Εχουμε και λεμε, Μαουν,τεν μπορντ δεν το συνιστω καθολου ειναι απο τις απαιτητικοτερες, δυσκολοτερες και επικινδυνες μορφες χρησιμοποιησης καητ για προωση( και πορωση). εχω και δυστυχως ειναι το πιο προσβασιμο εδω που ειμαι.
Δευτερον εγω κανω καητ σνοου μπορντ με φουσκωτο αετο, δεν ειχα ποτε προβλημα. Προβλημα γινεται αμα θες να πας κρος καντρια κτλ οπου θα χρειαστεις να κουβαλας την τρομπα στην πλατη...Οι φουσκωτοι σε σχεση με τους νεους με κυψελες δεν εχουν μεγαλη διαφορα.
Ο κυψελατος στο βιντεο ειναι ο μαντα της οζοουν

Θα σου προτινα να κοιταξεις τους φλαησερφερ και κυριως εκεινον με ονομα psycho. Ενα 9ρο, 10αρακι θα σου κανει την δουλεια.. Ελευθερα κανεις και σκι κανενα προβλημα.
Εχω παιξει μια φορα με ενα νοτιοδυτικο νομιζω, πανω στα κελαρια. Μπορει να ηταν και Ν.ανατολικος

Ξεκινησα απο το εκκλησακι που ειναι στο τριπλο και εφτανα μεχρι σχεδον εκει που αδειαζει το τετραπλο και πισω. Πουδριτσα ησυχια τελεια, αλλα φοβομουν λιγο γιατι εκανα μεσα στην ομιχλη, σχεδον δεν εβλεπα αετο
Καποια στιγμη προσεχως εχω βαλει στο ματι τον γεροντοβραχο! ολο το κουραμπιε θα τον σερφαρω μια μερα.

Μερικες φορες το χιονι ειναι τοσο σκληρο που δεν εχει πλακα...
Τελος αν το νανο ειναι μικρο το περνεις και αυτο στην πλατη. Axriasto na einai panazia mou