Ημερομηνία Τρί Ιουν 17, 2025 1:34 pm
Text Size

Οργάνωση πτήσεων / μετακινήσεων

Παγκόσμιο Ρεκόρ Απόστασης με Παραπέντε - Τί έχουμε να δούμε

Που θα πετάξουμε, πότε και πως θα πάμε εκεί

Συντονιστής: Moderators

Δημοσίευσηαπό andread » Τρί Μαρ 11, 2008 6:57 pm

Αλεξ μετά από σύντομη - επιφανειακή έρευνα έχω την εντύπωση οτι national record μπορεί να γίνει παντού απο μέλος καπoιού NAC, ισως να μας διαφωτήσει η ΕΑΠ.

Και εγώ συμφωνώ οτι για να υπάρχει μέτρο σύγκρισης ειναι πιο λογικό να περιορίζεται ο χώρος και η εθνικότητα/NAC του πιλότου.

andread
Διαχειριστής||Διαχειρίστρια

Δημοσ.: 725

Δημοσίευσηαπό vagos » Τρί Μαρ 11, 2008 7:11 pm

andread\";p=\"10829 έγραψε:Αλεξ μετά από σύντομη - επιφανειακή έρευνα έχω την εντύπωση οτι national record μπορεί να γίνει παντού απο μέλος καπoιού NAC, ισως να μας διαφωτήσει η ΕΑΠ.

Και εγώ συμφωνώ οτι για να υπάρχει μέτρο σύγκρισης ειναι πιο λογικό να περιορίζεται ο χώρος και η εθνικότητα/NAC του πιλότου.

Ωρε φωτιες που αναψαν,,,, :) για παμε XC hunders ( gus, van tsouk, slav ,ever-est ktlp.) γρηγορα εισητηρια για χωρες με μεγαλες μερες :) :) :) :)

vagos
Competition

Δημοσ.: 1013

Δημοσίευσηαπό norad » Τετ Μαρ 12, 2008 2:00 am

σωστό κιαυτό... μωρέ ας κάνω εγώ 200km κιας είναι ρεκόρ κατμαντού

norad

Δημοσ.: 2013

Δημοσίευσηαπό tsoukasvaggelis » Τετ Μαρ 12, 2008 2:32 am

φίλοι μου,
επειδή η Ελλάδα έχει πολλά αρνητικά ρεκόρ, πρέπει να σκεφτούμε και το εξής:

Ρεκόρ δεν θα υπήρχε εάν δεν υπήρχαν αθλητές. Το ρεκόρ ανφέρεται στον αθλητή και όχι στη χώρα που τον γέννησε.

Δεν διαφωνώ, ότι και το ρεκόρ σε Ελληνικό περιβάλλον είναι σημαντικό, συγκριτικό με το τι έχουν πετύχει οι άλλοι πιλότοι στην περιοχή, αλλά δεν μπορώ να ικανοποιηθώ με 50 χιλιόμετρα ή 150, εάν έρθει κάποιος ξένος στη χώρα μου και κάνει 250. Σημαίνει ότι πρέπει να δουλέψω αρκετά.

Τα ρεκόρ αναφέρονται και πρέπει να αναφέρονται σε όλα τα σπορ στους αθλητές που τα επιτυγχάνουν και όχι στη χώρα από την οποία προέρχονται και η οποία μπορεί να δρά και κατασταλτικά για ένα σπορ.

Γι αυτό λέω, ότι δεν πρέπει να με ικανοποιεί να είμαι πρώτος στο χωριο κι ας είμαι τελευταίος στην πόλη, δεν με ενδιαφέρει να κάνω τον ρέκορντμαν στη χώρα μου με τα λίγα. Αν τώρα έχω κάνει τη μεγαλύτερη πτήση στη χώρα μου είναι μαγκιά μου και μπράβο μου, δεν είναι όμως official για την FAI όπως λέει και ο Βάγγος ο συνονόματος

Βαγγέλης Τσούκας
Freedom Team

tsoukasvaggelis
Competition

Δημοσ.: 459

Δημοσίευσηαπό andread » Τετ Μαρ 12, 2008 1:02 pm

Βαγγέλη με μπέρδεψες !

Τι ενοείς ;

Ποιος θα επρεπε να είναι κατα την γνώμη σου ο ορισμός του πανελλήνιου (ελληνικου?) ρεκορ ανοιχτής απόστασης ;

andread

Δημοσίευσηαπό andread » Τετ Μαρ 12, 2008 2:44 pm

Σχετική συζήτηση για το 'ευρωπαϊκό' ρεκόρ

http://www.paraglidingforum.com/viewtop ... 410#104410

andread

Δημοσίευσηαπό tsoukasvaggelis » Τετ Μαρ 12, 2008 3:25 pm

andread\";p=\"10841 έγραψε:Βαγγέλη με μπέρδεψες !

Τι ενοείς ;

Ποιος θα επρεπε να είναι κατα την γνώμη σου ο ορισμός του πανελλήνιου (ελληνικου?) ρεκορ ανοιχτής απόστασης ;

Mα φυσικά το ρεκόρ ανήκει στον πιλότο και όχι στον τόπο του.

Αν κάνεις τη μεγαλύτερη πτήση στη χώρα σου, εύγε

tsoukasvaggelis
Competition

Δημοσ.: 459

Δημοσίευσηαπό badder » Τετ Μαρ 12, 2008 4:11 pm

Μου φαίνεται λογικό το ρεκορ μιας χώρας να το κατέχει ο πιλότος αυτής της χώρας με τη μεγαλύτερη πτήση στη χώρα αυτή. Αυτό μου ακούγεται ως π.χ. Πανελλήνιο ρεκορ.

Τώρα βέβαια και οι άλλες περιπτώσεις έχουν λογική αλλά έτσι όπως το ακούω αυτή είναι η πρώτη εντύπωση που σχηματίζω.

Η απλούστερη λύση είναι η σωστή.
badder

Δημοσ.: 2712

Προηγούμενη

Επιστροφή στην Οργάνωση πτήσεων / μετακινήσεων

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες