Συντονιστής: Moderators
wolfgang\";p=\"11676 έγραψε:Μία που μιλάμε για IPPI-Card.Εψαξα στα site γιά τής άλλες χώρες ιδιαίτερα τη χρειάζεται να πάρεις μέροσ σε εξέταση(να πάρεις IPPI 4 /IPPI 5
...........................IPPI 4.........................................IPPI 5
Ελλάδα...................Π.................................................Π.Π.
...................25(απο ΠΛ)+80 πτή.....................+150 πτή
...................(15 θερμ,15 παν απο απογ...........15 ω πτ. σε συνθ. θέρμ. η
.................... 5 >30λεπτά κ.α.........................20 κλμ. και κερδ.υψ.500 μ.
....................10 με υψομ. διαφ. >400μ).............................................
....................ΠΛ+20 ω πτήσης........................+50 ω
..................... +30 ημέρες.............................+80 ημέρες
...................... 5 διάφ. τοποθ. ..........................................................
.................... συμμετοχή σε 3 αγόνες Β............50 κμ σε επίσ. αγόνα η
...................(>30% βαθμ.απο τον πρότ.)....2χ60κμ και τερμ. σε επισ. αγ...
........................................................................SIV
Γερμανία............. A-Schein................................ B-Schein
dhv.de
...................40 πτή. >300μ. ......................... +20 πτήσεις
..................(απο αυτα 10 >500 μ.).................................................
.................. (10> 500 μ.,10>30 λεπ.)................................................
................... 2 πτή. σε 2 διαφ. τοποθ. ..................1 πτή. > 10 κμ.
Γαλλία .................................. "vol libre"
ffvl.fr
Αγγλία................. δέν έχει εξέταση (δείχνεις το Log-Book)
bhpa.co.uk
Aυστρία .......................φλέπ. Γερμανία
aeroclub.at
Ελβετία.............. δέν εχει Α/Β η Π/ΠΠ έχει μόνο 50 πτή σε 5 διάφ. μέρη
shv-fsvl.ch
Ιταλία .............???
FIVL.it
(Αυτά βρίκα εχώ ,αν δέν ειναι σοστά ,εθώ είμαι)
Μείπος το υπερβάλλουμε λίγο εδώ στην Ελλάδα "μάς"?
STAVROS\";p=\"11695 έγραψε:Έχεις δει Γερμανό με B-shein να απογειώνεται;
Nemeton\";p=\"11725 έγραψε:paidia min akouo blakioules...xero oti emis oi ellines exoume tin idea oti eimaste oi kaliteri apo tous kaliterous....
(Εγώ λόγω δουλειάς αρκετούς, και έχω φρικάρει, πιλότοι με 8 χρόνια πτήσης να μην μπορούν να κρατήσουν το αλεξίπτωτο με κοντρόλ. )STAVRO den xero pia einai i doulia sou... sigoura oxi kritis stis apogiosis.. telos panton etsi opos ta les den einai
to mono pou leo einai makari to sistima tis austrias ,germanias..kai na douleve kai stin ellada... tora to pos petai o kathenas tha prepi monos tou na to bri
frog\";p=\"11733 έγραψε:Γεια σου ρε Wolfgang παλικάρι και στην αρχή είχα στραβώσει μαζί σου
Καλή συνέχεια![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Έλα καμμια βόλτα από την Δράμα αν έχεις χρόνο να πετάξουμε
STAVROS\";p=\"11737 έγραψε: έχω όμως την εντύπωση ότι με B-shein δεν μπορείς να κάνεις XC στην Γερμανία και Αυστρία, διόρθωσε με αν κάνω λάθος.
GEORGE29041\";p=\"11771 έγραψε:wolfgang συναθλητη μου αυτο το Flugbeschraenkungsgebieteπολυ με αρεσει
STAVROS\";p=\"11891 έγραψε: τώρα αν πετάξει 20 χλμ και επιστρέψει στο χώρο προσγείωσης μάλλον δεν θα έχει πρόβλημα)
RIHAS\";p=\"11892 έγραψε:και αυτό πάλι με τα 50 χλμ. υπαρχή περίπτωση να τα κανη κάποιος που ζει μόνιμα σε νησί??εκτός αν μετράνε και με παραμοτερ![]()
![]()
![]()
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Bing [Bot] και 13 επισκέπτες