετάσεις για να έχω μέτρο σύγκρισης αλλά ως "εξεταζόμενος" δεν είχα κανένα παράπονο. Συνεχή ενημέρωση από τους εξεταστές, αμείωτο κέφι και έλειψη κενών αναμονής που θα κούραζαν τη διαδικασία.

Ο καιρός με το μέρος μας, πετάξαμε, κάναμε τις αυτιοστροφίτσες μας και πήγαμε για προσγείωση. Το μόνο που με τρόμαξε ήταν μια απογείωση που είδα πολύ "αλαφάνταλη". Ευτηχώς ο άνθρωπος τα κατάφερε και απογειώθηκε στα τελευταία μέτρα της πίστας χωρίς να φτάσει στα πουρνάρια.

ex_hustler
EN B

Δημοσ.: 67

Δημοσίευσηαπό orck » Δευτ Απρ 10, 2006 12:26 am

μια χαρα ηταν

παντως μην τα φοβασαι τα πουρναρια, και να πεσεις επανω τους δεν θα παθεις κατι, λιγες γρατσουνιες και 3 ωρες να ξεμπλεκεις τα σκοινακια σου :)

orck
Competition

Δημοσ.: 447

Δημοσίευσηαπό stigma98 » Δευτ Απρ 10, 2006 1:08 pm

[quote="ex_hustler"]Καλησπέρα σας!

Από μέρους μου συγχαρητήρια στη διοργάνωση, στον ΑΟΚ, στον πορτιέρη λοχαγό, στους εξεταστές και σε όλους τους λοιπούς παράγοντες της διοργάνωσης. Δεν έχω συμμετέχει σε άλλες εξετάσεις για να έχω μέτρο σύγκρισης αλλά ως "εξεταζόμενος" δεν είχα κανένα παράπονο. Συνεχή ενημέρωση από τους εξεταστές, αμείωτο κέφι και έλειψη κενών αναμονής που θα κούραζαν τη διαδικασία.

Ο ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΛΕΕΙ''''Ο ΧΩΡΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΓΡΑΠΤΗ ΚΑΙ ΠΡΟΦΟΡΙΚΗ ΕΞΕΤΑΣΗ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΠΑΡΚΗΣ ΚΑΙ ΑΝΕΤΟΣ ΜΕ ΓΡΑΦΕΙΑ ΚΑΙ ΚΑΘΙΣΜΑΤΑ.'''ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΑΝ.TI ΠΑΡΑΠΟΝΟ ΝΑ ΕΧΕΙΣ?ΟΙ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΚΙΘΑΙΡΩΝΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΑ ΗΤΑΝ ΟΙ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΠΟΔΙΟΥ.ΑΝ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΟΤΙ ΤΑ ΠΡΟΦΟΡΙΚΑ ΟΙ ΕΞΕΤΑΖΟΜΕΝΟΙ ΤΑ ΕΔΩΣΑΝ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΓΡΑΠΤΑ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ΑΙΘΟΥΣΑ ΚΑΙ ΒΡΗΚΑΝ ΕΝΑΝ ΜΙΚΡΟ ΧΩΡΟ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΚΑΙ ΟΙ ΕΞΕΤΑΖΟΜΕΝΟΙ ΤΑ ΕΓΡΑΨΑΝ ΣΤΟ ΠΟΔΙ.

stigma98
EN A

Δημοσ.: 28

Δημοσίευσηαπό badder » Δευτ Απρ 10, 2006 4:23 pm

"ΟΙ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΚΙΘΑΙΡΩΝΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΤΟΥ"

Ευχαριστώ για την ενημέρωση απο κάποιον που ήταν εκεί και είδε με τα μάτια του (και είχε τη καλοσύνη να τα δημοσιοποιήσει) για να ενημερωθεί και ο υπόλοιπος κόσμος απρόσκοπτα με αντικειμενικότητα και χωρίς ανακρίβειες. Η προσπάθεια σου να ενημερώσεις το κόσμο όσο πιο γρήγορα γίνεται για τα όσα προσωπικά διαπίστωσες μόνο δυο πράγματα δείχνει... ακεραιότητα και αλτρουισμό. Εύγε!

Ευτυχώς που είσαι και εσύ δηλαδή γιατί εγω νόμιζα ότι έδωσαν προφορικά και γραπτά σε κλειστό χώρο μακριά από την κοινή θέα με ησυχία (σε πετρόκτιστο κτίριο).

Επίσης δεν ήξερα ότι καθόντουσαν στο πάτωμα και έβαζαν (χ) στις σωστές απαντήσεις μπρούμητα. Αν υπολογίσεις ότι έπρεπε να δώσουν 24 άτομα υπό αυτές τις συνθήκες θα πρέπει να ήταν οι πιο αργές εξετάσεις που έγιναν ποτέ.

Φαντάζομαι δε από τα λεγόμενα σου ότι ούτε οι πτήσεις έγιναν. Που να προλάβουν 24 άτομα να πετάξουν μέσα σε μια ημέρα με τέτοια ανοργανωσιά και μάλιστα κάποιοι από κορυφή (μια ώρα δρόμος). Θα πρέπει να τους πήρε και η Κυριακή και πάλι αν τα κατάφεραν θαύμα θα ήταν. Θα πρέπει να γυρίσατε πίσω ξημερώματα Δευτέρας. Πρέπει να μιλάμε για το απόλυτο μπάχαλο.

Και υποθέτω ότι για να επικαλείσαι τους κανονισμούς κάτι παραπάνω θα ξέρεις... θα έχεις οργανώσει πολλές παρόμοιες δραστηριότητες και θα έχεις συμμετέχει σε ανάλογα πράγματα στο παρελθόν χωρίς να παρεκλίνεις ποτέ από το γράμμα του κανονισμού.

Εγώ που λες δεν ήμουν εκεί, καλά που είσουν εσύ όμως, και πάλι ευτυχώς.

Η απλούστερη λύση είναι η σωστή.
badder
Διαχειριστής||Διαχειρίστρια

Δημοσ.: 2712

Δημοσίευσηαπό franky » Δευτ Απρ 10, 2006 5:53 pm

Είναι πραγματικά απορίας άξιο, κάθε φορά να έχουν άποψη άνθρωποι που δεν είναο καν παρόντες και οι οποίοι προφανώς το μόνο που θέλουν είναι να κάνουν εντύπωση με δηκτικά σχόλια και εξυπνάδες, για να μην πω κάτι διαφορεικό για κακοπιστία κλπ. Ευτυχώς που οι παρόντες, τουλάχιστον στις συγκεκριμένες εξετάσεις, έιχαν άποψη σχετικά με τη διοργάνωση κι έτσι οι λοιποί έξυπνοι το μόνο που καταφέρνουν είναι να εκτίθενται, όπως γίνεται άλλψστε συνήθως με εκείνους που εκφέρουν άποψη εξ αποστάσεως και εκ του ασφαλούς.

franky
EN A

Δημοσ.: 30

Δημοσίευσηαπό tsouloufis » Δευτ Απρ 10, 2006 7:59 pm

Προφανως η κακη οργανωση για το σχολιο απο την Φιλιππιαδα ειναι το να
αρχισουν οι εξετασεις για 24 ατομα στις 9.30 πμ και να τελειωσουν
αυθημερον στις 20.00 μμ. με προφορικα, γραπτα, πτησεις απο την χαμηλη
απογειωση για Π.Λ και απο την κορυφη του Κιθαιρωνα ( περιπου μια ωρα απο Πλαταιες ) για τους Π, και αποτελεσματα.
Οσο για τον επαρκη και ανετο( ευηλιο,ευαερο,με aperitif,sagria ) χωρο, την
επομενη φορα θα φροντισουμε, τουλαχιστον ενα διμηνο πριν να σου εχουμε
κλεισει την κεντρικη αιθουσα συσκεψεων και συνεδριασεων του HILTON.
Οσο για τα προφορικα <που εγιναν στην πλατεια>, η πλατεια των Πλαταιων
απο το τουριστικο κτιριο, οπου εγιναν οι εξετασεις, απεχει ΜΟΝΟ ενα χιλιομετρο.
Τελος παντων, καθ'οτι νεος, θα μαθεις με τον καιρο οτι το αλεξιπτωτο πλαγιας, απο την ιδια τη φυση του, θελει παντα ανοικτα μυαλα και ανοικτους θολους για καλες πτησεις.
Την επομενη φορα που θα ανεβεις στο βουνο, ξεκλειδωσε το μυαλο σου
περα απο την κακοπιστη κριτικη, ανοιξε το αλεξιπτωτο σου και πετα.

ΠΑΠΑΔΟΓΙΑΝΝΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ-ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ Α.Ο.Κ.

tsouloufis
Competition

Δημοσ.: 1216

Δημοσίευσηαπό guru » Δευτ Απρ 10, 2006 8:25 pm

Πιστεύω ότι όντως όλα λειτούργησαν και συνεργάστηκαν άψογα (Εξεταζόμενοι, Διοργανωτές, Εξεταστές, Καιρός), και δεν ξέρω αν υπάρχει προηγούμενο για 24 άτομα να ξεκινήσουν 09:00 και να δουν τοιχοκολλημένα αποτελέσματα στις 19:30.

Αν υπάρχουν παράπονα μπορεί να οφείλονται σε κακή πληροφόρηση. Πάντως αν υπάρχουν θέματα που ενόχλησαν, καλό είναι να αναφερθούν πρώτα από τους εξεταζόμενους ώστε να τα δούμε για τις επόμενες διοργανώσεις.

Apostolos Mavrothalassitis
Axis team
guru
Competition

Δημοσ.: 537

Δημοσίευσηαπό guru » Δευτ Απρ 10, 2006 8:37 pm

Και επειδή δεν αντέχω να μην κάνω και λίγη πλάκα:

stigma98 έγραψε:Ο ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΛΕΕΙ 'Ο ΧΩΡΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΓΡΑΠΤΗ ΚΑΙ ΠΡΟΦΟΡΙΚΗ ΕΞΕΤΑΣΗ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΠΑΡΚΗΣ ΚΑΙ ΑΝΕΤΟΣ ΜΕ ΓΡΑΦΕΙΑ ΚΑΙ ΚΑΘΙΣΜΑΤΑ.'

Ο κανονισμός δεν διευκρινίζει τον αριθμό γραφείων και καθισμάτων.
Παρόλα αυτά οι διοργανωτές φρόντισαν με δική τους πρωτοβουλία να έχουν ένα κάθισμα για ΚΑΘΕ ΕΞΕΤΑΖΟΜΕΝΟ και επαρκή γραφεία για την γραμματεία.

Άρα τήρησαν και ξεπεράσαν και την πιο μικρή λεπτομέρεια του κανονισμού.

Axis team
guru
Competition

Δημοσίευσηαπό stigma98 » Δευτ Απρ 10, 2006 8:41 pm

eytixws pou isoun esei ekei ke ise kala pliroforimenos,ke ksanalew oti ta grapta ta egrapsan sto podi ke ta proforika stin plateia.otan leme platia den enousa tin kedriki oyte ths omonias, ke den ipirxan thrania.oso an tis edwsan broumita tha moy pis esi pou tis edwsan pou isoun eki.kai efoson milame gia organwsi ke les oti petaksan 24 atoma se mia mera tha mou pis me ti anebikan panw ke ti perisilogi ipirxe.oso an exw organwsi paromies drastiriotites imoun paron se mia ke etrexa panikoblitos ke esi o idios tis apokaleses eksetasis paralias.oso gia esena Franky an ithela na kanw edipwsi ke elega eksipnades den tha asxoloumoun me ena tetoio thema egw to mono pou ipa itan i alithia.ektos an theloume na koroideyomaste ke na leme ayta pou theloume na akoume opws ta theloume.oson afora ton tsouloufis sou apadisa parapanw ke ton an 24 atoma eksetastikan
στις 9.30 πμ και να τελειωσουν
αυθημερον στις 20.00 μμ. με προφορικα, γραπτα, πτησεις απο την χαμηλη
απογειωση για Π.Λ και απο την κορυφη του Κιθαιρωνα tha elega ena bravo stous eksetastes pou itan apsogoi apo oti ematha.

stigma98
EN A

Δημοσ.: 28

Δημοσίευσηαπό MIK » Δευτ Απρ 10, 2006 9:44 pm

Ένα μεγάλο μπράβο στους ανθρώπους που μόνο με ΚΕΦΙ και ΑΓΑΠΗ για αυτό που κάνουνε κουράστηκαν σκέφτηκαν ασχολήθηκαν συνεργάστηκαν και φυσικά απέδωσαν.

Σας ευχαριστούμε για την άψογη και τόσο αποτελεσματική οργάνωση αλλά κυρίως για το κέφι και την αγάπη σας. Είμαι σίγουρος ότι όλοι είχατε κάτι καλύτερο να κάνετε το Σάββατο και όμως οργανώσατε εξετάσεις.

Τα πολύ ωραία σχεδιασμένα σκληρά folders με στυλό μέσα είναι υπεραρκετά για να βάλεις 20 άντε το πολύ 30 τσεκ. Το όνομα με δυσκόλεψε λίγο να γράψω αλλά...

Με αμάξια των διοργανωτών ανεβήκαμε στην κορφή οι Π.

Πάντα τέτοια παιδιά νομίζω ότι ξεκινάτε κάτι πολύ καλό.

MIK
Competition

Δημοσ.: 1645

Δημοσίευσηαπό skipper » Δευτ Απρ 10, 2006 10:08 pm

[/quote]kai efoson milame gia organwsi ke les oti petaksan 24 atoma se mia mera tha mou pis me ti anebikan panw ke ti perisilogi ipirxe.oso an exw organwsi paromies drastiriotites imoun paron se mia ke etrexa panikoblitos ke esi o idios tis apokaleses eksetasis paralias[quote]
ΤΩΡΑ ΕΞΗΓΟΥΝΤΑΙ ΑΡΚΕΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ....
ΤΟ ΑΣΦΑΛΕΣΤΕΡΟ, ΘΕΩΡΩ, ΘΑ ΗΤΑΝ ΝΑ ΕΙΧΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΣΤΟΝ ΧΩΡΟ ΤΩΝ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΥΠΟΥ STAR TREK.
ΣΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΑ ΑΞΙΟΛΟΓΙΣΗ ΣΟΥ ΔΙΑ ΜΕΣΩ ΔΙΑΚΤΙΝΙΖΟΜΕΝΩΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΠΡΟΣΕΞΕΙΣ ΕΙΝΑΙ Η ΓΡΑΦΙΚΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΟΣ... ΚΑΤΙ ΔΗΛΑΔΗ ΣΑΝ ΤΟ "ΓΚΡΙΝΙΑ ΓΚΡΙΝΙΑ ΓΚΡΙΝΙΑ...." ΣΥΝΟΔΕΜΟΜΕΝΟ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΑ ΚΑΡΤΟΥΝΙΣΤΙΚΑ ΓΡΑΦΙΚΑ ΤΟΥ ΣΤΥΛ ΚΕΡΑΥΝΟΙ ΑΣΤΡΑΠΕΣ ΑΣΤΕΡΑΚΙΑ ΚΑΙ ΛΑΜΠΑΚΙΑ..... ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΑΡΝΗΘΕΙ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ..... ΤΟ ΕΑΝ ΕΣΥ ΕΧΕΙΣ ΚΑΤΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΜΕ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΝΑ ΤΟ ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ ΜΕΧΡΙ ΕΚΕΙ. ΤΟ ΕΑΝ ΕΧΕΙΣ ΚΑΠΟΙΑ ΠΡΟΤΑΣΗ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΠΟΥ ΘΑ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙ ΟΛΟΥΣ ΚΑΛΥΤΕΡΟΥΣ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΗΔΗ ΝΑ ΤΗΝ ΕΧΟΥΜΕ ΑΚΟΥΣΕΙ... ΤΟ ΟΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΣ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΟΙ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΙΣ ΜΑΛΛΟΝ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΓΡΑΦΙΚΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ ΠΗΓΑΙΝΕΙ ΠΑΡΑ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΟ ΔΙΑΛΟΓΟ.....
ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΤΟ ΚΕΦΙ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΛΕΙΨΕΙ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ
ΟΥΤΕ ΣΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΕΙΜΑΣΤΕ
ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΟ ΔΙΝΟΥΜΕ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ...
ΜΑΛΙΣΤΑ ΙΣΩΣ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΔΙΝΟΥΜΕ ΓΡΑΠΤΑ ΣΤΟ ΚΑΘΙΣΜΑ ΜΑΣ....
ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΕΣ-ΕΞΕΤΑΣΤΕΣ ΝΑ ΚΡΑΤΟΥΝ ΤΟΥΣ ΙΜΑΝΤΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΠΡΟΣΟΜΟΙΩΣΗ ΠΤΗΣΗΣ....
ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΛΙΓΟΥΣ.... NA ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΜΙΑ ΦΩΝΗ
EJECT EJECT EJECT

skipper
EN A

Δημοσ.: 11

Δημοσίευσηαπό badder » Δευτ Απρ 10, 2006 10:12 pm

Μάλλον πρέπει να μάθεις να διαβάζεις προσεκτικά. Εγώ δεν ήμουν εκεί, και σε ευχαριστώ για την ανιδιοτέλεια σου να σπαταλήσεις τον προσωπικό σου χρόνο για την ενημέρωση για όσα έκτροπα και σκάνδαλα έγιναν.

Ειδικά το θέμα της "πλατείας" είναι αποκαλυπτικό. Εμένα μου είπαν όλοι ότι έδωσαν προφορικά στο αίθριο του κτιρίου (του πετρόκτιστου, του ήσυχου, του απομονωμένου και περιφραγμένου) που έδωσαν και γραπτά, με θέα τον κάμπο της Θήβας. Μου απέκρυψαν προφανώς, με γνωστά κίνητρα, ότι εξαναγκάστηκαν να πάνε σε κάποια πλατεία (πλατεία = δημόσιος τόπος συνάθροισης τυχαίας ή μη ανθρώπων σχετικών ή μη μεταξύ τους) για να δώσουν προφορικές εξετάσεις εν μέσω οχλαγωγίας και ενόχλησης από τους τυχαία διερχόμενους ασχέτους. Φαντάζομαι ότι για να επιμένεις θα έχεις ξεκάθαρη εικόνα για τις πρωτόγνωρες συνθήκες που αντιμετώπισαν οι εξεταζόμενοι (οι οποίοι για να εκδικηθούν την διοργάνωση, ψεύδονται ασυστόλως)

Είναι εντυπωσιακό που οι άλλοι που ήταν εκεί λένε τα καλύτερα προσπαθώντας να διαστρεβλώσουν την αλήθεια που εσύ έτρεξες να μας δώσεις απο αγνή πρόθεση. Προφανώς όλοι αυτοί οι εγκάθετοι προσπαθούν να παραποιήσουν την αλήθεια. Ντροπή τους. Και αν υπολογίσουμε και τον αριθμό όσων έγραψαν εδώ αλλά και όσων προφορικά ανέφεραν τα ίδια πρέπει να πρόκειτε για οργανωμένη συνομωσία.

Άσχετα από αυτά σε παρακαλώ τα σχόλια αστεϊσμού που κάνω με φίλους σε ιδιωτικές συζητήσεις και αφορούν το ευχάριστο κλίμα, και επ ουδενεί το επίπεδο, των εξετάσεων να μη τα χρησιμοποιείς όπως σε βολεύει.

Τελευταία επεξεργασία απο badder την Τρί Απρ 11, 2006 1:15 pm, επεξεργάστηκε 2 φορές συνολικά.
Η απλούστερη λύση είναι η σωστή.
badder

Δημοσ.: 2712

Δημοσίευσηαπό ex_hustler » Τρί Απρ 11, 2006 12:12 am

Εντάξει τώρα μη τρελλαθούμε, δηλαδή αν σημείωνα τα 30-35 check σε τραπέζι ή θρανίο αντί να ακουμπάω στο σκληρό ντοσιέ θα έγραφα καλύτερα και δε θα έπερνα αυτό το μαύρο 114/150? (...) Η ελλειπή προετοιμασία μου έφταιγε κι όχι η έλειψη τραπεζιού. Χαλαρώστε παιδιά δεν ήταν διαγωνισμός ΑΣΕΠ , ερωτήσεις multiple-choice ήταν και μάλιστα από σταθερό πακέτο ερωτήσεων-απαντήσεων. Όποιος είχε ασχοληθεί κάποιες λίγες ώρες τελειώνε πριν τα 20 λεπτά από τα 45 που δόθηκαν.

Να κλείσω λέγοντας ότι έχω να απευθύνω μια διαμαρτυρία για τους χυμούς στη προσγείωση ότι δεν σερβιρίστηκαν σε θερμοκρασία 5 βαθμών από δίμετρη καλονή σερβιτόρα (ξανθοκόκκινομαλλούσα κατά προτίμηση) με καταπραυντικές χαλαρωτικές οφθαλμολουτρικές ιδιότητες....

ex_hustler
EN B

Δημοσ.: 67

Δημοσίευσηαπό loxagos » Τρί Απρ 11, 2006 12:41 pm

ΕΙΝΑΙ ΝΤΡΟΠΗ !!!
Έχετε όλοι οι παρευρισκόμενοι στις εξετάσεις συνωμοτήσει να πείτε τα πράγματα όπως σας αρέσει και όχι όπως πραγματικά έγιναν.
Ευτυχώς υπάρχει κάποιος αμερόληπτος, που κάποιος- κάποιοι του είπαν την αλήθεια και αυτός με υπευθυνότητα την καταγγέλλει. Για το καλό του αθλήματος μας.
Όλοι εσείς οι παρόντες λοιπόν, μακριά τα χέρια απ τον καλοπροαίρετο αυτόν άνθρωπο !!!

Πιστεύετε ότι θα πουλάγατε περισσότερο αν βγαίνατε σε παράθυρα αντιμέτωποι, στον Ευαγγελάτο ? (τι τίτλο θα του είχαν άραγε κάτω απ το παράθυρο ? ίσως να γίνει διαγωνισμός μ αυτό το θέμα)

Έχω λοιπόν κι εγώ να καταγγείλω τα παρακάτω :

Εσκεμμένη ύπαρξη σκληρού ντοσιέ ώστε να τραυματίζονται τα γόνατα των εξεταζομένων

Οι Π εξαναγκάστηκαν σε απογείωση μακριά απ τους ΠΛ σε ύψος 1.400 μ ώστε να μην μπορεί να θαυμάσει με άνεση κανείς από την προσγείωση, τις μανούβρες που οι εξεταστές τους επέβαλαν και οδηγήθηκαν εκεί(μια ώρα δρόμο) με αυτοκίνητα τις διοργάνωσης ώστε να αποπροσανατολιστούνε και να στερηθούν την γρήγορη προσαρμογή στο περιβάλλον πριν την απογείωση τους.(πρόταση να οδηγηθούν με δεμένα μάτια μέχρι εκεί έπεσε, δυστυχώς, στο κενό). Τους ανάγκασαν δε και σε toplanding στην χαμηλή απογείωση ώστε να μην επιβαρυνθεί η περισυλλογή του ΑΟΚ

Οι χυμοί κατά την προσγείωση πέραν ότι δεν σερβιρίστηκαν από ημίγυμνες διμετρες Ουκρανές και ήταν σε απαράδεκτες θερμοκρασίες πάνω απ τους επιτρεπόμενους 5 βαθμούς(βάση κανονισμού) είχαν και ΠΛΑΣΤΙΚΟ, ναι όπως το ακούτε, πλαστικό καλαμάκι (τα γνωστά καρκινογόνα)

Οι εξετάσει τελείωσαν σε μια μέρα με αποτέλεσμα την επόμενη να πετάνε όλοι για την πλάκα τους και κανείς να μην έχει αγωνιά. (εδώ είναι εξετάσεις κύριοι, όχι λούναπαρκ)

Πλήρως ανοργάνωτη γραμματεία. με κακή διάθεση, έτοιμη να προπηλακίσει εξεταζόμενους
[ img ]

[ img ]

Στον χώρο προφορικής εξέτασης, υπήρχαν καφέδες ΜΟΝΟ για τους εξεταστές και πολλά αρχαία, ενώ καταγγέλλεται η παντελής έλλειψη μαθηματικών και φυσικοχημείας.
[ img ]

Ειδικά εκπαιδευμένος σκύλος στο να ανακαλύπτει «σκονάκια», επιθεώρησε την αίθουσα πριν την έναρξη των εξετάσεων.
[ img ]

Χάος και αναρχία κατά τα γραπτά τεστ. (καμία ομοιομορφία στο σταυροπόδι, εμφανές και το πρόβλημα με το σκληρό ντοσιέ κατά την εγγραφή της διατριβής)
[ img ]

Ο εξεταστής ήταν καθιστός καθ όλη την διάρκεια της διαδικασίας, ενώ οι εξεταζόμενοι σε στάση προσοχής και εντελώς εγκαταλελειμμένοι, ανέμεναν παράλογες διαταγές
[ img ]

Οι υπόλοιποι δε, ήταν υποχρεωμένοι να ετοιμάζονται σε άλλο χώρο και να φτάνουν έτοιμοι στον χώρο της απογείωσης, με αποτέλεσμα να μην υπάρχει συνωστισμός και να επικρατεί άνεση και φιλική ατμόσφαιρα που κατακρεμνίζουν το κύρος των εξετάσεων και τις κάνουν να φαίνονται απλές και άνευ δυσκολίας.
[ img ]

Ανεπίτρεπτες μανούβρες ήταν αναγκασμένοι να κάνουν οι Π προκειμένου να αποδείξουν την δεξιότητα τους κατά την πρακτική εξέταση. (άσε που για τους ΠΛ απαιτούσαν βεβαίωση του εκπαιδευτού τους ότι τις έχουν επαναλάβει και κατά το παρελθόν με επιτυχία)
[ img ]

Προσγειωμένοι εξεταζόμενοι σε πλήρη εξαθλίωση και εγκατάλειψη με την απελπισία ζωγραφισμένη στα χείλια περιμένουν εκ νέου μαστίγωμα
[ img ]

Κραυγαλέα κατάχρηση εξουσίας, ο εξαναγκασμός παρευρισκομένων από διοργανωτή να του διπλώνουν το αλεξίπτωτο ενώ ο ίδιος χαριεντιζόταν με τους εξεταζόμενους.
[ img ]

Και για να μην ξεχνιόμαστε, τα κλασσικά φαινόμενα διαπλοκής και χρηματισμού δεν έλειψαν ανάμεσα στους δυο προέδρους
[ img ]

Ακόμα καταγγέλλω :

Τον παρατηρητή της ΕΑΠ που συνεχώς ήταν ανάμεσα στα πόδια μας και δεν μας επέτρεπε να κάνουμε μια παρατυπία, ένα λάθος, κάτι τέλος πάντων ώστε να μπορέσουμε κι εμείς να μάθουμε μέσα απ αυτά.

Τους εξεταστές που ταλαιπωρούσαν τους πάντες με την πολυλογία τους, τόσο στον ασύρματο όσο και κατά την διάρκεια των προφορικών εξετάσεων (παρεμπίπτοντος ανέκριναν τους πάντες χωρίς καν να φοράνε καν κουκούλα).

Τους τοπικούς πιλότους του Κιθαιρώνα, που χωρίς να είναι αναγκασμένοι, άφηναν με προσβλητικό τρόπο την απογείωση, μόνο για τους εξεταζόμενους και απογειώνονταν πολύ ανατολικότερα, ώστε να διαχωρίσουν την θέση τους και να τους κάνουν να αισθανθούν απομονωμένοι. Τέτοια απαράδεκτη συμπεριφορά έδειξε και ο Σπηλαιολόγος, που δεν πέταξε μπροστά απ την απογείωση, με αποτέλεσμα να μην δημιουργούνται δυσκολίες στους εξεταζόμενους και επόμενος να μην έχουν σαφή εικόνα οι εκπαιδευτές για το επίπεδο τους.

Τον καιρό, που επίσης είχε συνωμοτήσει ώστε να είναι κατάλληλος και να επιτρέψει τις πρακτικές δοκιμασίες, χωρίς να μείνουν χρονικά κενά που θα αναπτέρωναν την τοπική οικονομία με καταναλώσεις καφέ.

Και τέλος την μεγαλύτερη καταγγελία έχω να την κάνω για τους ίδιους τους εξεταζόμενους που με την πειθαρχία και την καλή τους διάθεση δεν μου έδωσαν περιθώρια ούτε μια 5θημερη φυλάκιση να ρίξω (κλεφτές θα γίνουμε εμείς δηλαδή ?) ούτε να αγχωθεί κάποιος εξεταστής με την συμπεριφορά τους επέτρεψαν, με αποτέλεσμα την πτώση πωλήσεων ψυχοφαρμάκων και ούτε καν άφησαν σκουπίδια στον χώρο των εξετάσεων (τέτοιος εγωισμός) και δεν δόθηκε επιπλέον δουλεία στον Δήμο, οπότε και τα ποσοστά ανεργίας παρέμειναν ψηλά

8O 8O 8O
ΜΕΤΑ ΤΙΜΗΣ
ΤΟ ΑΠΟΣΧΙΖΟΜΕΝΟ ΥΠΗΡΕΣΙΑΚΟ ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΑΟΚ

:shock: dimitrios@rt
Για τίποτα μην είσαι σίγουρος!!!
loxagos
Competition

Δημοσ.: 527

Δημοσίευσηαπό andread » Τρί Απρ 11, 2006 1:58 pm

Πρέπει και εγω να πω, όντας 260 χιλιόμετρακια (σε ευθεία) κοντά στα γεγονότα και με πλήρη πληροφόρηση απο τον γιαγιά του ανεψιού του περιπτερά μου οτι :

1) Τέτοιες πρακτικές απο τους εξεταστές, εξεταζόμενους, σκυλους, γάτες ψύλλους, ειναι κατακριτέες, με τοση οργάνωση υπονομεύετε τον ελεύθερο και σκαμπριόζικο χαρακτήρα του αθλήματος.

2) Κατι πρέπει επιτέλους να γίνει με τα σκληρά ντοσιε! Να επέμβει ο εισαγγελέας.

andread

Δημοσ.: 725

Δημοσίευσηαπό guru » Τρί Απρ 11, 2006 5:24 pm

Λοχαγέ νομίζω ότι το κάλυψες το θέμα.

Είσαι σίγουρος ότι αυτά είναι από τις εξετάσεις και όχι από καμία στρατιωτική άσκηση (Αρχάγγελος 2006)?

Φίλε Stigma, αν ήσουν εκεί, σίγουρα δεν θα έκανες αυτά τα σχόλια. Νομίζω ότι σε παραπληροφόρησαν και εκτέθηκες. Δεν πειράζει, θα κεράσεις κανένα σφηνάκι στο γνωστό μπαράκι της Φιλλιπιάδας. :wink:

Πέρα από την άψογη συμμετοχή τους, ευχαριστούμε τους εξεταζόμενους και για τα καλά τους λόγια σε αυτό το forum. Να είστε σίγουροι ότι δίνετε κουράγιο σε όσους ασχοληθήκαν και σε όσους θα ασχοληθούν στις επόμενες διοργανώσεις.

Axis team
guru
Competition

Δημοσίευσηαπό Epsilon4 » Τρί Απρ 11, 2006 9:08 pm

Νομίζω ότι ο λοχαγός μας κάλυψε όλους...
Να καθεσω και εγω την γνώμη μου σαν ένας εξεταζόμενος ΠΛ.
Νόμιζω ότι η διοργανωση ήταν πολυ καλή (αν και δεν έχω συμμετασχει ξανα σε αλλες εξετασεις).ϋπηρχε ευχαριστη διαθεση και θετική ενέργεια από όλλους ....κατι το όποιο δεν συμβαινει στο βουνό εύκολα ειδικά σε περιόδους εξετασεων...
Ενα παραπονο έχω μόνο:Που ήταν οι πορτοκαλάδες???Γιατι εγώ δεν πηρα??
Θα στειλω υπομνημα στην ΕΑΠ.. :wink:

Epsilon4
EN A

Δημοσ.: 20

Επιστροφή στην Συζητήσεις

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες