Δεν μιλάει κανείς γιατί ακόμα χωνεύουν τις μπριζόλες και επεξεργάζονται φωτογραφίες και βίντεο...
Το μέρος είναι πραγματικά πολύ όμορφο και η διοργάνωση ήταν super!
Προσωπικά πέρασα πολύ καλά, είδα κόσμο που ήθελα να δω και γνώρισα καινούρια πρόσωπα, πέταξα καλά και "έβαλα" και εμπειρία, έμαθα μετά από 4 χρόνια πως δουλεύει το gps και πως βάζεις πυλώνες

, μπήκα για πρώτη φορά μέσα σε σύννεφο και χέστηκα μέσα στο λευκό και ηρέμησα μόνο όταν είδα -2 m/s με αφτιά και μισή επιτάχυνση και ξαναείδα "πάτο" (δεν φταίω όμως εγώ...το σύννεφο κατέβηκε σε 'μένα...

), έπινα φραπέ με 1,5 ευρώ, είδα την αδερφή μου να απογειώνεται και να προσγειώνεται με τρόπο ικανοποιητικό καταμεσήμερο (και αναλύσαμε στη σκιά τα της πτήσης μας... μου την είπε κι'όλας

...), προγκάγαμε ζουζούνια από αλεξίπτωτα και φάτσες στο λιβάδι της απογείωσης και λυπόμασταν που δεν είμαστε αγελάδες και βέβαια ως επιστέγασμα των ασταμάτητων και επίπονων

προσπαθειών μου αυτά τα 4 χρόνια, "ήρθε" και ένα κύπελο 2ης θέσης στη β κατηγορία, χάρις στην εκπληκτική επίδοσή μου της μιάς ώρας συνολικής αγωνιστικής πτήσης!!!

(καλά, εγώ γιατί νόμιζα ότι πέταγα 1 ώρα τη κάθε βολά...? μάλλον φταίει το χέσιμο στο σύννεφο της πρώτης μέρας και το μπροστινό κλείσιμο της 3ης...)
Επιφυλάσσομαι να γράψω κι'άλλα που θα μού'ρθουν, αλλά προσέχω να κρατάω το κείμενο σε λογικό μέγεθος διότι μου την είπε ο Domenico ότι γράφω πολλά...
Ένα πρώτο βίντεο από απογειώσεις εδώ :
http://www.youtube.com/watch?v=4YfClDT6gxk