Ημερομηνία Τετ Μάιος 07, 2025 1:35 am
Text Size

Περιγραφές Πτήσεων & Cross Country

ΑΝΔΡΟΣ Μ Παρ.

Πείτε μας πως πετάξατε

Συντονιστής: Moderators

ΑΝΔΡΟΣ Μ Παρ.

Δημοσίευσηαπό MIK » Σάβ Απρ 22, 2006 9:11 pm

Μπορεί και η μια απογείωση να ήταν στα σύννεφα
[ img ]
Μπορεί η άλλη απογείωση προς Αχλα να ήταν καθαρή
[ img ]
Μπορεί και να χε είκοσι χιλιόμετρα με ριπές 25

Μπορεί και να έκοψε

Μπορεί και Τάκης να μου το έδειξε

Μπορεί και να πήρα ύψος...έφυγα πίσω με ούριο λόγος περίπου 14

Μπορεί και Τάκης να ακολούθησε με καλύτερο λόγο

[ img ]
Μπορεί και να το έζησα μπορεί και όχι

Πάντως ακόμα νομίζω ότι είναι όνειρο

Μπορεί και να σκοτώσω κάνα αντισυνταγματάρχη που με έβαλε υπηρεσία Κυριακή του Πάσχα ενώ ΠΕΤΑΕΙ Η ΑΝΔΡΟΣ μπορεί και όχι

Ανοίχτε ένα χάρτη της Άνδρου να τη δείτε τη πτήση Άγιος Νικόλαος –Χώρα είναι 12 ποντάκια OLC

Πάντως σας περιμένει

Ανδρος 2006

Διαβάστε το δοκίμιο http://www.sky.gr/modules.php?name=Forums&file=viewtopic&t=559
Ανοίξαμε και σας περιμένουμε. Βγαίνει και task 30 χιλιόμετρα με ΒΔ. ΤΗΝΟ

Ο ΤΑΚΗΣ ΣΕ LOW SAVE ΣΤΑ ΥΠΗΝΕΜΑ(Γιατί ρε πως να ονομάσω τόσα γεράκια. Χαμός γίνεται). H απογείωση πάνω δεξιά

[ img ]
Απαιτώ το Π.Π. μου

Είχα γράψει κάτι κακό για το στρατό αλλά προτιμώ να το κάνω edit κάθε 10 λεπτά να γράφω κάτι άλλο

Ο στρατός είναι δυσάρεστος

MIK
Competition

Δημοσ.: 1645

Ωραίος!

Δημοσίευσηαπό agrodoc » Κυρ Απρ 23, 2006 3:17 pm

Ωραίος! και καλοκαιρινός! 8)
Γουστάρω τον ενθουσιασμό σου για το συγκεκριμένο μέρος. Είχα την εντύπωση ότι τα νησιά του Αιγαίου δεν πετάνε ειδικά το καλοκαίρι με τα μελτέμια και τις ισχυρές θαλάσσιες αύρες. Πολύ καλά κάνεις και το "ψάχνεις" το μέρος και είναι κρίμα που δεν ανέβασες την πτήση στο leonardo - ή την ανέβασες? Μακάρι η Άνδρος να εκπληρώσει στην πράξη
όσα κατά τα φαινόμενα που αναφέρεις υπόσχεται!!! Αλλά όπως θα σου έλεγε και η μαμά σου : Πρόσεχε! Εξάλλου κι'εγώ θεωρώ τον εαυτό μου Π.Π.(δες avatar)!
Όσο για το "στρατιωτικό" είναι μια μ@&%$@α που όλοι τηγν περνάμε και κάποτε τελειώνει!
Keep going...σειρά!!! :lol:

PS: Πάντως από κοντά είσαι αρκετά διαφορετικός από αυτό που "φαίνεται" όταν γράφεις! 8) . No comments!

agrodoc
Competition

Δημοσ.: 302

Δημοσίευσηαπό norad » Δευτ Απρ 24, 2006 11:43 am

Είμαι Άνδρο από Μ.Πέμπτη αλλά χωρίς παραπέντε. Επιστρέφω σήμερα (Δευτέρα). ΜΙΚ ήσουν εδώ ρε;;

norad
Διαχειριστής||Διαχειρίστρια

Δημοσ.: 2013

Δημοσίευσηαπό MIK » Δευτ Απρ 24, 2006 1:24 pm

norad έγραψε:Είμαι Άνδρο από Μ.Πέμπτη αλλά χωρίς παραπέντε.

Τελικά άλλοι έχουν τα Πιλότος Παραλίας άλλοι τα αξίζουν. Θυμίθηκες να πάρεις τη γυναίκα και ξέχασες το αλεξίπτωτο 8O

Ημουν από Τετάρτη εφυγα Μ Σάββατο γιατί με χώσανε υπηρεσία Κυριακή του Πασχα

Το καλοκαίρι Αλέξη εκεί θα είμαστε δε πειράζει...θα ξανακάνει τέτοια μέρα σε κάνα-δυο χρόνια.

Χρήστο με μελτέμι καλοκαιριού δύσκολα πετάς γιατί ακόμα και στη παραλία δεν κόβει κάτω από 25 χλμ πριν βραδυάσει. Θέλει καθαρό καιρό χαμηλού που δεν βαθαίνει και που κολλάει στην Ανατολική τουρκία με βοριαδάκι η ΒΔ. Εαν το χαμηλό είναι από εδώ μέχρι το Ιραν η Άνδρος έχει τον τριπλάσιο αέρα από τον Κιθαιρώνα. Παρόλα αυτά έχουμε και χαμηλή καλή απογείωση για μέρες που το μελτέμι δεν είναι δυνατό που έβγαλε πέρσι αρκετές για πιλότους ηλιοβασιλέματος και παραλίας ή και τα δυο μαζί 8).

Ο στρατός επιδρά αρνητικά στην ψυχολογία των πιλότων

MIK
Competition

Δημοσ.: 1645

Επιστροφή στην Περιγραφές Πτήσεων & Cross Country

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες