Ημερομηνία Τετ Μάιος 07, 2025 1:56 am
Text Size

Περιγραφές Πτήσεων & Cross Country

Kιθαιρώνας 02.05

Πείτε μας πως πετάξατε

Συντονιστής: Moderators

Kιθαιρώνας 02.05

Δημοσίευσηαπό MIK » Τρί Μάιος 02, 2006 11:32 pm

Καλό μήνα σε όλους τον πιάσαμε τον Μαη ειδικά ο Τσούκας και εγώ μια χαρά

Κύριε Αντισυνταγματάρχα δεν πιστεύω να έχετε απαίτηση να έρθω στο στρατόπεδο αύριο μιας και έχω κλείσει τραπέζι στη Βανδή να πανυγηρήσουμε για την πρώτη θέση στα τρίγωνα FAI του 2006.

Καλά ντε μη βαράτε απλά ο δάσκαλος μου είχε πει να πετάω με ένα στόχο. Ε αυτό μου φάνηκε το πιο εύκολο και με λίγη τύχη το κατάφερα.

Χωρίς πλάκα όμως τουλάχιστον 5 μέρες τιμητική πρέπει να δώσει για την πρώτη θέση ο διοικητής. E? 3? 2? 1?

Από την επόμενη πτήση αρχίζουμε αποστάσεις...pls αφήστε το καμιά δεκαριά μέρες να το βλέπω με τη γάτα μου. Ε GUS σε παρακαλώ...

Πολύ ωραία μέρα με χαμηλή βάση περίπου 1600 και αρκετό κόντρα αέρα. Ο Βαγγέλης το έλυσε το πρόβλημα πηγαίνοντας ανατολικά εγώ το έλυσα πατώντας τέρμα επιτάχυνση με το Competition μου. Που είναι ο λόγος οεο? ΚΑΤΙ -6 ΞΕΓΥΡΙΣΜΕΝΑ ΜΟΥ ΥΠΕΝΘΥΜΙΣΑΝ ΟΤΙ ΠΕΤΑΩ DHV 1-2 και έχω τελική 49 γ...ω τ. κ....ο μ.. τ. τ....ο είχε έναν νεφόδρομο μπροστά απίστευτο

Πέταγε καλά μέχρι τις 5 και ενώ οι γνωστοί Αμφισσιώτες κάνανε δοκιμές αλεξιπτώτων μέχρι τις 7 με συνεχή top-landing.

Το καλύτερο από όλα είναι ότι η πτήση βγήκε από κεραμύδι low save αφού σε μια στιγμη είπα οτι πατήσα σε μια σκεπή και θα πάθουν πλάκα όλοι.

KATERINA ερωτευθήκαμε όλοι μη φύγεις

Υ.Σ. Καλά 6 μέρες δεν έδωσε ο Υπουργός σε όλους :?: δουλεύατε :?:

SUNSET TEAM ΠΑΝΩ ΣΤΗ ΓΡΑΜΜΗ 150KV
MIK
Competition

Δημοσ.: 1645

Επιστροφή στην Περιγραφές Πτήσεων & Cross Country

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες