Συντονιστής: Moderators
sot έγραψε:ένα πολύ καλό site με φωτογραφίες, βίντεο και αναλύσεις http://www.eagleparagliding.com/?q=node/213
guru έγραψε:Alex επειδή το sky σέρνεται μπορείς να βάλεις στο ποστ μου το παρακάτω κείμενο? thanks
- - - - -
97 και κάτι χλμ σήμερα, Ιωακείμ goal (έχει ξεφύγει, πετάει super), εγώ σταθερά 42 χλμ και πάτωμα.
Παντόφλα στα 3000 μέτρα, κλεισίματα στο μπουλούκι, γραβάτες, και πάλι εφεδρικό μέσα στα δέντρα. Τελικά όλα είναι θέμα συνήθειου. Το μόνο που άλλαξε ήταν ότι σήμερα είχε μπόλικα low saves.
Πάντως σήμερα απογειώθηκα πρώτος εκμεταλλευόμενος το δεκάλεπτο στην αρχή του παραθύρου, κάτι που με βοήθησε να είμαι πάρα πολύ χαλαρός σε όλο τον αγώνα. Ούτε στήσιμο στην ουρά (ήμουν καθιστός μέχρι να ανοίξει το παράθυρο). Βέβαια δεν με βοήθησε να μην χαντακωθώ από βαθμούς αλλά αυτό είναι άλλη ιστορία.
Αυτή την φορά προσγειώθηκα σε ένα γήπεδο ποδοσφαίρου αλλά τα πιτσιρίκια που μαζεύτηκαν ήταν πιο αγριεμένα. Όλο κοίταγαν τα πράγματά μου για να τα βουτήξουν και μου ζήταγαν και 50 πέσος για να κουβαλήσουν το παραπέντε.
Alex, πήγα να πλησιάσω την Ewa και έκανε πως δεν με γνωρίζει οπότε υπέθεσα ότι έχει παρεξηγηθεί που δεν την πήρες τηλ. Ο Chrigel έκανε την διόρθωση που εντόπισες και περιμένει να του κάνεις το τελικό τριμάρισμα.
Στα γαστρονομικά νέα, ανακαλύψαμε πιο δυνατές πιπεριές από τα halapenios: Chilie toreados. Ακολουθούν φωτό με τον Χουακίν να δακρύζει μετά την δοκιμή.
Επιστροφή στην Περιγραφές Πτήσεων & Cross Country
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 4 επισκέπτες